Új privát üzeneted érkezett!

AliceKép
Általában én inkább délután-este eszem többször, így hiába mosogatok el este, reggelre megint tele a mosogató!Kép Valaki titokban rájár a hűtőre éjszakánként, csak nem tudom ki lehet!Kép
Egyébként szörnyű a gyomrom, egy tányér levesnek 3X kell nekifutnom mire kivégzem, ugyanis ha egyszerre befalom annak gyászos következményei vannak.Kép

Egcsi
egcsi
 


Sziasztok

Edit
Éjszaki szopi lassan nálunk is idejét múlatja, mert Annácskám, tegnap este 8tól aludt reggel 3/4 6ig!!!! Aminek nagyon örültünk, de mellesleg kicsit megijedtem, h ennyi kimarad a szopiból. Azon gondolkodtam, h fejnem kellene, h el ne apadjopn idejekorán. JA, meg a legújjabb, képzeljétek, valóban nagylány lettem, szóval, fogamzásgátlás ... gyogyszert nem szeretnék, mert nem ígyis "megerősödtem" a szoptatás alatt, a gyogyszertől meg tutti jönne még vagy + 5-6 kg. Szóval vmio okosat kell kitalálnom.

A Szülőszobát én direkt nem néztem, mert nekem nagyon rossz volt utána lévő éjszakám, végig bőgtem, mivel annyira szerettem volna én is átélni, de nem lehetett. Szóval én még csak a bemutatóját is elkapcsoltam.

Regina
Fejőgépet én is az Aventos kézimixert használom, nekem nagyon bejött a durrantós időkben... a többit nem tudom, h milyen ...

Cory
Olyan szép nagyfiad van ...


Megyek, mert vasalnom kell Kép Kép


Su
susie
 
 


Sziasztok!
Egcsi!Kép
Már régóta olvasom a babanet-et (több éve), és úgy emlékszem, hogy te Egerben laksz, jól emlékszem? Ha igen szeretnék tőled kérdezni emilben! Köszi, és elnézést az off-ért
Üdv, mostnévtelenKép
Névtelen
 

 
 

Egcsi

Ki az aki megdézsmálja a hűtőtöket ? Kép
Érdekes nállunk is van ilyen emberke aki este 11-12 körül matat a konyhába Kép

Alice
8+2
malice
 
 


Sziasztok!

Hallottak alapján én aztán egyszer sem nézem meg a Szülőszobát.Egy könyvben láttam éles képet,hogy bújik ki a baba és úgy döntöttem,akkor inkább nem nézegetek semmi effélét.Mert még a végén eleve császároztatok.

Megyek aludni,mindenkinek pusszantás!
Kinga Kép
nyinike
 
 


Zsizsa!
Jó hogy írtad ezt a vasraktáras dolgot. Bence 3 hetes kora óta kap naponta vasat, mert a doki ránézésre úgy ítélte meg hogy vérszegény. (Meg az anyja is.)
Ráadásul így hogy koraszülött volt, azt mondta hogy olyan rohamosan fog nőni (ami be is jöttKép) hogy nem fogja bírni "vasilag" ezért adjunk neki.
Úgy beszéltük meg hogy féléves koráig kapja, aztán meglátjuk, esetleg egy vérvétel és kiderül hogy kell-e tovább.
De így belegondolva a hozzátápival végülis egy csomó vasat fog kapni, és talán nem is kell neki tovább adni. Vérvételt semmiképp nem fogok neki engedni! Elegem van a sok szúrásból. Ha ránézésre még mindig úgy látja majd, inkább kapja tovább egy ideig+kajcsikból is jut.

Nem tudjátok véletlenül hogy a szervezetben felhalmozódhat-e a vas, vagy a felesleg kiürül?


