Új privát üzeneted érkezett!

Hát olyan Zsu féle husit csinálok.:lol: :lol: :lol: Tudod azt, amiben mustárral sóval borssal van a husi ízesítve, és tejjel fel van engedve, és megsütve. Nálunk nagyon bejött. Nagyon fini. :lol: :lol: :lol:
Közben bementem a páromhoz is, egy pusziért. Nem fogunk találkozni, csak hétfőn este. Addig mindig dolgozik valamelyikünk. :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


laptetűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Bocsi, elhappoltam előled már megint! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


De neked már bizti lesz babád az idén! Ilyen dokival!!!! :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pendi: Neked is lesz :)
És a tiéd a laptető is. Én majd megyek utánad :)
Hú de rossz lehet, ha ilyne keveset lesztek együtt. A párod mivel foglalkozik? Errőla húsról nem is hallottam. Kérem a recepetet én is:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Bocsi vagyok, csak közben ki-be pakoltam a mosogatógépet, meg készítem a husit. :lol: :lol: Meg közben mérgelődök, mert Manci (a mosogatógép) foltot hagyott a tányéron!! Azt hiszem büntiből nem kap ebben a hónapban fizetést. :lol: :lol: :lol: :lol:

A recept:
Kozzávalók: 6 bármilyen szelet husi, só, mustár, 6 szelet sonka, 6 szelet sajt, tej.

Ki kell vajazni a tepsit, amiben sütöd. A husikat tetszés szerinti vékonyságra/vastagságra kikloffolni, enyhén megsózni mindkét oldalát. A husi mindkét oldalát megkenni mustárral, beletenni a tepsibe. A husira rátenni egy szelet sonkát és egy szelet sajtot (tetszés szerint mennyiségben). És végül annyi tejet önteni rá, hogy a husikat ellepje. 20 percig fólia alatt sütni 180 fokon, aztán addig, amíg a sajt meg nem pirul....

Köszönjük még egyszer Zsunak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyere szorosan a nyomomban!!! Hátha meghozod a szerencsémet!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, tényleg keveset találkozunk, mert most suliba is jár. Ő mentő szakápolóként dolgozik. Nagyon szereti a munkáját, bár nekem túl stresszes lenne. Már kérdeztem tőle, hogy nem akar-e mást, de hát neki ez az élete. Néha kifognak nagyon durva eseteket. Én féltem nagyon, de hát ez van. Ő meg engem félt odabennt. Kvittek vagyunk. :lol: :lol:
Vendég
 


Pendi: Van nekünk is egy rokonom aki mentő szakápoló. Hát szokott mesélni dolgokat. És valóban nem kell őket félteni. Egy biztos fantasztikus ember lehet ha ilyen munkát végez. Hisz megtrehelő lelkileg is ez a munka.
De mint irtad szereti is csinálni. És ezért jó hogy vannak ilyen emeberek. Hisz a fizetés a munkájuk után egyenlő a nullával. Az ilyen emebereket kellene megfizetni.

Hú nálunk már rotyog a húsleves annyira jó illata van már:)
Köszi a receptet feliron és ki is próbálom. Mára nekünk még van rácos húsi igy a leves ha kész mást nem kell csinálnom.

Kép
csucsu05
 
 


Miylen húsból jó amúgy?? Csirkemell, pulykamell, karaj??

Kép
csucsu05
 
 


[quote]H írta:isz a fizetés a munkájuk után egyenlő a nullával. Az ilyen emebereket kellene megfizetni
.
Ebben abszolút egyet értek!!!! Néha bosszankodom is miatta, hogy testüket-lelküket adják bele a munkába, és alig keres valamit. sajna még 100.000 sincs a fizetése. De néha már annak is örül, ha 90-et megkapja. Ez van. De hátha egyszer rájönnek, hgoy őket meg kellene fizetni.

Husi leves!!!??? Hmmmm. Nyami-nyami.... :lol: :lol: :lol: :lol: De szertem.
Én sertés combot vettem hozzá. Abból szoktam csinálni.
Milyen az a rácos husi?
Vendég
 


Rácos hús: Tarjából finom. Vegyél pár szelet tarját. Kloffold ki jól. Sózd borsozd. Egy tepsit kenjél ki olajjal és krumplit megpucolva felkarikázva a tepsibe tenni. Rá tenni eg yréteg hagymát karikázva, 1réteg paprikát, egy réteg paradicsomot. Arra tenni a tarját. Kevés vizet alá és betenni a sütőbe fólia latt puhára párolni. Majd mikor már majdnem kész akkor egy nagy tejfőlt kikeversz pirospaprikával vagy pirosarannyal. És ráöntöd a tepsire. Fólia nélkül sütöd még, hoyg kicsit rásüljön. KB 20perc.

