Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kolompos holnap 17 óra Városi Műv. Központ az első közlekedési lámpa után kb 150-200 m a főút baloldalán egy impozáns fehér épület, mögötte parkoló! első emelet.

hú elfelejtettem az evcát. vársz még a hétvégéig? most gyorsan ránéztem, és találtam egy farit!

Szami!
na feladtuk a témát! mikor lesz nálatok babatali? :wink: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Babataliban benne vagyok! :oops: Fürdőruhát készítsünk a szaunához? :oops: :D Azta, de pofátlan egy társaság!

Szami! Én is irigy vagyok, de csak úgy egészséges mértékben! Persze sokkal szebb lett a fürdő átalakítás után, de azelőtt sem volt rossz.

Judit! Hát nálunk elég silány a felhozatal szakdoga témákból. Akinél én szerettem volna írni, már nem tudott elvállalni, ugyhogy örültem (mint majom a farkának) mikor docens asszony elvállalt így leadási határidő előtt nem sokkal.

Ja azt írni akartam, hogy kedves tanító nénik! Ne haragudjatok, hogy az anyanyelvi nevelést lefikáztam (tudom mennyire fontos!), csak tényleg nem akartam ebben az évfolyamban az 517. lenni, aki ugyanezt írja. Meg egyébként én úgy gondolom, hogy ez az 5-8 nap, amit félévente az oviban töltünk, igencsak kevés ahhoz, hogy valaki saját és mélyenszántó gondolatokat vessen papírra erről a témáról.

Már megint Judit! :D Egyek áll még? Tegnap is és ma is elég enyhe idő van, ha maradna ez vasárnapra is lehet mennénk veletek... :wink:

Képzeljétek milyen nyomi vagyok! Peti húga töllünk rendelt a vateráról gyerekújságokat (nekik nincs otthon net, digisek sz@rakodnak), és még mindíg nem jött meg két eladótól! Hát beszarás! Főleg, hogy mi utaltuk az árát is... :? Ugyhogy teljesen kíííísz vagyok. Arról nem is beszélve, hogy amelyiknek már a legrégebben meg kellett volna jönnie, már két e-mail írtam, válasz semmi.

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Húgi jól van, köszönjük! Múltkor rosszul írtam, a következő héttől megy sürűbben NST-re. CX.1000, méhszáj zárt. Doki azt mondta neki, hogy szerinte is már csak 2 hét van hátra. Én már készítem össze a meglepi csomagot. Hugi micimackós dolgokra állítódott rá. Igy már a múltkor mikor otthonvoltunk vettem nekik mmackós függőnyt (már felrakták), mmackós éjjeli fény, falra ragasztható gumi? képek, stb. Most meg találtam egy mmackós szőnyeget. Már itthon lapul, viszem azt is, ha megszületik babó! Meg vettem Boldog szülinapos lufikat, azt is fel akarom majd fújni, és a gyerekszobában hagyni. Jó lenne ha hétvégére engednék őket haza, mondjuk ha szerdán szülne! :oops:

Na ez jó hosszú lett, lépek is olvasni.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
nem egyek, hanem etyek(ezt Te míg élsz kavarni fogod! :wink: ) most telózott éppen Misi, hogy Szigetszentmiklóson valami növény-, virágkiállítás, kitalálta egy hónapja, hogy újraépítjük a kertet, mindent ki akar szedni, és újratelepíteni...majd döntsem el.... benneteket az érdekelne?

Judit,
Kép
Kép
bbj

hali,

Szilbee, nekünk jó! :)

Judit,oké, nézegesd csak nyugodtan, szólj, ha lesz rendelésed!
köszi a részletes útbaigazítást, már várom!

Olga, neked valamiért nins szerencséd a vaterával... Azért majdcsak nem úszik el a pénzetek!

Ditke, suliban????

Du. köszöntjük a Tatát szülinapján, én miinidg gondban vagyok, mit is kapjon... Férfi, nem is dohányzik, és mindig egy üveg piát vinni már oan ciki... Tippek???? Valaki????

Kép
Kép
dorkáék

Hola.

