Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka és Kacika Köszönöm a válaszokat, ezentúl megpróbálok többet ülni napközben. Hát jobb lesz.

Zsu Vigyázunk magunkra! Tudod!!! Meg Géza is vigyáz ránk. Tegnap be akart nekem fűteni, mert fáztam. Aztán meg állandóan rám rakja az ő takaróját is, hogy ne fázzunk. :roll: Ezt Ő mondta. Meg reggel is forró teával ébresztett :P
Úgyhogy tényleg vigyázunk, és várjuk a pesti utat. Azért is jövünk haza már hétfőn, mert kedden megyek a 4D-s UH-ra, délután meg elmegyünk Balatonbozsokra a temetőbe.

Sok pussz

ÚÚÚ...

Kép

Kép
rszg

Heli Csajok!

Márti nagyon boldog szülinapot kívánok én is Neked! Petrácskát is Isten éltesse!Ma mi is ünnepeltünk, férjem 30. Egész nap sütöttem, főztem. Az ajándék nagyon bejött, egy szép gravírozott (30) zsebórát kapott. Nagyon ledöbbent, és nagyon tetszett neki. Nem is számítottam rá, hogy ennyire értékeli.

Eszterx: Andriskának jobbulást!

Szilvánusz: Örülök, hogy összejött a bizzznissz. :lol:

Mzx: nagyon sajnálom ezt a sorozatot, de szerintem egy helyről fúj a szél és az a fog lehet. A kiütések lazán lehetnek attól, a nem alvásról nem is beszélve. A kaki nem másmilyen, popsija nem piros?

Linocs: A topik jellemzésed nagyon találó...

Pumperka: A zöldségkreációk baromi jók!

Juditkmét: Nagyon sajnálom a pechsorozatodat, de tényleg le a kalappal előtted, nem laza, hogy két gyerek mellet és persze no ovi mellett még bevállalod a sulit is. Én szószerint megroppannék, agyilag is.

Jim: Ezt a rengeteg savanyúságot mikor eszitek meg??? Vagy másoknak is "bedolgozol"?

Többiek ne hari, hogy nem reagálok, de sajnos kihagy az agyam.

A mellgyuszim amúgy teljesen elmúlt, azzal a már leírt horror önműtéttel, szerencsére. Hozzátáplálásban ott tartunk, hogy estére (7 körül) már krumplis, vagy sütőtökös almát nyomok, mert kevés az esti tejecske. Jövő héttől tervezem, hogy délelőtt is adok gyümit. Még kicsit húzom a sok tejes időt, mert sajnos mi is náthásak vagyunk. Olcsi hazahozott egy fincsi középfül-gyulladást, amiből Peti "csak" a takonykór részt kapta el, legalábbis remélem nem lesz folytatás.

Félig meddig sikerült lefotóznom a felső két (3.,4.számút) fogacskát:
Kép

Mindenkinek szép estét!!! Betegeknek gyors gyógyulást! Ünnepelteknek jó mókázást!

Livi
Kép
Kép
lusie

Aztaaaa, kicsi vőmnek de csecse fogai vannak!!!! Szerencsére nekünk még nincs, mert abban a pillanatban annyi lesz a szopinak, ugyanis így is úgy harapja a bimbeszt, hogy majd be tojok.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Köszi csajok a hálózsák-infókat. Na persze ma nem jutottam el odáig, hogy kimossam a vadiúj barikás zsákunkat :oops: szóval csak holnaptól vetjük be.
Pankó megint vagy még mindig náthás :cry: :cry: úgy sajnálom szegénykét!!! És hát a bömbölde amit levág orrszívásnál!!!! Éjszakázunk mi is rendesen mostanság. Nagyon sokat felébred és általában nem tud visszaaludni, tegnap pl. fél1től hajnal3ig nyomta a bulit...Fúúú, ma elég zombi voltam...

Linocs,
Fruzska annyira csini már megint!!!! És ez az ülés!! Mi csak hordozóban nyomtuk - úgy babásan - ma is az Auchanban, keresztbe fordítva a kocsin, mindig azon rettegek, mikor borul ki!
Max. egyetértek a topikkal kapcsolatba írtakkal. Valamelyik nap láttam, hogy milyen sokan írnak egy másik helyre, ide meg nem, úgy elszontyolodtam tőle először...de nyilván nem lehet erőltetni ezeket a dolgokat... :roll:

Pumperka,
köszi, hogy leírtad amit a rendelőben hallottál! Még nemtom, mi hogy lesz, állandóan agyalok, hogy eleget/megfelelőt egyen a kismanci...

