Új privát üzeneted érkezett!

nálam a helyzet változatlan. Görcs és keményedés folyamatosan, HA FEKSZEM. Meg pisilésnél elég furi érzés...
De ha járkálok elmúlik minden.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

A pisilés nekem is furcsa, egyrészt sokkal többször kell mennem, és olyan érzés mintha felfáztam volna. Nálad milyen?

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok

Ezer éve nem voltam, internet szolgáltató váltásban voltunk...

Nagyon-nagyon gratulálok az összes kismaminak, aki már megszült, ügyes volt mindenki, és a fényképeket elnézve minden kisbaba gyönyörű!!!! De tényleg.
A kislányfotóktól meg különösen elolvadtam, mert nekünk ugye nem "olyan" lesz, és hát néha sajnálom, hogy nem egy hízelgős, bújós, cserfes kislány érkezik hozzánk (aki "szerelmes lenne az apjába és fordítva).

Én még 2 in 1 vagyok, szerintem csatlakozom a "sose szülök meg" táborhoz. Ma voltam dokinál és 2111 a méhszáj, de azt mondta, hétvégén nem lesz baba, majd talán a jövő héten...
Hízlalnom pedig már nem kéne, ugyanis a 38. héten 3320 gramm volt a drága.
Na mindegy, csak úgy mennék már szülni.

Kép
dorka78

Lanta: hétfőre mennek a drukkok :)))

Honey: aztán még a végén te is otthon szülsz mint Bagzerka :)))

Eszike: Noémi gyönyörű!

A.m.: köszi, azt gondoltam, hogy nem lehet benne egész nap, ahogy az autósülésben sem.

Dorka: üdv megint itt, ezzel "mennék már szülnivel" vagyunk így egy páran. :) Én néha úgy érzem Zalán sosem akar már kijönni, innen megy érettségizni :D

Kép
kistiggrincs

Kistigrincs: Nálunk is hasonlóval poénkodott a család: Nekem majd a diplomaosztójára jön ki Bianka!! :wink:

Dorka: Akkor a Te babád is jól van tartva odabennt! És csodálkozol, hogy nem akar kibújni? :lol:

Honey, Petra: Pisilés nekem is furi, olyan erős nyomást érzek lennt.
Vendég

Agap!
Milyen az a nonionos fürdőkrém és hol lehet beszerezni?

Bejci!
Sokszor van, hogy már fekvéskor is elviselhetetlen, na meg egész nap nem is tudok feküdni, mert én jóformán a + 8-9 kg-omat csak a hasamra híztam, máshova nem, így az oldalam nem bírja a súlyt (Kvázi nem vagyok kipárnázva :D ).

Csibe!
Nagy gratula! Sok boldogságot és tejcsit.

Humanka!
Tetszik a statisztika amit készítettél. Olyan szépen látszódik minden. De azért várjuk ki a végét, mire mindenki megszül. (majd a statisztikában a fiúk érkezését és súlyát majd én feltuningolom egy kicsit)

Honey!
Akkor te is készülődsz, mármint a szervezeted. Kezd izgissé válni.

Lanta!
Hétfőre drukk hegyek! Majd üzenj, ha meglesz a baba!

Eszike!
Jól látom? Befestetted a hajad? Jól áll. Teljesen másképp nézel így ki. Noncsi még mindig nagyon cuki.

Rólam:
Ma voltam nst-n. Háááát lányok. Nem volt saját orvosom, így mással kellett konzultálnom. Előre engedlek titeket mögöttem levőket. Bár elég szabályos 10 perces fájásokat mutatott a görbe, de én a keményedéseken kívül semmit nem érzek. Meg is jegyezte az a doki akit elcsíptem, hogy mivel elég rendszeresek és teljesen felér a csúcsig (100-as), ezért kéne egy vizsgálat, hogy bennt tartsanak-e vagy se. Hogy ezek jóslók vagy sem. Na a másik dokira vagy 1 órát kellett várnom, mire bementem hozzá. Azt mondta, hogy nem is annyira szabályos (ránézett, 7 percet mondott, de nem szabályos), és megvizsgált manuálisan is. Teljesen zárt vagyok, meg valami olyasmit mondott, hogy pontszerű vagy milyen vagyok. Így 1-2 napon belül biztos nem lesz szülés, de lehet, hogy még 1 hét múlva se. Vagyis 1 héten belül meglesz, mert kérdeztem, hogy akkor ilyenkor mikor lesz indítás, ha. Kb. 1 hetet szoktak várni. Kérdeztem, hogy szoktak indítani. Milyen módszerek vannak. Hát az attól függ. Mert pl. ha valaki teljesen zárt (mint most én), akkor valami lazító injekciót adnak, ami felpuhít, majd burokrepesztés. Na klassz. Mondom magamban, akkor inkább a koktél. Hát ennyi, a hasamtól még mindig a falat vakarom + bőgök mellette, mert elviselhetetlenül fáj. A patikában se tudnak rá adni semmit.