Kép
csucsu05
 
 


De van egy jobb receptem inyenc hús a neve. Ugyanilyne tepsis. Isteni mi szeretjük rizi bizivel.


Szóval a recept:
Csirkeszárnyakat vagy combokat sozunk és állni hagyjuk. Én comból szeretem.
Lisztet, törött borsot, pirospaprikát, majorannát, kevés sót kikeverek egy tálban. Ebbe a húst jól beleforgatjuk. Tepsit kiolajozunk vagy zsirozzunk ki hogy szereti. bele a húsit. Minden húsra teszek egy jó nagy katika hagymát. Tehát jól eltakarja a húsit. Arra teszek reszelt sajtot. Egy nagy tejfőlt a kikevert liszttel kicsit megbolonditom szépen elkeverem , hoyg szine is legyen. És ráöntöm a húsra. A reszelt sajt a tejföl réteg alatt van ugye mert a hagymával a reszelt sajt nagyon fini lesz viszont a tejfől össze is tartja.
Fólia alatt párolom később piritom a húst.

Kép
csucsu05
 
 


De va finom majorannás tokány receptem is ha kell akkor azt is leirom.

Kép
csucsu05
 
 


Jooo napot 8) kopp-kopp :lol:

Csucsu
Husileves :shock: :shock: iiiimaaaadooooom :lol: :lol: :lol: Nyami-nyami :)

Pendi
Arecepteket a receptes topikba is keretik betenni :wink:

Csajok
Errol a 4nappal pe elott no kekszrol en is hallottam :shock: Amikor closti-t szedtem tavaly akkor ugye folyamatos uhuzas volt es ott is amikor szoltak csak akkor lehetett :roll: Mondjuk en akkor kaptam a tuszorepit es akkor kellett asszem :roll: Szal ez jo...de ha nem tod pontosan ugye mikor van akkor az gaz :roll: viszont a 2napos se baj csak a minden napos :roll:


Most mar itt ulok haptakban es minnya megyunk vacsizni :wink: Szep lettem a fodrasznal mar ramfert :twisted:
Pusszancs csajok utana megyek bulizni 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Istenien hangoznak a receptek! Máris kimásoltam magamnak őket. Jöhet az a majorannás tokány is!

A recepteket meg tessék bemásolni a receptes fórumunkba is!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem mindjárt kész a kajám. Nemsokára eszek. Már éhes is vagyok. :lol: :lol: Igaz jól elhúztam az időt. :lol: :lol:

Kislányod? Alszik?
Vendég
 


Ja és Bridget!
Neked jó bulizást!
Vendég
 


Kocce...nekem meg mar csurog a nyalam itt a sok jo kajatol :? Virtualis szemeim elott lattam a sult pipicombokat a hagymakarikakkal uhhhh Csucsu 1szer en meg nalad ebedelek :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Csatlakozom Bridgethez!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csajok: Bármikor ehettek nállam. Igérem készülök majd sok fajta kajával és sütivel. csak gyertek:)))

ÉS nem szoktam csak úgy hivni az embert ha én nem akarom csak úgy udvariasságból. De ha hivom az szivből jön ám:)SZóval a meghivás bármikor áll !!!!


LÁnyom aludt délután meg vele aludtunk mi is az apujával. Imádunk a franciaágyon 3-ban aludni. De mondjuk 4-ben is aludnánk már :)
SZóval aludtunk egy jót ilyen időben mást nem is lehet csinálni. Egész nap esik az eső fújj a szél sötét van.

ÁÁÁ utálom.


Bridget: Nálatok milyen az idő?
Jó bulizást nektek:)

Kép
csucsu05
 
 


És a majorannás tokány:
Sertés combot csikokra vágni fel. fej hagymát kockákra vágni dinsztelni. Rá a húst sózom borsozom. Felengedem vizzel. Puhára párolom. Itt még túl sok ize nincs.
Ha puha a hús akkor egy és egy fél tehát másfél:) evőkanál majorannát ráteszek. Ha soknak találjátok és nem mertek bele tenni sokat akkor egy evőkanállal tegyetek csak bele. A tűzről rögtön lehúzom a húst mert a majoranna miatt besűrűsődik nagyon. 2kanál lisztet 2pohár tejfőllel vagy 1nagy tejfőllel behabarom. Kagylótészta vagy nokedli jó hozzá.


