Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. Úgy alakult, hoyg a férjem keresett egy dokit akinél van kis protekciónk. Szóval együtt szoktaka melóhelyen focizni és kiderül szülész. Csak anynit tudott róla hogy doki. Mindenki igy is hivja. Szóval felhivtam és kedd helyett azt mondta menjek pénteken este 9kor. SZóval tegnap el is mentem hozzá. Azért kilenckor mert úgye délután foci volt és még mondta is a páromnak hogy feltétlen vár akkor este.
9-10,.30ig voltam bent nála. Illetev ott volt a férjem is. Megvizsgált, küldött beutalóval hormonvsizgsálatra, uh is kell mennem és októberben kezdjük a babát el.
Szóval nagyon rendes és alapos. Csepelen lakik és ott is van a magánrendelője. Még azt is elmagyarázta mit egyek mit ne. Szigorúan cukormentes , lisztmentes életet kell éljek mig a baba nem jön össze.
Igy még fogyok is legalább:) Pozíturákat megbeszéltük meg a praktikákat.
SZóval még egy hónap addig kivizsgálások és utána októberben mehetek hozzá mit hogy tegyünk:)

Kép
csucsu05
 
 


Drága Zsuzsi,nagyon szép helyen voltatok,ez igen...Remélem kipihented magad az új melóhelyre:)Pusz,csak beköszöntem neked.

salygabó
 
 


Hali!

Pedi:
Piri monnyon le! :evil: :evil: :evil:

Era:
Örülök,hogy sikerült egy jó dokit találnod! :D

Kép
anda81
 
 

 
 

Sziasztok csajok!

MEgjöttem melóhelyről. Kész vagyok. Mindjárt vissza olvasok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Gabó!

Csókollak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok!
Tegnap megjött végreeeeee..nagyon fáj a hasam most is..sőt sokkal erősebben mint tegnap... :( :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csucsu!
De jo, hogy találtál egy jo dokit!
És fizetned kell, hogy magánrendibe mentél?

Jaj lányok az a piri tényleg elmehetne Afrikába!

Én jol vagyok, kivéve a szokásos rosszulléteket, de már ugy átadnám valmelyikötöknek!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Végre elkészült a töltött káposztám, most kicsit jövök netezni.. Nagyon fincsi lett...

Remélem jövő hónapban nem jön piri azoknál, akiknél nem kell!!!

Enci, tök jó látni, hogy már a 11. hétben vagy!!! Nekem küldhetnéd a rosszullétet, de most nem aktuális. Majd köv. hónapban, okés??

Csucsu, reméljük bevállik az új dokid. Elég alaposnak tűnik tényleg. Na és a pozitúrákról nem akarsz minket kioktatni kicsit?? Biztos a hasznunkra válna... Mielőbbi babásodást neked..

Nita, grat. a pirihez. Jobb már a hasfájás?? Meleget szoktak rá javasolni, az jót tesz. Aztán ha nagyon rossz, vegyél be egy gyógyszert. Ne szenvedj szerintem.. És akkor ha elmúlik, kezdődik az éles hónap??

Anda, minden jót az új munkahelyedhez.. Az jó, ha nem dolgoztok túl sokan egy helyen..

Velem nem tudom mi van. Két napja kezdtem örülni, hogy rövidebb lett a ciklusom és jön a miki.. Aztán rendesen azóta sem jelentkezett.. Pedig clostit kellene szednem, és most nem tudom elkezdjem, vagy nem???
szilvia80
 
 


szilvi eléggé fáj mostis a hasam..ráadásul majdnem 2 óránként cserélem a tampont mert megtelik.. :roll: /bocs hogy részletezem/ :oops: utána már rendes élesbe mehet a dolog...1-én vagy 2-a körül megyek dokihoz..megnézi van e pé-m..már csak ezért kell drukkolni hogy legyen..és sikerűljön a kistesó... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Oké Szilvi küldöm!

Most kismami lehetsz?
encike 2
 
 


lányok merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita, drukkolok a szép petékért... Mikor mész a dokihoz? Nagyon sok boldogságot kívánok a kisfiadnak!!!!

