Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok én is ma már sikerül itt lennem a gép előtt :D :D Velünk nincs semmi különös.Még megy a suli előtti reggeli pityergés igaz már csak 1-1 szipogás :shock: :D Már ez is haladás.Megpróbálok vissza olvasni :shock: :roll: Mindenkinek szép napot !!!

Kép
Kép
a.ibici

És mit ad isten,rögtön egy laptetőőőőőőőőőőő :D :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Arwen, azért Miskolcért egy picit irigyellek, imádom azt a város. Már nem élnék ott, de életem legszebb 10 éve köt oda örökre! :roll: Kívánom, hogy gyógyulj meg minél előbb!!!

Mi már megint veszekszünk... De szerintem most épp egy békülés banánturmix készül... :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, igazad van, de csak az a háziorvos tud kiírni táppénzre, akihez be vagyok jelentve. És még nem jelentkeztünk át.Ezért vagyok kénytelen hazamenni.
Nemlajos, hajrá banánturmix! És igen, nekünk is fáj a szívünk Miskolc miatt...nem tudom, pestet valaha is megszeretem-e...

Kép
arwen***

Jó reggelt. ! :)

Cat: Örülök, hogy jól telt a buli. Gondoltam rátok hisz nálunk esett az eső.

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!

Én is vagyok már, csak mint írtam hazautaztunk anyumékhoz Veszprémbe. Vagyis a keresztfiam (tesóm fia) pénteken volt 2 éves, és mentünk a szülinapi "bulijára".
Íme pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Andika!
Üdv (most már hivatalosan is) köztünk!!!
Jó, hogy itt vagy velünk! Nagyon aranyosak a gyerkőceid!!

Lányok!
Én mondtam már nektek, ugye, hogy most próbálok nem a babára koncentrálni és nem foglalkozni vele. De ez igen nehéz olyankor. ha otthon vagyunk, hiszen a sógornőm pocija napról napra nagyobb és ha belegondolok, hogy már 23 hetes....
A hétvégén is majdnem elkapott a sírás. Csakis azért nem sírtam, mert a családom is mindig azt mondja, hogy ne görcsöljek rajta és ha most meg elbőgöm magam....
Szóval nehéz. Nagyon nehéz! Emellett örülök nekik és megint éreztem kis Bence rugkapálását, de elég nehéz így nem arra gondolni, hogy akár már a karjaimban is tarthatnám a kicsimet!!
Jaj....
Miért megy ez olyan nehezen nekünk??????

Kép
oriandy

Andi!Tudom, gondolom,hogy nehéz ilyenkor...a kisfiad miatt és a Férjed miatt tarts ki!
Amúgy Dani könnyen összejött?

Kép
arwen***

Arwen!

Miskolc miatt én is irígykedem 1 kicsit.Mi tavaly tapolcán voltunk 4 napot nagyon szupi volt.Otthon biztos hamar meggyógyulsz majd!!Jobbulást neked.

Andy!

Egyet érzek veled.Mi is már több mint 1 éve rajta vagyunk,nemtud az ember másra gondolni.Mindenhol terhes és babakocsis nőket látok én is.Ráadásul most a bölibe is kiscsoportosokkal vagyok.Ez van,nagyon nehéz elfogadni.Helyesek a fiúk.

nemlajos!

Drukk a banánturmixhoz!!!

Cet!
Ügyes vagy,hogy az inzulint így tudod szabályozni magadnak,így talán egy kis bűnözés reméljük nemárt.

Kép
Kép
a.ibici

Köszi Csajok a bíztatást!

Arwen!
[url]Amúgy Dani könnyen összejött?[/url]
Most erre, mit írjak? :roll: Ez úgy volt, hogy az ex-el 2 sikertelen lombikon vagyunk túl, és a túlstimutól lett egy vérrel teli cisztám (ami meddőséget okozhat), ezzel 2x műtöttek, aztán 1 hó pihi és utána a 2. hónapban össze is jött a kis Tökösöm! Szóval alapjában véve könnyen összejött, de elötte sokmindenen mentem keresztül. És a vérrel teli ciszta (endometriózis) miatt ugye fent állt a veszély, hogy nem fog hamar jönni a baba. De szerencsére a műtét sikeres volt és Dani jött is hamar.
Én amire még gondolok most az a méhszájsebem. És mondta is a doki, hogy közvetlen nem akadályozza a teherbeesésemet, de ha már ilyen régóta nem jön össze, talán meg kéne műteni, hogy az is tutira kiktassuk! Nem tudom....