Most mentem, kitartás mindenkinek, ha én kibírom, akkor ti fél lábbal.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Huuu csajok.. de szenved már mindenki aki még 2in1. Látom már mindenkinek van valami nyűge... :?

bejci, petra
igen nekem is ugyan olyan érzés a pisilés, mint amit írtatok. De társul még hozzá egy iszonyat feszítő érzés is, mintha (kis erős túlzással ) ki akarnának szakadni a belső szerveim ott lent...
És nem tudom normálisan sem kiüríteni a hólyagot, amikor már azt hinném hogy végeztem, megmoccanok és kiderül, hogy mégsem...

kistigrincs,
nem hiszem, hogy nálam olyan gyors szülés lenne, mint bagzinál. 1. baba ráadásul az, hogy 7 hónapos folyamatos keményedés és görcsölés után még mindig zárt vagyok, sajnos nekem azt engedi feltételezni, hogy nem tartozom a gyorsan tágulók közé... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ági,
+ 8 kg?! :shock: Irigy irigy irigy! :)
Akkor ez most azt jelenti, hogy max mához 1 hétre neked indítják?

wionaval mi lehet?! Remélem már babázik! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey, Bejci!
Tünetek ugyanezek. Ez mitől lehet? Helyezkedik be a baba, és már nyom ott lent? Az én hasam még nem szállt le. a tiétek?

Kép
Kép
petra1980

Én is úgy látom, hogy már mindannyian szenvedünk! Nem rosszindulatból írom, de azért jövök gyakrabban és azért jó, hogy nem én vagyok az egyedüli 2 in1, mert így sokakhoz képest az én kis viszketős, nem alvós problémám eltörpül. És olyan furcsa olvasni a babázós anyukák egész másfajta problémáit....
Komolyan mondom, hogy én éjszaka várom, hogy nappal legyen, nappal azt várom hogy éjszaka (bár nem alszom, de utána megint nappal jön...)... és napról-napra "élünk" így egyben a kiscsajjal. És én akármennyit beszélgetek vele, nem kíváncsi még rám! :?
Vendég

ági :)
tegnap a nöcike nagyon ajánlotta a durva ekcémás börre is a BABE omegás testápolót. Gyógyszertárban kapható, bazidrága, de elég nagy a kiszerelés. Én majd mindenképpen ki akarom próbálni Nándinál, ö ekcémás, de még nem fogyott el a börgyógyász által felirt testápoló.
Tudom, ez nem ekcéma, de hátha segit.

Valaki kérte néhány oldallal ezelött, hogy tegyünk fel utsó pocis képet, na itt a mi "miböl lesz a cserebogár" cimü alkotásunk :D (10 nappal a szülés elött készült)
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Petra: Szerintem már súlyánál fogva is nyom lent a baba. Egyébként én még régen azt hittem lent van a hasam, de már rájöttem, hogy nincs. És nálam szülésnek amúgy sincs semmi jele!!!!

Honey: Neked mennyinek mérték Flórát utoljára?
Vendég

Minyu: CSÚCS EZ A KÉP!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!

Végre megtáltosodott a gépünk! Egy kis memo-bővítés csodákat tud művelni! :D Innentől vagyok üzemszerűen! (remélem!)

Anyooka, Netti77, Márti, Csibe!
Óriási gratula mindannyiótoknak! Jó egészséget és sok sok tejcit kívánok!!! :D

Honey!
Flóra szobácskája gyönyörűűű! Már csak Ő hiányzik belőle! :wink: Most már pikk-pakk ott lehet a kezedben, még egy kis kitartás! :D

A.m.!
Gyuszika máris egy hónapos! :D És persze egyre szebb! Azok a nagy szemek...! :D

Kistiggrincs!
C1000??? Akkor mindjárt, mindjárt rajtad a sor?!

Pocakosok húzzatok bele!!! Olyan jó újabb babucikról hírt kapni! És én is borzasztóan szorítok nektek ám!!!

Eszike!
Köszke! Noncsi :D :D :D borzasztóan szép kislány, gyönyörű nagy szemekkel!