Encike, köszi elraktározom a rókákat!! Nem , tuti nem vagyok terhes, ma csináltam is egy tesztet, de csont nega... Nem is bánom... Mert ugye múltkor is vérezgettem az elején.. Aztán meg is lett az eredménye..
Szóval nem tudom mi kavarhatott be nekem..
szilvia80
 
 


ha jol számolom akkor 1-e 2-a körül...10 nap mulva... :wink: :roll:
Köszönjük a névnapi köszöntést..átadom az ünnepeltnek... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Nem igazán voltam nyár közepe óta :) Abba is hagytam az írást, most tértem vissza, mert egyre reménytelenebb volt a helyzet.

Nálunk hosszadalmas felkészülős, orvosos, kétségbeesős és elkeseredős időszak után (ami március 17-e óta tart mindenféle vizsgálatokkal és kórházzal megfűszerezve) végre a hónap elején elkezdődhetett a babaprojekt. :) Reméljük hamar jön a kisprücsök, apjuk nagyon megdolgozott. :) Szegénykém késő estig melózik se délután, se hétvége és még én is nyüstölöm. Kisbabát kértem szülinapomra. :)

Tom, hogy hülye kérdés, de lehet csak beképzelem. Úgy három napja feszülnek a melleim, nagyon érzékeny, és a pocim is olyan furcsa, mintha menstruálni akarnék, de aztán elmúlik majd visszajön. Múlt hét és az előtte hétvége volt az akciós, a múlt hét közepén volt az ovulációm is.

Tesztelni majd csak 30-a körül, vagy inkább megvárom a mesit.
Vendég
 


szia anuk...nagyon drukolok,hogy baba legyen a pocakodba... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anuk, én is nagyon szorítok neked, hogy 10 nap múlva pozitívat tesztelj....
szilvia80
 
 


Köszike :)

Első baba lenne, és az én koromban már :) Meg mint írtam eléggé beteges vagyok, így az orvosok is a mielőbbi babásodást javasolták.

Bár legutóbb a tüdőgyógyászom igencsak nekem szegezte a kérdést, hogy valóban elszántuk-e magunkat.

Mindenesetre próbálkozunk. Holnap lesz a jónás napom, biztosra megyünk, akkor is bepróbálkozunk.
Vendég
 


anuk mért mond ilyet a tüdőgyógyászod?????????? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát tudod nitacska az a helyzet, hogy a nyáron cserélték volna a gyógyszereimet. Aztán a terhes gyógyszer annyira nem volt jó, hogy előbb hörgő, majd mellhártya és tüdőgyulladásom lett. :(
Két hétig szenvedtem mint a kutya, egy hétig kórházban voltam.

Kaptam légzés terápiát gyógyszerest, de sajnos vissza kellett vennem a régi szteroidos gyógyszerem, ami persze nem jó a babának. Komplikációk lehetnének, és esetlegesen bár nagyon kis százalékban fejlődési rendellenességek is.

Végül, mikor látta, hogy nagyon odavagyok akkor megállapodtunk, hogy pulmikorttal próbálkozzunk meg. Amint viszont nem lesz jó, megint befulladok, vagy újabb hörgőgyulladást kapok azonnal leállunk az egész projekttel. S az örökbefogadás marad.

Eddig (gyorsan lekopogom) a hajnali köhécselésen kívül nem volt gond. Remélem nem is lesz más.

Egyébként azuram szerint pszichoszomatikus érzéseim vannak, nem lehet ekkora mázlink, hogy máris sikerüljön :)
Vendég
 


Hahó Mindenki!

Nagyon sokat írtatok hétvégén! Mi meg nagyon sokat dolgoztunk a férjemmel, így kész a konyhám. :) Illetve még ma fogjuk visszapakolni, de ki van festve és a burkolás is befejezve, nagyon szép lett!!!