Kép
oriandy

Sziasztok!

Arwen!

Nem kell pesti cím ahoz, hogy itt válassz háziorvost. Csak el kell m enned ahoz aki szimpatikus és megkérdezni, hogy vállalna-e téged. Ha ige, akkor elkéri a régi házidokid nevét és címét, és ő kikéri tőle a papírjaidat postán. Miután elvállalt Téged már ki is írhat táppénzre. (Bár lehet, hogy csak akkor, ha megkapta a papírjaidat, ebben nem vagyok biztos.)

Nemlajos!

Én valahogy nem vagyok oda Miskolcért. Igaz, nem is éltem ott soha, főleg nem egyetemista évek alatt... De nekem valami miatt nem tetszik az a város. És a férjemnek sem nagyon húz vissza a szíve, pedig ő ott járt egyetemre. Nekem túl nagy, szürek és ipari...
Ha nem Pest, akkor inkább a kisebb városok vonzanak: Eger, Kőszeg, Szentendre...

Andy!

Fel a fejjel!
Időben érkezik majd hozzátok is baba.
Örökbefogadáson még nem gondolkoztatok?
Lehet, hogy csak el kellene indítani a folyamatot, és akkor jönne a baba hamarosan. De ez csak egy ötlet.

Egyébként a két fiú nagyon hasonlít egymásra. Mintha testvérek lennének.

Ibici!

Igazság szerint nem látsz több kismamát, mint régen, csak jobban észreveszed. De persze így sem könnyű, tudom.
Neked is csak azt tudom mondani, amit mindenkinek:
Ha eljön az ideje jön az a baba. Csak türelem kell hozzá. Sok-sok türelem...

Csucsu!

Délelőtt itt is esett az eső. De délután szerencsére csak a szél fújt és nagyon hideg volt. Bár ez minket a fűtött lakásban nem érdekelt. Afiúk főztek, ők pedig melegítették magukat belülről sörrel és pálinkával. Bár a férjem azt mondta, hogy még az is kevés volt, mert hiába volt rajta 3 pulóver a dzseki alatt, fázott.
Vendég

Sziasztk!

Megjöttünk anyuéktól.Márk oda és vissza fele is aludt a buszon :D és most nagyon hamar megjártam.
Nem asokara megyünk be apához majd követekezika játszi.

Andy, Ibici:fel a fejjel. Bizti hamar jön nálatok is a babó.Báér tudom nemm lehet egyszerű, amikor az én bnőpm várta a babát én teljesen kész voltam.Mig én irigyeltem a pociját, Ő teljesen ki volt bukva azon ,hogy milyen kövér.Én amikor Márkot vártam akkor is alig vártam,hogy nőjön a pocim annyira nem tudtam megérteni a baját.

Hála istennek ma még nem esett az eső, és jövő 7végére már 18-21fokot mondanka napsütéssel.Már annyira várom.

Nika:mikor jössz haza? Meséljél? Bár Andika is ha tud mesélhetne.
Vendég

Juj, lányok, nálam elkezdődött a rémálom-korszak, alig van olyan éj, amikor ne álmodnék valami hajmeresztőt :shock:
Remélem, ez azért idővel elmúlik...
Cat, nekem sem maga a város hiányzik, hanem a boldog ifjú évek :wink: Egyébként meg az Egyetemváros, ahol kollégista voltam, azért nagyon is élhető a sok zöldjével, meg a jó kiépítettségével 8)

Lányok, tudom, hogy könnyen beszélek, de fel a fejjel, és én nagyon drukkolok, hogy Nektek is minél hamarabb összejöjjön a baba!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Boldog, gondtalan ifjú évek... Ismerős a nosztalgia. :D

Tettem fel egy pár képet, akit érdekel:
http://picasaweb.google.com/catherine.hsz
Vendég

sziasztok!

Köszi lányok a bíztatást,nagyon aranyosak vagytok.

Andy!
A méhszájseb is okozhatja,mert nekem is van :? :? Azt hiszem én a héten tuti,hogy meglátogatom újra a dokit.Lehet,hogy már holnap és kérem,hogy csináljon 1 alapos vizsgálatot.Illetve utóbb azt mondta,ha szeptemberig semmi akkor elkezdi a vizsgálatokat.Jövök majd a hírekkel,ha voltam a dokinál.

sissi!
A jövőheti meleg már a vénasszonyok nyara?Az szupi,mert apának az lesz a szabad hétvégéje,valamit kéne tervezni.

nemlajos!
Banánturmix hatásos volt?Remélem minden rendben :wink: :wink:Rémálom?Nem tudom anno nekem nem volt,de drukk neked,hogy elkerüljön!!

