Sziasztok Lányok!
Még mindig nem tudtam visszaolvasni, de azért írok
Regina: nekünk kötelező volt a csípőszűrés, 6 hetesen. A gyerekorvos adta a beutalót, de már a kórházban is mondták
Kaja: nekünk nagyon jól beállt, mindennap 9-kor reggelizik, tápszert, majd 13-kor ebédre...zöldségfélék, hús...mikor mit, 17 óra felé gyümölcs, és este megint tápszer. Ha az uzsonna nagyon lightos (pl. bébidesszert), akkor esetleg 2X kap még az este folyamán tápszert.
Ha bébiételt adok, általában benyom egy egész üveggel, attól függ, mennyire szereti. Favorit a paradicsomos krumpli és az alma-banánszószos csirkemell (a Hippnek van a kukorica-burgonya pulykahússal...na az még elmegy). Bébidesszertből még mindig a sütőtök-alma-körte vezet
Ma 3 kisebb körtét egy fél babapiskótával összetrutyiztam, benyomta
Jah, ebédre szoktam adni a tejberízspépet is. A sima tejpépet azt uzsonnára.
Énis furcsállom, hogy olyan bébikaják vannak, amiben eper és málna van. Ilyesmit énsem adok, eper az necces dolog.
Persze a gyümileveket is nagyon szereti
Érdekes most Fanninál, hogy állandóan hasrafordul, utána meg kiabál, hogy fordítsam vissza. Ha várok (hogy csinálja magától), akkor nagyon bepöccen. Ha visszafordítom, fél perc múlva megint hason van....kész
Zsizsa: én szoktam hintáztatni (kézben is), eltűnök-felbukkanok játékot imádja, együtt "olvassuk" a műanyag bébikönyvét
Ilyesmi...lassan a meseolvasáson gondolkozom már
Ma bent voltam a városban, Fannit anyumra hagytam és azt mesélte, hogy Fanni ugye feküdt a kanapén, anyunak ki kellett ugrani a konyhába, odahúzta a kanapé mellé a dohányzóasztalt (ezt szoktuk, hogy Fanni le ne forduljon) és odaadta Fanninak a játéktávirányítóját. Konyhából koppanásszerű hangokat hallott, megy be a szobába, hát kislányom a dohányzóasztalon hasal és nyomkodja az igazi távirányítót
Dorki: csípő UH-n is a csípőt nézik
Fannit valami spéci asztalra fektettem, meztelenül az oldalára, és a csípőjét nézte uh-val a dokibá'
Diti: gyönyörűek a srácok!!! Hova mentek nyaralni??
Énis már gyúrok nyárra, muszáj lesz vhova elmenni
Szisz: a tápszerrel nem ártasz, énis párhuzamosan szoptattam és tápszereztem. Hogy elfogadja-e...nos ezt nem lehet tudni. Különböző fajta tápik vannak,( van, akinek végig kellett próbálni egy csomót, mert a baba csak az Xediket fogadta el), nekünk bejött az első fajta (Beba) mi csak ezt esszük...azóta is...persze a száma már más, ahogy öregszik a csajovna
Ettől függetlenül nagy esély van rá, hogy elfogadja...szerintem
Szülőszoba: eddig mindkettőt láttam. El is bőgtem magam, amikor kibújtak a babák
Nálunk az volt, hogy ahogy kiemelték, köldökszinórostul a hasamra tették..én ezt hiányoltam. Biztosan csak 1-2 percet volt a hasamon így, de nekem ez egy hosszantartó csodás pillanat volt akkor és most is az az emlékeimben. Nemnagyon voltam magamnál, mert tisztának és babaszínűnek láttam Fannit, pegig Gábor szerint lila volt és csupa vér
Utólag visszagondolva lehetett benne valami, mert a hasam véres lett
Sokkot kaphattam, de pozitív értelemben
Ahogy rámnézett...szeretném mégegyszer átélni azt a pillanatot
Anyukám is hallotta a folyosó végén, hogy:
"jajj, de gyönyörű vagy!" - kiáltottam, mikor megláttam
Izgultam mert UH-kon az arcát soha nem mutatta...reméltem, hogy 2 szeme és 1 orra van
Most mennem kell, pusszok:
DBarbi