Ezt egy 70éves nénitől tanultam és előszőr nem is akartam megcsinálni de nagyon finom tényleg:)
Van még 108ilyen receptem amúgy:) Kaptam egy párat ettől a nénitől:)

Kép
csucsu05
 
 


Van ám tekert omlettem is ami hideg tálhoz kiváló és könnyű :)
megcsinálni. Van csirkemell tortám azzal szoktam megcsinálni. Kell???

Kép
csucsu05
 
 


Pendi
Eloszor is a potlas...gratula a laptetuhez :!: :!: :!: :lol:

Csucsu
Koszi a meghivast :wink: En meg Pendinek is tartozom 1latogatassal :oops: a borsolevesere ngyon vagyom meg mindig :roll: :oops: Nem is emlexem mikor ettem utoljara :? Imadom a bab es borso levest is :roll: :) Na meg minden husis dolgot :wink: 8) :lol:
[quote]D írta:e mondjuk 4-ben is aludnánk már

Gondolom :lol: :lol: Lassan ugy lesz tutod :wink:

[quote]B írta:ridget: Nálatok milyen az idő?

Itt ngyon szep ido van nappal meg 27fok es mar nem paras a levego szal ngyon kellemes :wink: este szellos de meg mindig nem kell kardigan....iiimadom ezt az idojarast ilyenkor :wink: es egesz oktoberben ilyen ido van 8) de mivel itt kesobb jon a tel kesobb jon a nyar is :roll: :? :twisted:


Koszi a jokivansagokat a bulihoz :wink: Joooo volt ngyon ittam 3utalt de megtette a hatasat....parom meg mint mindig jol beitta magat 8) :lol: Patricia is lejott ivott velunk egy italt :wink: A parjaval meg meg 2ismerost hoztak...aztan mentunk a kozpontba ott meg ettunk aztan irany haza :lol: 5kor kerultunk agyba :shock: Aztan mar 10kor a tronon ultem :? :x Aztan mostansag is.... :? De a buli jo volt :wink: most rendeltunk kajat 8) es remelem egy darabig nem kell buliznom menni mert babas leszek :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu mar 2napja nem irtal hozzank :roll: :? :roll: :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Na akkor jól telt az estétek:)
Hát én annyira örülnék ha itt is 27fok lenne. De itt jó ha van 10fok. Folyamatosan esik vagy fújj a szél. Ez az ősz. De néha lassan már Télhez hasonlit:( :( Lehet Japánba kéne költözni:)

Jajj nem is mondtam van egy barátnőm akivel ha rossz kedvüek vagyunk mindig azt mondjuk elmegyünk Japánba busszal:) De ez vagy 10éves történet :)

Kép
csucsu05
 
 


Joot :lol: Tudom otthon 9fok van mindig nezem a hireket 8)

[quote]J írta:ajj nem is mondtam van egy barátnőm akivel ha rossz kedvüek vagyunk mindig azt mondjuk elmegyünk Japánba busszal:) De ez vagy 10éves történet


Erdekel a tortenet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Nincs történet valamiért ezt találtuk ki , ha a másikat nem láttuk és hivtuk telefonon vagy emailen akkor mondtuk , hogy elmentünk Japánba busszal. Ennyi. De ez , hogy hogy jött nem tudom.

Kép
csucsu05
 
 


Mindenesetre jol hangzik :lol: :lol: :lol: :lol:

A gyertyat nap,mint nap megkell gyujtani? :roll: Van valami hasznalati utmutatas? :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Nem kell minden nap. Eygszer is elég. De ha úgy érzed lehet többször is ::)

Kép
csucsu05
 
 


En minden nap csinalom :wink: es elmondom a kis mondandom minden nap hozza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép estét csajok!

Hát Zsuék ma a vevdégeink voltak!!! Jot ettünk Zoli beizzitotta az uj gépem és egy fantasztikusat monopolyztunk persze én lettem a vesztes! Azaz hamar becsödöltem! Ez van! Az elöétel zöldségleves volt cérnametéltel a föétel töltött sajtos tejfölös töltött burgonya és a desszert pedig néger kocka volt! A recepteket majd leírom a receptes topikban!

Csucsu és Pendi! Igaz, hogy ma degeszre ettem magam Zsuzsuékkal, de ahogy végigolvastam a receptjeiteket egyből meg is éheztem! Szoval, ha nem minjá 23 óra lenne akkor most lemennék és jól belaknék megint! De nem teszem, mert egy kicsit vissza fogtam magam a kajcsiban! Szal Zsuzsuka azt kérdezte ma tölem: Nóci! Te fogytál??? Ez olyan jólesett, hogy az nem igaz! Mert igy legalább ugylátszik, hogy látszik és nem csak én tudom, hogy naponta csak egyszer eszem!