Báze, jól messzívatott egy sms-ező az rtlklubon...aszonnya X Máténak Bódog Névnapját...jöttem is a géphez ezerrel, kinéztem a köszöntős pikcsört, de mondom azé rákeresek gúgölbae, télleg ma van é...oszt nem! Majd vasárnap..ugye? :oops:

Jah, kicsit pofátlanok vagyunk :mrgreen: Szami most egy darabig nem is fog írni :wink:

Olga, telefonon nem próbálkoztatok elérni az eladó(ka)t? Bevonzzátok a simliseket (illetve minimum a nem túl lelkiismeretes, gyors eladókat)? :?
:lol: :lol: :lol: Monnyad a hugodnak, hogy csak szerdai napon szülhet :)

Judit, a szomszédasszonyunkat biztosan :P Időnként dzsungel van az egy méter széles gangon (najó, szép az a dzsungel)... Nálam meg öngyik lesznek a szobanövények :oops:

[quote]m írta:indent ki akar szedni, és újratelepíteni...majd döntsem el

Mit kell eldöntened, ha ő már eldöntötte? :D

Dorka, nekünk Annaluci születése óta könnyű dolgunk van a szülők köszöntését illetően: egy megtöltött fényképalbumnak/cd/dvd lemeznek mindig megörülnek 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, Judit! A megérkezett családi fotókból kerül fel ide is némi ízelítő valahogyan? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka! Én is rendelek most... vagyis folyamatban van. Ha gondolod összevonhatjuk a rendelést. Ha esetleg nem is most (mert már lebeszéltétek Judittal), de legközelebb...

Kata! Hogy van a 3 éves nagyfiad???? Meggyógyult már?

Niki?

Többiek? Betegek?
szilbee

Szami! NAgyon klassz a fürdő! Irtó jól kitaláltátok ezt a tükrös dolgot. :)
szilbee

Szilbee, nem késő egyáltalán, írjátok majd meg, mit írjak a közleménybe: kihez menjen a pakk, mikor stb. Én egy Londsdale pulcsit rndelek csak.
Jöhet hozzánk is! (Szomszéd néni eddig is átvette, ha nem voltunk itthon)

Judit, a fotók jók, Karácsonyra például naplóval megspékelt albumot kaptak, de mostanság hívattunk elő pont nekik képeket....
Asszem marad a bor...

Judit, én is kérni akartam képeket ide is! Ha mán lehet....
Naaa....

Kép
Kép
dorkáék

nem tok szkennelni, béna vagyok. majd elviszem a kolomposra, aztán meg majd a babatalira Szamiékhoz! :twisted:

jól van na, csak szemétkedek... de megint felvet a pénz, ma már 8E körül árultam !!! juhéjjjj!

és csak fotózok, és fotózok

Judit!
eldönteni, ja nekem az utatt kellene, hyog etyek, vagy virágnéző, ha virágnéző, akkor meg egy két növényt, hoyg akkor mit akarok, de én most különleges növényeket akarok, színeseket, ne csak zöldet....

Dorka! mehet hozzátok is, Szilbee! Te is legyél benne dobódik minden még több fele!!!!
megnézem e hétvégén ígérem, de mosta fényképező, meg a teszvesz között rohangászok. ide is csak bekukk, míg feltölt a gép...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nekem őszintén szólva kényelmsebb ha hozzám jön az én pakkom. :oops:
Csak gondoltam Dorka veletek úgyis legalább hetente találkozunk, aztán akkor nem kell Juditnak fuvarozni.
Na de döntsétek inkább el ti kié hova menjen. :D Nekem úgy lesz jó ahogy lesz! :wink:
szilbee

Ja és hgy miért is kényelmeseb..?
Tesómnak is szoktam rendelni, azért... (így nálunk is osztódik).
szilbee

bbj Judit! Na gratula! Kis üzletasszony! Csajokra költöd majd jövőhéten a pénzt, a BNV-n, mi? :D A virágkiállítást még nem tudom, majd Peti hazajön és megbeszéljük. Egyébként én már tényleg "így" maradok a helységnevekkel. Peti is ki van akadva tőllem. Főleg amikor megmagyaráztam neki, hogy Németország szomszédunk... :oops: :oops: :oops: Na, van ez így. :lol:

Balwin Judit! Hááá-hááá! Már az egyik jelentkezett az előző levelem óta! Nem volt itthon... De hétfőn feladja (állítólag)... A másik még nem válaszolt, a harmadiknak sem sürgős a pénze, mert 15-én járt le az aukció és a levelemre sem válaszol. :lol: Szóval kész vagyok vatera és teszvesz-ügyileg.

