Új privát üzeneted érkezett!

vennél, Petra????????? Vagy eladsz. Mert nem egyértelmű, bocsi... 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Sziasztok,
remélem, h mindenki nyaral és ezért nem jártok erre. Hahó, hol van mindenki?

Mi most hétfőn jöttünk véglegesen haza, amint írtam, még a múlt héten kicsit jöttünk-mentünk. Pl. voltunk szombaton egy lagziban, Samu óriási nagyot bulizott, nem is gondoltam volna :) Táncolni (=ugrálni és pörögni) akart végig, csak lestem, mennyi energiája van. Fél 11-ig simán bírta.

Meséljetek, mi van veletek és kérek szépen fényképeket is. Én is kicsit rendbeszedem az elkészült képeket (sajnos nem készült túl sok), aztán mutatok majd.

És infókat gyűjtök csepeli bölcsikről: ha tudtok ajánlani egy-kettőt, vagy épp lebeszélni valamelyikről, azt szívesen látom.
Köszi,
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

 
 

helyesbítés: nem bölcsikről akarok infót, hanem ÓVODÁKról :)
erpé
 
 


Sziasztok!

Mi is szabadságunkat töltjük, de nem mentünk sehova, csak úgy együtt volt a család. Renátó a héten viszont már edzőtáborban van, holnap jön haza.

Évi
Ami az óvodát jelenti, nagyon tudom ajánlani az Árpád utcai óvodát a Munkásotthonnál. Hat csoport van, mind vegyescsoport. Az óvoda népművészeti szemléletű, sok a kézzel készítendő feladat, emelett két csoport német csoport, német hagyományokat követnek, sok német dalt és mondókát tanulnak, stb. Renátó is ilyen csoportba járt Most a Széchenyi suliban német kéttannyelvű osztályba jár és idén oklevlet kapott németből kimagasló teljesítményéért. Az oviban nem tanultak sokat, de most látom, hogy érzéke lett a némethez ebben az óvodában.
Az udvara nagy, mikor mi nagycsoportosok voltunk, akkor pakolta ki az önkormányzat az összes mászókát, de mostmár egyre több új mászójáték van.
Mindem ovinak van nyílt napja, amikor be lehet menni minden csoportba és megnézni a felszereltségét. Érdemes lenne ide is benézned.

Teszek fel két képet:
Kép

Kép

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Sziasztok!

Móni - édesek a fiúcskák! Roli mennyire élvezi a hintát! Nagyon tetszik!!!! :D :D

Évi - örülök h jól sikerült a nyaralás és h Samu annyira élvezte a lagzit. Nagyon cuki lehetett!! Várom a fotókat!! :wink:
Emlékszem a mi lagzinkon a pici keresztlányom is végig "táncolt". Akkor volt 1 hete hogy elkezdett járni és nem lehetett levontatni a táncparkettről! :lol: Nagyon sokat nevettünk rajta!

Nekünk is röpülnek a napok, sok a látogató, minden hétre jut 3-4 "adag".
Nóri nő mint a gomba, már 61 cm és 5850g (pont tegnap mérték). Mindig kínlódunk vmivel, hasfájás, kevés alvás, hiszti egyszer mert kevesebb a tejcsi, máskor meg azért mert spriccel. De ezeket az "apróságokat" leszámítva jól vagyunk.

Tegnap megkaptuk az oltást úgyhogy ma rendesen ki van ütve a csaj. Jó lenne ha végre én is tudnék egy jót aludni, de esélytelen. Ha épp nem a tomboló szénanáthám miatt fuldoklok, akkor valamelyik szomszéd épp szétveri a lakását...
Azért igyekszem tartani magam, de a szemeim árulkodnak :roll:

Jövőhét vasárnap megyünk Tiszaújvárosba anyukámékhoz. 1 vagy 2 hét lesz, nem tudom még. Már nagyon várom, számolom vissza a perceket! :)

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Tök jók a fényképek! Rakok én is mindjárt! :wink:

Éva: de jó lehetett nektek Balcsin! Képeket kérjük ám!
Oviról nem tudok semmit, itt nem messze tőlünk van egy, a Szúnyog ovi, amikor én ide jártam, imádtam. Most is ugyanaz az ovivezető, de nem tudok mást a mostani helyzetéről.

Mónika: hörcsögötök van? Bocsi, de belelóg a terrárium széle! Rolit érdekli már? Szokta nézegetni? Bár mi asszem maradunk a halaknál, mármint veszünk majd.

Vera: kitartás! Az allergia biztos nagyon gáz! Próbálj azért meg pihenni, ha Nonó alszik! Most mentek majd anyudékhoz, vagy már lent vagytok? El lesztek kényeztetve gondolom. Apa is megy?

Kinga: mi újság?

Mi nem voltunk nyaralni idén, csak állandóan mászkáltunk, meg ebben a dög melegben nem a gép elött ültem. Na nem mintha a csaj hagyott volna. Rakok akkor én is képeket! Aztán majd valamikor már tényleg be kéne iktatni egy talit? Mit szóltok hozzá?

