Köszi lányok a segítséget ágy ügyben, érdekes módon párom is a nagy ágyra szavazott, úgyhogy úgy néz ki az lesz, annyi módosítással, h 90x180-as lesz hely hiányában.
Nekem csak az a bajom, amit Johi is írt, h nem szeretném, ha Adél is úgy érezni, h akkor most érettségiig nem kap másik ágyat
Deni,
Szuper, h jobban vagytok!
Most nem tudom ezeket az ágy meg matrac méreteket hova tenni, de amit néztem matracot Adélnak ott csak a 70x140-eset meg a 90x200-as méreteket gyártják alapból, a többi egyedi méretezésnek számít
És igen, az asztalos fogja az ágyat is csinálni. Igazából nekünk nagyon tetszik az a fajta gyerekbútor, tényleg egyedi és nagyon szupi hangulatot tud varázsolni a gyerekszobába
Az ujjfesték nálunk is csak felügyelettel menne, amúgy én sem vállalnám be
Votiv,
Hatalmas gratula Istóknak!!!
És most szombaton annyira szerettem volna elmenni megnézni a pacizást, de így h félig-meddig taknyolunk, nem merek nekiindulni. Ti egész végig ott szoktatok lenni?
Macs,
Wow, akkor ezek szerint kezded az nst? Hol tartasz most?
Johi,
A Bálint Analitikára gondolsz? Igen, nekem is ott csinálták és a védőnő meg kifejezetten meg volt elégedve a lelettel, mert h ez a labor csinált súlykorrigált eredményt is, amit a sima sztk-sok nem, holott állítólag sokat számít a testsúly is és emiatt is lehetnek rossz eredmények
Egyébként nekem is a tartomány 0.70-1.30 között lett megadva.
Cuccosokat meg nem felejtettem el, csak még időm nem volt megnézni a honlapotokat
De akkor majd egyúttal szavazok is
Ruz,
Micsoda hozzáállás az óvónőktől, az eszem megáll
Fülinek és Pocaknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Neet,
Szuper, h párod túl van a műtéten!
Meddig kell még bent maradnia?
Sulis dolgok meg egyenes remek hírek!
Megérte változtatni!
Zsanci,
Áruld el!!! Lécci!!
Fibi, Szellőke!
Köszi-köszi!!
Olvastalak Benneteket reggel, úgyhogy meg is vettem a cuccost. Bár úgy néz ki, h nálam talán használt az oscillo is, csak az volt itthon, úgyhogy kipróbáltam este, meg ma kétszer és szerencsére a kezdeti taknyolás tovatűnt, legalábbis egyenlőre.
Nuk,
Keresztbefekvés ismerős nálunk is
bár szerencsére ritkán alszik köztünk a ded. Most a taknyolás miatt közénk vettem és hát nekünk nem sok hely maradt
Rylie,
Adél babának ++++++++++++!! Szegényke
de ők még szerencsére olyan hamar regenerálódnak.