Új privát üzeneted érkezett!

Pálinkásat :!:
Kép

Megint a rohanás.....

Tavirózsa :)
Képeket tényleg kérünk! Milyen színű lett végül a kanapé mögött?

Vicuska :)
Buli hegyek vannak! :lol: :lol: Végre nem kell takargatnom a hátsómat, felszabadultam emberek közé tudok menni!!! :wink: Nagyon élvezem! :D
Szaunánk van. Olyan kis gagyi, de a miénk!!! :lol:

Nati :)
A mókuskerék nálunk is pörög! Szédülök is tőle rendesen! :lol: :lol:

Ticsi :)
Mit szólt volna az én 35 kilómhoz? :shock: Érdekes, akkor nem bacogattak érte.....

Ditke :)
Sazbat. :evil:

Tényleg, Fiatalok! :lol:
Tudjátok, ki mondta ezt mindig? :roll:

Babcsi :)
Minden nap kérünk helyzetjelentést! megyünk Veled a szülőszobára!!!!! :D

Dike
Most sajnálom, hogy kitöröltem a görbéimet.... Van egy-kettő...

Az előző oldalra nem emlékszem.... :)
:roll:
:)

Hülye szmájli megint rossz helyen van.

mennem kell.....
Kép

KépKép
zapáné

jó reggelt!!

zapáné :lol: küldheted!

lányok! el vagyok keseredve, ugyanis a babatervezők.hu-n olvastam, h a termékenységi tesztet jóstesztként is lehet alkalmazni. ha terhes vagy a 12dpo-nál már szinte egyforma két csikot kéne látni... nekem egyértelműen negativ, még halvány csík sincs :cry: én belefogok őrülni ha ez a hónap sem sikerült, hiszen a doki utasitására voltunk akkor együtt sőt minden 2. nap...
használta valaki már jóstesztként?
37 volt ma reggel is szájban a hőm, de szerintem ez nem jelent semmit, Ditkénél sem jelentett. ezért nem csinálok tesztet holnap. kihuzom hétfőig, legalább addig is reménykedek. mi a francért éltem bele annyira magam?????????? a jósnőnek meg majd nem virágot viszek hanem egy kalap sz..rt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 96000_.png

KépKép
dike

Na felteszem a teszteket, amivel még tartozom :P :wink:

31. cn Kép

33. cn Kép

Gröni
Biztos veled marad a picur, ha fekszel, drukk nagyon ++++++++++++++++++++ Hát anyukádat nem tudom megérteni :twisted:

Csajok
néha elég erősen begörcsöl a pocim, igaz csak rövid időre, de mindig megijeszt :? ti mennyire görcsöltök, görcsöltetek?

Kép
gaby25

Dike!
Én csináltam jóstesztet annó és tök pozitív volt, mégsem voltam terhes. Szóval szerintem hülyeség. És hidd el nem fogsz beleőrülni. Jó páran végigcsináltuk már ezt és ha jól tudom még mindenki épeszű itt. Vagy legalábbis majdnem! :wink: :lol: Csak saját magaddal szúrsz ki, ha nem tudod kicsit könnyedebben venni a témát. Tudom, most azt gondolod, hogy én könnyen mondom, de végigcsináltam ugyanezt, hidd el tudom milyen szar volt. Próbáld elterelni valamivel a gondolataidat. Ne a napokat számold!

Gaby!
Nagyon szépek a tesztjeid! :lol: Hasgörcsöléshez nem tudok hozzászólni. :roll:

KépKép
zsófikukac

Napot!

Tegnap elfelejtettem megírni, hogy beszéltem Edinkával msnen!
Az ő engedélyével írok pár szót róla!
Hát halljátok szép egy országban élünk!!!!!!!!!

Visszament dolgozni, majd egy kis idő után közölték vele, hogy két lehetősége van, vagy visz 3 műszakot, vagy viszlát...sztetek?

Most munkanélkülin van...és tovább léptek, megy a BMC-be. Fél, hogy laparozni fogják, meg a férje se nagyon akarja, hogy műtőasztalra kerüljön, de azt mondja, ha ez az ára, akkor megy.

Viki imádja az ovit, van egy csomó barátnője, és már pasizik is...:D

Edinka fogyózik ezerrel, már 5 kiló lepattant...

Mondtam neki, jöjjön vissza, várjuk, de egyelőre még vár, mindenkit üdvözöl, és szurkol ő is!

Mi is szorítunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!!

