Először is: Szívesen a híreket Katiról!:lol:
Csucsu
[quote]B írta:ármikor ehettek nállam
Ez igazán rendes tőled! Ha ilyen finom recepteket küldesz, akkor majd nem győzöl főzni ránk.
Köszönöm/köszönjük a recepteket.
Küldhetsz még, mert én mindig vevő vagyok az újdonságokra!:lol:
Csucsu! fel akartalak venni skypera, de valamiért nem talál! Jól írtad a neved? Vagy keress rám, hátha így összejön!! Én andikalány vagyok!
Bridget
[quote]E írta:loszor is a potlas...gratula a laptetuhez
Köszike!!:lol:
[quote]E írta:n minden nap csinalom Wink es elmondom a kis mondandom minden nap hozza
Ez nagyon aranyos! Mostmár babaásnak kell, hgoy legyél. Nagyon várod már a babócát, majdcsak odatalál az a gólya!!:lol:
Az a táncoltass meg oldal az nagyon jó!!! Tök jól megcsináltad!! Én jól megtáncoltattalak!!!:lol:
Gyere majd a suli hírekkel! Remélem valamelyik bejön majd neked!
Mennek a megadrukkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nócika
SZóval fogytál!! Gratula!!!
De az nem valami helyes, hogy csak egyszer eszel egy nap!!! A fogyókúra lényege, hogy szépen lassan, fogyj le! Ha nem eszel, azzal a szervezetednek azt sugallod, hgoy nem tudsz elegendő kaját magadhoz vennei, és a szervezet megpróbál raktározni. Szóval mindig tessék enni, csak ne sokat! Nehogy valami bajod legyen!!! Enni azért kell!!!
Nagyon fini kaja volt a Zsuékkal való összeröffenésen! Monopoly azt szeretem!! Nekünk is van, de ketten nem olyan érdekes, ezért nem szoktunk játszani. És kölcsönadtam tesóméknak.