Hahó Mindenki!
Nagyon sokat írtatok hétvégén! Mi meg nagyon sokat dolgoztunk a férjemmel, így kész a konyhám.
Illetve még ma fogjuk visszapakolni, de ki van festve és a burkolás is befejezve, nagyon szép lett!!!
Anuk!
Én is nagyon szorítok Neked, hogy baba legyen a pocidban. Én az előző két hónapban ugyanúgy jártam, mint Te. Pé után, éa mensi előtt egy héttel elkezdett fájni a hasam, mintha meg akarna jönni és cicik szintén bedurranva, de sajnos mindkét hónapban megjött, így én már tényleg csak akkor bízom benne, hogy van babám, ha piri késik legalább egy hetet!
Nita!
Én is vettem be gyógyszert, ha nagyon fáj a hasad, hiába minden praktika! Remélem, azért ma már sokkal jobban vagy!!!
Csucsu!
Nagyon szorítok Neked, hogy az új dokid segítségével és tanácsaival mielőbb jöjjöna tesó, sőt szerintem tuti jönni is fog!!!!
Encike!
Neked azt kívánom, hogy hamarosan múljanak el a rosszulléteid és élevezhesd a kismamiság minden percét! Erre meg is van minden esélyed, hiszem mindjárt a középső trimeszterbe lépsz, ami állítólag a terhesség legszebb része!
Remélem, hamarosan mindannyian megtapasztalhatjuk!!!!!