Sziasztok
Köszi az aggódást Huncim nevében is, jólesik
Jobb már a helyzet, nem fáj neki
De időnként még vigyáz rá; egyébként fog vele rendesen. Csúnyácskák az ujjhegyei, a hüvelykujját kivéve mindegyiken kijött kisebb-nagyobb hólyagocska. Ami a sütőt illeti, reggel már babrált vele
Pedig egyébként megjegyzi a "rossz" tárgyakat...legalább 2-3 hétre
Judit, nekem ez a gyerekbiztos sütő még eszembe sem jutott
Nem tudtam, hogy létezik, pedig logikus
Grétinek pillangónak is szép
Nekem is nagyon tetszenek a szerzeményeid, mindig rácsodálkozok, hogy milyen jó cuccokat "túrsz" a lányoknak!
Kata, szépek vagytok
Bencének tényleg szép nagy szemei vannak; később még jól jön neki a csajozáshoz
Hm, deguszta vót az a torta is
Hűh, nagyfiad jól vette az akadályt az oviban
Részvétem a rosszullét miatt
Lövésem sincs, mi könnyíthetne ilyenkor az emberen...a szülésen kívül...de azt még ugye inkább ne.
Olga, ne veszítsd el a hited online aukciós téren
Monnyuk én agybajt kapnék, ha a kiválasztott cucc nem jönne minél hamarabb
Nem jól tűröm a várakozást
Remélem elsők között láthatjuk Norbi baba fotóit!
Szamóca, ez a tapéta nagyon jól néz ki! A csillár és a falikarok olyan jól illenek hozzá! A kandalló is nagyon szép lett
A bútorokat most vettétek, vagy a régi házból hoztátok?
Nagyon szép a bögregyűjteményed! Én az öblöshasúakat szeressem, de nem merem megvenni, amelyik tetszik...seperc alatt elkezdeném gyűjteni
Arra meg most diccse hely a lakásban
Az első fotó alapján, első ránézésre még aszittem beépített szekrénykében vannak a bögréid; aztán megláttam a tetején lévőket, onnantól már nem stimmelt a tér-idő kontínum
Dorka, jól mondja Niki, kb. másfél-2 hétre adnak időpontot - ha a rendelőt hívod. De asszem lehet a dokit is (még nem próbáltam időpontkérés ügyben). Tényleg ritkán kell várakozni, igyekszik nem elúszni
Bár most este fogok menni, majd kiderül mennyit várok
Anikó, jobban van Dorka??
Kitten, sajnálom, hogy ennyi megpróbáltatáson ment át Lara baba a kórházban
És vele persze te is... Most már magatokra koncentrálj, nem lesz semmi baj! Köszi a képeket a kistündérkéről
Harisnya: amióta ilyen szürke idő van, Hunci asztat hordja. Így érzem jobbnak
Nomeg nincs sok bélelt nacija, úgyhogy kell is.