Sziasztok!
Ma reggel írtam egy hsz-t és nincs itt... Nem épp ösztönző. Viszont örömmel látom, hogy Niki is megvan!
Sajnos a laptopom döglődik, így a képekre még várni kell, de nagyon jó fotókat tettetek fel helyettem is
.
Roland óriási nagyot nőtt és édesen mosolyog nagyon. Nonó lány, Kiara gyönyörűek! Kiara is rengeteget változott, igazi kis hölgy, pláne az esküvős fotón.
Móni, köszi az oviajánlót, jól hangzik, felvettem a listára
Nekem a németen mint idegen nyelven még kicsit gondolkodnom kell, vannak mellette és ellene is érveim - majd eldöntöm
Én is nagyon sokáig tanultam németül, általános isiben kezdtem, majd kéttannyelvű gimibe jártam, tanultam is Németországban, de sajnos évek óta nem használom a nyelvet, mindenkivel angolul kommunikálok, még a németekkel is
, jól meg is kopott a németem... Szóval kicsit "felesleges"-nek bizonyult a beleölt sok energia. Ugyanakkor jó dolog több nyelven is beszélni, és akkor már érdemesebb a némettel kezdeni, mivel jóval bonyolultabb, mint az angol. Német után már pikk-pakk meg lehet tanulni angolul
No, majd még eldöntöm.
Egyébként felhívtam a csepeli kétnyelvű montessori ovit, ez angol és magyar, az egyik óvónő csak angolul beszél a gyerekekkel, a másik magyarul. Samu 2009 szeptemberétől menne ugye oviba, és ezért kezdtem most keresgélni - gondoltam naívan, hogy még elég időben. Elég sokkoló volt: a vezetőnő mondta, hogy 2009 szeptemberére már nincs helyük (több mint egy év múlvára!
), csak 2010 szeptemberében tudná felvenni a gyereket. Ez azért kemény. Megkérdeztem, hogy a szülők a gyerek hány éves korában jelentkeznek be hozzájuk. A válasz: fél éves gyerekkel jönnek... Az igazsághoz tartozik, hogy van bölcsijük is másfél éves kortól, de csak egy csoport, a másik két csoport óvodai. No, szóval nem lesz egyszerű a dolog ez az ovikeresés...
Kinga, te merre jársz? Jelentkezz majd!
Üdv:
RÉ