Brid! Igen nem voltam pénteken valami böbeszédü, de csak futolag voltam fent, mert közben dodoztam! Szoval sorry!

Na jól van Charlik holnap nem tudom, hogy hogy tudok jönni, de azért igyekszem! Csók mindenkinek! Legyetek jó rosszak!

Ja Pendi! Üdvözlöm puszilom és sok kitarto erőt küldök Katinak!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kép

Pendi
En is mindig elfelejtem irni,hogy koszi a hireket Katarol :!: :!: :!:

Noci
Hat mar most kora reggel korgo gyomorral a kajakrol kell olvasnom :? :x nyami-nyami 8) mi az a neger kocka? :shock: husileves keeeesz vgyok :? En azt a jatekot nem tom jatszani :roll: :oops:

Kata
Mindig elfelejtek irni...naszoval...kitartas szoritunk neked es bar en is reg nem irtam neked tudom nem tudsz olvasni bennunket de nap nem telik el ugy ne gondolnek ratok :wink: Mikorra varhatop a cshaje erkezese :?: :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


"Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem,
Hanem, amit egy életen áthordunk, mosolyogva, csendesen."

Goethe

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, mert most értem haza melóból. Megyek veszek webkamerát, és végre engem is fogtok látni skyp-on. De még reggeliznek kell, mert majd' éhen halok, meg zuhizni is kell, meg postára csekket befizetni, meg aludni, meg jajj annyi dolgom van. :lol: :lol: :lol:

Majd jövök!

Puszi!
Vendég
 


Szaisztok. Szép napot csajok! :) Igaz hétfő van amit utálok az idő sem túl szép. De a lelkem most olyan boldog. nem tudom miért ??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Hat ilyen dokkerral a hatam mogott en is boldog lennek :wink:

Pendi
Menj csak aztan majd kesobb visszaolvasol 8)

Most szoltak vissza a sulibol,hogy van hely de csak delelotti suliba :? Ami reggel 9-12:30ig van :roll: Az meg nekem nem jo mert en a delutaniba szerettem volna menni 13:30-17ig :roll: A reggel 9es sulihoz nekem legkesobb fel8kor kene kelnem...emberem melett ez nem ngyon lehetseges mivel o ejfel hajnal 2elott nem megy agyba :? :roll: na most akkor en hogy keljek fel...meg amugy sem reggel nem vgyok beszamithato...foleg par ora alvas utan...arrol nem is beszleve ha dokihoz megyek az is reggel van vgyis fel1ig.Most neznem kell valami masik sulit :? Mar elore azon aggodom parom mivel fog nyaggatni ha hazajon :x Bar erre o is azt mondta,hogy koran van :roll: De egybol kerdezte akkor keresel masik sulit? :twisted: Hogyne keresnek de nincs sok ilyen suli ami intenziv lenne...a maganorak meg lofuttyot sem ernek :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Miylen suliba akarsz menni?

Kép
csucsu05
 
 


Nyelvet tanulni (Japan) :roll: meg mindig...tavaly el is kezdtem ilyentajt...3honapos kurzusok vannak :roll: H-P 4ora/nap
Ebben irni olvasni es beszelni is tanulsz :arrow:
Szal tavaly el is vegeztem a 3honapot aztan mentem volna tovabb de ugye gondok is voltak nalunk meg en is akkor betegedtem le...aztan kimaradt az a szemeszter :? Maganorakra jartam heti 2szer 2orat aztan lecsokkentettem 2szer 1orara :oops: Nem volt jooo....en azt szeretem amikor minden nap intenziven megy es egy osztalyban tanulsz :roll: A privat orak annyit ertek ott legalabb angolul elmagyaraztak a ragozast.Mert amugy a suliban az oktatas CSAK japan nyelven folyik :?

Szal parom csesztet ugye,hogy menjek vissza csinaljak valamit ne uljek a popomon egesz nap :roll: Tudom-tudom igaza van...en is mennek de ha egyszer fullon van :roll:

Na de most raszorcsolgettem a neten es mar fel is hivtam 2masik sulit :wink: mind ugyanolyan tavolsagra van(fel ora tolunk metroval) :arrow: es van delutani suli eees csoportos :!: :!: :D Ugyhogy megyek szerdan megnezni az egyiket penteken meg a masikat 8) es pont oktoberi kezdessel indulnak az osztalyok :lol: Na vegre valami nekem is klappol :wink: :lol: 8) :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most mar csak a tesztemnek kell pozi legyen 5nap mulva 8)

Csajok megahiperdrukkokat kerek a heten!!!!!! :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!
Megjöttem :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól elfáradtam. De megvettem a webkamerát. majd este Apácska beüzemeli.

