Sziasztok!
Cat!
Jók a képek nagyon!
Örökbefogadás? Hát, még nem foglalkoztunk ezzel a témával, hiszen született már egy gyermekünk és talán lesz tesója is, csak max. pár hónap (esetleg év) múlva. Ha a spontán baba nem jön össze, akkor marad az egyébb beavatkozás: inszem vagy lombik, és ha az sem lenne sikeres, max. akkor jöhetne szóba az örökbefogadás. Meg nem is tudom a párom hogy állna ehhez a témához.
Asiye!
Azért majd mesélj a buliról és hozz képeket is!!
Nika!
De jó, hogy elmentetek Andikáékhoz! Én is úgy elmennék, csak nekem (is) elég macerás az oda-vissza út, pedig nem is lakunk messze egymástól.
Sissi!
Azért ha tudsz, gyere! használsz valamit Márknak a fogzásra???
Daninak hál istennek kint van mind a 20. Ő is (és persze én is) eléggé megszenvedett velük. Ja és 4 hósan kezdte!!
Nemlajos!
Én is erre apellálok. Mármint hogy jöjjön egymás után "gyorsan" a két gyermek, így majd ha a második akkora lesz, akkor kell visszamennem dolgozni. Én ugye elköltöztem a munkahelyemtől 90 km-re és így macerás lenne bejárni, váltani meg nem akarok, mert ha meg kifogok egy jó kis helyet (mint fogászati asszisztens), akkor meg elcseszhetem egy újabb várandóssággal.
Ibici!
Neked nem mondta a dokid, hogy a m.szájsebet meg kéne műteni? Nekem levette a citológiát és azt mondta, ha annak jó az eredménye, akkor nem sürgős, jöhet előbb a baba, de utána mindenképp meg kell oldani. Ha viszont még sokáig nem akana jönni ketteske, akkor előre vesszük a műtétet.
Picikém!! Zsu!!!
Merre vagytok?? Mit csináltok????
Én hoztam még egy mai képet. Délután készült az udvaron:
És most el is köszönök, holnap korán kelek, mert gyakorlat! Utána jövök!
Mindenkinek jó éjt!!!