Gaby

A hasszúrkától ne ijedj meg, az normális, tudod a parazitát ki akarja túrni a szervezet, és ezért mindent elkövet. Nekem mindkét babánál szúrt a hasam, görcsölt is...a dokim annyit mondott, amíg élénk piros vér nem jön, ne aggódjak, viszont figyeljek oda, mert a baba megmutatja mi nem esik jól neki. Ha szúr, görcsöl, üljek le, feküdjek le, akárhol is vagyok, akármit is csinálok, azt tegyem, amit úgy érzek jól esik, és enyhíti a görcsöket...no jó forró fürdőt ne vegyek.
Az első babónál rosszabb volt, ott engedélyezte a napi 2 nospát!

Dike

Jósteszthez nem tok hozzászólni, de sztem ez a görbe nagyon ígéretes! Én a 26. napon teszteltem, a ciklusom 28 napos, és csont nega volt, a 28. napon azé csorranottam megint, mert nem jött meg reggel, és nekem mindig pontosan 6kor szokott, ez a gyógyinak köszönhető, amit szedtem, és fogok szedni életem azon szakaszában, amíg vérzek...
Na és ez a teszt is alig, de alig volt látható, és nem is azonnal, hanem 2 órára rá....ami igazán pozinak mondható az a 32. napi teszt volt...szóval nehogy elkeseredj!!!!!!!!!!

És Zsófinak igaza van, ez nem a jéghegy csúcsa, itt nagyon sokan több évig, éve küzdöttünk, küzdünk, nem véletlenül tartjuk egymásban a lelket! Tartjuk benned is, reméljük, utána te tartod majd a többiekben...
:wink: :wink: :wink:

Gyugyi

ez az örökös rohanás! máskor benéztél odabentről is, most mit csinyász napközben? vagy még nagyon az év eleje van?
Nem értem mit aggódnak egyébként a súlyon, ki nem szarja le, ha egészséges gyereket szül, majd lemegy, ha már rohanni kell utána! Oké a toxémia miatt, oké, de ahhoz társulni kell egyéb dolgoknak is, az meg nincs, se fehérje, se magas vérnyomi, ha a 100/58 nem magas neki...76os pulzussal...:D

Na mingyá dobok képet, mit műveltek a fiaim tegnap!

Kép
ticsimû

Na lehet egy kicsit sok leszek, elnézést...próbáltam szemezgetni

ja és megint rossza dátum! bocsi

Kép

Apa ne vidd el a fúrógépet, az nekem kell!

Kép

Na jó, de ezeket a csavarokat nem fogod felhasználni, nem raktad elég magasra! :D

Kép

Apa megengedte.... :oops: :oops: :oops:

Kép

És segített is!

Kép

És ez lett a vége! Bocsi anya, ugye felmosod?

Kép

Anya....hadd firkáljalak össze...lécciiiii rajzolok a tesónak..jó?

Kép

És anya ezt csinálta nekem estére!

Ő Geszt-Ede :D

Kép
ticsimû

Na, itten vagyok.....
Kép

Ticsi :)
Ez nagyon tecc!!!!!! :lol: Lemosható? :roll: Vagy a doki szülésnél csak meresztgeti a szemét, ha meglátja? :lol: A parkettáról nem is beszélve. :wink: Meséltem már asszem, hogy nálunk az asztal alsó merevítőjén a mai napig ott díszeleg a mestermű! Emlék! :lol:

Az idén elég idióta órarendem van. Nem tudtuk másképp összehozni. Likasórám csak kettő van, akkor meg mindig van valami elintéznivaló. Hétfő, kedd, szerda bent vagyok 4-ig. Ez van. Ma viszont csak két órám volt, de így is csak 1-re értem haza. Később biztos lazább lesz. remélem. :)

Gaby

:)
Tökéletes!!!! Csak így tovább!
Hülye szmájli megint rossz helyen van. :?

Dike :)
Nekem halvány lh-jósaim voltak, baba meg sehol. Mikor terhes voltam, akkor meg nem jósoltam. Előkeresem Neked! :wink:

Merre vagytok? nem volt ma nagy forgalom.

Nati :)
Dolgozol még? Most igyak egyedül??? :shock: :lol: :lol:

KépKép
zapáné

Kép

KépKép
zapáné

Szép Napot Mindenkinek :D

Ticsi :D
Szép kis pocakrajz kerekedett!! :D Tényleg, ez most lemosható? Mert vicces lesz a szülőszobán ha nem! Ma, hogy vagy? Nekem a lenti nyomás már folyamatos, baba ugyanúgy fekszik és rugdossa az oldalam....édes nagyon, nagyjából oldalt van és szerintem a lábát is kinyújtja..gondoltam küldök le neki nyugágyat meg napernyőt csak hogy teljes legyen a kényelem!! :D :D :D ez van! pasik! :D

Gyugyikám :D
Mi ez a nagy hajtás? nem mondtad, hogy nincs neked erre időd!? :D

Dike :D
Ne keseredj el! Még semmi sincs veszve! Szerintem ezzel a jóslással ne foglalkozz!!! Majd az igazi teszt legyen + !!!