Minyu!
Utólag nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!!! Remélem azóta rendbejött a gyulladásod! Az a fürcsis kép pedig irtó ari!!! :D

Apoooka!
Köszi a híreket anyookáról! Minden jót kívánok Nektek!!!

Sarkantyúka!
Ugye milyen jó már otthon lenni! Örülök, hogy minden rendben veletek!!!

Lanta!
Még egyben??? De hétfőig már csak egy kicsi van hátra! Ezt már ki lehet bírni (bár tudom, hogy ha tudja az ember lánya, hogy hányat kell még aludni, akkor sokkal hosszabbnak tűnik a várakozás, de fel a fejjel!!!) Gondolok rátok és mennek hétfőre a drukkok 1000-el!!!

Ági!
+8 kg??? Az "irigy irigy irigy" nálam kevés...!!! Szülés után két héttel ami fennmaradt nálam az is a duplája! :lol: De nem baj, fogok én is "már csak +8 kg"-nál tartani! (Talán?! Majd egyszer.)

Rólunk:
Annácska szépen gyarapszik. Már meghaladja a születési súlyát! A császár miatt később indult be a tejci és a kórházból viszonylag nagy súlyvesztéssel hoztuk haza: 3520 gr-al. Elég változatosan szopikázik: 50-110 gr között, ahogy neki jólesik, aztán szunya! Éjszaka is csak 1x kel fel szopikázni, nagyon rendes baba, du. is nagyokat szoktunk aludni, vagy amíg őnagysága alucikázik, addig anya mindent el tud intézni. Kicsit sárga volt a drágám, de mikor hazajöttünk a védőnéni napozásra "ítélte". Akkor még jó idő volt és tudtuk napoztatni (vissza is sírom azokat a jó időket, most majd meg lehet fagyni, de már mi is fűtünk). Anna köldökcsonkja is már a kórházban leesett, itthon csak tisztogatni kellett egy kicsit. Szóval vele minden rendben.
Velem már kevésbbé. Tele is van a hócipőm magammal rendesen. A sebem begyulladt, így naponta kell fertőtleníteni és átkötözni és még mindig nem érheti víz, ami a legnagyobb fájdalmam. Már úúúgy szeretnék egy igazán jót tusolni. Úgy, hogy csak beállok a tus alá és folyatom magamra a vizet. Még mindig úgy érzem, hogy nem tudtam magamról lemosni a kórházszagot! Mert hát a kórház az maga volt a pokol! (De ezt most nem részletezném. :? ) A dokibácsim meg is kérdezte utolsó nap, hogy éreztem magam a kórházban? Erre csak annyit válaszoltam teljesen őszintén: "Haza akarok mennnnnnniiiiiii!!!!" :evil: Nem is kérdezett többet! Jövő szerdán megyek megint vissza és remélem akkor már enged vizezni! Sikerült jól megfáznom! Hangom sincs, náthás vagyok, rossz a közérzetem, fáj mindenem! Mézes tea minden mennyiségben és valami homeopátiás bogyó, ami vagy használ,vagy nem. Mindennek a tetejébe kijött az aranyerem, de olyan szinten mint még soha! :evil: Két napig menni nem tudtam tőle, de egyszer csak elmúlik?! És ezt az egészet azért utálom a legjobban, mert úgy érzem, nem tudok 100%-osan Annácskával foglalkozni! :cry:
Borzasztóan imádom, megyek is egy kicsit nézetetni.....

Ja! És...
Humanka!
Amit kértél:
Kép Kórházba indulás napja
Kép Anna a szülinapon

Kép
Kép
konan

bejci,
nekem pont 1 hete mérték 3600 gr-ra Flórát. Viszont a BPD-t már a 37. héten 97-nek mérték!! :shock:
Na ettől jobban félek, mint a súlytól.
Amúgy simerős nekem is ez az "éjjel a nappalokat várom.. stb." dolog.
Most csak 2 napja vagyok itthon, mert elötte folyamatosan jöttem-mentem programoztam. De itthon az idő tetü módjára vánszorog. ( bocsi )
Úgyhogy holnapra be is terveztem manikűrt, mozit meg egy barátnőm szülinapját. :D

petra,
őszintén szólva én bármennyire is szeretném, nem látom, hogy lejebb ment volna a hasam.
Viszon elméletileg lentebb kell hogy legyen, mert 2 doki egymástól függetlenül is azt mondta, hogy már be van illeszkedve a feje.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ági: a fiúk érkezésének tuningolásában asszem én is besegítek :):):)

Honey: én is keményedgettem rendesen, ennek ellenére hétfőn még tök zárt voltam, ma voltam először picit nyitott ;) Mindenesetre kitartás Neked is! +++++++ Én is azért csinálok programokat, mert úgy jobban telik az idő.

