Új privát üzeneted érkezett!

Fibi, most néztem meg, mindjárt válaszolok is! puszi!

votiv 8)
votiv
 
 


Hosszabbítható ágyak:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categ ... kea/10422/

Drukkokat köszi, apa túl van a műtéten.

Votiv,
Eszter a mai napig cumisüvegből szittyózza ki a kakajót. :D

Éljenek a Diák! :D :D :D
neet
neet
 
 


DIANÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Votiv,
nem hinnéd el, hogy én hány éves koromig nyomtam a kakaót cumiból. Nem mellesleg, el sem mesélném... :wink: De gratula Istóknak, hogy ő JÓVAL előttem tette le...

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 

 
 

engem nagyon aggasztott a cumizás, főleg hogy Istók éjjel is a fejemet verte az üveggel, hogy adjak kakaót... a legrosszabb, hogy irtó hamar elromlottak a fogai, mondjuk még nem feketedik, de a felső szemfogai a fognyaknál már tök szúvasak, a fogorvos azt mondta, még nem tömné be, mert ahhoz túl pici, nem bírná ki, de ez már csak rosszabb lesz, úh ha nagyobb lesz, tömni kell, hacsak nem esik ki hamarabb... :roll:

mi olyan rácsos ágyat vettünk (Kikában, nem horroráron) mind2 gyereknek, ami 140x70-es, levehetőek a rácsok, két részbe vehető a támla és átalakítható masszív gyerekággyá. Ebben fogják nyomni, míg nagyágyat nem kaphatnak. Istinél a rácsok még fent vannak, de a pálcákat már kivettük, ő ki-bebújós. Pont a napokban gondoltam rá, hogy teszünk még egy próbát az átalakításal (mikor Liliróza a pocakban volt, már kipróbáltuk, de akkor egész éjjel kóválygott a lakásban Istók)

votiv 8)
votiv
 
 


nos,
abból amit Neet belinkelt, ma a Fyndben volt egy Kritter nevezetű 10ezerért, oltári jól nézett ki, ahogy látom újonnan 17ezer.

mieink is nagyban nyomják, mármint ágyban, de nem mérvadó.
zsancikant
 
 


Zsan,
fyndben eddig egy jó dolgot láttunk, haza is hoztuk. :D Kanapét, régen, valami 100K felett volt, és asszem 80 körül hazahozhattuk, mert - kapaszkodj meg- nem a szabvány csavarral volt összerakva!!!
Egyébként azóta se sikerült findeset venni, mert iszonyú ócska, lepattant szélű, felhasított bőrű, láb nélküli, stb cucc kerül be, vagy csak rosszkor megyünk?

Leesésgátlót viszont még eszembe se jutott leszedni, E annyit forog éjjel. És annyira dumás a csaj, h még éjjel, álmában is beszél! De nem ám motyog valamit, hanem komplett dialógusokat nyom, minima 2-3 kerek-egész mondattal. :lol:

És Zsan,
felcsigáztál, mikor tetted le a cumisüveget? Amikor átadtad Borisznak? :lol:
(Mi középiskolásan is, 3an tesók még javában szívószállal ittuk a kakaót, a régi barna-átlátszó zacskósat, de ez nem ciki, mert így nem kellett bögrét mosogatni! )
neet
neet
 
 


Annyira jók és lelkesek és tisztelettudóak a diákjaim!!!!! Úh fel a fejjel anyákok, nem minden tizenéves romlott, sőt! Ennek úúúgy örülök, öröm velük dolgozni! :D
neet
neet
 
 


Segítsetek lécci! Csak takonyra mi a jó? persze olyan szert mondjatok, amit itt Érden is meg lehet venni :wink: Apa kitartóan beteg és persze már rám is rám ragadt :roll: Holnap reggel kezdhetek a gyógyótárban :roll: Remélem Adél nem kapja el, mondjuk ő már egyszer taknyolt múlt héten, de ki tudja :roll:

Kép Kép
curse
 
 


Curse,
nekünk nem megfázós,hanem egymástól elkapós taknyira Coryzalia jött be. Remélem már jobban...

Kép
Kép
szelloke
 
 


Votiv,
kösziiiiii, válaszoltam én is :wink: :)

Curse,
Coryzalia mint komplex szer is jó, és attol függöen h vizes vagy sürü orrfolyás, más-más szerek adhatók. (Deni féle elöadásban és kiskönyvben is benne vannak)


Szép napos hétvégét Mindenkinek :D

KépKép
fibi
 
 


Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket! :)
macskanyu
 
 


Mgint jó témára jöttem... :D :D :D

Réka újabban rekoridőket alszik délután, DE csak ha kap előtte tápit :? :? :? :? :? tudom, hogy csak a szokás rabja, de a tejet/kakaót nem issza meg, a teát meg fekvéshez elutasítja :roll: :roll: Persze nem bánom, de azért ez visszaesés.