Szülőszoba: én is várom a MÁVos szüléseket, remélem lesz! Bár nekem közvetlen élményem nincsKép

Susie!
Sajnálom hogy téged ennyire mélyen érint az hogy császárral született a kislányod.
Valahogy én nem érzek emiatt semmiféle hiányt, tudom sokan úgy gondolják hogy nem is jó anyák emiatt, mert nem szenvedtek meg érte, de én nagyon-nagyon szeretem Bencét, és úgy gondolom hogy nem attól függ hogy vki jó anya vagy sem, hogy hogyan szült.
És még ráadásul nem is fájtKép
Persze biztos felejthetetlen élmény a "normál" szülés, és én is arra készültem, de így utólag nem bánom ám. Ugyanúgy itt van nekem a pici fiam, akit az életemnél is jobban szeretekKépKépKép
De persze ez csak az én véleményemKép

Megyek ebédelni, mert meghozták a kajámat.
Pussz!
Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Kinga Kép

Alcsikázz csak eggyet a nagy izgalom után rádfér.
Bár csak én is lefekhetnék , de elég hülyén néznék ki itt az íróasztal alattKép

Alice
8+2
malice
 
 


Sziasztok!

Szuri: Én is csak egy éves kora után adatom be az agyhártyagyulladás elleni oltást, előtte feleslegesnek tarom.

Zsizsa, AnnAnn, én is most kaptam meg szülinapomra azt a könyvet, már el is olvastam, s bár nem nagyon tudok hinni benne, de kipróbáljuk, hiszen ártani nem ártKép


Bébiételekről:

Nekünk nincs időnk főzni, meg nem is vok egy konyhatündér, ez pajelölt reszortja leszKép, így nálunk (mivel két gyerek van) rengeteg bébiétel fogy. A kecskeméti bébiételek a legolcsóbbak, bár a legrosszabb ízüek is szvsz. Ezek olyan 150-200 Ft körül vannak. Bár most a másik fajtát a kecskés kecskemétit (ezentúl univer) kiárusítják a hiperekben. Most pl a Tescoban 92 forint. Mi már a Corában is rengeteget vettünk, meg most a Tescóban is, előre is vettünk sokat. A következő árfekvés a Mildi és a Nestlé.
A Mildi szvsz bűnrossz, a gyümölcsei úgy teli vannak nyomva c-vitaminnal, hogy nem lehet megenni, olyan savanyú. A gyerekem egyet sem volt hajlandó megenni a Mildiből. A Nestlé ellenben nagyon ízletes, nálunk mindkét gyerek imádja, egyetlen baj, hogy a 8 hónapos, és az egyéves bébiételekből csak 3-4 fajta van. Ezek olyan 200-260 Ft körül vannak (a 8 hónapos kortól való Nestlé 220 g, az 1éves 250g)

A legdrágább a Hipp, sokan áradoznak róla, merthogy bio, és tényleg jó is lenne, ha megenné a gyerekKép Eléggé iztelen bébiételeket gyárt.
Ezek olyan 270-300 Ft körül vannak.

Hirtelen ennyi jutott eszembeKép

Puszi
Zsófi

Ui: Annyit szerettem volna még kérdezni, hogy szerintetek mit tegyek Bencivel? Ugyani mióta fel tud állni, mindig mindenhol feláll, és állandóan hanyattvágódik. Akkorákat csattan a feje, hogy hihetetlen. Eddig még csak a parkettán esett el, de mi lesz, ha egyszer a kövön teszi meg? Előre félek...
Létezik babáknak bukósisak???

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


pajelölt=apajelölt, aki szakácsKép

Figyuszka, Pestiek!

Én jövő hét végén Pesten vagyok, nincs kedvetek egy talit, esetleg egy minitalit szervezni???
Úgy megismernélek benneteket, no meg a babákat is!!!
Lécci, lécciKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Újabb terhességi tünetem, hogy egyre szórakozottabb vagyok. Például múlt héten ment úszni Peti fiam, én összepakoltam neki az úszáscuccát: fél pár Peti papucs, fél pár Rita papucs. Abszolút nem tűnt fel, hogy az egyik 3 számmal kisebb és egész máshogy néz ki.
Tegnap előtt tiramisut akartam csinálni, felbontom az ehhez vásárolt Party vajkrémet, nézem, hogy miért van ez tele zöld foltokkal. Hát azért, mert zellereset vettem. Az tiramisuba nem annyira jó.
Ma meg túrógombócot főztem ebédre és amikor kiszedtem a vízből, akkor kezdtem el gondolkodni, hogy nem szokott ez ilyen fehér lenni. Persze, mert azt teljesen elfelejtettem, hogy zsemlemorzsát is kellene pirítani.