Anuk!
Én is nagyon szorítok Neked, hogy baba legyen a pocidban. Én az előző két hónapban ugyanúgy jártam, mint Te. Pé után, éa mensi előtt egy héttel elkezdett fájni a hasam, mintha meg akarna jönni és cicik szintén bedurranva, de sajnos mindkét hónapban megjött, így én már tényleg csak akkor bízom benne, hogy van babám, ha piri késik legalább egy hetet!

Nita!
Én is vettem be gyógyszert, ha nagyon fáj a hasad, hiába minden praktika! Remélem, azért ma már sokkal jobban vagy!!!

Csucsu!
Nagyon szorítok Neked, hogy az új dokid segítségével és tanácsaival mielőbb jöjjöna tesó, sőt szerintem tuti jönni is fog!!!!

Encike!
Neked azt kívánom, hogy hamarosan múljanak el a rosszulléteid és élevezhesd a kismamiság minden percét! Erre meg is van minden esélyed, hiszem mindjárt a középső trimeszterbe lépsz, ami állítólag a terhesség legszebb része!

Remélem, hamarosan mindannyian megtapasztalhatjuk!!!!!
pedi
Kalocsa
 
 


ANuk : Én kivánom , hogy baba legyen a dologban. Azt hiszem a gyógyszereket is elhagyhatod majd ha babás leszek hisz hidd el amint megtudod a jó hirt szinte gyógyszer sem kell majd.


Encike: Igen fizetnem. 8000ft lenne de mivel van protekcióm csak 5000Ft . nekem megér ennyit, hoyg csak velem foglalkozik és most pl: másfél órát foglalkozott velem. Ezt szerintem sztk-ban nem kaptam volna meg. De ha babás leszek akkor a kórházba kell majd mennem hozzá mikor ügyeletes. Ezt ő mondta. Tehát amikor ő is meg mi is ráérünk. És ott nem kell adni pénzt.


Szilvi: Poziturák: Kutya póz a legtuttibb. Na meg a hagyomásnoys férfi felül de a fenekünk alatt egy párna. Szex után 15-20percig fekvés. E vitamin növeli a teherbe esését. Heti 3 kell szedni. H-sz-p -en.
És a mi alegfontosabb. A mensi utáni félidőben 4napos szünet után kell együtt lenni. Mert mi ugye a pé környékén 2naponta biztos együtt voltunk. De ő azt mondta kell az önmegtartoztatás mert a katonák annál gyorsabbak és erősebbek lesznek.
Persze utána lehet 2naponta.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Ezek hasznos tanácsok!
Majd én is figyelembe fogom venni! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Azt mondják a kutya póz a kisfiúknak kedvez, mert akkor kevesebb idő alatt érnek a petesejthez, és a fiúsejtek a gyorsabbak.

A párnás módszert kiegészíteném azzal, hogy még hatásosabb lehet, ha apuci a nyaka köré kapja a lábatok, és jól megemeli a csípőd, és a combjaival alátámaszt. :) Kicsit nehéz így maradni, mondjuk én fuldoklósra vettem a figurát, úgyhogy nem vártuk ki a 15 percet, de úgy 5-6 mindig megvolt. Szerencsére csak egy egy pöttynyi folyt csak vissza néha.
Vendég
 


Sziasztok!

Csucsu, köszi a tanácsokat.. :lol: Hamaros kipróbáljuk.. :oops:
Azt hiszem akkor az E vitamint is elkezdem megint.. Valahol olvastam, hogy az egyik csaj Lenkei féle vitamint szedett, és hosszú idő után terhes lett. Nektek nincs tapasztalatotok ezzel? Bár nagyon drága, de tényleg jó lehet.

Anuk, remélem a megérzéseid nem csalnak..

Rajtam elhatalmasodott a kétségbeesés... Annyira szerencsétlennek érzem magam. Hamarosan szülinapom, és a környezetemben mindenki terhes, vagy szül. És nekem egyszerűen nem sikerül.. Most meg még a mensim is megtréfál.. :twisted:

Encike, örülj a rosszulléteidnek.. (Remélem nem haragszol hogy ezt mondom..)
szilvia80
 
 


Szilvi!