Judit18,
csomószor jutsz/juttok eszembe! Pankával nagyjából mi is hasonlóan kínlódjuk ezt a nemevés-szériát...megértem mindig, mikor írod, mennyire idegörlő!!!!

Bosek,
jaja, én is próbáltam tejcivel csinálni a papit, de a kis rafkós nem ette meg. Talán túl csömör volt neki, mindenesetre most vízzel készítve, szigorúan üveges barackkal megízesítve, elég jól csúszik. (apám, mire ezekre az arányokra rájöttem, kész SherlockHolmes lettem Panka mellett! :) )

KépKép
kmanna

Mzx!
Látom Te sem unatkozol...És de jó neked, hogy nincs rajtad felesleg. Én ilyet életemben nem éreztem...
Képet kérünk rólatok!!!

Lusie!
Javulást nektek is!
Mi is betegek vagyunk, ma voltam a dokinál a gyerekekkel. Nimónak egy napig tartott, Levi is elég jól átvészelte, már csak én szenvedek. Fáj a légcsövem, a torkom...

Kmanna!
A Te hatásodra előszedtem én is egy hálózsákot és így nyugodtabb vagyok,hogy ha lerúgja a takarót akkor is van még rajta valami. Ezt még egy vékony takaróval betakarom. Eddig alatta volt a pólya, rajta a takaró a pólya megkötőjével hozzákötve Nimóhoz...Ez is olyasfajta leleményesség, mint a te nyomozásod... :)
Én meg Nimót sokszor azért szórakoztatom hogy felejtse el a kajálást, de sokáig nem megy. Vinnyog. Ha tele a poci akkor meg kacag és vidám. Pont most írtam hogy még eldül ha ültetem. Hát ma egyszer kb. negyed óráig üldögélt az ágyon és egyensúlyozott és csak utána esett hátra. Pár nap is tökéletes lesz a dolog. Ha meg már később stabilabb lesz, akkor Levivel a nagykádban fognak együtt fürödni. Bár szerintem adok még neki 1-2 hónapot....

Levi kapott (tőlünk) egy rendőrmotort...Látnotok kéne. Ja és ma nagyon hangosan köszönt a doktornéninek, mire az adott neki cukrot, erre úgy köszönte meg Levi a cukrot, hogy : "szívesen" Doki néni mondta hogy nem baaaj, értjük. :D
A mosógépszerelővel is eldiskurált, sohasem mondta még el senkinek hány éves, most meg rávágta nagy hangosan hogy két és fél!!
Meg hogy ő is szokott kalapálni, meg diót törni a kalapáccsal. :D
Egyre jobban barátkozik...Kéne a bölcsi.

Különben Lusie, majd december, január környékén nézd meg mennyire leszek bekattanva (vizsgaidőszak), és hogy fog kinézni a lakás...

Én szívesen írok Jim topikjába csak hát elég gyenge láncszem vagyok. Félig fogyózok, de néha vétkezek egy kicsit...Norbi menüt eszek, és egyébként is próbálok 1-es kóduakat enni. Persze nem fogytam semmit. Jim már 5 kg-ot. Nagyon ügyi....Márti is, és Bosek is. Meg a többiek is.

Kmanna!
ha majd ti is, és mi is teljesen rendbe jövünk (és Kacikáék is egészségesek) akkor újra neki kellene indulni egy taliszervezésnek...Aranykavics!!!!Nem olvasol már?????

Judit!
Nem írtad meg a címed! (ill. írtam hogy nem lehet tisztán látni)
Még nem kezdtem neki, mert beteg vagyok de ami késik nem múlik. Még egyszer köszi...Nekem biztos ízlik, mert szeretem az édes ízt.

Jó éjt, mkinek!

Jó éj

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Olvasó üzemmódban vok,elég zsúfoltak a napok.....
Hétfőn megyünk 4 napra Alsópáhokra:):):)

Mindenkinek pusssssssza

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsu! Vikó hű, meg haaa! Nagyon ügyes! Most aztán folyton figyelheted! :D

Tündérmanó! Réka annyira édesen kuncog a szeptemper 16-án berakott alsó képen! :lol:

Boldog felediket a féléveseknek! :D Szülinapot a szülinaposoknak! Névnapot a névnaposoknak! (Jól elintéztem ezt a köszöntést! :oops: )

Kmamma! Panka annyira szép! Nagyon tetszik nekem! Mindig nagyon megcsodálom!

Jobbulást takonykórosoknak és egyéb betegségekkel küszködőknek!