Minyu: nagyon jó ez a kép!

Konan: Jó nagy pocid volt már a végére :) Anna baba nagyon szépséges!

Kép
kistiggrincs

Honey: Akkor Flóra is szép nagy baba lesz! Nekem Bia Bpd-je "csak" 95mm volt 9-én, de nekem is közel 3600gr volt akkor a súlya. Én ezért parázok, hogy ezt a kislányt hogyan fogom megszülni? Bár ha azt veszem, hogy asszem Netti babája 4300 gr-mal született... gyerekjáték lesz! :mrgreen: :?
Vendég

Ági!
Az én bőröm is nagyon érzékeny (ekcémás hidegre, melegre, vegyi anyagokra stb.)
Már régen ajánlották, de én is csak most próbáltam ki. Nehéz leszokni az illatosított tusfürdőkről.
Szóval, a kismamáknak ismerős nonionos fürdető kenőcsöt a babádnak írják fel receptre. Te recept nélkül kb. 200 ft.-ért kapod meg a patikában. Jó vastagon kend be a hasadat és ne mosd le teljesen, mert fürdés után is bemasszírozható.
agap

Kitartást kívánok a pocakosoknak! Biztosan nagyon "terhesek" vagytok már,de majd csak eljön a ti időtök is :wink: Fel a fejjel!

Konan!
Jó,hpgy itt vagy újra :D
Minyu,Konan jók a képek nagyon,szép nagy pocik.

Esetleg ha van kedbetek a még 2 in 1-ben lévő kismamik rakhatnátok fel ti is pocis képeket.
Kép
Én is csatlakozom a pocakos képet feltevőkhöz.
Kép
37. héten készült 6 nappal a születés előtt
A harmadik meg mai!
Kép
NA jó,teszek fel még egy képet,ez előnyösebb mini GYusziról,már egyre többet mosolyog Kép

Kép
Kép
a.m.

Csibe
Nagy gratula Jázminhoz!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Csodaszép neve van a kicsi lánynak!!

A.m
Mini gyuszid egyszerűen tüneményes!!! És te is tök jól nézel ki,tiszta kisimult arc mintha épp egy wellnes hétvégéről jöttél volna haza.... :D

Minyu
írtó jó a kép!
Heninek másfél évesen elkezdett kiszáradni a bőre a hasán és a hátán mint a smirgli olyan volt, ekcéma gyanú....de nem az volt.
Többféle gyógyszertári kencét próbáltunk,az egyetlen ami használt az a szteroidos krém volt :roll: ....de csak nem fogom szteroidos krémmel kenegetni :shock: :roll: . Végül a Babe-t kipróbáltuk,zsenialis az a krém egy hét múlva tökéletes lett a bőre!!! Akkor még vagy 2 hónapig kenegettem mostmár nem,de a bőre azóta is finom puha maradt.

Konan
húúú,mekkora pocid volt!!!
Tantum Verde termékcsalád mehet szopi mellett.
írtam privit.

Drága kismamik!!! Drukk,hogy mihamarabb anyukák legyetek!!! Addig is kitartás!

Ahogy írtátok kinek mekkora baba várható....azon gondolkodtam (mindkét babám 3 kiló körülivel született- 3080 ill 29210gr),hogy nektek születéskor már olyan lesz mintha egy 1 hónapos babátok lenne :D ... Emma most 3860gr-ma,esti friss adat. :shock:
holka

Honey!
A saját orvosommal nem tudtam sajna beszélni, a másik azt mondta, hogy kb. 1 hetet szoktak várni. Épp akit leakasztottam (nem aki vizsgált) az egyik kismamája épp ma 41+1 volt, és kérdeztem a csajt, hogy mi lesz. Mutatott már fájásokat, de még nem az igazi. Azt mondta, úgy tűnik, ma beindítják neki. Na, én ezt nem akarom megvárni a du. említett okok miatt, akkor inkább legurítom a koktélt. Bár jobb lenne, ha magától beindulna a szülés.
Én is a fejmérettől félek a legjobban. Persze az se egy jó dolog, hogy így is kb. 3800 gramm lehet most (ez saját sacc a 37 hetes UH alapján és átlag növekedéseket figyelembe véve), így 4 kg lesz várhatóan, de a feje mindig is 2-3 héttel nagyobb volt a kelleténél. Így ha 41 hetesen kellene megindítani, akkor mekkora lesz? Ezért jutott most eszembe, hogy emiatt megkérem a dokimat jövő héten, nézzük már meg UH-on. Hogy fogok egy ekkora fejű 4 kg-s gyereket megszülni? Fogalmam sincs.
Épp most állapítottuk meg a párommal, hogy az elmúlt 1 hétben mindig vagyunk valahol. Ma is vendégségben voltunk egy másik kismamás ismerősnél. A héten csak tegnap nem voltunk sehol, még hétvégére is van program. Pont tegnap mondtam, hogy ha már ilyen Dávidom, akkor menjünk koncertre (nem messze tőlünk kedvenc együttesemmel), hátha attól beindul a kicsi. Hát, meglátjuk. Azért elgondolkozunk rajta.