Cet!
Aranyos vagy,hogy bíztatsz.Engem még az is izgat,hogy a Vikim nem sokára 7 éves lesz.Óriási korkülönbség lesz a 2 gyerek közt
:shock: :shock: Aranyosak a képek kár,hogy nem tudtam ki kicsoda :D :D Persze Benit megismertem :D :D

Kép
Kép
a.ibici

ibici, a banánturmix óta töretlen a béke, ki tudja, meddig :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ibici!

Van aki direkt ezt nagy korkülönbséget szereti.
Nkem most a két-három év tűnik ideálisnak, aztán majd meglátjuk Lehet, hogy Neked lesznek jobb tapaszalataid, és akkor irígyelni foglak, hogy nem voltam türelmesebb.

Az augusztusi albumban a Benin kívül a férjem látható, a húgom a sógorommal és a lányukkal.
Szeptemberben Beni.
A buliban pedig a barátaink és gyerekeik Apán és Benin kívül.

Majd írd meg mit mondott a doki!
Az lesza a vége, hogy karácsonyra mindenki UH képet tesz a fára dísznek.
Vendég

Nemlajos!

Nyugi, van ez így mindenhol.
De legalább finom volt a turmix. :D :wink:

Rémálomról:
Faludy György mondta azt többször, hogy az ő életében az álmok kiegészítették a valóságot. Ha az élete nem volt rózsás, sőt néha egy hajszálon múlt, akor nagyon szépeket álmodott, de ha jól alakult, akkor mindig rosszat álmodott, rémálmai voltak.

Lehet, hogy nálad most ez utóbbi van. :D
Vendég

Pici és Zsuzska hova tűntek megint?
Vendég

Cet!
Kívánom,hogy a szavaid beteljesedjenek és mindenki UH-képekkel büszkélkedjen.Azt hiszem én beérném ennyivel a karácsonyi ajándékot.Ettől gyönyörűbbet és csodálatosabbat nem is kaphatnék :lol: :lol: :lol: Vikikém biztos a 2.anyukája lenne,mert a játszón is terelgeti a kicsiket :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Én szeretnék hamar kistesót is, ha összejön, mondjuk ennek praktikai okai vannak, nem hiszem, hogy vissza szeretnék menni két baba között dolgozni, és a babát bölcsibe adni :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vége az egész napos bulinak, ki vagyokpurcanva :? :?
cat megnézetm a képeket :lol:
nagyon jók!

megyekmert nem látok elkettőig :?
jó éjt!!!!!!!

Kép Kép Kép
asiye

sziasztok megjöttem :):):) nyolcra értünk haza majd mesélek :) visszaolvasok és lehet ma már nem de holnap mindenképp írk:)

nika70
Salgótarján

Nika!

Írj! Nagyon kíváncsi vagyok!

Asiye!

Azért majd írj a buliról!

Nemlajos!

Ha mondjuk a második szülinapja előtt pár héttel összejön a baba, akkor mehetsz táppénzre GYES helyett. Így lehet legjobban kihasználni az időt.
Vendég

Sziasztok!

Csak beköszönök.Mindenkinek jó éjt, holnap nem tudom mikor leszek apa itthon van és tuti,hogy Ő fog játszani.Most viszont nagyon álmos vagyok.
Vszinű Márknak jön a fioga délután nagyon nyűgös volt,még a játszit sem birta.
Vendég

Sziasztok!

tettem még fel pár képet a házunkról.
A hálószóbánk nncs benne, mert az jelentősen megváltozott május óta, amikor ezek készültek.
És Beninél is átalakítottuk az ágyat, új szőnyeg a dolgozóban és Beninél... Szóval folyamatosan változunk, de a lényeg marad.