Mindenkinedk nagyon köszi a Luca méltatásokat! Azóta mi még nem fejlődtünk tovább. :)

HT-ra előkészülve vettünk mi is IKEÁs antilop etetőszéket, de kacérkodom egy dönthetővel is. Valaki itt ajánlotta a Girafe Club etetőszékét. Na azzal kacérkodom. Mindent tud, mint a méregdrága változatok, de fele annyiba kerül (ld. Prima Pappa). Az anyaga mennyire kellemes? Nekünk utazóágyunk van zsiráf, az is mindentudó (újszülött emelő, kibújó ablak, pelenkázó, szúnyogháló, zseb) és 10000-ért vettük. Elégedettek vagyunk vele.

Mona! Fel a fejjel! Engem szerencsére már kárpótol a sok kínlódásért drága Lucám egésznapos derűje, sugárzó mosolya. :)
Juditkmét hozzászólásához azt tenném hozzá, hogy azt is figyelembe kell venni, hogy nem csak szebb, okosabb, csinosabb, gazdagabb, boldogabb van, hanem csúnyább, tramplibb, szegényebb, boldogtalanabb is sok-sok ember!
Habtapival mi a helyzet?

Linocs! Örülök, hogy negatív a vizelet eredmény! De akkor mi lehet rózsaszín? :?: A bodies kiállításon mi is gondolkoztunk (én pl. orvos szerettem volna lenni, de minimum biológus :D a biológus szakom épp fagyasztva van). Lehet, egyszer lepasszoljuk a gyereket a nagymamának. A fotókiállítás is érdekel, arra régebben mentünk is.
Babád milyen jól ül már! Írták a többiek, hogy ő is milyen gyors a mozgásfejlődésben. A fotókon is néztem, hogy milyen nagyon magasra emeli a fejét, felsőtestét hason. Nagyon kis erős leányzó!

MNi! Húh, szoptatós fotel az nekem is nagyon tetszett. Egyszer amikor akciós volt venni akartunk, de pont lekéstünk róla. Bár én nem szoptatok, de attól még roppant kényelmes! És a cumisüvegből valaló etetéshez sem lenne rossz. Most elgondolkoztam rajta!
Lilla édes az új színes, csíkos rucijában. :)

Jim! Végre jó kis vonalzóid vannak! Hajrá olvadó kilók!

Én a gyerekbukókról azt olvastam vhol, hogy a bukóknak köszönhetően a gyerekek nem tanulták meg, hogy vigyázni kell a fejükre és később sokkal súlyosabb baleseteik lettek... :roll:

Pumperka! Jól feltápláltad Zsombit! :D Szép nagy!

Juditkmét!
Kitartást a sulihoz én nem hiába jegelem a sulit. Talán a köv. félévtől újra nekiesem.

Tényleg nagyon leült a topik, de én is úgy vagyok, hogy így legalább olvasgatásban úgy ahogy néha tudlak titeket követni (ha írásban nem is). Pl. Kölyökkel, aki mindig annyira rendesen irogatott, mi van? Néha eszembe jut, hogy lehet vmi másik topikban nyomulnak a távolmaradók?

Tegnap találkozott végre Luca az anyai nagyanyai dédanyjával. :D Szegény kicsi nagymamám végre itt van Erdélyből. Olyan édesek voltak!
Fogorvosnál is tegnap voltam, mert fájdogáltak a fogaim (hidegre, melegre, édesre, sósra, mindenre). De szerencsére meg volt elégedve, nem talált lyukat, csak a fognyakaimat fedte le, szerinte azok lehetnek a ludasak a fogfájásban. Azért nagy kő esett le a szívemről. Azt hittem, a "szoptatás" jobban megviselte a fogaimat.

Na, elküld, elhúz végre aludni! (Még szerencse, hogy copy+C-ztem, mert újra be kellett lépnem, ment volna az egész hsz a levesbe.)

Bocsánat, hogy nem reagáltam mindenkire! :oops:

biribon

Biribon, mit csináltál te hajnali 3-kor? :shock:
Mzx, igaz nem írtam, de gondoltam rá, hogy vajon hol tartotok a költözéssel. Sajnálom, hogy Laura még mindig nem alszik jól, nem lehet könnyű. Én az éjjeli két ébredéstől ki vagyok purcanva, hát akkor te! :roll: Drukkolok, hogy elmúljon az ekcéma, nagyon kellemetlen dolog, hát még egy picinek! :(
Juditk, ezek szerint nem vették fel Levit sem oviba, sem bölcsibe? Bölcsibe nem csak három éves korig lehet menni? Tovább is?
Panny, kellemes kikapcsolódást! (Nem írok jó nyaralást, mert a nyárnak sajnos vége. :cry: )
Kölyök, nekem is hiányoznak az írásaid! Mi van veletek?
Patti, mi hír Ügynöknő Andrisáról?
Vendég