A másik, hogy újabban állandóan bekéretzedik közénk (na jó, ez enyhe kifejezés, mert felébred éjjel és elkezd üvölteni, hogy apa-anya-apa-anya és ahogy kiveszem, már alszik is. Zoli tök jól áll a dologhoz, mert azt mondta, hogy nem bánja, ha köztünk alszik, de akkor vegyünk egy nagobb ágyat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mert persze a 140 széles ágyban a gyerek keresztebn fekszik köztünk 8)

nukada
 
 


Nuk: mienk ágy is 140-es és van, hogy még Bori is ott van szopi céljából, igy Apjuk már majdhogynem az éjjeliszekrényen alszik félig :)
Tegnap elővettük Kamillának a paplant, hogy majd azzal becsaljuk a kiságyába. Be is feküdt betakaródzott, maj villanyleo és utána kb 1 mp belül ott volt köztünk a paplannal együtt :mrgreen:

Egyébiránt lehet még ekkora jányra hálózsákot kapni?? Általában mindig kitakaródzik és félek, hogy megfázik éjjel :roll: főleg most, hogy van kb 20 fok a szobában :?

Ivás: na most nálunk is gázos az ügy, mert ebben a hidegben nem kívánja a vizet. Én sem. Én teázom, de Kamilla meg nem szereti a teát..igy leginkább nem is iszik szinte semmit egész nap :? Ötlet, hogy mit adjak neki?? Van valami extra finom babatea amit minden gyerek csíp? Kipróbálnám.

Votiv: igen-igen erre a uspackra gondotlam. Kértem is árajánlatot, de a szállítás kb annyi lenne, mint maga a termék :( naivan kb a felére saccoltam...pedig tök jó meglepi lett volna apjuknak szülinapjára.. :(
És dettó ilyen ágya van Kamillának is mint Istóknak csak a mienk nem Kikás hanem helimex-nél rendeltük. Lassan én is azon vagyok, hogy kisággyá kéne alakítani, mert a rácsot mint felemás korlátot használja a csaj és azon lóg, hintázik, csimpaszkodik stb :P

Neet: fyndbe mi már egy csomó tök jó dolgot kifogtunk :) és még másik csomó dolgot kifoghattunk volna ha lett volna hova rakni a nagy bőrülőkéket :? Mi mindig bemegyünk körbenézni, hátha..

Deni: el is felejtettem írni, hogy Adél baba 34. hétre jött, de szerencsére nagyon egyben van a kislány. Mondjuk a törött karján a gipsz borzalmasan néz ki :cry: de Anyukája már nagoyn ügyi, mert tudott már fejni 80 ml tejet! :)

Rylie
rylie
 
 


Nuk: mi épp ezért vettünk végül az Ikeában egy 180x200-as és e gy 60x200-as matracot, amit összetoltunk. Ebben már elférünk hárman is. De képzeld, az uram még így is sztrájkolt egy idő után, mert Tünci folyton keresztbe feküdt és közben még vándorolt is, senki nem volt tőle biztonságban. :lol: Úgyhogy most az van és úgy tűnik, bevált, hogy Tünci ágyáról leszedtük a rácsokat, leengedtük, ettől kb. egy magasságban lett a matracunkkal és magunk mellét toltuk az ágyát. Így neki van plusz 70 centije és nekünk megmarad a 240. Illetve én rátapadok a kiságyra, úgyhogy kb. a 60-as matrac felén elvagyok és a többi az uramé. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Votiv: már korábban adhattál volna neki egy kis savnyú kakaót. :-) (csak vicceltem ám) Lényeg, hogy most már bögre. Enyim gyerek pedig most már száműzte az összes műanyag evőeszközt, poharat,tányért, már csak a felnőtt jó. :-) Minek vettem meg az a sok sz... micimackós baromságot.

Nuk: nálunk is igy lett ágycsere, hogy Fanni néha begyütt éjszaka. Igy váltottunk 180-asra. Ez már elég. Bár most, hogy bálnásodom nem mindig.