Mindjárt visszaolvasok
Vendég
 


Szia Pendi :D
Lemegyek a boltba es jovok addig olvass meg irj 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jujj csajok én is is én is akarok kamerázni veletek:)
Megadom az én cimemet: varady73@hktv.hu ez az msn. A skype: varadyerika


Bridget: Hú a Japán nagyon nehéz nyelv nem?
Na legalább egy olyan nyelvet fogsz beszélni ami itthon ritka. És ki tudja lehet ha egyszer hazajössz valami szuper munkát fogsz találni a Japán tudásoddal:)
A teszt pedig kivánom hogy erősen legyen zebrás. Rád férne :)
Kezem lábam csúriban:)

Kép
csucsu05
 
 


Először is: Szívesen a híreket Katiról!:lol: :lol: :lol:

Csucsu
[quote]B írta:ármikor ehettek nállam

Ez igazán rendes tőled! Ha ilyen finom recepteket küldesz, akkor majd nem győzöl főzni ránk.:lol: :lol: :lol:
Köszönöm/köszönjük a recepteket.
Küldhetsz még, mert én mindig vevő vagyok az újdonságokra!:lol: :lol: :lol:
Csucsu! fel akartalak venni skypera, de valamiért nem talál! Jól írtad a neved? Vagy keress rám, hátha így összejön!! Én andikalány vagyok!


Bridget
[quote]E írta:loszor is a potlas...gratula a laptetuhez

Köszike!!:lol: :lol: :lol:
[quote]E írta:n minden nap csinalom Wink es elmondom a kis mondandom minden nap hozza

Ez nagyon aranyos! Mostmár babaásnak kell, hgoy legyél. Nagyon várod már a babócát, majdcsak odatalál az a gólya!!:lol: :lol: :lol:
Az a táncoltass meg oldal az nagyon jó!!! Tök jól megcsináltad!! Én jól megtáncoltattalak!!!:lol: :lol: :lol:
Gyere majd a suli hírekkel! Remélem valamelyik bejön majd neked!
Mennek a megadrukkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nócika
SZóval fogytál!! Gratula!!! :lol: :lol: :lol: De az nem valami helyes, hogy csak egyszer eszel egy nap!!! A fogyókúra lényege, hogy szépen lassan, fogyj le! Ha nem eszel, azzal a szervezetednek azt sugallod, hgoy nem tudsz elegendő kaját magadhoz vennei, és a szervezet megpróbál raktározni. Szóval mindig tessék enni, csak ne sokat! Nehogy valami bajod legyen!!! Enni azért kell!!!
Nagyon fini kaja volt a Zsuékkal való összeröffenésen! Monopoly azt szeretem!! Nekünk is van, de ketten nem olyan érdekes, ezért nem szoktunk játszani. És kölcsönadtam tesóméknak.
Vendég
 


itt vagy Csucsu?
Vendég
 


En vgyok olvasok aztan irok...na meg eszem :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


helló Bridget!
De ügyes voltál! Te fel tudtad venni Csucsut skype-ra?
Vendég
 


Hello igen a 2nev kozott van egy . is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu

[quote]J írta:ujj csajok én is is én is akarok kamerázni veletek:)
Megadom az én cimemet


Ez eeedi volt :lol: :lol: :lol: Felvettelek 8) :wink:

Japan nyelv nehez bar nekem azert mar nagyjabol megy...nem veszek el na inkabb ugy mondom :lol: es igen otthon japan nyelvtudassal jo kis allashoz juthatok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Szerintem itt mar mindenki varja a babocat azaz a golyat 8) :lol: :wink:

A tancoltatos az csak ugy peonbol tettem fel :lol: :lol: :lol:

A sulihirekkel meg jovok 8)

Csucsu,Pendi koszi a szoritast :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Köszi Bridget!
Most már megtaláltam! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Azt hiszem, hogy most kilépek, mert már nem bírom tovább. Muszáj lefeküdnöm. Bocsi, nagyon álmos vagyok. Elégé húzós volt a szolgálat.
Majd még alvás után visszanézek.
Puszi
Vendég
 


Oke jo alvast csucsu is altatja a kis manot 8) Ugyhogy nektek most:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Talaltam egy marhajo oldalt 8) Bar egyenlore nem tervezek babaszobat :roll: azert remelem par honap mulva viszont muszaj lesz :lol: 8) :wink:

http://www.magic-mural-factory.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?