Há-há! (újra) Már az 5ik oldalon járok a szakdogámmal! :lol: Persze ebből egy lap a szakdoga címe. :lol: A többi négyet meg pénteken ugyis áthúzza docens asszony.... :?

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee! Azt meg lehet(ne) tudni, hogy hogyan ünneplitek ezt a szép kerek házassági évfordulótokat? Tudom Judit írta, hogy ők telelni mennek :lol: , de mintha néhány hete még te is ezt írtad volna :oops: , vagy nem? :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Úgy ünnepeljük, hogy elmegyünk a Kolomposra! :lol: Nem, igazából nem nagyon fogjuk ünnepelgetni... Esetleg este (ha kölkök is engedik) elszopogatunk egy kis Cserszegit vagy Somlói Juhfarkot... ;) De amúgy semmi különös nincs tervben. A skacok úgyis minden tervet áthúznak. :roll: :lol:

Hát hallod nagyon rád jár a rúd online turi terén... :?

Na én meg az Inárcs-ot mindig Inrácsnak mondom... vagy most is kavarom? :roll: :? :lol: A fene tudja!
szilbee

Kata! Nem is írtam, hogy tényleg milyen kerek, nagy szemei vannak Bencének! Teszel fel a szülinapozásról képet?

Olga

Kép
juhaszolga

A másik fele lemaradt az üzimnek: Judit! Petinek nem sok kedve van a növénykiállításhoz...majd talán máskor...

Olga

Kép
juhaszolga

Megint én... :oops: Judit! Vasárnap a Kolompos ott lesz Etyeken! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Vagyok én, csak ma van az anyukám szülinapja és nála jártam Jázminnal. Különösen azért igyekeztem ma menni, mert a 32,5 éves öcsém barátnőjét végre megnézhettem magamnak :oops: És láss csodát, egy kedves, a szó jó értelmében hétköznapi lánnyal találkoztam, aki Jázminnal is könnyen talált közös hangot.

Babatali..hát persze, igen, majd ha rendbe leszünk... :roll: :lol: én ezt karácsonyra tervezem :shock: és akkor januárban jöhettek. :D Akkor lesz jó igazán a szauna! Meg akkorra talán megjön az új kávéfőzőm is, amiről olyanokat olvastam a neten, hogy ha annak csak a fel igaz... :wink: :lol:

Balwin, azért örülök, ha ilyet olvasok, én is jól eltartom a virágost a folyamatosan kihaló cserepes növényeim pótlásával :oops: :roll:
:lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Két kép a bögregyűjteményemről, ami az étkező falát borítja:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

És most a nappali:

Ilyen volt:

Kép

Ilyen lett:

Kép

Más szögből: (függöny és szőnyeg még nincs...)
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Én láttam Judit fényképeit, tényleg nagyon látványos a fogyás.

Szilbee: Köszi jól vannak a lányok, de még mindig folyik az orruk. Nyákoldót, C vitamint és Cetrizin Hexal-t kapnak.

Évi: Könyv jó lesz a jövő héten, persze.
Nehéz jó tanácsot adni. Dícsérd sokat Csongit! Bele fog rázódni, meg fogja szokni ezt az új helyzetet, új kihívásokat. Beszélgess Vele, ha igényli, próbáld egy kicsit a nyomást enyhíteni Rajta. Tényleg, nem tudok mit írni. Igaz, hogy minden kor nagyon nehéz.

Dorka sincs oda az oviért annyira, mint gondoltam. Gondolom ismeretlen Neki még minden, a társak az óvónők, a hely. Nem szeret annyira menni. Valószínűleg, az sem segít, hogy eddig összesen 7 napot volt. Múlt pénteken például telefonáltak délben, hogy nagyon fáj a hasa, nagyon sír. Gyorsan elment Érte apa, mire hazaértek már semmi baja nem volt. Na, erre mit lépnétek?