A jelenlegi vendégszobából lesz a Kistesó szobája.

http://picasaweb.google.com/catherine.h ... z6v1nLUAc#
Vendég

Én nagyon jól éreztem magamat éjfélig beszélgettünk Andikával :D:D a gyerekek is elég jól elvoltak nagyon édesek voltak:) Gabi tök jól elbeszélgetett Andika férjével :) az út nagyon fárasztó volt gege elég nyügi volt de pillanatok alatt elaludt :) oda meg visszafelé is lekéstünk egy egy csatlakozást :) emiatt kicsit megnyúlt a menetidőnk :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Cat!
Jók a képek nagyon!
Örökbefogadás? Hát, még nem foglalkoztunk ezzel a témával, hiszen született már egy gyermekünk és talán lesz tesója is, csak max. pár hónap (esetleg év) múlva. Ha a spontán baba nem jön össze, akkor marad az egyébb beavatkozás: inszem vagy lombik, és ha az sem lenne sikeres, max. akkor jöhetne szóba az örökbefogadás. Meg nem is tudom a párom hogy állna ehhez a témához.

Asiye!
Azért majd mesélj a buliról és hozz képeket is!!

Nika!
De jó, hogy elmentetek Andikáékhoz! Én is úgy elmennék, csak nekem (is) elég macerás az oda-vissza út, pedig nem is lakunk messze egymástól.

Sissi!
Azért ha tudsz, gyere! használsz valamit Márknak a fogzásra???
Daninak hál istennek kint van mind a 20. Ő is (és persze én is) eléggé megszenvedett velük. Ja és 4 hósan kezdte!! :shock: :roll:

Nemlajos!
Én is erre apellálok. Mármint hogy jöjjön egymás után "gyorsan" a két gyermek, így majd ha a második akkora lesz, akkor kell visszamennem dolgozni. Én ugye elköltöztem a munkahelyemtől 90 km-re és így macerás lenne bejárni, váltani meg nem akarok, mert ha meg kifogok egy jó kis helyet (mint fogászati asszisztens), akkor meg elcseszhetem egy újabb várandóssággal.

Ibici!
Neked nem mondta a dokid, hogy a m.szájsebet meg kéne műteni? Nekem levette a citológiát és azt mondta, ha annak jó az eredménye, akkor nem sürgős, jöhet előbb a baba, de utána mindenképp meg kell oldani. Ha viszont még sokáig nem akana jönni ketteske, akkor előre vesszük a műtétet.

Picikém!! Zsu!!!
Merre vagytok?? Mit csináltok????

Én hoztam még egy mai képet. Délután készült az udvaron:
Kép

És most el is köszönök, holnap korán kelek, mert gyakorlat! Utána jövök!
Mindenkinek jó éjt!!!

Kép

Kép
oriandy

2004.szerptember 22.

05óra 30 perc

Hihetetlen, hogy szeptemberben ennyire hideg legyen!
Kilépek az ajtón megcsap a nyírkos hűvös levegő, de legalább egy kicsit észre térek. Napok óta magamba fordulva, a világtól teljesen elkülönülve várom ezeket a pillanatokat. De most a hideg szélben mintha felébredtem volna.
A kapun kilépve arra gondolok, hogy 5 nap múlva egy más emberként fogok legközelebb ezzen a kapun átmenni. Anyaként.
Beülünk a Murat kocsijába, kézzel fogható hogy még ő is feszült. Apa inkább olyan....semilyen.Majdnem összevesztünk készülés közben, azt sem tudom már min. Csak hogy valahogy kifejezzük mennyire feszültek vagyunk.
Elindulunk,percek alatt az Örs vezér terén vagyunk, ahol hétköznap fél 6kor már élet van. Nézem az embereket mikor megállunk apiroslámpánál,és azon gondolkodom, vajon nekik is sorsdöntő a mai nap vagy csak egy nap!?
Szivem szerint kikiabálnám az ablakon,hogy :"HAHÓ! szülni megyünk! a kisfiúnk, akit annyira akartunk és vártunk ma végre megszületik! Pár óra és a kezemben tarthatom!"
El sem hiszem hgy vége lenne a 9hónapnak, amiról január 19-én még azt hittem sosem jön el.
Meg sem szólalunk a kocsiban. Senki egy szót sem.
Mikor Megérkezünk a Jahn Ferenc Kórház elé, végra van milyért megszólalni.Megköszönjük a Muratnak a hajnali fuvart és a mentős bejáró felé vesszük az irányt.

Kép Kép Kép
asiye

Ekkor megfogja a kezem a drágám és megpuszil.
A kapuban a Gabika a szülésnő nagy mosollyal vár és megkérdi: csak nem idegeskedünk!?

Innentől felgyorsulnak az események, hiszen már nem csak magamban vagyok. Felvételi procedúra, átöltözés, vizsgálat , előkészítés..........
devégremár életben vagyunk agyilag mind aketten és tudtosul bennünk, hogy már csak percek kérdése és szülők leszünk.