Gaby :D
görcsölés nekem is előfordult! Ahogy Ticsi írta, olyankor sokat kell pihenni!!!

Kép

KépKép
babcsi

Hahó! :lol:

Ticsi!
klassz a firka!árild már el lemosható-e vagy sem! :P
de szerintem igen, különben nem nevetnél :D
Edinkát pusziljuk 8)

Gaby!
szuper :P !görcsölés nekem is volt, a 6.hétig főleg.azóta csak szúrka piszka 2 oldalt :roll:

Babcsi!
akkor még azért drukkoljunk hogy befrduljon?vagy az mr nagyon durva lenne? :roll:

Gyugyi!
órarend monnyon le :twisted:

Tavirózsa!
lányodnak boldog szülinapot!fotó? :D

Dike!
hagyd a csudába az lh-t! :twisted: :twisted:
és relax! :wink:

Kukac!
uccsó piás-cigis hétvége neked is! :lol: :lol: :lol:

na, dobok egy sztárfotót!nem sok láccik, mert ez most csak hasi volt, de láttam 4d-n is, csak arról nem kaptam képet.
13,5 mm az ülőmagassága (10 nap alatt több mint duplájára nőtt :P ), és a gép is 7+5-nek gondolja(az cak 1 nap mínusz) :wink:

Kép
Vendég

Vicuska!
Bár én sokat nem látok belőle, de gyönyörű a babád! :wink: :lol:
Igen uccsó hétvége. De előtte még holnap és szombaton suli és még fogorvos is. :evil: Lesz 5 óra szombaton mire hazaérek. De estére szerveztünk egy jó kis búcsúpiálást. :lol:

Figyu, a tapolcai patikában lehet kártyával csengetni, vagy készüljek kp-val?

KépKép
zsófikukac

Kukac!
köszi :lol: , te is fogsz majd örülni még egy ilyen homályos kivehetetlen maszatnak is :D :D :D
igen, lehet kártyával is :wink: :wink: :wink:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

NST-n minden OK volt. 1 hét múlva doki és megint NST.
gtünde

Naaaa nem kellett valami sokat visszaolvasnom, mi ez a lustaság hölgyeim? :)

Gtünde!

NAAA akko mégegyhét minimum....ez a kisjány nem siet annyira mint a nővére :) bírod még?

Gaby!!

naggggyon szép tesztek :wink: görcsölés nomális de szedd amamgnéziumot bátran..magen b6 mehet, de szerintem a Béres magnézium sokkal jobb....én napi 3x2 szedek hogy létezni tudjak...(az elején 3x1 et használtam)

Vicuska!

Micsoda szépséges maszat wowowowowowowowow----ÉLJeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!

Babcsi!

Doki csináltatott velem egy vérképet (hétfőn megyek) amiben máj és epe funkciokat néznek, mer extrém esetben lehet ezek problémájától a viszketés és az nem volna jó....reméljük nem errő van szó, de örülök hogy ilyen alapos dokim van :)

marha hideg van ebben a házban nincs kedve az embernek kérni a távfűtést inkább beöltöznek megőrülök annyira fáááááááááááázom...... :twisted: és én utálok puloverekben ülni itthon na----kis villanymelegitőkkel fütünk majd kiváncs lesek a számlára ugye :shock:

ma mennek el a keresztlányomék jóól kifáradtam, de azért nagyon élveztem :lol: :lol: :lol: jó sokat mocorognak a kismajmaim imádom őket....ugy nézki Flóra és Dani lesz a nevük, de a változás jogát még fenntartjuk..... :wink:

méhzsájam zárt, picit rövidült C2000 van a kiskönyvemben....jövő hét vasátnap megyek aklinikára megnézetni őket és ha minde okés akkor két nap tihanyi pihenés utoljára egy darabig :wink: :lol:

öleés mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Gaby!

Nekem is voltak görcseim az elején, az orvos rögtön 3*2 MgB6-ot rendelt el! Utána lecsökkentettük 3*1-re, amit azóta is szedek. Valamelyik éjszaka megfeszült és bekeményedett a hasam, azonnal vettem be egy MGB6-ot, az orvos szerint újból fel kell emelni az adagot! Azt mondta semmi káros hatása nincs! Én a Béres féle MgB6-ot szedem!

Dike

Én is csináltam LH tesztet jóstesztként, de mivel mindig két csíkot mutatott, nem foglalkoztam vele!

Ticsimű

Nagyon aranyos kisfiad van!

Vicuska

Már most milyen aranyos babád van! Pihenj sokat!

Kép
katiee

Jó reggelt! :D

Vicuska!
Gratula a kis maszatkádhoz! :D De én nem látom. :shock: De még az uh képet sem.
Hova dugtad? :shock:
4D-n mit láttál belőle? Már van kis embrió formája? :D
Holnap viszem cict második oltásra. Kész anyagi csőd. :?