Kép

Kép

Kép

Esküvőn:
Kép

Állatkertben (bár ez nem nagyon látszik 8) )
Kép

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Ma reggel írtam egy hsz-t és nincs itt... Nem épp ösztönző. Viszont örömmel látom, hogy Niki is megvan!

Sajnos a laptopom döglődik, így a képekre még várni kell, de nagyon jó fotókat tettetek fel helyettem is :).
Roland óriási nagyot nőtt és édesen mosolyog nagyon. Nonó lány, Kiara gyönyörűek! Kiara is rengeteget változott, igazi kis hölgy, pláne az esküvős fotón.

Móni, köszi az oviajánlót, jól hangzik, felvettem a listára :) Nekem a németen mint idegen nyelven még kicsit gondolkodnom kell, vannak mellette és ellene is érveim - majd eldöntöm :) Én is nagyon sokáig tanultam németül, általános isiben kezdtem, majd kéttannyelvű gimibe jártam, tanultam is Németországban, de sajnos évek óta nem használom a nyelvet, mindenkivel angolul kommunikálok, még a németekkel is :), jól meg is kopott a németem... Szóval kicsit "felesleges"-nek bizonyult a beleölt sok energia. Ugyanakkor jó dolog több nyelven is beszélni, és akkor már érdemesebb a némettel kezdeni, mivel jóval bonyolultabb, mint az angol. Német után már pikk-pakk meg lehet tanulni angolul :) No, majd még eldöntöm.

Egyébként felhívtam a csepeli kétnyelvű montessori ovit, ez angol és magyar, az egyik óvónő csak angolul beszél a gyerekekkel, a másik magyarul. Samu 2009 szeptemberétől menne ugye oviba, és ezért kezdtem most keresgélni - gondoltam naívan, hogy még elég időben. Elég sokkoló volt: a vezetőnő mondta, hogy 2009 szeptemberére már nincs helyük (több mint egy év múlvára! :shock: ), csak 2010 szeptemberében tudná felvenni a gyereket. Ez azért kemény. Megkérdeztem, hogy a szülők a gyerek hány éves korában jelentkeznek be hozzájuk. A válasz: fél éves gyerekkel jönnek... Az igazsághoz tartozik, hogy van bölcsijük is másfél éves kortól, de csak egy csoport, a másik két csoport óvodai. No, szóval nem lesz egyszerű a dolog ez az ovikeresés...

Kinga, te merre jársz? Jelentkezz majd!
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Éva: Ezt a Montesori-s ovit én is néztem! Mit mondtak még? Meg ez mennyibe kerül havonta? Elképzelésem sincs, de még nem hívtam őket! Lehet akkor nekünk kell most jelentkeznünk, ha esetleg oda akarunk majd menni? Mert 2,5 éves kortól kezdik ott az ovit. Én a magyar-angol miatt néztem, meg hogy teljesen jó kis foglalkozásaik vannak.
Németet én is tanultam, de háááát ....... én nagyon nem szeretem. :oops:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Hogy vagytok? Mindenki nyaral, mászkál?

Mónika: egy-két napja délelőtt mentünk haza a boltból Mátéval a Táncsics M. utcán és jött szembe egy babakocsit toló anyuka és bizonytalan vagyok azóta is, hogy nem te voltál-e. Most vörös hajad van? Bocsi, hogyha te voltál és nem mertem köszönni, de nem tudom eldönteni te voltál-e. :oops:

Velünk egyébként semmi, voltunk nyaralni, erre-arra mászkálni. Most meg itthon döglünk, én elkaptam valami hányós-hasmenéses vírust, úgyhogy nem megyünk játszóra.

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Végre valaki! Magamnak nem volt kedvem irogatni! :lol:

Nem voltunk nyaralni most, majd lehet szeptemberben megyünk majd pár napra Miskolctapolcára, vagy Győrbe, de még ez sem 100%. Mászkáltunk mostanában mindenfelé.

Kinga: jobbulást! Máté remélem nem kapja el!

Ma kicsit gáz napunk volt. Anya jött haza, erre kirontott a szomszéd óriási kutya, fellökve a gazdáját, és elkezdte összeharapdálni! Úgy szétszedte a kezét, mire lerugdosták róla, hogy most kórházban van és műtik. Azt mondták kb. fél napos műtét, úgyhogy még azt sem tudjuk, hogy mi van, várom, hogy öcsém hívjon. De tiszta vér volt minden, annyira gáz!

Voltam szülőin a bölcsibe, szept. 22-én megyünk elsőnek. Nem gáz a bölcsi, 2 normális gondozónénije lesz. 6 vele egykorú, és 5 évvesztes bölcsivégzős lesz vele egy csoportban, ebből év közben majd elmegy még 3 oviba. De én örülök, hogy nagyobbak is lesznek, mert őket mostanában jobban tolerálja, mint a kicsiket! :roll: Aztán majd meglátjuk. Én parázok tőle, de remélem minden okés lesz. Illetve szerintem Kiara olyan, hogy baromira fogja élvezni az elején, aztán majd akkor lesznek inkább gondok, amikor rájön, hogy ide mindig kell menni! :(
Olyan kicsinek érzem még hozzá! Éva, neked nem volt ilyen érzésed, amikor Samu bölcsibe ment?