Rájli: nálunk teát úgy kap, hogy vettem neki "tigristeát" és mivel az az övé igy hajlandó meginni, persze már régen más van a dobozban. Ajaja csak meg ne tudja. Tigristea gyerekeknek való tea, és a doboza nagyon király.
Hálózsák témában én is hasonlóan gondban vagyok, én a Kenguru goldban láttam egészen jó hálózsákokat. És ráadásul olyan, hogy menni is lehet benne, ez nekem fontos, mert éjszaka van pisi minimum egysző.

Névnapi köszöntéseket köszönöm szépen.

Fyndbe mi is vettünk már jó csomó mident, de inkább csak apróságokat. A teljes raktár bepolcozása pl. onnan való. De munkalapot is vettünk a konyhába stb... nagyon jó kis találmány.

OFFFF....
Lányok: most kérhetek egy szívességet (illetve most is) beválasztottak minket egy versenybe a legjobb 13 webáruház közé és most a közönségszavazás van, légyszi ha tetszik az oldalunk szavazzatok ránk. Azt hiszem egy nap egy gépről egyet lehet nyomni. :-) Előre is köszi... a hely www.netbio.hu A fő oldalon van egy hatalmas szavazógomb. Előre is hálás köszi.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Rájli: szegény pici Adélbaba, de lényeg, hogy a körölményekhez képest egészen jól van. Még belegondolni is borzasztó. :-( Gipsz, sajnos át tudom érezni, de mondjuk azon a pici babakaron elképzelni sem tudom. De szerencsére ezek tényleg gyorsan és szépen gyógyulnak ilyen pici korban.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


na jó csajok, lépjen elő az összes titkos terhes is, az embert megöli a kiváncsiság...


fyndben már nekem is sikerült egy-két tuti dolgot összeturkálni...

Ancsi, Zuzi?
zsancikant
 
 


Köszi lányok a segítséget ágy ügyben, érdekes módon párom is a nagy ágyra szavazott, úgyhogy úgy néz ki az lesz, annyi módosítással, h 90x180-as lesz hely hiányában.
Nekem csak az a bajom, amit Johi is írt, h nem szeretném, ha Adél is úgy érezni, h akkor most érettségiig nem kap másik ágyat :lol:

Deni,
Szuper, h jobban vagytok! :D Most nem tudom ezeket az ágy meg matrac méreteket hova tenni, de amit néztem matracot Adélnak ott csak a 70x140-eset meg a 90x200-as méreteket gyártják alapból, a többi egyedi méretezésnek számít :?
És igen, az asztalos fogja az ágyat is csinálni. Igazából nekünk nagyon tetszik az a fajta gyerekbútor, tényleg egyedi és nagyon szupi hangulatot tud varázsolni a gyerekszobába :D
Az ujjfesték nálunk is csak felügyelettel menne, amúgy én sem vállalnám be :wink:

Votiv,
Hatalmas gratula Istóknak!!! :D És most szombaton annyira szerettem volna elmenni megnézni a pacizást, de így h félig-meddig taknyolunk, nem merek nekiindulni. Ti egész végig ott szoktatok lenni?

Macs,
Wow, akkor ezek szerint kezded az nst? Hol tartasz most?

Johi,
A Bálint Analitikára gondolsz? Igen, nekem is ott csinálták és a védőnő meg kifejezetten meg volt elégedve a lelettel, mert h ez a labor csinált súlykorrigált eredményt is, amit a sima sztk-sok nem, holott állítólag sokat számít a testsúly is és emiatt is lehetnek rossz eredmények :?
Egyébként nekem is a tartomány 0.70-1.30 között lett megadva.
Cuccosokat meg nem felejtettem el, csak még időm nem volt megnézni a honlapotokat :oops: De akkor majd egyúttal szavazok is :wink:

Ruz,
Micsoda hozzáállás az óvónőktől, az eszem megáll :evil: :shock:

Fülinek és Pocaknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D

Neet,
Szuper, h párod túl van a műtéten! :D Meddig kell még bent maradnia?
Sulis dolgok meg egyenes remek hírek! :D Megérte változtatni! :wink:

Zsanci,
Áruld el!!! Lécci!! :D :D :wink:

Fibi, Szellőke!
Köszi-köszi!! :D Olvastalak Benneteket reggel, úgyhogy meg is vettem a cuccost. Bár úgy néz ki, h nálam talán használt az oscillo is, csak az volt itthon, úgyhogy kipróbáltam este, meg ma kétszer és szerencsére a kezdeti taknyolás tovatűnt, legalábbis egyenlőre.