Ticsi!
Húúúú! Micsoda mester ez a kisfickó! Nem lehetett kis munka, de a lemosása sem. :D Édes kis gengszter. :D

Katiee!
Mennyire repül az idő! Már ennyi idősek vagytok?
Hogy vagy egyébként? Tudjátok már a nemét a babynek? Sejtem: fiú! :D

Mami!
Jó kis dizsi lehet odabent amikor mocorognak a lurkók. :D
Remélem jó lesz a kis pihenő. Vigyázz magatokra! :D

Dike!
Én is kivárom a hétfőt, ha törik, ha szakad. Szerintem már ne lh-tesztet csinálj ha mégis pisilhetnéked támad. :wink:

Ditke!
Én is érzem, hogy ez sem az én hónapom. :( De majd a következő az lesz mindkettőnknek! :D :wink: Meg persze a többieknek is! :D

A derekam köszönöm jobban van. Ez olyan becsípődéses fájdalom volt. Nem fáztam fel. De azért remélem a veséim sem érintettek ebben a dologban, mert nem hiányozna még az is.
Kedd óta görcsöl a hasam, kicsit érzékenyebbek a cicieim. Még csak a 30. napon vagyok. :roll:
Hétfőn azért tesztelek, ha nem jön meg. De nekem az az érzésem, hogy sajnos meg fog . :(

Akit kihagytam most, annak bocsi. :oops:

Mindenkinek drukkolok!

Főleg Grönikééknek!

Susy!
Hol vagy? Mi van veletek?
kolibri28

Vicuska!
Bejöttek a képek. :D Most már én is látom a lényeget. :wink: :D
Te mikortól és meddig ittad a Ginsenget?
Jövő hónapban szeretném én is kipróbálni, csak úgy hallottam, hogy pé. illetve beülti után már nem szabad. De miért is? :shock: Szerinted?
Köszi a választ előre is. :D
kolibri28

Reggelt! :lol:

Kép

köszi a babadicsiket 8)

Mami!
még mindíg viszketsz? :roll: jajjj, reméljük a májad oksika :D , főleg most, hogy nem is iszol ugye :oops: :lol:
szép nevek :wink:

Kolibri!
drukk a hétfői teszthez :D , én a ginsenget egészen a poz.tesztig ittam(utána csak azért nem , mert elfogyott) :roll: , meg a párom is :wink:
Vendég

Kolibri

Köszi most már jól vagyok, csak egy pár hete maradt abba a hányinger! Én kb. 17 hetes koromig hánytam minden reggel!
Sajnos még nem tudni, hogy milyen nemű babánk lesz. Pedig olyan jó lenne tudni!!!

Kép
katiee

Köszönöm csajok a válaszokat, akkor ma megyek és veszek mgB6-ot :P Elevitet szedek, azt hittem az elég :oops:

Vicuska
micsoda fotóóóóóóóóó :D hamarosan nekem is lesz :P
akkor a görcsölés elvileg már nem tart sokáig :roll:

Kolibri
drukk a hétfői teszthez +++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Katiee!
Kb. akkor kezdted érezni a baba mozgását?
Mikor lesz a kövi uh?
:D

Mami!
Tényleg klassz nevek. :D

Gaby!
Hajrá magne! :D
Mikor mész dokkerhez?

Vicuska!
Köszönöm. Akkor majd én is betárazok belőle. Elég a napi 1 amp.? :D Vagy többet is lehet?

Most készülődik a csapat menedzser szűrésre. Sürgetem őket a választással, mert különdben ki kell vennem pár nap szabit ismét vv. , meg a többi vizsg. miatt.
kolibri28

Kolibri
jüvőhét csütörtökön, már várom :P

Kép
gaby25

Az már nincs messze. :D 6 nap!!!! :D
Család tudja már a jó hírt?
kolibri28

Csináltam egy optimista vonalzót. :D
kolibri28

Üdv

Gaby

A magne b6 tényleg nagyon jó! Én a hagyományost szeretem, nekem a béres nem vált be...
Az én adagom is 3*2 volt.

Azt meg tudja vki írni, hogy a 36. háttől miért nem szabad szedni? Elfelejtettem dottorét megkérdezni... :oops: :oops:

Én most olyna fitt vagyok, mint aki nem is terhes, ha le tudnék hajolni, meg a hasam nem lenne, azt mondanám, nem is vok terhes, csak meghíztam...ez nekem má gyanús!

Megyek cipőt mosni...el a nyári, elő a téli...befagy a seggünk...és ahogy lenéztem okt elejéig ugyanilyen idő lesz! Hát szép, mondhatom!

