Napot!
Tegnap elfelejtettem megírni, hogy beszéltem Edinkával msnen!
Az ő engedélyével írok pár szót róla!
Hát halljátok szép egy országban élünk!!!!!!!!!
Visszament dolgozni, majd egy kis idő után közölték vele, hogy két lehetősége van, vagy visz 3 műszakot, vagy viszlát...sztetek?
Most munkanélkülin van...és tovább léptek, megy a BMC-be. Fél, hogy laparozni fogják, meg a férje se nagyon akarja, hogy műtőasztalra kerüljön, de azt mondja, ha ez az ára, akkor megy.
Viki imádja az ovit, van egy csomó barátnője, és már pasizik is...
Edinka fogyózik ezerrel, már 5 kiló lepattant...
Mondtam neki, jöjjön vissza, várjuk, de egyelőre még vár, mindenkit üdvözöl, és szurkol ő is!
Mi is szorítunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!!
Gaby
A hasszúrkától ne ijedj meg, az normális, tudod a parazitát ki akarja túrni a szervezet, és ezért mindent elkövet. Nekem mindkét babánál szúrt a hasam, görcsölt is...a dokim annyit mondott, amíg élénk piros vér nem jön, ne aggódjak, viszont figyeljek oda, mert a baba megmutatja mi nem esik jól neki. Ha szúr, görcsöl, üljek le, feküdjek le, akárhol is vagyok, akármit is csinálok, azt tegyem, amit úgy érzek jól esik, és enyhíti a görcsöket...no jó forró fürdőt ne vegyek.
Az első babónál rosszabb volt, ott engedélyezte a napi 2 nospát!
Dike
Jósteszthez nem tok hozzászólni, de sztem ez a görbe nagyon ígéretes! Én a 26. napon teszteltem, a ciklusom 28 napos, és csont nega volt, a 28. napon azé csorranottam megint, mert nem jött meg reggel, és nekem mindig pontosan 6kor szokott, ez a gyógyinak köszönhető, amit szedtem, és fogok szedni életem azon szakaszában, amíg vérzek...
Na és ez a teszt is alig, de alig volt látható, és nem is azonnal, hanem 2 órára rá....ami igazán pozinak mondható az a 32. napi teszt volt...szóval nehogy elkeseredj!!!!!!!!!!
És Zsófinak igaza van, ez nem a jéghegy csúcsa, itt nagyon sokan több évig, éve küzdöttünk, küzdünk, nem véletlenül tartjuk egymásban a lelket! Tartjuk benned is, reméljük, utána te tartod majd a többiekben...
Gyugyi
ez az örökös rohanás! máskor benéztél odabentről is, most mit csinyász napközben? vagy még nagyon az év eleje van?
Nem értem mit aggódnak egyébként a súlyon, ki nem szarja le, ha egészséges gyereket szül, majd lemegy, ha már rohanni kell utána! Oké a toxémia miatt, oké, de ahhoz társulni kell egyéb dolgoknak is, az meg nincs, se fehérje, se magas vérnyomi, ha a 100/58 nem magas neki...76os pulzussal...
Na mingyá dobok képet, mit műveltek a fiaim tegnap!