Sziasztok!
Mariann, egy kicsit megnyugtattál, hogy neked is keményedik a hasad és te is a 27. hétben vagy, szóval neked sem indokoltabb. Lehet, hogy hajlamosabbak vagyunk az időjárásra reagálni, mert nekem is a tegnapi napom volt sokkal rosszabb, mint egyébként szokott. Persze, egy-két alkalommal egy nap nem baj, ha keményedik, de tegnap este ez sűrűbben fordult elő. Ma eddig még ok, remélem így is marad!
Ezt az alvást ne is mondd! Az első 3 hónapban már este 9-kor nem bírtam a szemeimet nyitva tartani, most meg...! 6-kor szoktam kelni reggel és éjfél előtt nem nagyon tudok elaludni, de van amikor ez inkább 1 óra + az állandó wc-re járás éjjel. De hát ez van! Pedig még most kellene pihizni, mert ha megszületik a kicsi, akkor azt hiszem, hogy ez nem lesz annyira egyszerű
de azért már várom nagyon!!
Pumukli, az az igazság, hogy nem tudom még, hogy meddig fogok dolgozni. Igazából eredetileg azt gondoltam, hogy csak az utolsó hónapban maradok otthon. Ezt az elképzelést még tartom, de ha nem fogom magam jól érezni, vagy túl nagy lesz a pocim, vagy egyszerűen csak elegem lesz, akkor ez változhat. Igazából nem megterhelő, amit csinálok, annyi, hogy talán több mozgás jobb lenne, mert sokat ülök. ÉS te? Úgy láttam a táblázat alapján, hogy veled is kb. egy időre vagyunk kiírva.
Gabi, jót mosolyogtam (bár nem vicces, csak ahogy leírtad), hogy a 3d uh alapján a gyerek összement. MIndegy, már ne idegesítsd magad a dolgon, nem tudsz mit csináni.
Eszty, igényem tutti lesz veletek találkozgatni, nagyon társasági ember vagyok!
Móki, nekem is azt súgták, hogy igyon az ember uh előtt egy kis kólát, vagy kv-t és akkor nem kell bökdösni a gyereket, mert ébren lesz. MOndjuk én nagyon tejes kv-t egyébként is szoktam reggel inni, akkor is ezt teszem majd, ha megyek a Praxisba.
Mariann, én kértem a bécsi árakat, de akkor majd írok privátban. Köszi.
Megyek lassan ebédelni.
PUsz, Kata