Na most ennyi, majd még jövök, persze ha ti is benéztek néha, irgum-burgum! :lol: [/b]

Kép
kernico
 
 


NIki: hát ez borzasztó!!!! Hogy van anyukád? Tudom, hogy hülyén hangzik, de még jó, hogy nem akkor történt ezt, amikor esetleg Kiarával mentél arrafelé. És mi lett a kutyával? Milyen kutya?

Bölcsi biztos rendben lesz, én már megbántam, hogy Mátét nem írattam be. De hát most már mindegy.

Kép
németh
 
 


Kinga: na igen, mi is erre gondoltunk, mármint anya is! Na akkor nem tudom, mit csináltam volna! Lehet bedobtam volna Kiarát a kerítésen, mert ott a túloldalt nincs kutya. Valami nagy fekete dög, elzárták hátra most. Nem akartuk feljelenteni őket, de ilyenkor alapból eljárás indul ellenük majd.
Anyának összevarták a kezét, hétfőn vagy kedden jöhet haza. Csak a gáz, hogy a Méreiben van, az meg aztán szép kis kórház! :roll:
Asszem beszerzek valami gázsprayt, és ha Kiarával megyek, ott lesz a zsebemben, aztán ha valami kutya közelít, legalább lesz valami.

Takarítanom kéne, de ... annyira nincs kedvem!!!!! :oops:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Hú Niki, anyukádnak gyors gyógyulást kívánok! Mit mondtak a kórházban? rendbejön teljesen a keze? És a szomszéd nem tudta visszaparancsolni a kutyáját? :shock:

Bölcsi: persze hogy izgultam, mikor Samu kezdte a bölcsit, de szerencsére akadály nélkül vette. És akkor se kenődj el, ha kicsit néha szomorú lesz, hiszen egy tök új helyzettel kell megismerkednie, ilyen esetekben mi is szorongunk. De ha szimpik a gondozónők, és jó a csoport, akkor tuti jól fogja érezni magát.
Samunál nem volt nagyon olyan, hogy nem akart menni - vagy csak valami enyhe formában - már nem is emlékszem :)
Most nála az van, hogy az a kisfiú, akivel igazán jóban van és kezdtek nagyon egymásra találni, mától nem jár ide bölcsibe, mert sajnos elköltözött a család a kerületből...

Kinga, neked jobbulást mielőbb!!! Borzasztóak az ilyen vírusok. Ha jobban vagy, akkor a játszón talizhatunk majd egyet.
Ez a többiekre is vonatkozik! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Niki!
Igen vannak állatkáink, de nem hörcsög, hanem tengerimalac, méghozzá kettő :D Renátó felelősség tudatát hivatottak előcsalogatni. :lol: Két fiú, Spuri és Albin.
Anyukádnak jobbulást kívánok, szegény, biztos nagyon megijedt. :?
A bölcsihez gratula. :D

Kinga!
Akkor te voltál :lol: Nagyon siettem és pár lépéssel később azon gondolkodtam, hogy honnan olyan ismerős ez a kisfiú :lol: :lol: :lol:

Egyébként mi is elmentünk a bölcsibe és ma beadtam a felvételkérő lapot, jövő nyáron szeretném megkezdeni a beszoktatást. Szeptembertől dolgoznom kell.

Most csak ennyit tudok írni, majd még jövök!

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Éva: csak lerugdosni tudták a kutyát anyáról, mert folyamatosan támadott! Már jobban van, jövő héten veszik ki a varratokat, de itthon lesz egy ideig.

Móni: és előjött Renátó felelőségtudata?

Kinga: jobban vagy már?

Nemsokára kezdődik a beszoktatás! Azért én még félek tőle, bár mindenhol azt olvastam, hogy ez nehezíti a dolgot, mert ő majd érezni fogja rajtam, úgyhogy most erőssen szoktatom magam a gondolathoz. :roll:

Jövő héten úgy néz ki utazunk le dédiékhez pár napra, és ha jó idő lesz (márpedig azt igérik), akkor ott a környéken vannak tök jó kis fürdők, meg mindenféle! Mamáéknál meg csirkék, ...

Ma olyat esett Kiara a kanapéról ... apja feltette a táskáját, ő meg felült rá pacizni, aztán már borult is hátra. Elkaptam a lábát, de kicsúszott a kezemből. Erre felkel és csak annyit mondott, hogy hoppá, leestem! :lol: :lol: Én meg majd infarktust kaptam! :roll:

Vera: hová tűntél? Minden okés veletek?

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást és bocsi h csak így felszívódtam! Anyuéknál vagyunk vidéken, már 2 hete. Holnap megyünk haza délelőtt. Egyik szemem sír, a másik nevet, tudjátok hogy van ez... jó volt itt, meg már otthon is lennék, de szeretem ezt a kis várost és annyira jókat sétáltunk itt minden nap! Ezt Csepelen nem annyira tudjuk kivitelezni.