Nem szabad szerencsétlennek érezned magad! Ennyire nem szabad elkeseredni! Én is egészen eddig mindig sírtam amikor megjött, és hidd el az én környezetemben is mindenki babát vár, vagy már meg is szülte. Két kolleganőm terhes, a volt kolleganőm már megszült és két barátnőm is szintén nyáron szült. De ettől sajnos nekük nem lesz se jobb se rosszabb.
Én is kétségbe szoktam esni, amikor megjön, mindig az jár az eszemben, hogy ha "ettől" nem estem teherbe, akkor mit kell ahhoz tenni, hogy legyen kisbabám? Aztán mindig megnyugtatom magam, hogy nem is próbálkozunk régóta, és észre sem veszem, hogy hogy mennek a hónapok.

Bízni kell nagyon nagyon!!!!!
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok...csucsu hasznos tanácsokat írtál... :wink: :lol:
pedi ma már hála égnek nem fáj a hasam...mondjuk elég volt a 2 napos szenvedés... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, köszi szépen a biztatást.. Tudom, hogy van aki már régebb óta próbálkozik (mi tavaly április óta), és nem szabad elkeseredni, de most nem tudok ezen az érzésen urrá lenni... Pár nap múlva biztos jobban leszek.. Jó hogy itt nektek el lehet mondani a gondjainkat..

Na megyek, nézek egy kis csajszis filmet, talán jobb kedvem lesz (Szex & New York).
Ma még jövök..
szilvia80
 
 


Nita!

Nekem szombat hajnalban köszönt be piri, hajnali 2kor ébredtem, és szenvedtem, úgyhogy tudom, mit éreztél. A Te eseredben viszont örülök, hogy végre megjelent a "kis átkozott". Remélem, most aztán eltűnik úgy 9hónapra! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


szilvi jó film nézést...aztán jó kedvel gyere vissza... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szilvi: Tudom szörnyű ha megjön és körülötted kismamák meg kisgyerekes anyukák vannak. Hidd el ilynekor jobban érzékenyek vagyunk erre és lépten nyomon pocakos boldog nőket látunk. De hidd el ettől te nem vagy szerencsétlenebb sőt. Meglátod a kitartás meghozza a gyümölcsét és nemoskára babás leszel. csak higgyj benne:)

Kép
csucsu05
 
 


szilvi csucsu nagyon jol mondja..ilynkor nehezebb nekünk..de egyszer eljön a mi időnk és akkormi is kivirult szép kismamik leszünk ... :wink: :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Úgy legyen!!! :D
pedi
Kalocsa
 
 


Ámen :D
Vendég
 


na lányok mindent bele... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kitartás lányok! Egyszer mindannyian kismamik leszünk! Csak bízni kell nagyon!

Nita! Örülök hogy megjött neked. Most akkor lehet készülni a pé-re! :wink: :wink:

Edit! A fene vinné el pirit! :evil:

Csucsu! Örülök hogy találtatok egy jó dokit akiben megbíztok! Meglásd! Hamarosan jönni fog a kistesó. :wink:

Anuk! Drukkolok neked is!

Szilvi! Fel a fejjel! Nemsokára te is babás leszel!

Zsuzska! Hogy sikerült a hétvégi rendezvényetek? Nálunk itt végig esett az eső. Remélem nálatok azért jó idő volt.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


nálunk most hála égnek hétágra süt a nap és nagyon kellemes az idő..remélem így is marad még... :wink:
készülök a pé-re csak legyen is... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi a helyzet? Nagyon csend van!!!!

Nálunk izgisen alakult a reggel itt a melóhelyen, de már megoldódott.
Konyha még mindig nincs kész, már nagyon fáradt vagyok, mert minden nap amikor hazamegyek pakolászunk. Még várunk a vízvezeték szerelőre, de lehet, még ma sem jön.
Hétvégén már jó lenne pihenni, de szombaton megint buli a férjem kollegájáéknál.

Írjatok!!!!!!!
pedi
Kalocsa
 
 


:9 Bizony nagy a csend. Én pl csak most tudtam jönni, mert a főnök próbál idegileg kikészíteni :D De én csak a szichoszomatikus tüneteimre gondolok, és reménykedem, hogy csak kihúzom azt az egy hetet idegbaj nélkül, és kiderül, hogy valóban pocok van a pociban.