Nuk,
Keresztbefekvés ismerős nálunk is :lol: bár szerencsére ritkán alszik köztünk a ded. Most a taknyolás miatt közénk vettem és hát nekünk nem sok hely maradt :lol:

Rylie,
Adél babának ++++++++++++!! Szegényke :( de ők még szerencsére olyan hamar regenerálódnak.

Kép Kép
curse
 
 


ISTEN ÉLTESSE A DIÁKAT! :D

Johi:
szavaztam :wink:

Zsan:
mesélj,mit tudsz? :lol:
A babaruhákat tovább küldhetem Macsnak? 8)

Neet:
férjednek gyors felépülést!

Tényleg hol van Ancsi és Zuzi?

Imádom :lol:
Kép

petergabi
 
 


Gabi,
én nem tudok semmit, ezért KÉRDEZEK!!! :lol:
Ruháknak Álmoson a helyük! :wink: (hej Macs, majdnem Ákost írtam...hehe)

fiad super cool... 8) zuppa kúl. Nagyon vagány!!!!

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


BOLDOG DIA ÉS JOHI NAPOKAT! :lol: :lol: :lol:

majd kecsáp :oops:

egyébként :lol: és mindenkinek :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Helló!
Már írtam hozzátok néha és elég rendszeresen olvasok is.
Közben megszületett a kislányom, Bíborka. De végül a Péterffyben, nem a Szent Imrében.
Most azt szeretném kérdezin tőletek, hogy hová tűnt Indanyó? Nagyon szerettem olvasni a sorait. Ti biztos tudjátok, olyan jó kis társaság vagytok. Mindenkinek puszi!
Bukcsi
bukcsi
 
 


Így a nap végére:
ÉLJEN SOKÁIG VICA-MÁTÉ! :D

Terhesek titokzatoskodjanak csak, (éljen a titok és a misztikum és a babona, 12 hét, stb) de valaki priviben súgjon! ;) :lol:

Bukcsi,
gratula a kislányodhoz! :D Indi eltűnt. :(
neet
neet
 
 


Isten éltesse sokáig Vicáékat! :)
kellene velük taliznom, mert egy karácsonyfa lábuk nálam van lassan 1 éve :D
ancsipancsi
 
 


Rylie,
Menő doboz tényleg segíthet. (Gyerekeim teát isznak, citromfű elég jó, de én zöld teát is adok nekik.) És a répaléért odavannak (sztem nem jó, de P. odavan érte.) Esetleg rizstej? Lehet vizzel higítani. Ikea-s habosítóval habosítani!!! (Van még kölestej is. Ezeket is tudod higítani és elég édesek.)

Ruz,
Ki lehet tenni egy gyereket az oviból???? Azt gondolnám, hogy nem!!! És az ilyen fenyegetés elég furcsa. Anyám tanár volt sok évig (aktív korában örökké) és voltak 'nehezen kezelhető 15 évesek a 4.-ben'.
Annyira nehezen kezelhető 3 éves??? Pár hét után??? (Persze vannak könyebb és nehezebb kölkök, de azért.... Mi ovinkban is van olyan kisfiú, hogy az óvónőnek rajta kell tartania a szemét. Rajta tartja. Egyébként klassz srác.) Meg van nyavalygós. Meg szorongós. Meg mindenféle...

Curse,
Idővel úgyis kell még vennetek asztalt! Meg olvasólámpát!!! És új ágyneműket! És felnőttesebb szőnyeget. Sztem klassz, hogy ugyanaz az ágya lesz sokáig.

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Curse,
Van valami gyerekágyméret, kb. 160x90-es, amihez külön ágynemű, lepedő kell, de ez is szabvány. viszont én úgy voltam vele (és már áldom az eszem), hogy 1-2 év miatt nem veszek köztes ágyat, Lencse már 110 centi, alig lenne neki kényelmes a 160-as ágy, nem beszélve róla, hogy a 200x90-esbe oda tudunk bújni mellé, ha baja van. egy nagy fenyő heverőt vettünk neki, s férjem gyártott hozzá egy levehető leesésgátlót. (meg ikeában vettünk hozzá matracot) ha van helyetek, akkor ne sokat hezitálj, mert szvsz pár év miatt kár venni közteset.
a 70x140 az kiságyméret, nem gyerekágy :), ez már szóba se jöhetne nálatok.

ancsipancsi
 
 


kell vkinek ilyen Babaruha börzés belépő? (féláron lehet vele bejutni, a BNV területén lesz)
ancsipancsi
 
 


Johi, szavaztam :)

1 titkos terhest én is tudok, de azért titkos, mert titok :wink:

KépKép
fibi
 
 


Dianáknak utólag is nagyon boldogot!!