Minden félelemtől és fájdalomtól elfeledkezem 9 óra 2 perckor mikor meghallom a kis "Drágaságom"cica nyávogását.
Önkéntelenül elkezdek nevetve sírni és hangosan(legalábbis nekem annak tünt) dúdolni az : Édes kisfiam című számot.
A fejemhez hozzák,megszagolgatom , megpuszilgatom, és köszönök neki. Már nem sír, csak próbál a lehető legközelebb húzodni az illatomhoz, a hangomhoz.

Nem tudom menmnyi idő telt el, elfáradtam, de mikor elindul alattam a műtőságy megszédülök, majd egyből leáll. Kinyitom a szemem és Apa sír a vállam felett.
Az mondja nagyon szép,és nagyon szeret minket.
Mi is téged!
És ez a te pillanatod is drágám. Mert két éretlen kamaszból szülők lettünk. Egymást tettük azzá és ezért elválaszthatatlanok maradunk. Ki tudja ányszor élhetjük még át ez ketten?

Kép Kép Kép
asiye

Ne haragudjatok, de ezt mikor felkeltem muszáj voltam leírni. Gondoltam akkor nem a naplómba, hanem egyből ide. Ugyis megosztanám veleltek.

Akik már szülök, azók tudják milyen ezt átélni. Akik még nem azok készüljenek fel,hogy jobb esetben a világ csodája szülővélenni. Sajnos ez már másodjáranemlesz ugyan az,mert már nem ismeretlen dolog előtt fogtok állni. De a pillnat mikor először meglátjátok a babátokat-akár hanyadik-az mindig a világ csodája lesz. és azt a pillanatot szerintem halálunk pillanatában is tökéletesen feltudjuk majd idézni.

Végezetül felraknék pár "dokumentumot" :lol:
de sajnos ezek rendes képek amiket lefotóztam az előbb a babanaplóból.

Hamza első percei!
Isten életessen kicsi drágám!
Mindig te maradsz az aki szülővé tett minket.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt lányok!

Na haragudjatok, tegnap nem jutottam gép elé.
A héten apának zsúfolt napjai voltak. És tegnap bepótoltunk mindent.

Délig ágyban voltunk.
Majd elindultunk a fővárosba, bútort szeretnénk venni, és azokat nézegettük.
De úgy néz ki nem jön össze. Mert iszonyat áron vannak, elég rossz minőségben bútorok.
Gondolok itt arra, vékony bútorlap, hajlik az ajtó... :?
Kika, Retz, és Balla, Ikea-ban voltunk.
Úgyhogy lehet, öcsém csinálja majd. Hiába hosszabb idő, de az bútor lesz.

Asyie!
Nagyon szép amit leírtál. És megható.

Mi is dolgoztunk az ügy érdekében.
És még holnap is rajta leszünk.
De úgy érzem, most elkaptuk a pé-t.

:D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat! Asyie!
Nagyon szépek a képek!!!

Nika!
Majd mesélj, mi volt Andikánál!!

Andika!
Ha lesz időd, gyere te is, és mesélj!

Puszi mindenkinek

Andy! Ibici!
Örülök, hogy újra itt vagytok.

Andy! Teljesen megértelek téged! De biztos vagyok benne sikerülni fog a kicsi.

picimami

Ezzel kívánok NAGYON BOLDOG 4. SZÜLETÉSNAPOT A KICSI HAMZÁNAK , APA ALPER ÉS YASEMIN NEVÉBEN IS!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hxsIjzic2pA

Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!Nagyon Boldog Születésnapot Hamzának!

picimami

Asiye!

Nagyon jó volt, hogy leírtad! :)
Én is végiggondoltam, milyen volt Benivel. És ezzel a babával már nem lesz ugyanaz. De nagyon várom.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HAMZÁNAK!

Pici!

A jó minőségű bútorokat általában itt is csináltatni kell. De néha ki lehet fogni...
Remélem sikeresek voltatok Apával a hétvégén, vagy előtte!
Vendég

Ibici!
Nagyon jó lett az új vonalzód!