Kép
ticsimû

Ticsi! Azért, mert megszűnteti a keményedéseket, és lesznek fájásaid. Innen már kellenek! :D Nem semmi a kicsifiad!!! :D

Bocsi, hogy eddig nem írtam, de fogzunk és hát elviszi minden napomat... :?

Mindenkinek drukk és kitartás egyben!!! Grönikém legfőkébb Neked!!!!!

Kép
Kép
sleepin

Sleepin!

Köszi!

Gröni írt tegnap smst...rengeteg gyógyszert kap, szinte egész nap fekszik, alszik, de optimista, még érzi, hogy bírni fogja!

szorítsunk!

Kép
ticsimû

Szép Napot Mindenkinek :D

Vicuska :D
Gyönyörű baba !!! innentől meg majd még gyorsabba fog nőni ! A követkető UH-n már integet a pici kezével!!!

drukkolni még lehet, csak már valszeg nem fog megfordulni...de már elfogadtam, hogy így lesz! :D

Tüncsike :D
hogy állsz? jóslók nincsenek? Tünetek?

Mami :D
valamit hallottam én is arról, hogy ilyenkor az eper termel valami anyagot ami okozza a viszketést...drukkolok, hogy ne ez legyen....nekem csak nemrég kezdett viszketni, de még a dokival nem is tudtam erről beszélni...Tihany bizti klassz lesz! Kellene is fog a kikapcs mert utána nem lesz rá sok időd :D

Viki :D
megszünteti a keményedéseket és nem lesznek fájások? én még ezen a héten is szedtem, nekem nem mondta senki, hogy ne szedjem... :shock:

Kolibri :D
azért még drukkolok!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

cija Babcsi!

Hogy vagy? Nekem dinnye má nagyon lent van...lefotóztam ma magam, és összevetettem az eddigiekkel..hát nekem látványos!

Én se tudtam ezt a magne b6ról, én is be be kaptam, ha úgy esett, hát most jegelem...:(

Én figyelem magam, de semmit nem érzek, kíváncsi vok a hétfőre!

Kép
ticsimû

ja mindenkinek!

IGEN LEMOSHATÓ!

Kép
ticsimû

Hahó!!!!

Nekem is szólt a doki, hogy a MagneB6-ot 35. héttől ne szedjem!
Vendég

Kolibri!
tecc a vonalzód 8)

Katie!
és mit szeretnétek? :lol:

Mamika!
Tihany a kedvenc balatoni helyünk :D (ott kérték meg a kezem :D )

Grönike!
drukk :)

Ticsi!
csak nem szülsz még :roll:

Babcsi!
akkor a drukk azért megy :wink:

Dike????????

Suzy, Krisz, Mofly, Ditke? :?:

képzeljétek kihíztam a gatyóimat :oops: :oops: :shock:
a hétvégén anyuval elmegyünk shoppingolni(Westend) :wink: :wink:
Vendég

Vendég

Vicuska

sztem még nem...majd okt én ... :wink:

képet dobjál a gatyókról!

Kép
ticsimû

Ticsi :D
úgy olvastam, hogy 2-4 héttel a szülés előtt megy le a pocak! Igaz ez?
nekem is úgy tűnik, hogy elindult a pocim....lehet ez akkor is ha babuci faros ? :roll:

Vicuska :D
köszi, azért jól jön az a drukk! Hátha!

Bizony-bizony, beléptél a kismamarucis időszakba! Nekem már azok közül sem mind jó! Vegyél állíthatósat mert nagyon hamar kihízod őket! :D

Kép

KépKép
babcsi

sziasztok. mindenki aki irta h csinált jóstesztet, nektek legalább 2 csik volt... :( b de már nem törődöm vele. egyik nap azt érzem h tuti nem sikerült másik nap teljesen ugy érzem h tuti most sikerült :?

Zsófikukac, Ticsimű
köszi a biztatást. hát remélem lesz a 28. napon valami halvány csíkocska.
nagyon aranyos a kisfiad Ticsimű!!! kis eleven :)

zapáné
köszi h feltetted az lh-ád, hát tényleg tök halvány, de látszik :)

vicuska!! már most nagyon szép a kisbabád az uh képen, még ha nem is látom :o gondolom mennyire jó érzés lehet neked!!