Neet :) Párod hogy van??

Johi :) Szavaztam és drukkolok! Nekem tuti ti vagytok a legjobb webáruház :wink: :D :lol: Fanni-ruhák tesónak eltevése :D :lol: Bálint is azóta hajlandó felnőtt nagykanállal enni, amióta az oviban is ilyennel nyomják 8) Micimacis pohár meg jól jön majd fogpohárnak :wink:

Fibi :) Kaptatok kabátot Bálintnak? Mi anorákot börzéztünk most a hétvégén B-nek...

Votiv :) Hú, éljen-éljen a sok poz. fejlemény!!! :D :D Isti fogai :( és nem fáj neki? meddig kell várni vele? (mondjuk fogorvosnál ennyi idősen...ááá bele sem merek gondolni...)

Ruz :) ++++++ remélem ezt csak "úgy mondják" és nem kell ovit váltanotok!! no meg azért vannak az óvónők ugyebár, hogy... :roll: Nálunk meg pont fordítva indult: Bálint olyan kis zárkózott volt, hogy én meg emiatt aggódtam... :roll: de aztán szerencsére már igencsak javult a helyzet, nagyon szereti az ovit :D

Rylie :) Sztem ovis-pelus trükk király, mindegy hogy mi, csak használjon :wink: néha csak egy pici lökés kell és sínre kerül a dolog! Remélem még jobban bultok már!!?
Adél babának +++++!
Hálózsák tuti kapható ekkora dedre is (mi tavaly szemeztünk eggyel Bálintnak és volt a méretében :wink: ), mondjuk nem volt occsó (mert a Kenguruban leltük meg) de hátha máshol van olcsóbb is vagy a tesz-veszen? De mivel mindig kitakaróznak, egyenlőre maradunk a felöltözésnél éjjelre is...
Ivás nálunk dettó, nagyon visszaesett :? de hát már nincs is nagyon meleg, legalábbis próbálom magam ezzel nyugtatni, mert amíg hőség volt, akkor mint 2 kacsa :lol:

Nuk :) Keresztben alvás :lol: akkor hajrá nagyobb ágy!! :D

Gabi :) Jajjj de szépséges Botondod!!! :D :D

Curse :) Hú, akkor nagyon szép lesz a gyerekszobátok! no meg egyedi és egységes :wink: :D

Kép
Kép
denizsa
 
 


Deni,
igen vettünk neki egy jo vastag piros-szürke dzsekit :)


Kérdésem lenne Mindenkihez: használt e valaki olyan játékot a kocsiban, amit oda lehet rögziteni/tépözárazni a gyereküléshez? ha igen, hatékonyan szorakoztatja a gyereket, érdemes olyat beszerezni? ha nem, milyen tippetek van Ábelemnek, hogy ne unatkozzon kb féloráig, amig az apja viszi valahova? és én nem leszek velük, igy nem tudok hátranyulni kekszet adni, inni adni, mütyüröket adogatni? (könyvet már szeret lapozgatni, de ha azt ledobja, apjuk nem fog megállni az autopályán, h visszaadja neki....)

KépKép
fibi
 
 


SZiasztok!
Lányok, én most itt egy kicsit ritkítom magam (ennek több oka is van, amit nem részleteznék), de gondolom, ettől nem fog senki sírógörcsöt kapni, hehe.
Azért majd benézek, mert kíváncsi vagyok, hogy Zsan kinek írta, h fedje fel magát a titkosterhes!
Mindenkinek tsók.
D.
rídonli#
 
 


Még vmi: Fibi nálunk az éneklés a legjobb a kocsiban, az köti le őket leginkább. Persze nem hosszútávú, de 20-30 perc (fáradtságtól függően) belefér. Cdvel, vagy anélkül, min1, és főleg a kedvenc énekek válnak be. Apjukotoktól ugysem áll távol a zene, ugye? :)
rídonli#
 
 


Hú de kiváncsi vagyok a titkos terhesre én is.... Már csak azért is, mert együtt pocakosodik velem és olyan jó lenne néha pocaktémát is itt kibeszélni, de most nagyon nincs rá társ, bocs Curse, persze Téged leszámítva.

Curse: egyébként nekem is totál jó lett a leletem, csak a tartomány volt fura. :-) Csodálkoztam is a leleten, mert Fanninál 0,4 lett az értékem, erősen a határérték alatt, úgyhogy mennem kellett genetikusokhoz.

