Zsu! Vikó hű, meg haaa! Nagyon ügyes! Most aztán folyton figyelheted!
Tündérmanó! Réka annyira édesen kuncog a szeptemper 16-án berakott alsó képen!
Boldog felediket a féléveseknek!
Szülinapot a szülinaposoknak! Névnapot a névnaposoknak! (Jól elintéztem ezt a köszöntést!
)
Kmamma! Panka annyira szép! Nagyon tetszik nekem! Mindig nagyon megcsodálom!
Jobbulást takonykórosoknak és egyéb betegségekkel küszködőknek!
Mindenkinedk nagyon köszi a Luca méltatásokat! Azóta mi még nem fejlődtünk tovább.
HT-ra előkészülve vettünk mi is IKEÁs antilop etetőszéket, de kacérkodom egy dönthetővel is. Valaki itt ajánlotta a Girafe Club etetőszékét. Na azzal kacérkodom. Mindent tud, mint a méregdrága változatok, de fele annyiba kerül (ld. Prima Pappa). Az anyaga mennyire kellemes? Nekünk utazóágyunk van zsiráf, az is mindentudó (újszülött emelő, kibújó ablak, pelenkázó, szúnyogháló, zseb) és 10000-ért vettük. Elégedettek vagyunk vele.
Mona! Fel a fejjel! Engem szerencsére már kárpótol a sok kínlódásért drága Lucám egésznapos derűje, sugárzó mosolya.
Juditkmét hozzászólásához azt tenném hozzá, hogy azt is figyelembe kell venni, hogy nem csak szebb, okosabb, csinosabb, gazdagabb, boldogabb van, hanem csúnyább, tramplibb, szegényebb, boldogtalanabb is sok-sok ember!
Habtapival mi a helyzet?
Linocs! Örülök, hogy negatív a vizelet eredmény! De akkor mi lehet rózsaszín?
A bodies kiállításon mi is gondolkoztunk (én pl. orvos szerettem volna lenni, de minimum biológus
a biológus szakom épp fagyasztva van). Lehet, egyszer lepasszoljuk a gyereket a nagymamának. A fotókiállítás is érdekel, arra régebben mentünk is.
Babád milyen jól ül már! Írták a többiek, hogy ő is milyen gyors a mozgásfejlődésben. A fotókon is néztem, hogy milyen nagyon magasra emeli a fejét, felsőtestét hason. Nagyon kis erős leányzó!
MNi! Húh, szoptatós fotel az nekem is nagyon tetszett. Egyszer amikor akciós volt venni akartunk, de pont lekéstünk róla. Bár én nem szoptatok, de attól még roppant kényelmes! És a cumisüvegből valaló etetéshez sem lenne rossz. Most elgondolkoztam rajta!
Lilla édes az új színes, csíkos rucijában.
Jim! Végre jó kis vonalzóid vannak! Hajrá olvadó kilók!
Én a gyerekbukókról azt olvastam vhol, hogy a bukóknak köszönhetően a gyerekek nem tanulták meg, hogy vigyázni kell a fejükre és később sokkal súlyosabb baleseteik lettek...
Pumperka! Jól feltápláltad Zsombit!
Szép nagy!
Juditkmét!
Kitartást a sulihoz én nem hiába jegelem a sulit. Talán a köv. félévtől újra nekiesem.
Tényleg nagyon leült a topik, de én is úgy vagyok, hogy így legalább olvasgatásban úgy ahogy néha tudlak titeket követni (ha írásban nem is). Pl. Kölyökkel, aki mindig annyira rendesen irogatott, mi van? Néha eszembe jut, hogy lehet vmi másik topikban nyomulnak a távolmaradók?
Tegnap találkozott végre Luca az anyai nagyanyai dédanyjával.
Szegény kicsi nagymamám végre itt van Erdélyből. Olyan édesek voltak!
Fogorvosnál is tegnap voltam, mert fájdogáltak a fogaim (hidegre, melegre, édesre, sósra, mindenre). De szerencsére meg volt elégedve, nem talált lyukat, csak a fognyakaimat fedte le, szerinte azok lehetnek a ludasak a fogfájásban. Azért nagy kő esett le a szívemről. Azt hittem, a "szoptatás" jobban megviselte a fogaimat.
Na, elküld, elhúz végre aludni! (Még szerencse, hogy copy+C-ztem, mert újra be kellett lépnem, ment volna az egész hsz a levesbe.)
Bocsánat, hogy nem reagáltam mindenkire!