Halihó!
Végre megtáltosodott a gépünk! Egy kis memo-bővítés csodákat tud művelni!
Innentől vagyok üzemszerűen! (remélem!)
Anyooka, Netti77, Márti, Csibe!
Óriási gratula mindannyiótoknak! Jó egészséget és sok sok tejcit kívánok!!!
Honey!
Flóra szobácskája gyönyörűűű! Már csak Ő hiányzik belőle!
Most már pikk-pakk ott lehet a kezedben, még egy kis kitartás!
A.m.!
Gyuszika máris egy hónapos!
És persze egyre szebb! Azok a nagy szemek...!
Kistiggrincs!
C1000??? Akkor mindjárt, mindjárt rajtad a sor?!
Pocakosok húzzatok bele!!! Olyan jó újabb babucikról hírt kapni! És én is borzasztóan szorítok nektek ám!!!
Eszike!
Köszke! Noncsi
borzasztóan szép kislány, gyönyörű nagy szemekkel!
Minyu!
Utólag nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!!! Remélem azóta rendbejött a gyulladásod! Az a fürcsis kép pedig irtó ari!!!
Apoooka!
Köszi a híreket anyookáról! Minden jót kívánok Nektek!!!
Sarkantyúka!
Ugye milyen jó már otthon lenni! Örülök, hogy minden rendben veletek!!!
Lanta!
Még egyben??? De hétfőig már csak egy kicsi van hátra! Ezt már ki lehet bírni (bár tudom, hogy ha tudja az ember lánya, hogy hányat kell még aludni, akkor sokkal hosszabbnak tűnik a várakozás, de fel a fejjel!!!) Gondolok rátok és mennek hétfőre a drukkok 1000-el!!!
Ági!
+8 kg??? Az "irigy irigy irigy" nálam kevés...!!! Szülés után két héttel ami fennmaradt nálam az is a duplája!
De nem baj, fogok én is "már csak +8 kg"-nál tartani! (Talán?! Majd egyszer.)
Rólunk:
Annácska szépen gyarapszik. Már meghaladja a születési súlyát! A császár miatt később indult be a tejci és a kórházból viszonylag nagy súlyvesztéssel hoztuk haza: 3520 gr-al. Elég változatosan szopikázik: 50-110 gr között, ahogy neki jólesik, aztán szunya! Éjszaka is csak 1x kel fel szopikázni, nagyon rendes baba, du. is nagyokat szoktunk aludni, vagy amíg őnagysága alucikázik, addig anya mindent el tud intézni. Kicsit sárga volt a drágám, de mikor hazajöttünk a védőnéni napozásra "ítélte". Akkor még jó idő volt és tudtuk napoztatni (vissza is sírom azokat a jó időket, most majd meg lehet fagyni, de már mi is fűtünk). Anna köldökcsonkja is már a kórházban leesett, itthon csak tisztogatni kellett egy kicsit. Szóval vele minden rendben.
Velem már kevésbbé. Tele is van a hócipőm magammal rendesen. A sebem begyulladt, így naponta kell fertőtleníteni és átkötözni és még mindig nem érheti víz, ami a legnagyobb fájdalmam. Már úúúgy szeretnék egy igazán jót tusolni. Úgy, hogy csak beállok a tus alá és folyatom magamra a vizet. Még mindig úgy érzem, hogy nem tudtam magamról lemosni a kórházszagot! Mert hát a kórház az maga volt a pokol! (De ezt most nem részletezném.
) A dokibácsim meg is kérdezte utolsó nap, hogy éreztem magam a kórházban? Erre csak annyit válaszoltam teljesen őszintén: "Haza akarok mennnnnnniiiiiii!!!!"
Nem is kérdezett többet! Jövő szerdán megyek megint vissza és remélem akkor már enged vizezni! Sikerült jól megfáznom! Hangom sincs, náthás vagyok, rossz a közérzetem, fáj mindenem! Mézes tea minden mennyiségben és valami homeopátiás bogyó, ami vagy használ,vagy nem. Mindennek a tetejébe kijött az aranyerem, de olyan szinten mint még soha!
Két napig menni nem tudtam tőle, de egyszer csak elmúlik?! És ezt az egészet azért utálom a legjobban, mert úgy érzem, nem tudok 100%-osan Annácskával foglalkozni!
Borzasztóan imádom, megyek is egy kicsit nézetetni.....
Ja! És...
Humanka!
Amit kértél:
Kórházba indulás napja
Anna a szülinapon