:) Egyenlőre elviselem a párom szekálását is, majd megmutatom neki, hogy nem képzelődöm meg hallucinálok. Hát ha igen, akkor meg duzzogok, és kiengeszteltetem magam.
Vendég
 


Anuk!

Szurkolok, hogy tényleg baba legyen a pocidban!!!
Ez az egy hét a legutálatosabb.
Én ciklus elején tök jól el vagyok, minden ok, a közepén is, sőt akkor mégjobban :wink: , aztán az utolsó egy hét, az már káosz.
Még jó, hogy most az elején tartok :)
pedi
Kalocsa
 
 


lányok akkor csak én vagyok az egyetlen aki végig nyugodt?! :P :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Majd ha most probálkoztok te sem leszel nyugodt hidd el.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nita!
Csucsunak igaza van, amíg nem megy élesbe a dolog, addig tényleg nyugodt az ember. Mi az esküvő havában kezdtünk nem védekezni(na ezt jól elmagyaráztam). Szóval, a következő hónapban nem is voltam szomorú, amikor megjött, mert akkor nem figyeltem arra, hogy mikor van pé.

Nálunk szakad az eső, ömlik!

Felétek? Mit csináltok ma?
pedi
Kalocsa
 
 


én sose voltam ideges az előző babáknál se..ugyvoltam vele ha jön akkor ugyis jön...... :wink:
itt is esik az eső.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: NA nagyon hamar elfelejted mennyire izgultél? :) Emlékszem még én mikor séta közben paráztál, hogy össze jött e??
Vagy az egy másik Nita volt?
De Nita nincs ezzel baj hisz aki akar babát az mind izgul hisz ha nem izgulnánk nem is akarnánk. DE ha a szivedre teszed a kezed akkor te is emlékezni fogsz, hogy nem mindegy, hogy össze jött e vagy sem.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu akkor az egy másik nita volt... :oops: de valahol legbelűl lehet izgulok csak probálom nem kimutatni?!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: De az miért baj ha kimutatja az ember? Hisz ha belül örlődik az ember akkor az rosszabb. Bár szerintem kimutattad ezt de ha neked igy jobb akkor nem mutattad és nem is mutatod ki:) Ennyi:)

Kép
csucsu05
 
 


:D Én már lassan de biztosan idegbajos leszek.


Baromi hideg van, másfél méteres falak, naná, hogy műemlék épület. A főnök szerint kinn melegszik az idő így nincs szükség fűtésre. :( 17 fok. Egész nap ülő munka mellett gratulálok, ráadásul van képe azt mondani, hogy nehogy megint beteg legyek.

Fűtünk villanykisbigyóval. Mikor végre felment 22 fokra kitárja az ajtaját, merthogy el ne aludjak a nagy melegben. Vén kurafi :twisted: úgy bevágtam, csak úgy pörgött a vakolat.
Vendég
 


U mennyit irtatok már megint vagy én jövök keveset?

Anuk!
Drukk, drukk, drukk!!!!

Nita!
Utolag Máténak boldog névnapot!

Itt hétágra süt a nap!!
Tegnap belgyogyászaton voltam, ekg-t csináltak, jövö7 12 hetes uh-ra megyek.
Rokakoma még mindig rendszeresen látogat.
Tegnap nem volt áram az egész faluban.
encike 2
 
 


Encike!
Szerintem Te jössz ritkán, mert mostanság alig írunk! Ahhoz képest viszont rohan az idő, már a 11. héthez gratulálhatunk!!! :) Roka komát meg tényleg elküldhetnéd erre felénk is, mondjuk úgy a gólyával párosítva! :lol:

Anuk!
Ezek a főnökök... Ne is hagyd Magad!!!

Zsuzska!
Te merre vagy, mi van most Veled?
pedi
Kalocsa
 
 


encike köszi szépen Máté nevében is... :wink:
anuk nem semmi milyen főnököd van..ne is hagyd magad... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?