Petra!
Szerintem a has leszállás nem jelent semmit. Az én hasam most éppen annyira lent van (amit én is látok és érzek), hogy ma a boltban egy vevő előreengedett, mert mondta, hogy látja, mindjárt itt a szülés ideje. Mondom, igen, már tegnap kellett volna szülnöm. Erre ő, hú, de bátor vagyok. Kérdem én (magamban), miért? Azért mert nem itthon ülök 40+1 hetesen?

Bejci!
Én is hiába mondok Neki bármit.
Jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy azért érzi magát odabent ilyen jól a drágám, mert a 37 hetes UH-on még II. volt a lepény érettsége? Igazából I. érettséget írtak, de nem sokkal előtte a dokim a saját UH gépén határesetnek mondta hogy I. vagy II. érettségű. Talán II. Így mondta. Mindent maximálisan megkap, kaját, oxigént, stb. Ezért akar maradni. Véleményetek erről?

Minyu!
Köszi a tippet.
Jó a kép.

Konan!
Már nagyon hiányoltalak! Épp jutott eszembe, hogy mióta Annácska az életed középpontja, alig voltál itt nálunk.
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Mielőbbi gyógyulást minden szempontból.

Tigris!
Te még megszülhetsz holnap a kiírt időre. Drukkolok, hogy legalább neked sikerüljön.

Agap!
Nagyon köszi a tippet! Holnap első dolgom a patika lesz. Ha sokba kerül recept nélkül, akkor meg ha a babának majd úgyis felírja az orvos, akkor megyek hozzá és felíratom most vele.

a.m.!
Sugárzol (szokás szerint) a boldogságtól. Nagyon drága a kicsi fiad.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Koszi a pocis kepeket mindenkitol, tok jo latni, hogy mekkorak voltak a pocakok, es mekkora babak kerultek elo. :wink: Johetnek meg a tobbiektol is :wink:

A babak gyonyoruek !!!!!!

Es lanyok, en nem akarlak bosszantani, de nekem nincs bajom. Oke a szedules, hanyas megvan, de ezeket mar egeszen megszoktam, tok jol elvagyok. Teszek-veszek egesz nap, minden nap fozok a paromnak, sot, meg sutit is sutottem, ami tolem igazan nagy teljesitmeny, mert ilyet nem nagyon szoktam csinalni. Szoval en egyaltalan nem vagyok turelmetlen, pedig ma en is betoltom a 39. hetet.

Ami viszont mar kezd engem is egyre jobban idegesiteni, azok az allando hivasok, meg mailek, hogy megszuletett mar Benedek, hogy vagyok, erzem, hogy jon kifele ??? :evil: :evil: :evil: Persze, erzem, azert ulok itt a gep elott ...

Kistiggrincs, Agi: a fiuk sulyanak noveleseben azt hiszem, en is aktivan reszt fogok venni :shock:

KépKép
Kép
humanka

Humanka: Erre az állandó hívogatásra, e-mailezésre én már kifejlesztettem a taktikát!: Telefont csak a szűk családnak veszem fel, e-mailekre nem válaszolok... azóta nem idegeskedem!! :mrgreen: :mrgreen: ű
És örülök, hogy végre jól vagy!! :wink:

Ági: Én is meg fogom kérni a dokimat a keddi nst-n, hogy nézzük meg Bius mekkora már, mert a 160 cm-emnél nem mindegy... Ja, és a lepény érettségét a legutóbb 0-snak mondták...Úgyhogy éppenséggel tényleg mindent megkap odabent a kisasszony...

A.m, Konan: Nagyon szépek vagytok a babákkal együtt!! Jaj, de jó nektek!!! :) :wink:

Holka: Te is tehetnél fel képet a két kislányról! :wink:
Vendég

ági, bejci: szerintem a lepény érettsége és a mielőbbi szülés között nincs összefüggés... nekem a 38. heti ultrahangon III. fokban érett volt a lepény, és mégsem akar előbb jönni. Ja és a BPD nálunk is 95 volt a 38.héten.