Anikó: Tényleg tökéletes méretekkel rendelkezik Dorka, ne izgulj! Nekem is nehéz volt megszoknom és elfogadnom, hogy az én lányaim ilyen kis törékenyek, de jókedvűek, mozgékonyak, értelmesek és ez a lényeg.

Szami: Ne is mondd ez az influenzajárványt! Mióta láttam a hírekben, ezen is idegesítem magam. A gyerekülés-ügyben én is arra gondolta, hogy Dorkáét megkapja Kata, Ő meg egy másikat. Csak most spórolás van nálunk, jövő hónapban tetőt cserélünk.
A Ti házatok viszont nagyon szép, tényleg nagyon.

Kitten: Köszönjük a képeket és a szüléstörténetet. Nagyon ügyes voltál, ne hidd, hogy nem. Azért nem olyan egyszerű világra hozni egy kisbabát.

Olga: Szurkolok a tesódnak. A szokdoli témád nekem érdekesnek tűnik. Hogy tudod csinálni? Balázs hagy tanulni?

Dorka: Bár nem tőlem kérdezted, de Jakabhoz kb. két hétre előre kapsz időpontot. Péntek du rendel, nagyon ritkán kell sokat várni.

Balwin Judit: Nincs már sok valóban a sógornőmnek hátra, azt mondják még két hetet kell kibírni, hogy ne a SOTE-n kellejn szülnie. Szerintem is császár lesz, de ezt nem kérdeztem.

Niki

Kép
Kép
csni

Hali,

holnap akkor ki is jön Kolomposra?

Niki, jó munkát a tetőcseréhez, nagy meló lesz...
Dorka talán csk még idegenkedik az új helytől, még egy kis idő biztosan kell, hogy hozzászokjon. Mit mesél az óvónénikről, társakról?
Jobbulást a csajsziknak!
A dokit azért kérdeztem, mert Dinya dokihoz is 2 hét kell kb....
Nagyon sokan jelentkeznek be akkor hozzá is...

Anikó, Doroti olyan formás, és a kiegyensúlyozottság nagyon fontos... Bár tudom, én is azon agyaltam, hogy Szabi fél évesen már több volt a születési súlyának 2x-esénél, akkor most ez baj??? :)
Sokáig nézegettem táblázatokat, méregettem a súlyát sűrűn stb. Sztem sok anyuka jár hasonló cipőben.

Szami, nagyon szép a nappalitok is, a bordó fal milyen technikával készült??? Ha jól látom, nem csak sima festés, ugye???
Mióta gyűjtöd a bögréket?

Évi, könyv??? Mikor talizzunk? Jöttök holnap Tmiklósra?

Szilbee, Judit, akkor írjam a közleménybe, hogy Szilbeeék címére menjen az evcás pulcsi?

Rólunk: Szabi mostanság minden nap mond újat, ma pl. a mennyé má' a sláger :)
A gányos fogunk is szépen rendbejött, hogy kibújt teljesen, de még 3 növöget... Kis tüskéket már érezni, ahogy áttörtek.
Mamája csinált neki szép falvédőt, Bob-os, így a hidegben nem ártana már valamit a falra tenni...
Januárban meg megyek Szabival telelni a Mátrába, 1 hétre, apa itthon marad, szabadságot tartalékol, de jönnek majd Anyumék is, meg mások is ... :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! tőlem mehet oda is! ha egyáltalán én megveszem azt a farit, szóval....

mi megyünk teljes létszámmal képviseltetjük magunkat!

Szami!
az a kanapécsalád is sofartos? hasonlít a mienkhez!a bútor Brw-s? ott is van egy ilyen hasonló, syrius talán?

milyen színű szőnyegben gondolkodsz?
és a függönyök színe?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Ahogy gondolod, mondom! (evca)

Judit! Mégse veszed meg a farit?

Dorka! Végül én is megyek Dévvel! ;) Rájöttem hogy kizárt hogy kibírjam Levente nélkül 1 hétig! :shock: :lol:

Eddig a család egészségges!!!! Szóval 17-re mi is várhatók vagyunk!!! :D:D:D:D:D
szilbee

Szilbee: Nagyon boldog házassági évfordulót Nektek!

