Orsi, nagyon jól néznek ki a sütik, lehet, hogy hamarosan ez utóbbit is megsütöm.
Tegnap megsütöttem a pogit, a második tepsivel már egész jó lett, ugyanis vékonyabbra nyújtottam a kelleténél és ezért kiszáradt a sütőben. A fiam haverja volt itt tegnap, anyukájával, kistesóval, el is fogyott mind, ami ehető volt
Ja, Ancsi is kapott belőle, boldogan majszolta és egész jól szétolvadtak a szájában a darabok, pedig ott izgultam, nehogy a torkára menjen.
Szerintem ma veszek tehéntúrót, megsütöm a másikat is.
Az éjjelünk jobb volt, igaz ébredt éjfélkor (addig viszont nem!!!) és sírt is, de hamar visszaaltattam, aztán hajnalban is valamikor. Ma 7-kor kelt.
Leültettük a szoba közepére egy kosár játékkal, azóta elvan, ilyenkor teljesen elvan egyedül, olyan jól meg tudok csinálni mindent (na persze, ha nem neteznék:-)).
Tegnap alig evett. Hiába csináltam meg neki a szokásos natúrjoghurt-banán-barack turmixot, nem kellett neki, délben evett kb. 80-90 babakaját, délután próbálkozott a pogival (nyilván több ment a földre, mint a szájába
, este viszont csodálkoztam, a tejpépet csak megkóstolta, aztán csukva maradt a szája. Persze szopizott még, de ez akkor is kevesebb kaja, mint eddig. Amúgy nem féltem, van tartaléka
Én még nem sütöttem muffint, habár előtte muffinsütőt is kellene vennem
Kérdésem az lenne, hogy abba nem kell zsiradék?? És nem ragad bele?
Azt hiszem, már írtam, de én mindenhez sütőpapírt használok (sütemény, kalács, kenyér sütése) és nagyon bevált. Soha nem ragad oda a tészta és nem kell tepsiket mosogatni.
Kora: gratulálok, szép eredmény, gondolom, most már megnyugodtál.
Momoska, nagyon aranyosak a gyerekek, Borisznak olyan szép nagy szemei vannak, Aliz arca pedig olyan bájos.
Ancsi nálunk is előszeretettel fogyaszt mindent, ami papír
, tegnap is mentünk sétálni és a postaládából kivettem egy levelet, szórakozottan az ő kezébe nyomtam. Egy idő múlva eszembe jutott, hát a széle már jócskán szét volt áztatva