Lányok én nem tudom mi van velem, de iszonyat gáz lett a bőröm.
Olyan rücskös, és pattanásos lett, mint még soha.
Száraz, és húzódik.
Vasárnap hajnalban is történt egy érdekes dolog.
Kimentem pisilni, majd rosszul lettem.
Szédültem, és forróság öntött el.
A wc ajtóban, elveszítettem az eszméletem.
Párom szedett össze.
Nem értem mi lehet velem. :? :?

picimami

Hamzának:

Kép
Vendég

Cat!
Aranyos vagy! Köszönöm.
Lh tesztem még nem túl erős, de egész este éreztem a bal petefészkemet, hogy fájt..
Remélem most valóban elkaptuk a pillanatot.
Úgy izgulok már.
De még azért egyszer kétszer, a biztonság kedvéért nem bánnám, ha... :oops: :oops: :oops: sikerülne elkapnom apát. :lol:

picimami

Picike!

Holnap reggel mérd majd meg a hődet!

Ezek mind lehetnek a babától! :D
Vagy menj el vérvételre és nézess HCG szintet!
Vendég

Kép

Sok Szeretettel Hamzának!

picimami

Cat!
Rendben van!
Megmérem. Már ma is akartam. De apa megtornásztatott. Így értelmetlen lett volna. :shock: :lol:
Ha minden igaz a napokban megyek vérvételre, és megnézetem a HCG-t is.

Annyira szeretnék egy jó orvost találni. Akire lehet számítani. :roll: :shock:

picimami

Érdekesség képpen, hullik a hajam is, és nincsen tartása :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

picimami

Hamzának nagyon Boldog 4. születésnapot :)
Kép

Picikém drága írtam már milyen volt Andikánál egy tünemény csajszi imádom és nagyon jól éreztük magunkat :):):) jajj csajok olyan jó volt ahogy jósólt nekem este Andika ott volt mellettem a kicsi lélek és laig várja már hogy lejöhessen hozzánk :):):) meg kell tennem mindent hogy most akarjam mert a kártya szerint én kettős érzésekkel vagyok a baba iránt azért nbem jön szeretném is de félek is nagyon :) vagyis nekem most az a feladatom ahoz hogy babás legy ek azon kívűl hogy apát meg kelle szeretgetni hogy nagyon akarjam a babát :):):) és képzeljétek anyut is látta csak nem akart velem beszélni még anyu de itt van körülöttem :):):)::) olyan jó ő vigyáz többek között Gegére :)ezt anniyra tudtam hogy így van :)

Pici:Nekem pont ilyen volt egyszer szerintem megint péd van vagy beágyazódás :):):) nézesd meg a hcg amikor mész vérvételre :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!
Most olvastam vissza, türelmesebben. És már látom!!
Ne haragudj. :oops: :oops: :oops:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
És annak is , hogy a kicsi lélek jönni akar hozzátok.

Most szerintem pé-m van. Vagy lesz.
Csajok, legszívesebben vennék magamnak egy uh gépet! :lol: :lol:

picimami

Gabi!! Zsuzska! Hogy telt a hétvégétek??

picimami

Jó Reggelt Lányok!!

Asiye!
Kép
Hamzának :lol: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Köszi eltelt semmi különöset nem csináltunk, párom dolgozott szombaton, vasárnap meg a lakást csinálták a haverral (legalább már kezd lakás formája lenni a hálószobánknak :roll: :wink: )

Megy a drukkkkkkkk ezerrel a projekthez :roll: :wink: ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt lányok!

mindenkinek nagyon köszönjük a képeslapokat :lol: :!:
azt hiszem össze lesz gyűjtve és kinyomtatva :lol:

Nika!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! :lol: :lol:
és azt hogy a jóslás kedvező és boldoggá tesz! :lol:

Pici!

Hát én is azt mondomnézesd majd meg a hcg-t a véredből.
és a jelek is arra utalnakhogy talán dupla péd volt?! vagy nem is tudom, de nekem is szárad a bőrőm, a hajam korpás bármit csinálok, a körmöm.....

de nemletörni akarlak, csak azért nézd meg a szurid tájékoztatóját, nem írják e ezeket a tüneteketmint mellék hatás!? csak hogy reálisan lássuk a dolgokat :)

alper kiabál hogy kaka van! :?

Kép Kép Kép
asiye

Gabi!
Nagyon köszi a drukkot.

:D Rámfér nagyon!

Milyen a kedved???

Én úgy fáázommmmmmm :!: :twisted:

picimami

Asyie!
Nem hiszem hogy mellékhatása. Már kaptam máskor is ezt a szurit.
És még csütörtökön néztem, mennyire szép most a bőröm. Erre péntek este.... kész undorító lett.
De ez lehet a hűvös idő miatt is. :?

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?