Kép
dorka78

uff, csatlakozom dorkához! Nálam is már a 37.-en III.-as volt a lepény. aztán még mindig semmi... Ja és úgy teper odabent a kis drágám, ami azt engedi feltételezni, hogy kaja és hely még bőven van neki!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

a.m. irtó cuki gyuszika!! olyan mint egy játékbaba!! :D
én is én is én is!!!!

Nagyon furi, de én a 9 hónap alatt most álmodtam elöször Flórával. :shock: Eddig mindig csak azt álmodtam, hogy pocakos vagyok, de konkrétan a babóról nem álmodtam soha ( se a szülésről ). De naaaagyon jó érzés volt! :)
Remélem most már ez is azt jelenti, hogy jönni akar!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Testvérkék:
Kép

Kép

és Emma már ilyen kis husi lett:
Kép
holka

Azt hiszem Emmának bőven van helye nyújtózkodni. az utaszóágyban .. :lol:

Bejci
mindjárt írok privit

Humanka
ari vagy,hogy írtad senkit nem akarsz bosszantani azzal,hogy nincs semmi bajod...csak hánysz :shock: ....hihetetlen milyen jól bírod ezt a makacs rókát aki végig kitart melletted...
holka

holka,
Emma is valami gyönyörűséges!!! :D Olyan kis kerek husi! :D

a.m, íme egy tegnapi kép Flóra -Lakról.
Remélem ez az utolsó, ami rólam készült! :D
Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey
nagyon szép kismami vagy!!
Máe neked is lenn van a hasid...
holka

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam. Először is GRATULÁLOK minden újabb anyukának a babához. Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat :) Vissza olvasni még nem volt időm,de pótolni fogom. :shock:
Luca nagyon édes kisbaba, szinte csak eszik és alszik:) Néha fájdogál a pocija, de nem vészes. Ma leesett a köldökcsonkja :) Kép Luca babám :)

Kép
csehi77

Hello lányok!

Holka: Válaszoltam. Csajok tündériek, és igen, én is úgy látom, hogy Emma még nem nőtte ki az utazóágyát!! :wink:

Csehi: Szépek vagytok Lucával! Nem csinálsz neki szülinapos vonalzót? Drukkolok, hogy ne legyen hasfájós. :wink:

Honey: CSatlakozom Holka megjegyzéséhez!! :wink: És szerintem nincs is pici hasid, csak éppen formás és nem 160 cm-s vagy, hogy feltűnne, milyen nagy is valójában.
Vendég

Sziasztok!

Szeptember 10-en este 21 ora 25 perckor csaszarmetszessel megszuletett Kemenes Zaporka Reka a 38+4 napon. 3100 gr 51 cm.
Most hetvegen engedtek haza bennunket. Nagyon jo baba, tejcsi is van.

En meg gratulalok mindenkinek akik azota a kis bogarkakat mar a kezukben fogjak.

Nemsoka teszek fel kepeket.

szisziKép
sziszi7

Honey!

Változatlanul nagyon szép kismami vagy.És tényleg lent van a pocid :) Drukkolok!!!

Holka!
Nagyon szép a kis Emmád,tényleg olyan kis formás,kerek. És hát a tesós kép is nagyon aranyos.
A wellnesről meg csak annyit,hogy ez a babázás tényleg az. :wink: Megvan a napi sport az biztos,de mindent megér ez a kis tünemény :D

Csehi!
Nagyon jól néztek ki Lucával a képen. Olyan,mintha nem is újszülött lenne hanem 1-2 hónapos. És még mosolyog is :D Édes pofi.

Kép
Kép
a.m.

Sziszi! Jaj de jó hírek! Jó régen jelentkeztél, sejtettem, hogy baba van a dologban! :wink: HAtalmas gratula Nektek, jó egészséget, és továbbra is sok tejcit kívánok! Várjuk a képeket!
Vendég

Sziszi!
Gratulálok a kicsi lányodhoz!Már hányoltalak!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Hát, nem úgy tűnik, hogy a kiírt napon megszülnék.

Sziszi7: gratulálok a kislányotokhoz, várjuk a fotót!

A.m: jók a fotók :) Olyan furcsa hogy több baba már egy hónap körül van, az enyém meg még mindig bent dekkol.