Amúgy jól vagyok, bár kicsit tartok tőle, hogy mikor csinálok valami még nagyobb baromságot.

Én jövő kedden megyek UH-ra!!!

Panó
panó
 
 


Sziasztok!

Zsófi!
Nem fogod elhinniKép Épp mikor elküldtem az előbbi hozzászólásomat, eszembe jutott hogy bár tavaszra terveztük, de mégis olyan jó lenne most egy talit szervezni!
Már én is úúúúgy megismernélek benneteket és olyan jó lenne a babákat összehozniKép
Ha nem lennénk olyan nagyon rengetegen akkor akár nálunk is lehetne, bár csak 56 nm-es a lakás, szóval tényleg nem sokan férnénk elKép Bár van nagy ágy, a még nem leeső babákat oda is tehetnénk, a forgolódó babákat pedig a habtapira, játszószőnyegekreKép (?)
Egy baj vanKép nekem épp a jövő hétvége nem jó mert megyünk Szolnokra.
Vagy mikortól vagy Pesten? Pénteken esetleg napközben?


Tényleg Lányok, akinek jó lenne vmelyik hétköznap délelőtt vagy délután, nem szeretne talizni? KépKépKép

Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Kinga: el volt törve a bordád?
Amúgy az érkezési oldalt te nem fogod látni. És amikor a baba kibújik, az amúgy is egy másállapot szerintem.

egcsi: csak óvatosan, ne vidd túlzásba! Sajna a takarítás megvár minket! Kép
A férjem szerint nem a vér az, ami megviseli a palikat, hanem az, hogy mi szenvedünk, és ő nem segíthet. Nekem ezt mondta anno.Pedig sokat segített! Kép

Alice: jól teszed! És eszel is? Vagy csak edény van?

Zsuzsa
zerko
 
 


Zsuzsa Kép

Naná hogy eszek Kép mikor mit találok, de a Szerelmem gondoskodik arról hogy ne egy porárból igyon 1 óra alatt hanem legalább 4-bőlKép
Tehát pohárkészlet elfogy mire hazaérek.
Tányérról nem is beszélve.

Alice
8+2
malice
 
 


Sziasztok!

Kinga: ügyes vagy!Kép pihenj!

Babanyúl: biztosan reggel veszik le a véredet, mert labor csak délelőtt van!!! Sőt 10-ig!
Nálunk természetesen megvárták, hogy ne pulzáljon a köldökzsinór és akkor vágta el a kispapa, nem volt semmi vér. Nálunk apa elájul a vérvételnél, mégis a szülést kibirta, sőt élvezte, végig a fejemnél volt, így nem látott olyat, amit nem akart.

na itt van egy kedvcsináló kép a szüléshez!Kép:
Kép


Üdv: Zsuzsi
zsu26
 
 


sziasztok.

Ma sokat foglalkoztam vele, mert piszkálta a fantáziámat. Nem veszem el Panó kenyerét, de megmutatom.
Panó: vigyázz, mert ebből baj lesz! A fekete mosásba ne önts hipót! Kép

Kép

Zsuzsa
zerko
 
 


Zsuzsa, ma én is gondolkodtam!

Kép

Panó
panó
 
 


PanóKép
Kép

Zsuzsa
zerko
 
 


Zsuzsi!

Nagyon klasszak a képek!

Látom a táblázat még mindig nem teljesen jó, legközelebb nagyobb vagy vastagabb betűkkel csinálom, de most már nem akarok több képet feltenni, mert szegény modemesek majd nem bírják kivárni míg letölti az oldalt.