Lányok! Mozi valamikor a jövő héten. A spanom csaja: valami gagyi, romantikus vígjáték, de kikapcsol.

Niki

Kép
Kép
csni

Jav.: Mozi valamikor a jövő héten?

Niki

Kép
Kép
csni

Szilbee, házassági évfordulótokhoz szívből gratulálunk!
Kép

akkor aki Évcától rendel, írja a közleménybe, hogy az én címemre küldje el (Dorka ott is az azonosítóm)

Kép
Kép
dorkáék

Köszi! Aranyosak vagytok!

Teszek már egy képet a fiúkról. Ma reggel készült... Kapcsolatunk gyümölcsei! :lol:

Kép
szilbee

Szilbee!

nagyon sok boldog házassági évfordulót!

a farit ma megnézem, sé akkor megveszem, közleménybe írok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!

Házassági évfordulótok alkalmából szeretettel gratulálunk, még legalább 10-szer ennyi együtt töltött évet kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit, a kanapé Andante, azt hiszem Augusto. A bútor pedig BRW-s, Syrius. Szőnyegben azon gondolkodom, hogy a többi szobához hasonlóan padlószőnyeget szegetek be. Beige vagy olyan koszos szürke színre gondoltunk a Diegotól és semmiképpen sem mintásra:
Kép

Függönyt most nem akarok egyenlőre. Ennek az egyik oka, hogy 4 db 2,8*2 m-es ablakunk van lent. Na, ha erre kiszámoljuk, mennyi függöny kell...hát... egy kisebb vagyon... :roll: A másik az, hogy ötletem sincs, milyen lenne jó. És szívem szerint, mivel minden ablak a saját kertünkre nyílik, nem is tennék semmilyet. De ez meg senkinek nem tetszik Csabán és rajtam kívül. :roll: Úgyhogy most érlelődik bennem a gondolat, hogy mi is lenne jó... :wink: :lol:

Balwin, tényleg lehet ott kapni Szolnokon, kértem ott is árajánlatot, végül 5 %-kal a ceglédi nyert, ami ilyen mennyiségnél már nem kevés összeg.

Dorka, mindenhol tapéta van. Ez a hátsó fal a szobában, ahogy a katalógusban benne van:
Kép

A bögréket "úgy" nem gyűjtöm, csak valahogy mindig beleszeretek egybe :oops: :lol: És egyébként szinte az összes használatban is van: a hangulatomtól és a bele töltendőtől függ, mikor melyiket veszem elő. Egyedül a reggeli kakaós bögrém a fix.

Szilbee, egyre jobban hasonlítanak egymásra a fiúk! Jó koncertezést Nektek!Jó, hogy egyik sem beteg...

Niki, nálunk egy időben Máténak a gyomra fájt az oviban. Ez azért elég nehezen ellenőrizhető... Mi megbeszéltük a doktor bácsinkkal, hogy nagyon komolyan megvizsgálja (sokkal alaposabban, mint amikor tényleg beteg) , hogy érezze, ez nem játék. Még akkor is, ha már azt mondta, hogy nem fáj, mire hazaértünk... (igaz, hozzánk kijön a doktor bácsi és elmondtuk neki, miről van szó).
Aztán pár nap múlva játék közben elmesélte, hogy van egy kisfiú (már kiscsoportban 30 kiló...), aki csipkedte őket, amikor nem látta az óvónéni... és neki ettől megfájdult a hasa... Szóval, lehet, hogy nálatok is valami lehete a háttérben. És jobbulást Nekik!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilbee, Szabi mikor meglátta a képet, teljesen beőrült!!! :) Dááááá!!!
Leventét is Dáááá-nak hívja!!! Itt ült az ölemben, és bújt a monitorhoz!! Ma meg kiugrottunk RF-ra, fúróért, és amint odaértünk, először Mamm, aztán Dáááá.... Ugye ott szoktak sűrűn találkozni!
Nagy rajongója a fiúknak! :)

Szami, szép nagyon ez a megoldás a hátsó falatokon, elegáns nagyon!