Ági: na én se ülük itthon a fenekemen többen mondták is, hogy húúú, biztos szabad ezt? Basszus nem értem hja itthon ülnék hamarabb szülnék? Nem hiszem. Viszont sokkal hamarabb megőrülnék az tuti :)

Humanka: eddig én se voltam türelmetlen, most kezdem érezni, hogy kezd elég lenni a dolog. Nem vagyok rosszul, meg semmi, szimplán szeretnék már szülni :)

Holka: tündéri a két lányod :)

Honey: nagyon helyes pocid van, és nem is kicsi, pont megfelelő méretű! :)

Csehi: nagyon szép hajas babád van! :D

Kép
kistiggrincs

holka,
tényleg úgy látod, hogy már lent van??!! Juhhéééé!! :D Ennél jobbat nem is mondhattál volna most nekem!!! :D
Köszi a dícséretet!

sziszi,
GRATULA A IKISCSAJHOZ!!!! :D

csehi,
olyan gyönyörű a babád, hogy percekig néztem a képet, és le sem bírtam venni róla a szemem!!! Hihetetlen!!! Tényleg olyan, mintha már egy több hónapos babát fognál! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Holka!
Köszönöm a segítséget, aranyos vagy! :D
Emmácska szinte elveszik abban a nagy utazóágyban, bár egyszercsak azon fogjuk magunkat kapni, hogy már ezeket is kinövik! :lol: A nővérkéjéből pedig sugárzik a szeretet! Gyönyörű lánykáid vannak!

A.m.!
Gyuszikának csodás a mosolya! Tiszta anyukája!!! :wink:

Honey!
Hihetetlenül csini vagy így a 40. héthez közelítve! Biztos a férjed is büszke rád!!!

Sziszi!
Óriási gratula a kislányhoz! Várjuk a képeket!

Csehi!
Mekkora haja van Lucának?! Nagyon szép kislány és nagyon hasonlít rád! :D

Kép
Kép
konan

Csehi: csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, Luca szepseges kiscsaj, es tenyleg olyan, mintha mosolyogna :D

Sziszi7: oriasi gratula nektek is, en is gondoltam, hogy megerkezett hozzatok is a babo.

Holka: hogy Heni milyen kis tejfel szoke, es nagyon aranyosak egyutt, latszik is, hogy mennyire szereti a kis Emmat :lol:

A.m.: MiniGyuszival nagyon edesek vagytok !!!

Lanyok! Johetnek am a szulestortenetek , engem nagyon erdekel mindenkie, es most vhogy elmaradoznak ... :wink:

Kép

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok! :)

Sziszi7: Gratula a pici lányhoz :) Sok boldogságot Nektek!

Minyu: Nagyon jó az a kép :) jól kitaláltátok :)

Konan, A.M.: Nálatok is jól látszik miből lett a cserebogár :)

Holka: Tündéri a két lányka együtt, biztos jól kijönnek majd egymással :)

Csehi: Olyan idilli az a kép, mintha nem is kórházban készült volna. Luca hajától most is el vagyok ájulva :)

Honey: Kismamás divatmodell ügynökségek még nem kerestek meg? :) Nagyon csini kismami vagy :)

Rólunk: A tejszaporítás úgy látszik sikerül, de olyan fura ez a tejcsi nekem 24 órát nem áll el hűtőben sem. Pár órán belül szétválik... túl híg lenne?
Olyan vacak idő van pedig jó lenne egy nagyot sétálni a manóval.

Én pocakos képet sajnos nem tudok rakni nem gondoltuk hogy Bogyesz ilyen korán ki lesz füstölve...
/Mára voltam kiírva/

Kép

Kép
starlark

sziszi7: gratulálok a kislányodhoz!! nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!

Holka: nagyon jók a fotók, tüneményes két lányod van. (tizenegy-két év múlva dughatjátok el őket a fiúk elől :)

csehi: nagyon aranyos hajasbaba Luca!!! Szerintem már most hasonlít rád.

honey: nem ér ilyen csini képet feldobni :wink: Én tiszta bálnának érzem magam... De persze csak irigykedem, nagyon csinos vagy!!!

Most hasonlítottam össze a két táblázatot: 37 szeptemberi babaváró volt a táblázatban, és már csak 11-en maradtunk 2in 1:
szülés várható időpontja szerinti sorrendben:

winona
ági78
petra1980
kistiggrincs
bejci
nostawen
dorka78
druska
honeymoon
lanta
humanka

Mivel 11-en vagyunk, és a szeptemberből is 11 nap van hátra, minden napra 1 baba :lol:
én a szept.24-ét stoppolnám le 8)

Kép
dorka78

sziszi7 :)
Nagy grat a kisleányhoz!!! Nagyon különleges nevet választottatok.

dorka :)
11 nap= 11 baba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: coooool.

humanka :)
jó kis statisztika :)

starlark :)
attól még, hogy szétválik a tejcsi, attól még jó az!!! Nem romlott meg, csak a zsirosabb rész kiült a tetejére.