Nóri már nagyon sokat nőtt és változott. Ezen a héten kezdte el nézegetni a kezét, most nyúlt először igazán a játékai után, már üti a csörgőt és végre megtanulta hason emelgetni a buksiját. Tudom, ezt már régesrég kellett volna, de nem tudta és most ennek különösen örülök!
Szerencsére a szopi-gondok is megoldódni látszanak (kop-kop-kop), elég a tejcsi, még több is mint amit meg bír enni, pedig iszonyat hogy mennyit kajál a kis zabagépem! :lol:

Niki - szomorúan olvasom hogy mi történt anyukáddal! Sajnálom és remélem mielőbb meggyógyul a keze és rendesen fogja tudni használni!
Gratulálok a bölcsihez! Kiara biztos nagyon ügyi kiscsaj lesz és jól veszi majd az akadályokat! Tényleg nem szabad mutatni mennyire izgulsz, mert megérezheti. A barátnőm is úgy csinálja hogy folyton kitörő lelkesedéssel beszél a gyereknek a bölcsiről és így ő is úgy áll hozzá. Nagyon jó módszer, azt tervezem én is így csinálom majd... aztán majd meglátjuk! :twisted: :lol:

Kinga - meggyógyultál? Máté nem kapta el? Itt is volt valami vírus, a párocskám is jól elkapta, de úgy néz ki mi megúsztuk. Utólag már nem lehet beiratkozni a bölcsibe? Bár én nem értek ehez, de nincs olyan h valaki mégse megy és akkor felvesznek valakit a megüresedett helyre? Bár, ahogy hallom milyen túljelentkezés van, biztos hosszú a várólista is... :roll:

Évi - melyik játszóra jártok?
Samu nagyon ügyes hogy így szeret bölcsibe járni! Remélem talál majd új kisbarátot magának! Rossz lehet neki hogy pont ő ment el a csoportból! :(

Móni - nagyon jók az új képek! :D Mikor megyünk együtt sétálni?

Többiek? Tali valamikor a jövő héten? Sajna a Zuram egész héten délutános és csak csütörtökön szabad, úgyhogy a többi napokon full ráérek!
Vendég
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Hát, úgy látom nem túl nagy a tolongás tali-ügyben :roll: :lol: Pedig mi minden nap lent vagyunk 2-3 órát. Most meg már itt vannak ezek a hülye esős napok, amiket eddig sem szerettem, most meg egyenesen utálom! :evil:

Ma megyünk oltásra. Eltelt 3 hónap... el se hiszem... :D

Kivel mizújs? Meséljetek már!
Vendég
 


Kinga! Megismertél tegnap? :lol:
Vendég
 


Vera: igen, bár csak akkor amikor rámköszöntél. Lehet, hogy elmentem volna mellettetek. Az az igazság, hogy nem túl jó a szemem, és elég bamba is vagyok. :oops: Ne haragudj, hogy meg sem álltunk, de Mátét épp vittem orvoshoz, mert beteg lett. Valami vírusos torokgyulladás vagy mi, így aztán nem nagyon akartam körülöttetek sertepertélni. Tali részemről ok ha meggyógyultunk (nekem is fájdogál a torkom). Merre szoktatok menni?
Éva: valamelyik nap találkoztunk Samuval a boltban (na meg az Apukájával) és nagyon nagyot nőtt!
Niki, Mónika?

Kép
németh
 
 


Egyébként mi mostanában a Rákócz kertbe szoktunk menni meg van itt egy újabb játszótér a négyemeletesek között oda.

Kép
németh
 
 


Kinga - dehogy haragszom! Jobbulást nektek! Először nekem is Máté lett ismerős, aztán jöttem rá h Ti vagytok azok! :wink: Mielőbbi gyógyulást nektek!!!!
Nemtom hol a Rákóczi kert :oops:, elég rossz a helyismeretem itt Csepelen sajna. Bár javulgat, ahogy egyre többet sétálunk a manóval. De bárhová szívesen elmegyünk talizni, végülis neki még teljesen mindegy merre gurulunk! :lol:

Brékó-brékó!! TÖBBIEK merre jártok????
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok megint! Lent voltunk a héten pár napot dédimamáéknál Kiskőrösön, mentünk fürdőbe, mászkáltunk mindenfelé! Meg esténként persze amikor Kiara elaludt, kiszöktünk lemeozni a házipálinkát meg a házibort. Mama sütött vaddisznópörit hozzá, meg mindenfélét, úgyhogy kicsit lazítottunk!
Elmentünk a Kiskunmajsai fürdőbe is, Kiarával lecsúsztunk együtt egy jó magas csúszdáról is, majd próbálok képet is rakni. Nagyon élvezte a csaj, úszott a víz alatt is sokat, azért nem felejtette el a babaúszást és nagyon élvezte. Ha én bemerültem, jönni akart utánnam a víz alá, apa alig bírta tartani!

Vera: milyen nagy már Nóri! Tünemény! Már nagyon kivi vagyok rá!
Bölcsihez én is így próbálok hozzá állni, aztán majd meglátjuk. Nem reklámozom túl, de már néha azt játsza, hogy mennek a macival a bölcsibe busszal! :lol:

Kinga: Máténak jobbulást! :(

Rákóczi kert jó ötlet, meg én is hallottam arról az új játszóról, hogy az jó! Talizhatunk valamikor! 22.-étől mondjuk már csak délután érünk rá!