Kolibri
hát remélem h kibirom hétfőig :o nekem ma görcsölt egyedül egy picit a hasam. a mellem nagyon fáj, nagyon nagy, és a mellbimbóm már akkor is fáj ha a pulcsi hozzáér. de nem mindig. ha megfogom, akkor nagyon. bocsin a részletezésért!! neked az fáj? tetszik az optimista vonalzód :lol: szurkolok neked h már le se kelljen venned!!!

a hőm ma reggel nem tudtam mérni mert már 6kor keltem és 9kor szoktam. vagyis megmértem és szájba 36.6 hüvelybe 36.8. hát nem tudom. most ez ment volna fejjem gondolom, azaz remélem 9ig nem? vagy ha terhes lennék már mindig 37nek kéne lennie bármikor is mérem????holnap meg 5 kor kelem, majd akkor mérem és fél 7kor fekszem vissza 9ig meg majd akkor is.
ugy tudom, korai terhesség esetén, azaz akkor mikor megkéne jönnie, ha terhes valaki, annak tök száraz a hüvelye, nekem nem. :(

ezeket a dolgokat mind a babatervezők honlapján olvasom, nem én találom ki.

Ditke :(

KépKép
dike

ezt nevezitek laptetűnek, h én vok az első aki az új oldalra ir??? vagy nem??

KépKép
dike

Sziasztok csajszik! :D

Látom nem volt nagy pörgés a héten, nekem is sok volt a dolgom, jöttem-mentem egész héten.

Grönikém :D Feküdj csak sokat, nagyon-nagyon drukkolok Neked, vigyázz magatokra! :wink:

Ticsi :D Nem semmi nagy a pocid és az a rajz! :lol:

Gyugyi :D Fene abba az órarendbe..... :evil:

Ditke, Kukac :D Utólag is boldog névnapokat Nektek! :wink:

Vicus :D Szép a babócád! :wink:

Mami :D Végre, hogy megvannak a nevek. Nekem nagyon tetszenek, jó választások! :D

Kukac :D Mindjárt kedd!!! :wink:

Gaby :D Gyönyörű teszt! :wink: Nekem nem görcsölt a pocim, hanem olyan megjövősen fájdogált kb 2 hétig a teszt után. :roll:

Kolibri :D Drukk, hogy ne jöjjön meg és és a hétfői teszthez! :wink:

Babcsi :D Most már mindjárt a kezedben tarthatod a babókád! :wink:

Tünde :D Nagyon szép a tábla! :D Nálad is mindjárt kint a picuri, már nagyon izgi! :D

Ma voltam UH-n. Minden rendben a kis drágánkkal, nagyon szépen növöget, ülőmagasság 4,8 cm. :D Büszkék vagyunk Rá apával! :lol: :wink:

Megyek, mert elfáradtam.... Szép estét mindenkinek!

Pussz
fenci

Babcsi!

Ne idegelj! 2-4 hét jesszus, szerintem a 2 letelt...Nem tudom, hogy farosnál lejjebb megy-e passz...nekem úgy tűnik a képen, hogy a sejhaját tolta ki, hosszabb lett, de a gyomorszámból eltűnt a cucc...

ha meg tudom buherálni dobok egymás melletti képet mingyá...

Most olyan jó lenne emlékezni az utolsó hetekre Árpival...nem emlékszem mikortól ment a hasam...mert sztem az ember teste, az ürítéssel felkészül a szülésre...nem?
No nekem ma elkezdődött...remélem a hétfőt megvárja, addig nincs dokim!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

na ezek a pocakok 31-33-36

sztem eltűnt a teteje...azóta kapok levegőt...a 33 hetes kép utáni napon emlékszem, hogy arra keltem éhes vagyok!!!!!!

Mami

Nem tettél képet a szobáról! Meg a járgányokról, mármint nem a hirdetésit, hanem a sajátot! Ezt még kérjük! :wink:

Kép
ticsimû

Tegnap már nem volt erőm írni. Ma sincs sok. :?

Ticsi
Na, ne idegesíts ezzel a hasmenéssel. :shock: Nekem tegnap elég sokat ment a hasam, vagyis sokat nagywc-ztem. Este meg volt szerintem 1-2 jóslóm. Aszittem, már megyek szülni. :shock: Vazze, azért be vagyok tojva! Ja, és még hányingerem is volt. Meg elég sokat keményedik a pocim. Én holnap csináltatok Apával új pocak képet, hogy lássam, mi a helyzet.
Hú, Árpi szépen kipingált Téged meg a padlót is! Lejött?? Mert Réka a dohányzóasztalt firkálta össze, arról nem jött le. Mondjuk, nem izgat, mert elég ócska már, meg úgy örököltük Apóstól.
Gröninek mennek a drukkok! Szorítsa!!

Mami
Jók a nevek! Majd beírom Danit is. :) Nekem 36+2-n volt C2 a méhszáj.

Ditke, Zsófi
Nagyon Boldog Névnapot utólag is!!

Ticsi, Babcsi
Dehát én írtam, hogy magnéziumot csak a 36. hétig lehet szedni! Tessék figyelmesebben olvasni! :) Homeos cuccokat nem kezdtétek még??

Vicuska
Én látom a kis lurkót a képen! :)

Fenci
UH-s képet nem raksz föl?? Betenném a tábliba.