Honeymoon :)
Tényleg nagyon csini vagy!!!

holka :)
Aztaaaa, Heni milyen szöszke. Picinek is ennyire szöszi volt, vagy kiszökült?
Köszi a Babe-s tapasztalatot, akkor biztos veszek majd!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

csajok, vagyogatok, de nagyon csak benezni van idom, azt is jo ritkan :(

velunk minden joo, nem is tudom mit irjak, Dani baba meg mindig magatol 3-4-5(!!) orankent ker enni!!! kb atalussza az ejszakat, ami irto fura, mert simike szepen 1-1,5 orankent kert hooonapokig! de lehet h mar azt is irtam, nem is tudom... :oops:

a.m. nem hiszem h mi lettunk volna a hiradoban, azert arrol tudnek, nem??! en legalabbis nem tudok rola :D meg akkortajt szult valaki tuzolto kocsiban is...asszem...
es annyira jo latni rolatok kepet!!!!!

honey!!
irto jol nezel ki, es nagyon atelem a nyugoket, igy frissen, es kitartas, te is szulni fogsz nemsokara!!! es igen, lent van a pocid! es de irigyellek az alakodert!!!!!!!!!!! :) tokjoo neked!!!

mindenkinek koszi, orulok hogy teccett a szulestortenet, jol esik amiket irtatok ra :)

minyu, nagyon helyes a fiacskad, a masodik is :) gratula!!!!

na most jelentkezett be abyos, hogy o is feljon, ami egeszen mas elokeszuleteket igenyelne, mintha csak simi meg zsofi jonnenek.... szupiii...en meg kb melegitos pizsiben, izzadt, budosen, takaritas utan.... szoval, remekul festek.... na nem baj, raktam mar asszem nem fog kiakadni :D:D

na megeyek is

KépKép

KépKép
bagzerka

köszi csajok a dícséreteket! Igazán jól esett... főleg hogy a mérleg nyelve már + 17 kg felé kúszik.

wionával mi lehet?!
Én vagyok vaksi... vagy tényleg napok óta nem láttam?
És Nostawennel?! :shock:
Remélem mindenki jól van!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Nostawen jól van, tegnapelőttig még nem szült meg, de már várja. Minden új anyucinak gratulál a babához, és mindenkinek akik 2 in 1 vagyunk kitartást kíván.
Vendég

Holka!
Nagyon tündériek a gyerekeid!
A segítségedet szeretném kérni, de igazából mindenkitől. Az oké, hogy a keményedés és a görcs két külön dolog, mást lehet érezni. Amikor pénteken nst-n voltam, erős, 10 perces fájásokat mutatott a görbe. A doki kérdezte, hogy érzem-e őket. Mondtam, hogy nem, csak azt, hogy keményedek. Az lenne a kérdésem, hogy mindenképpen görccsel indul a vajúdás, vagy a nagyon erős keményedés is jelezheti a kezdetét? Mert én pl. péntek óta folyamatosan keményedek, hol erősebben, hol kevésbé, időnként van görcs is (tegnap éjszaka is), de nem tudom eldönteni, hogy ez most jelent valamit vagy se?

Honey!
+17kg? Most is csini vagy, de akkor terhesség előtt milyen vékony lehettél? :roll:
Nem úgy volt, hogy megint kórházba kellett menni Nostawennek?

Csehi!
Micsoda hajas Lucád van.

Sziszi!
Gratulálok Rékához! Sok – sok boldogságot és tejcsit. Hogyhogy mégis császár lett?

Dorka!
Szerintem Winona már megszült, így én vagyok soron, de ahogy a doki mondta tegnap, simán benne van a pakliban, hogy én leszek az utolsó aki megszül.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági: Jól tudod, Nostawen kórházban van, csak sms-ben tartjuk a kapcsolatot! Innen tudom, hogy jól van.
Keményedés-fájás téma: Én sem tudom eldönteni, hogy most ez fájás-e vagy se...
Vendég

ági: miért nálatok hány napot engednek ráhúzni?? Nálunk 1 hétnél többet nem nagyon...utolsó semmiképp sem leszel!!!

Kép
dorka78

netti: hatalmas gratula!!! sok boldogságot és egészséget Alíz Annához. Most néztem meg a babát az infogyor.hu-n, hát nagyon édes hajasbaba!!!! És mekkora :shock:
Nagyon ügyes voltál!

Kép
dorka78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?