Akinek esetleg ilyenre van szüksége:

http://www.tengerszem.hu/akcio.php
linocs

Biribon!Én azért folytattam a sulit, mert nem bírnánk kifizetni a 140000 ft-ot félévenként ha halasztanék. Így meg még az állam fizeti, mert gyeddel kezdtem el. (még éppen). Mostmár nem támogatják a kismamákat :( csak aki úgy kezdte, befejezheti. Ha megszakítja akkor fizessen.... :(

Zsu!
Nem vették fel Levit sehova.. :(
Alexa otthon van veled, vagy ovis, bölcsis???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, de úgy látom nem hiányzok senkinek. (Pedig nekem ti hiányoztok!) Így továbbra is távol tartom magam. A számítógépem sz@r, haldoklik, időm szál se. Egész nap rohangálok a gyerekek után, Alexa jól tűri, de én kevésbé. Iszonyú nehéz, és egy csepp segítségem sincs. Mamutba megyek, hiszen ez az én ötletem volt, igaz Jim?
Most búcsúzom, mert mennem kell vásárolni, illetve holnap Miskolcon lesz a 15 éves érettségi talim, vasárnap reggel futóverseny a gyerekeknek, és ma fél 1 kor beindul a mehetnék este 7-ig, mint minden nap.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska: én írtam, hogy MINDENKI-t hiányolok, aki nem ír, vagy ritkán. Direkt név nélkül, hogy ne legyen sértődés!
linocs

én is csatlakoznék a word press-hez, azt mikorra tervezitek?

a mammuthoz is ha csütörtök - ha nem zavarok

Jim, gratulálok, 5 kg!!! ügyes vagy!!
én sajnos váltakozó lelkesedéssel fogyózom, van hogy egy hétig kibírom kenyér nélkül aztán pár napig tömöm magamba.... persze nem is nagyon megyek a 70 felé egyelőre...

Judit, az egyszerűség kedvéért (úgysem titkos) 2096, Üröm, Tücsök köz 1/C/4. de tényleg ne fáradj, majd inkább egy fotót a sikeres eredményről :)

Mzx, én is gondoltam rátok, háát, kemény lehet most Laurával. Szóval akkor neki is olyan érzékeny a bőre mint Eriknek volt? szegénykém... lekopogom, Eszternek a kezdeti gondok óta nincs semmi
az éjszakák ... mi is visszaálltunk a 2szeri ébredésre, meg még xszeri cumivisszaadás, nyugtatgatásra... nem tom mi van.
de amit írtál ahhoz képest ez kismiska...

cserébe viszont tegnap 4x1 órát aludt!! :shock: nálunk ez szuperextracsúcs. már nem tudtam szinte mit kezdeni magammal hirtelen rámtört nagy szabadidőben

Lusie, nem semmi Petike - mennyi fog! :)

KépKép
judit18

Jó reggelt!

Biribon, szia!!! Nagyon várom ám a képeket! :wink: Nagyon jó a szoptatós fotel, én imádom és akár csak TV nézésre is jó. :) Mondjuk az első héten tengeribeteg voltam, annyit hintáztam benne. :lol: Hol tart most a sulid? Gyerek mellett orvos szak? Hát tuti nehéz lesz, én nem vállalnám be, de Te tuti ügyes vagy! :)
Nincs kép Lucáról és a dédiről? Fúúú, én is fogok csinálni dédis képet, de egyenlőre nem merték még megfogni Lillát... na majd hétvégén. :)
Panny, jó időt Nektek, érezzétek jól magatokat! :)
Juditkecskemét, már többször akartam írni Neked, hogy anno a kollegáim a www.teletal.hu -ról rendeltek fogyi ebédet és fogytak is több, mint 10 kilót és szerintük finom is volt. Szerintem egy próbát megér. :) Nagyon ügyes Levi, csak így tovább! :)
Kmanna, jobbulást Pankónak!
Lusie, gratulálok a 4 foghoz, nem semmi! Lillának még mindig nincs egy sem... de egyáltalán nem bánom, hogy még nincs. :)
Mzx, örülök, hogy "benéztél" hozzánk, jó pakolászást és Laurának jobbulást. Szegényke! :( Eriknek tetszik az új lakás? Van hol szaladgálnia. :)
Linocs, képzeld, Feri most ment a World Press megnyitójára. :( És én nem mehettem Vele. :cry:

Na most megyek segítek Anyunak sütni, mert hétvégén vendégek jönnek. :)

KépKép
KépKép
mni

Még nem indultam el, így küldök nektek az 5 és fél hónapos kis kutyuskámról képet.

