Sziasztok!
Próbálok egy kis időre benézni, azt nézzétek el nekem, hogy nem reagálok külön senkinek, de...
Amióta Laura megszületett nem olvastalak benneteket vissza, nem tudom mikor lesz rá lehetőségem.
Az ünnepelteknek minden jót kívánok, a betegeskedőknek pedig jobbulást!!!
Rólunk: Hosszan tudnék még mesélni a kórházi bentlétünkről, ami elég "stresszesre" sikeredett, de majd szépen apránként.
A lényeg, hogy szegény Babuci nagyon sok vizsgálaton túl esett, mert második nap olyan furcsán vette a levegőt én meg szóltam. csomószor megszúrták, ezer féle vérvétel.... aztán kapott szurikat (aminek most a combiján ott a következménye).
Másnap azzal "sokkoltak", hogy mivel nekem hőemelkedésem volt a szülés alatt, lehet, hogy átjutott vmi az ő szervezetébe is és ezért volt a nehéz/furcsa légzése (ami szerencsére meg is szűnt - szerintem a szülés megpróbáltatásainak hatása volt még).
Következett az, hogy szóltak, hogy a füléből vett kenetben bacit találtak - újabb vérvétel
(szerencsére negatív lett)
És a csúcs: besárgult szegénykém és nem akart megindulni a súlya. Két napig kék fényezték, éjszakánként hozták nekem szopizni...
Szóval a bent lét eléggé megviselt lelkileg, ami kétségessé tette, hogy mi lesz a tejcsivel...
Az elmúlt hetünk itthon igen "színes és változatos" volt. Van olyan éjszaka, hogy semmit nem alszunk (hasfájás), de volt már "tökéletes" éjszakánk is.
És akkor az első utunk
: Törökszentmiklós - sebészet. Ugyanis a kis combján észrevettünk egy kemény kis csomót, ami tapintásra nem fájt neki. Szóltunk a gyerekdokinak, aki azt mondta, hogy igazából nem tudja, hogy mi az. Jobb lenne, ha más is látná, és írt egy beutalót a szolnoki sebészetre. Ez péntek du. volt. Nem tudtuk, hogy egyáltalán van-e rendelés.....
Szerencsére "más úton-módon" Törökszentmiklóson kötöttünk ki Kürti doktornál (BBJ te biztos tudod, hogy ki ő).
Azt mondta, hogy a szuri izomba ment és ott lett egy kis csomó, amit kenegetni, tornáztatni kell.
A furcsa az, hogy a szurit a születése utáni napon kapta, ez a kis csomó pedig rá másfél hétre jött ki.
Na, mindenesetre megkérdeztük, hogy más kizárt-e és azt mondta tuti a szuritól van.
Én elég parázós lévén, elég sokat idegeskedek, ami tudom, hogy nem tesz jót, de remélem minden rendben lesz velünk.
Na, jó hosszúra sikeredett. (most Laura beájult, nem tudom az éjszakánk milyen lesz!!! )
Ja! És bocsi nem tudom ki kérdezte
, de a kislányunk neve Laura, csak Larának is szoktuk becézni.
Néhány kép:
Laura 4 órás