Kép
Kép
dorkáék

Szami!

na látszik, hogy brw-s fan vagyok, pedig gondoltam, rá, hogy rákattintok, nem írok hülyeséget és tessék!

egyszer azt olvastam, hyoga szőnyegnek el kell ütnie. ezért én a falhoz bordó szőnyeget vennék... na csak egy ötlet...mintásat én sem, legföljebb óriás absztaktot bele.

függöny... álmaim netovábbja lett az ekrü... na majd egyszer...

de jó álmodozni!

megyek Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Ne haragudjatok, hogy ismét nem reagálok, csak helyzetet jelenteni jövök. A helyzet most sajnos az, hogy Dorka beteg. :cry: :cry: :cry: Tegnap éjjel már nem aludtunk. Nagyon szörcsög az orra, nagyon folyik, szívatjuk, sóoldattal csepegtetem. Láza egyelőre nincs, köhécsel. Olyan szörnyű hallgatni. Eszik, iszik, közérzete eddig jó volt, mostanra kezd kimerülni, mert csak 20 perceket tud így aludni szegénykém. :cry: Csüt.-ön nézte dr. nő, akkor még csak elvétve szörcsögött, írt Fenistil cseppet, azt adom neki. Sajna várható volt, Apa hazahozta a mhelyről. Én is dögrováson vagyok, torokfájás, fejfájás egyebek... Kivagyok.

Hányszor lehet szívatni az orrát? Mert ha én hallom, h. szörcsög, szívatom. :oops: Ugye nem okozok bajt???

donkoaniko

Anikó!

Ahányszor Te fújnád az orrod! és a hátát kenjed Babyluuffal! azonnal szerezzetek be, hidd el, megkönnyebbül (ez a mellemre is mami kenőcs hátra) éjszaka nem dugul be az orra, a fenistil is csökkenti a nyálkahártya-duzzanatot... a kettő együtt hatni fog! én ilyenkor szoktam a bukija alá tenni egy kispárnát, én sem szeretnék hanyatt feküdni taknyosan...

Judit,
Kép
Kép
bbj

látom, fotók már az albumba... én mindig elfelejtek vinni fényképezőt!!! na majd a következőre!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ááá még csak egy pár van fent... a java még most jön... vagy holnap. De majd teszek linket, ha mind fent van.
szilbee

Ó és köszönöm a köszöntéseket! :)

Olga! Jó volt már végre titeket is látni élőben!!! :D

Na megy az utolsó adag feltöltés :arrow: Itt meg tudjátok nézni őket! Még vagy 7 kép hátra van... a feltöltésből.

Ja egyébként Levente olyan hisztis lett... én nem tudom mi ütött belé. Elfeljé jövet kitört rajta. Pedig már nagyon régen cirkuszolt utcán. :roll: Itthon meg folytatta... de már kidühöngte magát és jó a kedve...
Arra tudok gondolni, hogy uzsonnakor nagyon besütizett... (kegyetlen mennyiségű csokistallért evett meg...) Hát igen. Ritkán sütök, olyankor meg két pofára falná... :roll:
szilbee

'reggelt!

Nem vagyok túl jól... Bencével is pont így voltam.... éjszaka izzadok, mint egy ló, kitakarózok, meghűlök... köhögök... megfulladok...nem alszok... Most például 4.15 óta egyáltalán... Hangom az néha egyáltalán nincs.

Néhány kép a szülinapról:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: B. még mindig nem tökéletes... leginkább stagnál a takonykórja. Hogy lesz ebből ovi holnap?! A szüléstörténetem inkább nem írnám le, elrettentésképpen ne olvassák még nem szültek...
Nagyon édik a Kispasijaid a reggeli képen!
Boldog házassági évfordulót Nektek! (így az x. nászéjszakán is túl :-)))
Miért, hol lennél Levente nélkül egy hétig?

(Most nézem a vonalzóm, már betöltöttem a 32. hetet :twisted: )

Anikó: kitartás a takonykór kúrához... szerintem ez a legszemetebb betegség, ami gyereket érheti. Nem tudni, meddig tart...

Dorka: hány foga van már kint Szabinak? (Már hogy mennyi van még hátra miatt)

Szami: nagyon elegáns a házatok... a színek is és a berendezés is. (Én nem bírom a szaunát.. megfulladok :oops: ) Máténak boldog névnapot kívánunk!