Szarvasnak öltöztünk!
Kép

Linocs!
Nem vagyok megsértődve, illetve te olyan figyelmes vagy. Tisztelem azokat az embereket aki annyira oda tudnak figyelni másokra, sajna az isten engem nem áldott meg ilyen jó tulajdonsággal, de azért kedvellek benneteket, még ha nem is reagálok dolgokra.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska! Ez nem igaz!!!! Én hiányoltalak a múlt héten!!!! Írtam is!!!! Mammutba remélem mi is tudunk menni.

Nekem sem egyszerűbbek a napjaim. Én is egész délután ki-beszállok a kocsiba és úton vagyok. Sőt most, hogy a férje külföldön van, reggel is én viszem a nagyokat. :( Nehéz 3 gyereket koordinálni. Na most azért pár napig könnyebb, mert itt van anyukám 1 hétig. :lol:

Linocs! Köszi a linket, éppen bakancsot kell vennem a nagyoknak. Tavaly mindkettőnek Olang volt.

Szia Biribon! Jó hallani felőletek is.

Mzx! Hát te sem vagy semmi! Még be sem költöztetek és már átrendezkedsz?
Nekünk is rossazk az éjszakáink, MOndjuk azért a tiédnél jobbak. Pont te voltál, aki nagyon féltél a ht-tól és lám milyen igazad lett, ha Laura már most ekcémás. :cry:

Panny! Nem ér neked is átköltözni!!!! Jó pihenést kívánok nektek!!!!

Lusie! Neked is szia! Jó ez a kép Petiről! Nekünk még mindig nincs fogunk.

Kép
Kép
Kép
petramama

Beuska!
Én is többször érdeklődtem utánad. :cry: :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nekem FANETTA is nagyon hiányzik!!!!!!!!!!

Pumperka!
Szerintem segít a lánc a fogzásban! Jön a következő is rohammal.......

Pffffffffffffffff
Megyünk sétálni, nagyon fáj a fejem, ezeket a tetű frontokat nehezen viselem!

Csókolok mindenkit!!!
Vendég

Beuska, naná. Látod, velem akartál randizni, szóltam a dagitársaknak a másik fórumon és mindenki jönni akar! Szóval lányok, aki tud, jöjjön csüt-ön! És légyszíííí délig érjünk oda, édességet akarok enni!!! És ilyen hülyeséget meg ne írjon senki, hogy zavarna! Linocs, judit18, örülök nektek nagyon!

petramama, jöv. pénteken megyek Pátyra, Milánnal. Vákummal kitisztítják a takonyjáratokat. Előre félek, de nincs más megoldás, másfél éve vették ki az orrmanduláját, azóta folyamatosan szinte taknyos. :shock:

puszilok mindenkit
Vendég

KiSzaZsu!
Na mit csináltam!?! Fejtem! Igaz, a végén már kicsit tovább húztam a fejést, mert végig akartalak olvasni titeket. :roll:

Juditkmét! Én is azt reméltem, hogy majd gyed alatt ingyen tanulhatok, de lecsúsztam róla. :( Azt tuti nem állítják vissza, ha már a tandíjat eltörölték? Csak nem pont az anyukákkal akarják helyretenni a büdzsét! :shock:

Beuska! Én is pont gondoltam rád Jim bejelentkezésekor, hogy ti tartjátok a kapcsolatot, de innen eltűntél. Miért?

Mni! Én nagyon örültem minden fotónak! :D Ha ennyire várod még, akkor válogatok néhányat. Csak annyira nehezen megy a szelektálás. Az összeset meg csak nem küldhetem! :D És, hát egyik másiknak egy kis PS is jót tenne, de az most nincs a gépen.
A Brendonban én is mindig belehuppanok a fotelbe, alig lehet kiimádkozni onnan. :roll:

MZX! Sajnálom az ekcémát. :(

Nálunk még nincs fog. Remélem, nem lesz nagy kínlódás vele...

biribon

Jim! Akkor hozzánk is gyertek ám be!!!!!!!!!! (Te megint többet tudsz mint én. :evil: Hol csinálnak ilyen tisztítást Pátyon?)

Mi bizti nem érünk be a Mamutba 12-ig, mert f12-ig tornázunk. De igyekszünk!!!!!!! Max. nem eszem annyi sütit. :lol:

Monácska! Szerintem Fanetta haza utazott Erdélybe. Vagy rosszul emlékszem?