Fibi: sajnos nincs tapasztalatom ilyen autó játék témában. Nálunk is néha nehéz lekötni, de gondolom kettőt méginkább. Na majd jövőre elválik. :-)

Na rohanok a dedért....

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Sziasztok!

Utólag is Boldog Dia napot az érintetteknek! :)

Ovi téma

Jó, hát azért nem voltak az óvónénik annyira durvák, mert finoman célozgattak csak, meg nagyon segítőkészek, kedvesek, aranyosak, csak hát 2 óvónéni meg 1 dadus van 27 gyerekre és ugye mivel nem 8 óra időtartamban van óvi, hanem több, ezért nincsenek is mindig mindannyian ott. És akkor egy problémás gyerek...elhiszem, hogy nehéz lehet nekik, meg a csoportszoba is nagyon pici, de ezekről a körülményekről se ők se mi nem tehetünk... Meg gyakran mennek kirándulni és ha Bendi nem szokja meg, hogy nem szaladunk el, hanem a csoporttal maradunk, az elég gáz... ezt is megértem én is féltem a Bendit, hogy nehogy valami baja essen. Csak valahogy nekem nagyon rossz ezt hallani, hogy az én gyerekem a problémás és hogy más gyerekkel nincsenek ilyen gondok, csak az enyémmel. Pedig nekem otthon nem tűnik olyan kezelhetetlennek, persze az feltűnt eddig is, hogy nem könnyen fogad szót és nagy türelem kell hozzá, de otthon 1 vagy 2 ember tud rá figyelni, míg az óviban 27 gyerekre figyel 1 vagy 2 óvónő...

Amúgy meg, hogy kitehetik-e nem tudom, végül is csak 5 éves kortól kötelező az óvóda és lehet, hogy arra hivatkozva kitehetik, hogy olyan magatartásproblémája van amit nem tudnak kezelni...szerintem erre indokolt esetben van módjuk, de nem tudom...azért remélem erre nem fog sor kerülni.. :roll:

Még csak 2 hete jár oda, bízom benne, hogy javulni fog a dolog.

Votiv

Bendinek is romlanak a fogai sajnos, pedig ő nem iszik kakaót, sőt cumisüvegből se ivott sosem...mégis romlik, nekünk a fogorvos valami vegyszert szokott rákenni és az állítólag lassítja a szuvasodást, meg Elmex zselét is kell kenegetni rá hetente egyszer, az is védi a fogat.

ruz
ruzicsky
 
 


NA KI a titkos AZONNAL fedje fel magát! Ez nem éééééér!!!

Szerintem a Barbi az mert túl sok :lol: rakott a hsz-be!
VAgy Zsanci mer ő meg úgy is állandóan bekapja a legyet :mrgreen:
vagy Zuzi mert biztos megint házassági évfordulójuk volt 8)
vagy ööö nemtom
Tessék színt vallani!

Ruzi: képzeld Anyu volt pénteken a dokinál és 45 percig foglalkozott vele a doki, jelzem sima rendelés volt! WOW! Az összes leletét átnézte, Á-tól Z-ig kikérdezte stb úgyhogy Anyu oda volt tőle meg vissza, hogy "jééé egy doki aki odafigyel rá rendesen" :) persze beutalta ide-oda, meg elmondta, hogy mit, hogy csináljon ha baj van és hívja is fel rögtön, hogy tudjon róla, szal le a kalappal a Förhécz doki előtt! Kösz az infót meg mindent!!

Ovi: szerintem akkorsem fair anyukát stresszelni azzal, hogy a
gyerek elszaladgál stb stb..persze ovinénik örülnek a szófogadó gyerekeknek, dehát nem lehet minden gyerek szófogadó??!! Sőőt!

Fog: szomszédgyerkő lyukas fogát kifúrták, csak nem tömték be neki - ezt az ominózus csillagtelepi horror fogklinikán - (bár persze azóta már más a fogdoki ott is)

Rídonli: kááár, hogy nem akarsz írogatni többé ide, de remélem nincs nagy baj otthon vagy vmi?? :roll:

Johi, Móni: értem én, hogy a díszes doboz a menő, de nem abból iszik a gyerek! :lol: és úgy tűnik az ízével van a gondja..
rizstej meg tök király csak a napi fél lityóra rámegy a havi gyedem :oops:

Johi: szavaztam ;)

Deni: ovi+bili összekapocslása egy napig volt érdekes Kamilla számára :? úgyhogy azt hiszem kipróbáljuk a kekszes dolgot :oops:
Mink már teljesen takony mentesen!
Persze, hogy ne legyen uncsi 7végénk begyulladt a mellem (elfeküdtem vagy mi :o ) úgyhogy lázas voltam meg minden :( Lassan múlik...

