Sziasztok, mostantól vagyok, csak kellett vagy fél óra, hogy elolvassam, amit termeltetek
Hát csajok, alig kapok levegőt, ahogy olvasom ezeket az államkincstáros dolgokat!!!!
Én is hivatalban dolgozok, már elég sok éve, de ilyen hozzáállást még életemben nem láttam!!!
Hozzáteszem, a családi pótlék miatt, Tünci, már hány hete? Kb. két vagy három hete hívogatom a váci úti államkincstárt, mert ugye még mindig nem érkezett meg, holott már aug. 5-én voltunk beadni a kérvényt. ÉS MÉG EGYETLEN EGYSZER NEM VETTE FEL SENKI
Hol foglalt, hol kicsöng, de semmi. Persze, amikor 12-ig van ügyfélfogadás, akkor pontban 12-kor az összes telefonszám kicsöng, nehogy már egy fél perccel is tovább dolgozzanak!!!
Amikor felhívtam a közjegyzőt, ő annyit kérdezett, hogy voltam-e már az önkormányzatnál. Mondtam, hogy nem. Erre csak annyit mondott, hogy csak nekik kell elküldenem a kérvényt, ők majd hívnak, ha kész van az öröklési bizonyítvány, és majd azzal kell bemenni a Hold utcai államkincstárhoz.
De ezek után ez már túl egyszerűnek tűnik...
Én június 27-én szültem, és augusztus valahanyadikán adták postára a start számlás levelet, úgy, ahogy Hettuli írta, kb. 1,5 hónap volt.
Hát, Melcsi, tényleg b......a meg a kórház. Mi a fenének mondja azt, hogy fél-egy évig is eltart amíg postázzák, ha holnap is postára tudja adni???????????????
Felfoghatatlan!!!!!!!!!
Betti, a könyvet még nem vettem meg, még nem voltam könyvesboltban azóta. Szerintem jövő hónapban fizetés után megveszem. Már csak a holnapi napom szabad, utána melóóóóóóó
Nem akarok menni!!!
Eddig úgy éreztem viszonylag kezdek lelkileg helyrerázódni, de ma, ahogy láttam egy babakocsis nőt, és a picije elkezdett halkan sírdogálni, hát nagyon kellett magam tartani, hogy ne kezdjek el bőgni.