Kép
Kép
Kép
petramama

Ja, Mni! Az orvosit nem is tudtam volna bevállalni gyerekkel, az képtelenség lett volna. Ahhoz 18 éves, frissen érettségizett, otthon lakó, szülők által támogatott ifjú hölgy kellene lennem. Egyébként iszonyú nehéz lenne. Nekem lehetetlen.
Azon kívül diplomásan asszem 1 milkó a féléves tandíj. :O Szóval többszörösen is lehetetlen dolog. :( Még az állatorvosi érdekelt volna, de azzal is hasonló a helyzet. Így maradt a biológus szak, Szegeden, de egyelőre nem sok sikerrel tudtam nekiindulni. Dolgoztam, terhes voltam, iszonyú fagyok voltak, veszélyes lett volna annyit kocsikáznom, alig van meg 1-2 vizsgám. :( És sajna azért is nagyon sokat kell fizetrni. :(

biribon

Juditk,
jövő7re remélem rendbe jövünk, és akkor részemről mehet a tali (hétfő kivételével). Annyira remélem, hogy végre összejön!!!Péntekenként te ugye suliban?
Levi olyan édes lehet, mikor ezeket mondja!! Lehet, hülye vagyok, de alig várom, hogy Panka már beszéljen!!! Na persze ez még iszonyú messze, egyelőre rá kellene venni a kis lustaságot, hogy elinduljon a kúszás-mászás vagy bármilyen helyváltoztatás.

Biribon,
köszi a Panka-bókot :D Nekünk van GiraffeClubos etetőszékünk, és imádjuk! Nem textil, hanem az a szokásos szivaccsal letörölhető a huzata, nagyon praktikus szerintem és az ára is jó!

Monácska,
eldőlt már mit veszel fel holnap a lagziba???

Panny,
irigy-irigy az alsópáhoki kiruccanásért!!!! Tessék sok képet csinálni!

WorldPressre én is úgy mennék!!!! Mától van???

Előbb itthagytam Pankót édes apucijával egy órára, mert el kellett szaladnom egy helyre. Már épp szundi idő volt, szóval meghagytam nekik, hogy vagy kint babkocsiban vagy idebent tessék szunyálni min. egy órát. Na mire jövök haza??? Ezek ketten boldogon "orrszarvúznak" (ez a legújabb hempergetős találmányuk) lent a nappaliban hangosan sikongatva...Hát apám!!! Na azonnak szétcsaptam köztük, kiscsaj kiságyba transzportálva és abban a szent pillanatban pillák le és be is aludt. Ja, mert azt hitték, az alvás "opcionális program" :) :) :) ennyit a mai napirendünkről :)

[/b]

KépKép
kmanna

Anna, de aranyosak lehettek!
Anna, JuditK, jövő hét nekem is ok. Eddig asszem a kedd és szerda du nem jó, de a többi, és a délelőtt eddig mind igen.

Du ma megyünk Ballószögre pancsolni, mind a kettő imádja.
Vendég

2 óra óta senki? :shock: :?

biribon

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi van, azaz nincs itt??????????????????????????

Biribon! Jó az új avatarod! Feltehetnéd nagyban is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Bár érteném az embereket!
Vendég

Kmanna!
Nekem eddig minden dátum jónak tűnik. Suliba havonta egy péntek-szombat vagyok. Bőven elég ez is...
Szóval jövő héten nincs suli, és még a tanulásba sem merültem bele.
Hidd el hamar eljön, hogy Panka beszél, bár annak idején én is el sem hittem hogy valaha beszélni fog Levi. Most meg azt nehéz elképzelnem, hogy pl. pótkerék nélkül fog bicajozni, vagy hogy WC-be fog pisilni, vagy hogy oviba jár majd.

Kacika!
Ok. Majd egyeztetünk. Milyen volt a pancsolás?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Én is ugyanezt mondom!
Vendég

jaj Judit megelőztél!
Vendég

Beuska
meddig lesztek itt Miskolcon, egy tali nem fér bele?
Vendég

Kmanna! Édesek lehettek apa és lánya. :lol: A pasik nálunk is ilyenek. :D Nagyapja is alvásidőben fennhangon szórakoztatja. :)

Petramama! Köszi! Nyaralós kép! :D

OBeaO! Mit kellene megértened? Nagyon talányos vagy...

biribon

Márti, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

TOPIC-INDÍTÓ MELINDÁNK MERRE VAN? :?: :?: :?:
Vendég

Zsu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tudnám, miről van szó! :roll: :?: :idea: :?: :roll:

biribon

JuditK, köszi, szuper volt, mint már annyiszor, most is a két legkisebb (sógornőmék 8 hónaposa, és az én félévesem) bírta a legjobban, Peti mindig kitalált valamit amivel kiakaszthat.