Kép
kernico
 
 


Na rakok fel ide is a képekből:

Ilyenen csúsztunk le, de nem volt veszélyes, a közepén még meg is kellett löknöm magunkat, hogy haladjunk! :lol:
Kép

Kép

Kép
kernico
 
 


Vera: Nóri már három hónapos elmúlt? Nagyon eltelt az idő!

Niki: anyukád hogy van? Nagyon ügyesek vagytok, hogy így mertetek csúszdázni! Bölcsi szerintem jól lesz, majd meglátod!

Ha majd egy kicsit jobb idő lesz :? , akkor szívesen találkoznék már veletek!

Kép
németh
 
 


Ja és köszi, Máté már jól van, illetve azt hiszem, mert ma megint tüsszög, meg folyik az orra. Jaj, és ha nem figyelek oda, és nem törlöm le időben az orrát, közli, hogy megettem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. :roll: :oops: :lol: :shock:

Kép
németh
 
 


Kinga: az guszta! Na az ilyeneket nem várom! :lol: :lol: :lol: Jobbulást neki!
Köszi, anya már jobban, kiszedték a varratokat, dolgozni még nem mehet. Most már inkább csak csúnya, nem fáj neki! Kutya még mindig itt, nem akarják elaltatni v. elvitetni! :evil:

Ki vagyok akadva ezen az időn! 6 nappal ezelött voltunk a strandon, és árnyékba kellett mennünk, most meg 20 fokkal hidegebb van, és estére már bekapcsoltuk a fűtést, mert iszonyat hideg volt! :roll:

Kép
kernico
 
 


Örülök, hogy anyukád jobban van, csak hát most mások miatt kell táppénzen lennie.
Én is pont erre gondoltam, hogy nemrég még a strandon ültünk, ma meg... Tegnap mi is befűtöttünk, míg a MÁtét fürdettem, de lehet, hogy ma előbb be fogom. Tegnap nem is mentünk ki, ma is csak elszaladunk zsemlét venni. :evil:

Kép
németh
 
 


sziasztok!csatlakozhatok?én ugyan nem csepeli hanem Halásztelki vagyok! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de újra itt!

Vera, nagyon édes Nonó, gyönyörűszép kiscsaj!

Niki, jó lehetett a csúszdázás, jók a képek.

Kinga, betegségeket sajnálom, jobbulást. Samu is belépett a takonykórba, változó erősséggel, de most már néhány hete náthás. Bár az elmúlt napokban csak reggelente kellett kifújni az orrát. És ha nem figyelek, ő is megeszi... :shock: :) Persze kiselőadást tartok neki arról, hogy ettől beteg lesz, meg piszkos, ezért ilyenkor újabban elfordul, és nem dicsekszik vele, mióta tudja, h nem örülök neki... Nem egyszerű...

Nita, üdv itt, mesélj magatokról bővebben! Azt látom, hogy a gyerköceink kb egy idősek, így a 2 és fél évesek táborát erősítitek :) Most már hárman vagyunk!

Csajok, és van egy nagy hírem: babát várok, aki jövő márciusban születik majd meg :) Azaz most vagyok kb 3 hónapos terhes. Épp 3 év lesz Samu és a tesója között... Végül Balázs csak rábeszélt :)

És ha végre elmúlik a rossz idő, akkor jöhetne az a tali!
Éva

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Éva: Gratulálok!
:D :D :D :D És milyen ez a babavárás? Hogy viseled? Bár már az elején túl vagy! Nevek? :lol: Szokásos kérdések már az elején! :lol:

Anita: szia és üdv itt! Miért ne csatlakozhatnál? Közel laksz! :wink: Mesélj kicsit magatokról + képeket is kérünk!

Rossz idő nem tudom mikor múlik el, de max. megint mehetünk játszóházba is!

Kép
kernico
 
 


AztaaaaaÉvaaaaaa!!! Gratulálooook! :D :D Ez aztán a jó hír!!!! Mesélj, hogy vagy? Mit szólt hozzá Samu? Tudja már egyáltalán? Jaj, ez olyan izgi! :lol:

Niki - annyira jó a csúszdás képetek! Irígykedek rendesen! Jövőre remélem már mi is csúszunk! :) Örülök h anyukád jobban van! Felháborító h a kutya még mindig ott van a szomszédban! Nagyon meg kell erőltetnem magam h ne mondjak csúnyábbat!! :evil:

Én azt álmodtam tegnap h megint terhes vagyok. Persze nem, de olyan furi volt! 8)

Nálunk is marha hideg van és utálom h központi fűtésünk van. Ha a házban lakó banyákon múlna, egész télen nem lenne fűtés! :evil: De szerencsére a közös képi délután már bekapcsoltatta. 20 fok van idebenn, szegény Nórit úgy be kell öltöztetnem h ne fázzon, alig bír mozdulni. És minden pelenkázáshoz hősugárzózunk, na meg mire levetkőztetem rólam már folyik a víz... és persze 5x kakil naponta a kis drágám :twisted: :lol:

Na de ezt leszámítva velünk minden oké. Nekem fáj a torkom, de iszom rendületlenül a citromos-mézes teát aztán csak elmúlik remélem!