Adél babának köszi a drukkokat, ráfér!! Most kitalálták, hogy nem jó a gipsz, mert folyamatosan elmozdulnak a csontjai és újra műtőtték és átrakosgatták a kis csontjait :cry: szegénykém...Anyukája még meg se foghatta egyszer se :cry:


És aki megnyerte a hatoson a sok lét annak nagy gratula! Megajándékozhatna egy Madonna konci jeggyel :mrgreen: hm?

Rylie
rylie
 
 


Nem lehet, hogy Szrek a titkos terhes? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Gabi,
Nagyon helyes kispasid van :D És jól látom, h a háttérben egy élő eb lakozik? :P

Bukcsi,
Gratula Bíborkához!! :D

VICA MÁTÉJÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Ancsi,
Neked is köszi az ágy segítséget :) Igazából még egyszer meg kell néznem, h mennyi hely marad az ágy mellett, mert oda is szekrényt szeretnék tenni. Most még annyira sok cucca nincs a csajnak, bár...De idővel egyre több lesz, meg hát a ruhák a méretűknél fogva is nagyobb helyet fognak elfoglalni és szekrényt is most már sokkal többet szeretnék, mert az ember hosszútávra tervez ugye. Na mindegy, szóval nem egyszerű dolog ennyire előre tervezni :?
És én szívesen beneveznék a jegyre, mert megyünk szombaton, csak mire elmennék érte ugyanott lennék :wink:

Rylie,
Deni hsz-ről jutott eszembe, hétvégén voltunk a soroksári outletbe és ott most rengeteg hálózsák van akár akciósan is. Szerintem nézd meg a honlapot, mert ott a méret is fent van meg az ár is. Nekünk a week-e nevű hálózsák van (de nem az, ami az elején van, hanem az oldal alján mintások) és nagyon jók, iszonyatosan melegek.
És szuper, h ilyen jófej volt a doki Anyukáddal, végre egy alapos doki!!! :D :D Neked pedig bulást!!!

Deni,
De jó, h most már Bálint is élvezi az ovit :D

Fibi,
Sajna nem tudok segíteni autós játékban. Mi általában alvásidőben közlekedünk nagyobb távolságokban, a rövid távolságok alkalmával meg Adél simán el van zenével vagy csak a bámészkodással.

Ríd,
Sajnálom, h mostanság nem fogsz jönni :( Remélem nincs nagy gond?!

Ruz,
Én is úgy látom ezt az ovis kérdést, mint Rylie, h azért egy anyukát ezzel stresszelni, akkor sem okés :?

Tinu,
Te jössz hétvégén börzézni?

És szerintem ne stresszeljük már szegény titkos pocakosunkat :wink: nem véletlenül nem árulta még el. Én babonából tartottam magamba a 12. hétig és a babona sem véletlen a múltban történt dolgok miatt. De szerintem olyasvki, aki mostanság ritkán jön 8)
Bár Rylie összefoglalása is nagyon tetszett :mrgreen:

Kép Kép
curse
 
 


Még vmi eszembe jutott :oops: Ti ilyen korba (kb. 2 évesen) mibe öltöztettéttek a dedet télen? Szkanfanderbe? Vagy már akár lehet nekik olyan együttest is venni, ami bélelt naci/kantáros naci és egy meleg kabát? Azért egy ilyen cumoban csak könnyebben mozogna a ded, nem? Egy szkafanderben azért nincs akkora mozgás szabadsága, legalábbis Adél azokban tavaly télen alig tudott megmozdulni :lol: VAgy rosszul gondolom és a kétrészes cucc sem különb a bélés miatt? :?

Kép Kép
curse
 
 


Curse: sajnos nem tudok menni börzére, mert drámázok szombaton. Vagy vasárnap is van?
Lehet, hogy akkor Vica az?

Kép
Kép
tinu
 
 


Nekem 3 tippem van, és mivel FIbi "elszólta" magát, majdnem biztos... :lol:
akit érdekel, egy ötösért elárulom neki priviben... 8)

és nem én vagyok, bár kétségtelenül hatalmas lett a hasam, néha magam is megijedek, h mi van, ha tényleg az vagyok, csak nem tudok róla...oszt egyszer csak szülök egy gyereket a szoba közepire... :wink: (remélem lááááááááány lesz...hihihihi)

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Rylie,
nekünk van egy 2-3 évesre való hálózsákunk, amit nem használunk, mert enyim fiaim nem hajlandók ilyenben aludni. Ha kell, eljuttatom vhogy...

