Jó reggelt!
Csatlakozom a rosszul alvók-korán kelők táborához
Hamar bealudtam, aztán arra keltem, hogy úgy ég a gyomrom-torkom, hogy ááááááááá, párom hozott egy Rennie-t, aztán valamikor elaludtam nagy nehezen, de többször keltem a pisijárat miatt is és újra elkezdett fájni oldalt a combomtól a térdemig a csont, sőt, most még a lábfejemen is fáj
Szóval Ancsa, kezet foghatunk, nekem is minden nap itt fáj, ott fáj, itt zsibbad, ott zsibbad, de asszem most már mindannyian itt tartunk
Éva - pihenj sokat, biztosan parás ez a sok keményedés, de tarts ki, ez már a 34. heted, nem? Most már csak pár hét és akár szülhetsz is, sőt, nézd meg Bettikét!!!
Persze szörnyű feküdni, elhiszem, sőt, tudom, de most már ezt a "kis" időt ki kell bírni!!!
Szöszke - nem is baj, ha betojtál, most már tényleg nagyon időszerű megvenni mindent!
Mi is ma megyünk a hordozót megrendelni, azt, amelyik neked is van Marek
Színben az jön be a legjobban és a végén nem beszéltem le magam a Maxi-Cosiról, ez kell és kész.
A kalács jól mutathatott az autósülésben
Ancsa - ne idegeld magad hiába, miért ne lenne baba a babakocsiban???
Na, kérem szépen, több optimizmust! Látod, hogy még mindig 2 in 1 vagy/tok, pedig már nagyon régóta gondok vannak, szóval most már tarts ki!
Borkaby - a kórházi pakkomból nekem is a Domestos törlő (amit sehol sem láttam eddig) és a szopis melltartó hiányzik, vagyis most már az utóbbiból van egy db, de ma megyek a Cédrusba és megnézem a 690 forintosat, még szeretnék 2 db-ot venni.
Epilálni én is szoktam, bár mostanában egyre kevesebbet, már valahogy az sem érdekel, ha szőrös a lábam, egészen addig, míg nem kell a nőgyógyihoz menni kitárulkozni, mert ugye akkor szőr le!
Én egyáltalán nem vizesedek, de tényleg, sehol semmi, bár nem is iszom olyan marha sokat, mostanában, hogy nincs már meleg, napi 1-2 litert iszom meg.
Anyóstémát már tényleg kielemeztük, de azért vicc, hogy milyenek tudnak lenni, most már az én anyukám is be van indulva teljesen, most már azt is mondta, hogy tudja, hogy az első hetet hármasban szeretnénk eltölteni (mert ezt már kifejezetten kértük a famíliától), de gondoljam meg és ha bármi van, hívjam, mert akkor főz és hoz kaját meg minden és különben sem órákig akarnak ők itt lenni . . . szóval marha jó, most már ott tartok, hogy senkihez sincs türelmem és nagy kedvem sincs átmenni a családhoz, inkább elvagyok egyedül egész nap itthon! Kezdek tényleg befordulni
Marek - sajnálom, hogy a moziról lemaradtatok, de ha fájt a hasad, jobb, hogy nem mentetek. Párod meg majd megbékél.
Nekem sincs kedvem kimozdulni! Tegnap mikor a mh-re mentem, már elegem volt mindenből, utáltam az összes embert, aki szembe jött, aki rám nézett, aki mellém ült a földalattin . . . tisztára befordultam, aztán jött ugyanez a CORA bevásárlásnál is.
Szóval már nagyon a vége felé vagyunk és szerintem ez már normális reakció, de azért kitartást a hétvégéhez!
Na megyek reggelizni!