Szia Anita! Persze h csatlakozhatsz, üdv köztünk! Remélem Te aktívabban részt veszel majd a társalgásban mint a legutóbbi "csatlakozó", aki azóta se jött! :lol: :lol: :wink:
Kérünk szépen fotót és beszámolót Mátéról! Az sem baj ha Te is rajta vagy, sőt! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Éva! Gratula!! Ez aztán a meglepetés! Ez olyan izgalmas! Te meg a kétgyerekesek táborát fogod bővíteni :lol: Samu mit fog szólni?

Niki! Üdv köztünk!

Borzasztó ez a hideg. Bbbbrrrrrrrr Ki sem dugom az orrom sehova. Mondjuk ma el kell mennem a postára, de utána rohanás vissza. Rolit meg beöltöztetem, mint egy múmiát. :lol:

Új fejlemény van nálunk: Roli két hete már négykézláb áll :D Olyan ügyes, és úgy örül neki :lol:

Kép

Kép
Kép
bnemonika
 
 


sziasztok!örülök,hogy jöhetek!!!!! :lol: :lol: :lol:
bnemonika tündéri a kisfiad a képen!!!!... :lol:

wera szivesen tennék fel képet csak én béna vagyok ehhez!... :?

magamról:van egy 2és fél évs kisfiam Máté! :lol: Januárba volt a 12.héten vetélésem ...meghalt a baba :cry: majd rá 3 honapra ismét babás lettem...de ő felszívódott az uj doki szerint nagyn hamar jött a januári után...most vizsgáltak ki és kiderűlt 3 vírusom volt ezért halt meg januárba az amugy egészséges baba... :cry: :cry: ..lelkileg a padlon voltam de már kifele vagyok és sokkal életvidámabb vagyok,hogy ujra kezdhetjük a babaprojektet!!!!!
Imádok lovagolni amit a gyerek mellett elég ritkán tudok csinálni..de előtte 6 évig rendszeresen lovagoltam!
novemberbe lesz 5 éve hogy boldog párkapcsolatba élek!... :lol:
egyenlőre ennyi..ha kérdésetek van kérdezzetek nyugodtan! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


merre vagytok?
amugy megkérdezhetem milyen tali lesz és hol?mi is elmennénk ha lehet még?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Anita!

Nagyon sajnálom a babákat :cry: , nekem is volt benne egyszer részem, Renátó után terhes lettem, de nem volt szívhangja a 8. héten :cry: . Én azzal vígasztaltam magam, hogy biztos beteg volt, így jobb neki (meg nekünk is), hogy nem született meg. :cry: Utána sokáig más okból nem is akartunk második babát, végül tavaly előtt ősszel meggondoltuk magukat és belevágtunk. Fél év próbálkozás után sikerült teherbe esnem és most itt van Roli. Te se csüggedj, lehet még annyi babátok, amennyit akartok. Tényleg, mennyit akartok? :D

A taliról most nem tudok, de betegek vagyunk, nem tudnánk menni. Roli kezdte egy kis orrfolyással, most én vagyok elég szarul, kapar a torkom, fáj a fejem, még jó, hogy nem kell dolgoznom, fekhetek, ameddig a Roli engedi. :D

Fényképet úgy tudsz feltölteni, hogy lekicsinyíted max. 600x600-asra és az ablak alatt, ahova írsz, megnyomod a "Melléklet feltöltése" gombot, kiválasztod és beilleszti a kódját, de be fogja tenni a képet, ha végeztél.

Többiek?

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


bnemonika a januári baba az egészséges volt csak nekem lett 3 féle vírusom amit nem tudtam hogy elkaptam és ez veszélyes volt rá... :cry:
de hiszem hogy lesz tesólya Máténak!
Amugy már csak 1 babót szeretnék!!!!!!!!legalábbis egyenlőre... :wink:
képe..azt tudom hogy le kell kicsinyíteni de ez az a dolog ami nekem nem megy..sajna hülye vagok ehhez... :oops: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Van egy ingyenes képkezelő program az IrfanView. Töltsd le valahonnan (pl. letoltes.com) és máris meg tudod majd csinálni.

Kép
Kép
bnemonika
 
 


köszike! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mi is betegek lettünk, csúszik a beszoktatás is, pedig hétfőn mentünk volna. :roll: Reggel be volt dugulva az orra, meg dokinéni mondta, hogy a torka is piros, így majd csak kövi hétfőn, ha addigra semmi baja nem lesz, és remélem nem lesz!

Anita: sajnálom én is! Szerencsére nem tudom milyen lehet, de gondolom, hogy nagyon rossz érzés! De látom, már lábalsz ki belőle és jobb a kedved!
Vagy ha azon a progin nem megy, beírod a keresőbe, hogy "képátméretező ingyen" és kiad egy csomót, valamelyiken csak megy, próbálkozni kell. Én is ráakadtam pár bonyolúltabbra, de aztán csak ment. :roll:
Hol lovagolsz? Mátét is viszed majd?

Mónika:
nagyon helyes Roli, de tényleg! Gratulálok neki!