Kolomposos képek is jó lettek. Meddig tartott?

Bbj: erre a köhögéses, légúti izébizére azt mondják, hogy a hársméz a legjobb... nektek van olyan? Tényleg, apák hazatértek már? (én olyan irigy vagyok amúgy a pasikra... azzal, hogy gyerekük lett, sok minden nem változott meg az életükben.... ugyanúgy csalingáznak, dolgoznak, emberek között vannak, nekik menni "kell", nekik jár minden... én (mi) meg ülhetünk itthon... nem?!)

Megyek, főzök kakaót B.-nek, meg jön a híradó.

Kép

Kép
szolkata

Szilbee! Tegnap elmaradt részemről: Boldog házassági évfordulót! Képet dobnál? Úgy emlékszem régebben már tettek sokan esküvői képeket. Ja, tényleg! 5 évvel ezelőtt is ilyen idő volt?
Kerestem Balázsról is képeket a fotóitok között... :cry:

Niki! Moziban benne vagyok! Kedd-szerda ahogy szoktuk? Többiek? Évi?

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Mikor elkezdtünk fényképezni, már nem voltatok bent. Kérdeztem Juditékat is merre vagytok, de azt modták már kimentetek, mert elfáradt Balázs. Azért nem tudtam képet csinálni rólatok. :(
szilbee

Öt éve naggyon meleg volt. Meg szirkázott a nap! Alig lehetett rólunk normális kinti fotót csinálni, mert folyton hunyorogtunk. :lol: Ja és hát majd megsültem a ruhámban, pedig nem volt se válla, se ujja... Hú fantasztikus idő volt akkor! 8)
szilbee

Kata!

Remélem azért a tortából most már csemegéztél!

csatlakozom én is fulladok a szaunában...

és vétózok. ma reggel, apa bejött, hogy hasogat a feje, meg az idő is szar ne menjünk. mondom ok, de mi lenne, ha én elmennék babaruhabörzére, merthoyg este 11-kor olvastam, hogy ma lesz B.csabán ami nincs is oylan messze. Grétit felkeltettem, hyog eljön-e velem, aztán gyorsan összekaptuk magunkat, és uccu neki! jó cuccokat vettem, bár amit akartam, nem mindne sikerült, na majd a következőn...

majd hozok fotókat a szerzeményekről

Hársmézünk sajnos nincs. olyanra nem megyünk mert az azt hiszem, pont az akácot üti, de lehet hülyeséget írtam, apa nincs itthon, meg sem tudom kérdezni... váltottuk egymást.

Judit,
Kép
Kép
bbj

A kis pillangó
Kép

és a szerzemények
Kép Kép Kép

Dorka! szilbee!
Így, hoyg vettem 2-t gatyát, Letinek, meg még a Grétiéből is szedtem elő vagy 4-5 darabot, így nem veszem meg az Evcásat, ennyi már talán elég lesz...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja, és most nézem!
Máténak Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Próbálok egy kis időre benézni, azt nézzétek el nekem, hogy nem reagálok külön senkinek, de... :oops:
Amióta Laura megszületett nem olvastalak benneteket vissza, nem tudom mikor lesz rá lehetőségem. :?:

Az ünnepelteknek minden jót kívánok, a betegeskedőknek pedig jobbulást!!!

Rólunk: Hosszan tudnék még mesélni a kórházi bentlétünkről, ami elég "stresszesre" sikeredett, de majd szépen apránként.
A lényeg, hogy szegény Babuci nagyon sok vizsgálaton túl esett, mert második nap olyan furcsán vette a levegőt én meg szóltam. csomószor megszúrták, ezer féle vérvétel.... aztán kapott szurikat (aminek most a combiján ott a következménye).
Másnap azzal "sokkoltak", hogy mivel nekem hőemelkedésem volt a szülés alatt, lehet, hogy átjutott vmi az ő szervezetébe is és ezért volt a nehéz/furcsa légzése (ami szerencsére meg is szűnt - szerintem a szülés megpróbáltatásainak hatása volt még).
Következett az, hogy szóltak, hogy a füléből vett kenetben bacit találtak - újabb vérvétel :cry: (szerencsére negatív lett)
És a csúcs: besárgult szegénykém és nem akart megindulni a súlya. Két napig kék fényezték, éjszakánként hozták nekem szopizni...
Szóval a bent lét eléggé megviselt lelkileg, ami kétségessé tette, hogy mi lesz a tejcsivel...