Ja, tegnap még alkottam egy "családi" fotót (megtaláltam Apa gyerekkori képét is) Én+Réka+Apa:
Kép

Visszalapozni már nincs erőm. Bocsika. :oops:
gtünde

szijjjjjjjjjjjjjja Tüncsi!

Ezek a dolgok engem is aggasztanak, sztem az éjjel nekem is volt 1 jóslóm...és a hátam is nekiállt fájni.

Viszont nem keményedek...

Igen olvastam a 36. heti magne b abbahagyását, én csak kíváncsi voltam miért nem lehet...

Én nem merek homeózni...nagyon félek, hogy hatnak is!

Tudom ez hülyén hangzik, d emi van, ha nem érek el a kórházig...a szülésznőm mondta, ha ott vagyunk, és bafagy a cucc, akkor ott homeózunk...hát én asszem ezt választom...

a málnalevelet azt először gondoltam, hogy iszok, de azt se merek...fú jobban félek ám, mint Árpinál

lejáccottam minden napszakot, hogy hogyan lesz...hát mi lesz, ha éjjel megyünk, gyereket fle kell kelteni...neki is csináltam csomagot, váltás ruha, pelus, csőröspohár...de éjjel nincskire hagyni...jesszus
sztem ez nem lesz apás szülés...apa nem fog ráérni...

ha csak vmi csoda folytán anyukám nem jön hamarabb, még 2 hetet kért, mondtam, hogy beszéljen Ádámmal, mert nekem má nem megy

nálatok hogy lezs?

Kép
ticsimû

Ticsi
Nekem is fájt a hasam meg a derekam is, azért voltam betojva. Nagyon hasonlított ahhoz, mikor indították - jó erős menzis. De csak kettő volt az éjjel, meg egy 3. enyhébb. Napközben is, mikor keményedik, néha fáj, de hamar elmúlik és nem erős a fájdalom. Az éjjeli elég hosszú volt.
Én szedem a homeot is meg iszom a málnalevelet. Viszont én is jobban parázok, mint Rékánál. Ui. ott nem is volt időm. :) Mert mikor elkezdett szivárogni a víz, még nem is számítottam semmire. (Nem a szivárgás miatt, hanem még előtte) A 36. hetet kezdtem csak, gondoltam, van még 5 hetem a 40.-ig. Én kis naiv! :D
Hát, ha hétközben jön, akkor elég húzós lesz. Főleg, ha napközben. Ui. ketten vagyunk itt Rékával. Riasztanom kell Anyukámat meg Apóst is. Anyum visz a kórházba, Após vigyáz Rékára. Ja, meg Apát is, hátha hazaér addigra. :) És innen kb. 20-30 perc a kórház, meg még ugye nekik is haza kell érniük. Ezért szugerálom, hogy hétvégén jöjjön. Bár most beszéltük meg Apával, hogy jövő pénteken hazajön és már marad is. Nekem vagy Apa vagy Anyukám, ha lehet, mindkettő legyen ott. Én nem akarok egyedül szülni. :roll:
gtünde

Na, megyek alukálni, bár nem nagyon merek lefeküdni a tegnapiak után. :? :roll:
gtünde

ticsi!
szép lett Árpi műve nagyon édes lehetett amikor a tesónak rajzolt!!!!
szerintem hamarabb meglesz a manó mert nagyon lent van a pocid!!!!!!
szurkolok hogy hétfőig bent maradjon meg azért maradhatna egy kicsit!!!!

gtündi!
na nem megijjedni a jóslóktól csak pihenni amennyit csak lehet!!!!
kivi vagyok a pocifotódra!!!!!

vicuska!
édes a manó bár még picike de nemsokára ő is nagy lesz!!!!!
rókakoma kerülget már???

gaby!
nagyon szép tesztek szurkolok hogy minden rendben legyen!!!!
ja nekem is volt menzis görcsöm manóval de látod már mindjárt egy éves lesz!!!!!

babcsi!
ezerrel mennek a drukkok neked!!!!
ügyi vagy hogy elfogadtad a helyzetet de hidd el tényleg nem lesz gond!!!!!

gröni!
drukk hogy manócska maradjon még sokáig a pocakban!!!!

fenci!
azta mindjárt 12 hetesek lesztek hogy telik az idő!!!!
ja és gratula a kiskönyvhöz meg hogy minden rendben van a manócskával!!!!

mami!
most olvasom hogy megvan a babaszoba??!!!!
tessék képet rakni!!!!
drukkolok hogy a viszketés ne okozzon problémát és hogy el tudjatok menni pihenni!!!!!

tavirózsa!
boldog szülinapot a lánykádnak!!!
nektek mikor van a házassági évfordulótok???

kolibri!
mennek a drukkok a poz teszthez!!!!!