Ruz,
sztem sem szép ezzel stresszelni egy anyukát, sajnálom, hogy ilyenek miatt kell izgulnod. és tényleg szomorú, hogy ennyi gyerekre csak ennyi gondozó jut... :(

Curse,
kétévesemnek még volt szkafander, de inkább a külön részest dijaztam, abban lehetett vásárolni is, elég volt csak a kabátot levenni.


vannak eladó (olcsó) baba fiú ruháim, ha vkit érdekel... :roll:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Curse,
van egy isteni kezes-lábasunk, sztem Eszter kinőtte, de majd még rápróbálom, és ha kicsi neki, megy nektek, jó? Sötétkék, ami éppen nem lányos, de a téli latyakba-sárba sokkal praktikusabb, mint a rózsaszín. Olyan, mint a kisvakond nadrágja, csak anorákanyag, ilyen sínaci vagy mi.
Meg van még 3 zacsi ruha, inkább lányos, ha érdekel, vagy bárkit, akinek 2-3 közti lánya van.
neet
neet
 
 


Zsan: ha nem tudod, ki, akkor honnan tudod, hogy valaki titokban terhes? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

Köszönjük szépen a köszöntéseket :)
Szeretnék én is minden jót kívánni minden mostanában ünneplő, ünnepelt topic-osnak és hozzátartozójának. Nem szeretnék felsorolásba bocsátkozni, mert félek, vkit kihagynék.

látom, megy a találgatás ;) de a magam részéről el kell keserítselek Titeket, nem én vagyok pocakos. :( Sajnos. Pedig olyan boldog lettem volna, ha már lenne lakóm ....

Sejtésem nekem is van ;)

Sajnálom, hogy nem tudok megint úgy írogatni, ahogy szeretnék, remélem, október közepétől már kicsit sűrűbben fogok jönni. Addig és akkor drukkoljatok kérlek, vizsgáznom kell és nagyon félek, nem fog sikerülni. Szóval, most tanulás ezerrel, minden szabad percemben, amikor van hozzá agyam.

Vica

Kép
Kép
vica94
 
 


Tinu,
Most sajna csak szombaton lesz, de ha minden igaz novemberben is lesz egy megint, bár az is csak egynapos lesz :(

Zsanci,
Köszi :) és engem majd lehet, h fog fiú cucc érdekelni öcsike miatt, de kisméretben szerencsére még eléggé unisex cuccai voltak Adélnak, amik teljesen jók lesznek az öcsikének is. De a nagyobb méretű (kb. 68-tól) cuccok majd bizti érkdelni fognak :wink:

Neet,
Jaj, de szuper lenne :D köszi :D Egyébként Adél tavalyi kezeslábasa is sötétkék volt :wink: szóval szín nem gond, nem lehet akadály :D

és szerintem is Fibi ölég sokat elárult :lol:

Kép Kép
curse
 
 


Vica,
Mennek a drukkok!!!! Ügyes leszel, ne aggódj!!! Egyébként milyen sulit csinálsz?

Kép Kép
curse
 
 


Curse :)
gyógymasszőr leszek, ha minden igaz. Kicsit bonyolult a vizsgakövetelmény és a gyakorlatitól, meg az írásbelitől nem is tartok annyira, de a szóbeli????? hat tárgy, egyidőben, egymás után. Ez rosszabb számomra, mint az érettségi volt, ott, ha jól emlékszem max. négy tárgy volt ....
Köszi a drukkokat :)
vica94
 
 


Vica,
Hú, akkor az tényleg kemény lesz. De szerintem meg fogod oldani :wink:

Kép Kép
curse
 
 


Héé, nem mondtam,h nem jövök többet, csak,h kevesebbet! :wink:
Ne örüljetek! :lol:
Már az utóbbi időben is kevesebbet írtam, kevesebb az időm, és nem akarok olvasás és reagálás nélkül magamról irogatni csak.
Baj, az nincs, szerencsére! :) Köszi,h aggódtatok!

Egy pillanatra fölmerült ma bennem,h nem én vagyok-e a titkos pocakos, csak esetleg még én sem tudom :lol: , de számításaim szerint eléggé kicsi most a valószínűsége.

De naggggyon kíváncsi vagyok, az illető azért mégse érezze stresszelve magát, úgyis ki fog derülni!! :)

Jóéjt!
rídonli#
 
 


Én se vagyok. :) De priviben írja máá meg valaki. :) És akkor titkon drukkolunk. :)
neet
neet
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?