Du kerti partyra megyünk....szerintetek vigyek esőkabátot :P :x :roll: Öllég takony idő van :evil:

Biribon, én is csak sejtem....de nem biztos.

Anna, én is már alig vártam hogy Peti beszélni kezdjen...most meg azt várom hogy lefeküdjön, mert csak akkor van csöndben, ébren folyamatosan beszél, minden kommentál, kérdez.....de 10000000000000000000000000 szor. :? :lol: Fárasztó a lelkem néha.
Szóval úgy vagyok vele, hogy addig jó, míg csak egy beszél, Petrácska ráér még vele 8)
Vendég

Sziasztok!

Egy kis kedvcsinálónak, hangulat-feldobónak:
találtam néhány baba-receptet, hátha valaki már unja a krumpli-alma és társai kombinációt, de nincs ereje/kedve újak után kutatni... Kipróbáltam a céklát és nagyon-nagyon finom lett! Hála és köszönet érte!!!
(Raktam bele még almát, körtét is a krumpli mellé.)

Brokkloli burgonyával

Hozzávalók:
2-3 db brokkolirózsa
1 db közepes nagyságú burgonya
1 mokkáskanál olaj

Mosás után a brokkoli húsos szárát kockára vágjuk, a burgonyát szintén és feltesszük vízben főni kb. 6 percre. Ezután felaprítjuk a brokkolirózsákat is felaprítjuk, s hozzáadjuk a már félig főtt keverékhez. Kb. 6 perc főzés után levesszük, s fedő alatt még hagyjuk párolni. Leszűrjük, turmixoljuk, olajat hozzáadjuk, főzőlével hígítjuk, amennyire szükséges. Csirkehúspürével is kínálhatjuk.

Salátafőzelék

Hozzávalók:
100 gr tisztított saláta
50 gr tisztított burgonya
1 teáskanál olaj
1 mokkáskanál citromlé

Lemosott, darabokra tépkedett salátaleveleket és a burgonyát 3-4 evőkanálnyi forró vízben pároljuk kb. 15 percig. Ezután levéve, lefedve hagyjuk puhulni. Turmixoljuk a keveréket, hozzáadjuk az olajat, a szükséges mennyiségű főzőlevet, kicsit visszatesszük alacsony fokozatra főni, majd étekzési hőmérsekletre lehűlve a citromlé is mehet. Pulykahúspürével is tálalhatjuk.

Sárgaborsófőzelék

Hozzávalók:
70 gr felesborsó (sárgaborsó)
70 gr tisztított burgonya
1 teáskanál olaj

Előző napon már beáztatjuk a sárgaborsót hideg vízben. Forró vízzel, amely épp ellepi, puhára főzzük. Csak ekkor adjuk hozzá a burgonyát. Tovább pároljuk lassú tűzön kb. 15-20 percig. Leszűrve turmixoljuk, olajat hozzáadjuk, megfelelő mennyiségű főzőlével hígítjuk. (Ízlés szerint citromlé is mehet bele.) Feltéttel is tálalhatjuk (csirke, pulyka, egyéb).

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Hát saláta így szeptember végén.....nem annyira aktuális.
:wink:
Vendég

0Bea0!

Köszi a recepteket! :D

biribon

nincs valakinek tapasztalata rugós hinta ügyben?
kaptunk egyet, ajtófélfára lehet fetenni, leér benne a lába úgy kell beállítani és tud vele rugózni.
állítólag ez nem káros mint a holdkomp, mert nem halad vele, nem lépeget
csak nekem az a fura, hogy előredől benne, szóval nem igazán ül és nem tudom ez jó-e a hátának
nekem úgy tűnik, hogy nem is tudna benne hátradőlni mert akkor nem menne a rugózás...
majd rakok fel fotót, hogy világos legyen de addig is...
köszi

KépKép
judit18

Lusie, de, piros a popója, de azt hittem, hogy a hozzátápi miatt van.
Nem kiütéses, hanem csúnya, néhol pikkelyes száraz bőrfelületei voltak, vannak még itt-ott, amiket állandóan vakarászna, de csak éjszaka, érdekes módon.

Juditkmét, azért a soványság sem mindig jó, én évekig próbáltam hízni kicsit, de csak a terhességgel sikerült felszedni valamit, no persze mind a fenekemen landolt, nem arányosan. Egyszer egy fiú, aki nekem nagyon tetszett, megkérdezte a barátnőmtől, hogy anorexiás vagyok-e. Naaaa, ez fájt. Azért nem voltam annyira vékony... :roll:

Hoppá, vendégek jöttek, majd még jövök.

