Varom a vedonot,aztan ebed utan megyunk ki az epitkezesre,de azert gyorsan beugrottam.
Merire sokat gondolok!!!!
Vicky,
Szuper lehetett a soproni hetvege!!!!!!!!!!!!
Biztosan mindenkinek meglesz a maga tanacsa ezugyben,mindenkinek mas valik be,gondolom.En leirom az en velemenyem
Nekunk 140x70es van,es soha nem vennek kisebbet.Ebben nagyon jol elfer meg most is,es meg sokaig.Nekem ez szempont volt.A mi kisagyunk atalakithato heverove,szoval ez nekunk nagyon sokaig jo lesz Attilamnak.Nekem a 120x60as baromi kicsi.
Nalunk nem kiveheto a racs,de en ezt sem banom.Mert ejjel pl nem szeretnem,ha kimaszkalna.Ha nagyobb lesz,ugyis at lesz alakitva az agy,es akkor ki tud jonni.De nekem nagyon-nagyon jo,hogy van egy hely,ahova ha beteszem,tuti biztonsagban van,nem tud onnan kijonni!
Mert van csomo olyan hazimunka pl,amikor nem lehet lab alatt.Es ha ki lenne veve a racs....
Jarokat mi mar nem hasznaljuk.
Fekvofelulet:nekunk 3allas van,legfelelul volt kb mig el nem kezdett biztosan forgolodni,de a kozepsot mi nem igazan hasznaltuk,egybol letettuk teljesen,mert en attol feltem,hogyha felall,akkor kiesik,mert ahhoz meg tul magasan van a kozepso allas.De fontos,hoyg allithato legyen a magassag.
Bolcsotalpas nagyon szep,de sztem irto rovid ideig tudod hazsnalni,mert amint elkezd mozogni,forogni,nem tul jo,ha instabil az agy (bar gondolom fixalhato,de akkor meg mi ertelme?
)
Kivancsi vagyok a szobara nagyon,biztosan nagyon szep!!!!
Natha elmult,koszi
Pinkine,
meg fogod szokni az egyedul furdetest,nalunk is rengetegszer van,hogy egyedul furdetem.De annal nagyobb alkalom,amikor viszont itthon van apa (nalatok majd a hetvegek) es lehet vele furdeni
Sajnos a munkahely nagypn fontos,gondolom nem jo kedveben valt a parod.Ugyhogy kitartas!!!!!!!
Esztoram
orulok,hoyg Nyunyi jol van mar!!!!
15 fog???Nem semmi!
Attilanak most fog attorni a 8.......
Nandorka,
ez a versomndas csucs lehet!!!!Jaj de megneznem!!!!Kis okos!!!
Nalunk a legujabb a rajzolas es az epites,meg az autozas (tologatja,guritja,halali),ezeket nem unja meg.
Ja es a konyveiben mindent (allatokat,targyakat)vegigmutogat,amit mondok,es az allatokat meg is puszilja a konyvben,mindig
Niko,
orulok,hogy jol vagytok!
Mindenkitol szivesen neznek meg uj kepeket a gyerkocokrol!!!!
Ti hogy alltok az egyedul evessel,poharbol ivassal?Bilizest (wcszukitozest) mikor kezditek el?