dike!
nem elkeseredni és nem feladni a reményt addig amíg meg nem jön!!!!!

ditke!
akkor ez a hónap tuti a tiétek lesz!!!!!
gratula a házassági évfordulóhoz!!!!!

rólunk: a gyerkőcök sajna betegek benyeltük a szeptemberi virust de mondjuk Bence már jobban van és hétfőn mehet oviba!!!! Balázs meg most esik bele teljesen. képzeljétek elvittem a dokinkhoz de sajna szabin volt és volt ott egy másik hát írt fel neki nurofent meg orrcseppet és kész! mondom neki hogy folyik az orra és tüsszög azt mondja nem baj de ő akkor sem ír fel antibiotikumot mert mnek az a gyereknek vagyis a 11 hónapos babának ki kell tudnia jönni a betegségből segítség nélkül is!!!!
na hát jól ki vagyok vele segítve mert ma este már köhög még jó hogy elvittem dokihoz!!!!!

na ezt jól leírtam bocsika ha nem érthető de fáradt vagyok mert ma meg odavoltam a fősulin!!!!
amúgy jól vagyunk Balázs már majdnem egyedül sétál szóva nagyon ügyes!!!!

na befejezem mert sok leszek akit kihagytam annik is puszi!!!!
tündi23

Ehiszem...

Én a párom uncsitesójáékat fogom riasztani...de éjjel nem lehet, mert az egyikük babázik, a másik babát vár...meg kell várni a reggelt...

Anyumék is csak reggel tudnak jönni, 120km, anyós meg egyáltalán nem 300...

Szóval szép dolog a homeó, de meghagyom neked!

Jó éjt!

Kép
ticsimû

Tündi!

Nekünk ugyanilyen gyerekorvosunk volt, váltottam....

Én nem értem ezt a mai trendet..oké nem kell mingyá a legdrasztikusabb módszer, de könyörgök! Ha meggyógyulhatna egy gyenge antibiotikumtól 2-3 nap alatt, akkor miért kell hetekig kínozni, aminek úgyis az antibiotikum a vége!!!!!!!!!!!

Utálatos ez a rendszer!

Kép
ticsimû

sziasztok!

ticsi!
hát képzeld a saját dokinkkal nincs is semmi baj csak most ez a helyettes volt és azt mondta hogy a gyereknek nincs semmi baja csak hogy ez egy vírusfertőzés!!!
még jó hogy van itthon gyógyszerem igaz nem antibiotikum de már ma sokkal jobban van!!!!!

hogy telt az éjszakád????

tündi!
na el mertél aludni????
milyen volt a te éjszakád???

tényleg kismamik honnan fogjuk megtudni hogy megszülettek a babók??????

na szép napot megyek takarítani mert a fiúk elmentek mamázni!!!!!!!

szép napot!!!
tündi23

Ticsimű
szerintem is sokkal lejjebb van a hasad, kitartááááááás :)

gtünde
szorítok, remélem a mai éjszakád jobban telt!!!???

tündi23
sajnálom Balázst,gyógyulást kivánok!!!!!

nekem ma reggel 37.1 volt számban a hőm :D a méhszájam visszahúzódott, úgy ahogy kell. most megint reménykedek!!!!ha lett volna ma itthon teszt tuti megcsináltam volna.nekem is néha görcsöl a hasam, vagy csak igy szurkál.
várom a hétfőt szoritsatok, h sikerüljön!!!!!
ja és a párom tesója ma tart szülinapi bulit, csomó ember, pia, jó hangulat.... és én nem ihatok????????????????szerintetek????mi van ha már állapotos vok?? ti mit csinálnátok?

KépKép
dike

KépKép
dike

Dike!

Ha megkívánsz vmi piát a szülinapon, azt nem csak te kívánod már, ha babás vagy, hanem a gyerök is! Én pl bailey's ittam a szülinapomon, és néha egy egy pohár vörösbort, ami ugye még a vérképhez is isteni...szóval sztem mértékkel nyugodtan, egy pohárka lassan elkortyolgatva nem fog ártani, és még magyarázkodni sem kell! :wink:
Szép a hőd! Várjuk a zebrát!

Tündi

Én nagyon rosszul aludtam, lehet Tüncsi éjszakája most hozzám vándorolt, 2 óra alatt 3 fájás...már készültem, hogy riasztom apjukot...de aztán elmondtam a manónak, hogy vasárnap estig tuti nincs doktorbácsi, legyen szíves addig kibírni! Én meg megfogadtam, hogy ma alszok a gyerekkel, és pihizek annyit, amennyit csak lehet, lehetőleg vízszintben...hétfőtől má nem félek, de most nagyon betojtam!
És hasmenésre ébredtem! :?

Kép
ticsimû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?