Kép

Kép
mzx

Judit18, ez a "hinta" tök jól hangzik, mármint vicces lehet, ahogy rugózik benne föl-le Eszter. Nem láttam még ilyet, nem tudom, hogy ez mennyire károsíthatja a gerincét. De talán, ha nem viszitek túlzásba, akkor nem lehet gond belőle. Valaki tapasztaltabb? Panni mondjuk?

Kacika, igaz, hogy a saláta nem idény zöldség mostanság, de a sütőtök sem volt az igazándiból augusztusban... :lol:

mzx, én is hasonló cipőben járok, mint Te... mondjuk rám (talán) még nem hitték, hogy anorexiás vagyok - vagy csak a barátnőm nem merte elújságolni nekem? :D Szóval, tényleg. Nekem a párom is sovány alkat, és a nagymamám állandóan mondja, hogy ez nem lesz jó, mert ha vmi baja lesz, nem fog tudni miből fogyni... Ez mondjuk így kicsit durva - és inkább ne legyen semmi baja! ... Velünk csak olyan esetek történtek, hogy amikor még csak jártunk és elmentünk nyaralni, a panzió kertésze végigmért minket, és másnap a házinénitől tudtuk meg, hogy előadta neki, hogy lehet, hogy mi még nem is vagyunk nagykorúak... Hát, hmmm, utólag vicces a történet... :roll:
Vendég

Na szasztok............
Vagyok, igen, máris, ennyi volt az esküvő, buli, stb.

Már 8-kor itthon voltunk! :(

1.,
Kinti esküvő volt. Addig húzták halasztották, míg szépen eleredt az eső............. Szakadt! A pavilon, amiben a ifjú pár mondta ki az igent, nyitott volt...... Szarrá ázott mindenki!
2.,
Olyan hideg volt, hogy befagyott a sejehajunk! Szél, permetező eső, hát lányok, igazi őszi idő volt!
3.,
Sajnos Nóri a hangoskodást nem viseli....... Amikor bementünk az ebédlőbe, elkezdtek zenélni...... Hát volt ott minden egy pillanat alatt. Alig bírtuk legalább egy órácskára lefoglalni.
4.,
Annyira későn hozták a kaját, (a lányom pedig a rendhez van szokva, 8-kor legkésőbb fürcsi), hogy végül egy tányér levest tudtunk megenni, már jönni is kellett, mert raplizott.......... Sajnos ilyenkor semmivel nem lehet megnyugtatni, és nem alszik vissza sem.

Szóval ennyi volt az esküvő. Tudnom kellett volna....... Annyira lelkiismeretfurim van, hogy mégis igent mondtam, hogy menjünk. Egy félévessel nem lehet egy ilyen helyen mit csinálni..........
Csak a Nóri keresztapuja nősült, hosszú évek zivataros kapcsolata után elvette a lányt végre........ És annyira szerettem volna ott lenni.

Mindegy mostmár..... Ez van!

Szóval itthonról nyomom, megyek fejni, aztán asszem apával elütjük az időt valamivel................

Pá, holnap jövök!
Vendég

Sárgaborsó????????????????????????????????????????

Szerintem ez még talán korai nem????? Nem fog tőle pukizni? Úgyértem pocija fájni??????????
Vendég

Jim! Boldog féléves szülinapot Martinnak!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit18! Rugós hinta ügyben nincs tapasztalatom, nekünk olyan még nem volt.

Monácska! :( :( :( Talán apa kárpótol.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

PETRAMAMA: KÖSZI!!!!!!!!! látom a te Petrád is most ünnepelt, neki meg boldog szülinapot :)

amúgy a Budakeszi újságban olvastam a takony megszüntetésről, Pátyon van a rendelőben. Egy kedves dokinővel beszéltem telefonon. De jó, örülök, hogy jössz Mammutba, megvárlak, ne félj :wink: Pénteken 5-re megyünk Pátyra, ha Milán túléli, megyünk hozzád is:wink:

Márti, imádlak 8)

pumperka, ha holnap nem írnék, akkor most így előre boldog hófordulót Zsombnak :wink:
Vendég

Jim!

Martinak Boldog Félévet!!! :wink: :wink: :wink:

Bea-Márti!

Mi volt az a talányos félmondat részetekről???Ahogy Biribon,én sem értettem :oops: :oops: :( Mostmár nagyon érdekel...furdal a kiváncsiság :shock: :wink: :D :D

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Boldog félévet Martinnak!

biribon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X