Az elmúlt hetünk itthon igen "színes és változatos" volt. Van olyan éjszaka, hogy semmit nem alszunk (hasfájás), de volt már "tökéletes" éjszakánk is.
És akkor az első utunk :cry: : Törökszentmiklós - sebészet. Ugyanis a kis combján észrevettünk egy kemény kis csomót, ami tapintásra nem fájt neki. Szóltunk a gyerekdokinak, aki azt mondta, hogy igazából nem tudja, hogy mi az. Jobb lenne, ha más is látná, és írt egy beutalót a szolnoki sebészetre. Ez péntek du. volt. Nem tudtuk, hogy egyáltalán van-e rendelés.....
Szerencsére "más úton-módon" Törökszentmiklóson kötöttünk ki Kürti doktornál (BBJ te biztos tudod, hogy ki ő).
Azt mondta, hogy a szuri izomba ment és ott lett egy kis csomó, amit kenegetni, tornáztatni kell.
A furcsa az, hogy a szurit a születése utáni napon kapta, ez a kis csomó pedig rá másfél hétre jött ki.
Na, mindenesetre megkérdeztük, hogy más kizárt-e és azt mondta tuti a szuritól van.
Én elég parázós lévén, elég sokat idegeskedek, ami tudom, hogy nem tesz jót, de remélem minden rendben lesz velünk.

Na, jó hosszúra sikeredett. (most Laura beájult, nem tudom az éjszakánk milyen lesz!!! )

Ja! És bocsi nem tudom ki kérdezte :oops: , de a kislányunk neve Laura, csak Larának is szoktuk becézni.

Néhány kép:

Kép
Laura 4 órás

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
kitten13

Boldog névnapot kívánok Máténak!

Szilbee! Láttam a képeken, hogy táncolás közben készültek! De azért csak végigsasoltam mindet, hátha valamelyik sarkába belelógtunk... De tényleg elég nyöszis volt Balázs, ugyhogy az aulában forrócsokiztunk! :lol: Egy anyuka meg is jegyezte a lányának, mikor az kérdezte, hogy mit iszunk: Mérget!

Hát csak gratulálni tudok az ilyen anyukáknak! A fiam most kostólta először, valószínű, hogy ujabb jó pár hónapig nem is fogja. Miért nem lehetett volna például pénz bedobása nélkül megnyomni a gépet, hogy nem működik? Vagy nincs nálunk aprópénz? Vagy ne adj isten venni annak a 4-5 éves kislánynak egy évben egyszer forrócsokit? Vagy estleg leszerelni azzal, hogy én otthon sokkal finomabbat csinálok neked? Áááááááááááá! Na de ez van.

Kata! Reggel nem tudtam írni, mert Balázs elvitt a géptől, hogy nagyon cukorfalat a nagyfiatok! Olyan aranyos a közös pusszantos képetek! :D

Judit! Szép rucikat vásároltál! Én is keresek Balázsra játszós, melegítő alsókat, mert azok nincsenek. De sajna Pestre semmiképp sem tudok menni, mert szombaton írjuk Etikából a Zh-t.

Szami! Én nem fulladok a szaunában! :oops: :oops: :oops: És nekem nagyon tetszik a nappali! Párom is egyből kiszúrta, hogy szerinte azok Ballás bútorok. A vörös tapétán én is meglepődtem. Mármint azon, hogy tapéta.

Ja tényleg Szilbee! Ezt a csokistallért hogy is kell elképzelni? Dobhatnál egy receptet ha van időd!

Olga

Kép
juhaszolga

Áve.

Noh, akkor megejtem, amit még csütörtökön (szerdán?!) akartam :oops: :wink:

Máténak nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D

Kép

Szilbee, utólagosan Boldog Házassági Évfordulót Nektek! :)

Kép

Nagyon jó a fiúkról a reggeli kép :D És a tegnapi Kolomp-osak is tessenek :)

Majmég jövök...asszem...

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?