Fűtés nekünk egyedi van, így én gyorsan be is kapcsoltam, csak vagy nagyon befűt, vagy ha kisebbre veszem, akkor hideg van. Valami gáz van az érzékelőjével és pont ott szórakozik, ahol a legjobb lenne. :roll:

Na megyek is, apa alszik, mert 4kor kel, én meg nézem a Férfi fán terem sorozatomat! :oops: :lol:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Anita - ha nem megy a képszerkesztés, küldd át nekem, szívesen megcsinálom neked, 1 pec az egész! :wink: v.era@citromail.hu
Egyszer már sikerült szerveznünk egy jó kis talit valamikor áprilisban és azóta is rajta vagyunk h legyen következő de sajna még nem jött össze. Természetesen Titeket is várunk! :wink:
Sajnálom h elveszítettétek a kisbabákat, bár tényleg szerencsésebb még így az elején, mint később! Remélem hamarosan sikerül a kistesó! Drukkolok!! ++++ :D
Egyébként nekünk is elment az első baba, azóta sem derült ki miért. Én is rettentően padlón voltam, de pontosan 3 hónap múlva megfogant Nóri, akivel már semmi gond sem volt! Úgyhogy biztosan nem kevés ez az idő! :) Ja! És mellékesen pont ma 1 éve fogant!!!! 8) :lol: :lol:

Mi is voltunk betegek, én 2 napig totál kivoltam, beszélni se bírtam úgy fájt a torkom. Nóri szerencsére csak egy picit volt taknyos, nem kapta el annyira.

Móni - gratulálok Rolcsinak a négykézlábazáshoz!! :D :D Látszik a fotón is h nagyon élvezi! Annyira édes! Én már alig várom h Nóri is ott tartson, akkor legalább nem akar majd egész nap ölben lenni! :lol:
Renátó hogy van? Mit szólt a sulikezdéshez? Könnyen visszaszokott? Ő nem kapta el ezt a nyavalyát? Gondolom a suliban is ragasztják egymásra, ahogy azt illik... :roll:

Niki - akkor úgy látszik az egyedi fűtés se mindig megoldás :? . Meg tudják javítani az érzékelőjét, vagy egész télen így fog vacakolni? Most már fűtenek nálunk is, így már egész elviselhető.


Hogy van a Kismamánk? :D :D :D Tökjó!!! :wink:

Képzeljétek! Azt álmodtam h nálunk is jön a második! :shock: Nah, szép is lenne! Még ezzel az egy bőgőmasinával is alig bírok! Most is nyafog a kiságyban, nem akar aludni és könyökig bent van mindkét keze a szájában. Öklendezik :x ! Jahhhj, de kis dinka!!! :twisted:

Na lépek, megpróbálom alvásra bírni! :roll:

Minden betegeskedőnek mielőbbi jobbulást kívánok és ha mindenki meggyógyult jöhet a tali! Én már nagyon várom!! :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok???? Én régrbben is írogattam ide, de nem nagyon volt társaságom. Most látom fellendült a topik, ha lehet beszállnék.

Üdv! Szép napot!!!
Vendég
 


kernico..job is hogy soha nem éled át... :roll:
soroksáron lovagoltam...most nagyon ritkán hébe hoba tudok csak..például ha a hugom ráér akkor vele megyek mert jön Máté is..sajna ő egyenlőre csak messziről szemléli őket mert fl rűjuk űlni..még engem is fél...sír utánam ha felülök.. :roll: :wink:
wera akkor ha lesz tali mi is megyünk... :lol:
köszi a segítséget kikeresem a képet/ket és akkor küldöm át neked... :wink:
szia csaniko..üdv köztünk..én is nemrég csatlakoztam.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok,
írtam egy hosszú hszt, és eltünt...

köszönöm a gratulációkat és a kérdéseket is
Most vagyok 14 hetes terhes, még a nemét-nevét nem tudjuk :) Samunál is csak akkor kaptam névihletet, amikor kiderült a neme.
Egyébként egészen más ez a terhesség, mint az előző: vannak klasszikus terhességi tüneteim, pl. émelygés, hányás - ilyenek Samunál egyáltalán nem voltak. Most már javulóban a dolog, a 6-10. hét között volt elég rossz, mindennapos a dolog.

Kinga, kicsit eltüntél, jelentkezz! Remélem, h meggyógyultatok.
És pontosan hol van az az új játszótér, amit említettél a négyemeletesek között? Időjárásjavulást mondanak, és lehet, hogy mi is ellátogatnánk arra.

Vera, szerencsére már itt is fűtenek, így valóban jobb a lakáslét.
Ráadásul Samu most megint egy erősebb náthával küzd, tegnap még a láza is felszaladt... Hülye őszi idő...

Moni, nagyon jó ez a kép, amit Roniról feltöltöttél :)

Niki, a játszóházas tali is jó ötlet. Csepel Pláza ugyan nem egy nagy durranás, de legalább közel van. A Lurdy házban levő játszóház viszont nagyon profi, esetleg elmehetünk oda is.
Infók itt: http://www.jatszohaz.net/lurdy/index.php

Anita, remélem, hogy te is tudsz hamarosan képet mutatni a kisfiadról.

Anikó, üdv itt, mesélj magatokról kicsit! Pl merre laktok Csepelen belül?
Szép vasárnapot!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


wera elküldtem a képeket az emailedre... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anita: és az elejétől fél tőlük? Ez olyan rossz lehet, pláne, hogy te meg nagyon szereted! Én régen lovagoltam csak, persze nem profin, csak néha, de imádom őket. Szerencsére Kiara is lelkes, szeretném, ha lovagolna majd, ha ő is szeretné!

Anikó: én emlékszem még rád kicsit, bár pont akkoriban nem jöttél, amikor én jöttem ide! :wink:

Vera: kérjük a képeket Nonóról is!

Éva: Samu hogy áll hozzá? Gondolom még nem tudja elképzelni, hogy mit is jelent a tesókérdés, de azért barátkozik a gondolattal?
Játszótér az a Jedlik mögötti 4emeletesek között van. Még nem voltunk mi sem, de mindenki lelkendezik, hogy mennyire szuper!

Tali: voltunk már a Lurdy házban a játszóban Kiarával, jó hely. Mehetünk akár oda is. Meg csepelen van még a Mikkamakka is:
http://www.mikkamakka.hu/new/csepel.php
úgy tudom, ez sima játszóház, ha kell, akkor van fejlesztés is szakemberekkel, csak ezt azért írom, mert a szövegből úgy derül ki, mintha csak fejlesztés lenne.

Kiarának nagyon betett ez a takonykór! Pénteken még ő fogta az orrszívót, tegnap este meg már annyira sírt, meg kapálózott ellene, hogy kiverte a kezemből az 1 napos orrszívót és jól összetört. Ma vettem újat, műanyagot. Nagyon fél tőle szegénykém, de inkább, mint hogy arcüreggyuszija vagy bármi ilyesmi legyen tőle!

Kép
kernico
 
 


Anita - visszaküldtem, remélem jók lesznek! :wink: Tündéri a kisfiad! Még otthon vagy vele egyébként? És előtte mit dolgoztál?

Anikó - üdv (újra) köztünk! Én sem vagyok még olyan régi, de mindig örülök az új csatlakozóknak!! :D
Mesélj magadról, a családodról! És kérünk fotókat is! :wink:

Én tudom hol az a szuper játszó, sétáltunk arra a nyáron és meg is jegyeztem magamnak hogy mennyire király! És hatalmas! Lehet majd futkosni a gyerekek után :twisted: :lol:

Évi - örülök h már jobban vagy. Én is marha rosszul voltam az első hetekben, úh teljesen átérzem a dolgot! Irigyeltem azokat akiknek semmi bajuk nem volt. Aztán meg olyan fitti lettem, mások meg szenvedtek mindentől! :lol: Kívánom h neked is így legyen! :wink:

Niki - szegény Kiara! Nem csoda h fél az orszívótól, gondolom elég sokat kell használnotok! Próbáld meg rábeszélni h fújja ki magától. A keresztlányom is annyira utálta az orrszívót h elkezdte fújni az orrát! A doki nem akarta elhinni, olyan pici volt még! :)

Mi már teljesen jól vagyunk, megyünk is mindjárt sétálni egy nagyot hiszti-kisasszonnyal (ma nincs túl jó napja) Közben szalad a lakás, sütöttem fánkot és hegyekben áll a mosatlan edény, de már nem érdekel, csak legyen egy kis csend! :P :lol:

Jobbulást a betegeknek!

Már ilyen kis duckó vagyok :D :
Kép

És ilyen erős és komoly 8)
Kép

Ez a rágóka meg kidobott pénz volt! :lol: :lol: Kép

Na és ma ilyen napom van :twisted:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást. Igen régebben írogattam ide, aztán amikor csak magammal leveleztem akkor abba hagytam. Persze az időhiány minden kismamára rátör előbb utóbb.

Rólunk: Három gyermekem van. A legkisebbel vagyok itthon. A nagy lányom a Katona suliba jár a Középső gyermekem pedig a szúnyog utcai oviba. Közben tanulok angolt és Humán erőforrást. A nyár közepéig a majori lakótelepen laktunk. Csepel határán vettünk egy öreg kis házat. Azóta kicsit elzártan élünk. Itt a kert meg a sok munka. Keveset járunk a játszótérre. Jó lenne valaki innen a környékről (71es 152es busz végállomása, királyerdő vége) akivel délelőttönként tudnék sétálgatni.

Hideg időben tudom tali helynek ajánlani az AMK bölcsit. Olcsó, kevesen vannak és ebédet is kapnak a gyerekek. Én is benne lennék egy ilyenbe.

Szép napot!
Vendég
 


kernico szerintem pont az a baj hogy picinek nem vittem lovak közé..hanem már ilyen 2 év körül volt mikor először vittem..szerintem az a baja hogy nagyok...bár a ponira se akar még ráülni..ha gondolod megbeszélem a hugommal és egyik hétvégén ha jóidő van kimehetünk lovagolni... :lol:
wera köszi!!!!!!!!!!! :lol:
Noni nagyon szép baba!!!!!!!!!!!!!gratula hozzá!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?