Zsuzsa!
Te milyen programmal csináltad a táblázatot?

Panó
panó
 
 


Panó:
Word+Paint. És te?

Zsuzsi: tényleg megható képek.

Zsuzsa
zerko
 
 


Nekem a 23-a péntek lenne a legideálisabb! Vera neked jó lenne? Összehoznánk a BencéinketKép
Csütörtök estétől vagyok fenn, vag péntek reggeltől.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Vera!

Vasat mi is szedünk, én Aktiferrin kapszulát , a baba meg ue. cseppekben. Én is megkérdeztem hogy meddig, nekünk azt mondták hogy hadd menjen csak az a vas, ártani nem fog. De ennek utána nézek még ma hogy kiürül-e, van eü.dolgozó a családban, majd megírom.

Gabi:

Bár az én babám tápszeres, és így teljesen más a helyzet, de én egy icipici almát adtam neki két etetés között. Ugyanúgy evett időben, szóval nem esett hanyatt egy kis almától. Csak az a baj, hogy most már sokkal több almát megenne, de nem merek többet adni, mert az meg már kiváltana egy étkezést, és ahhoz ő még kicsi...Kép szóval ugyanolyan tanácstalan vagyok mint te Kép

Susie:

én megértelek, én is császárral szültem, altatásban. baromi rossz volt mikor jóval később bemutattak neki, és azt mondták hogy ő az én lányom....."aha, biztos...ha maga mondja...."- gondoltam. Egyszerűen nem éreztem a magaménak...ennyi erőből bármelyik gyerekre mutathatott volna...ez sokáig nagyon rossz volt...Kép

megnézem ezt a "vasas" dolgot aztán jövök...
gregina
 
 


Zsuzsa!

Excell + Power Point

Akkor a terhesség korát te javítgattad ki mindenkinél, hogy aktuális legyen? Én azért szenvedtem annyit, mert mindenképp Excellben akartam, mert az tud magától számolni.

Panó
panó
 
 


Panó:
Az lett volna a kényelmesebb, de addig még nem jutottam. Erre volt időm. Majd megpróbálom, ha tehetem.
Ügyi vagy!
Zsuzsa
zerko
 
 


Lányok, mind a két táblázat gyönyörű, köszönjük.Kép

Chello
chello
 
 


Sziasztok!

Ann,
majd írd meg, milyen volt a homeopatánál! Kíváncsi vagyok.Kép

Cory,
nekem szinte csak jó emlékeim vannak (leszámítva a szülés nehézségeit), mondjuk én a választott orvosommal és szülésznőmmel szültem, és ők nagyon jók voltak, végig segítettek, sőt a szülésznőm a tej beindulásánál is segített, kétszer is bejött lefejni a melleimet, hogy jobban meginduljon a tej, és hogy ne gyulladjon be.Kép

Judit,
itt is el volt kötve a köldökzsinór, szerintem anélkül nem is szabad elvágni. Nekem sajnos nem tették Gabit rögtön a hasamra, mert oxigénhiányos volt, tiszta kék rongybaba, ezért rögtön elvitték a gyerekdokihoz. Egy óra múlva hozták vissza, akkor már teljesen rendben volt, szépen lélegzett, és már meg is volt mosdatva.

Szülés: én egy hétig sírtam, amikor eszembe jutott a szülés, de nem ám a boldogságtól. Úgy éreztem, hogy én ezt még egyszer biztosan nem csinálom végig, és Gabi egyke marad (szemben a tervezett négy gyerekkel). Aztán szép lassan halványult a fájdalom emléke, és most már megint négy gyereket szeretnék, de amikor jobban felidézem a szülést, már előre félek tőle egy kicsit (majd elmegyek kismamajógára előtte, vagy tudomisén hova, hogy ez eltűnjön). A férjem is úgy nyilatkozott, hogy szörnyű élmény volt, persze nem maga a szülés, hanem látni engem szenvedni, meg a doki és a szülésznő aggódó arcát; azt mondta, majdnem sírt már az utolsó pár órában, nagyon nehezen tartotta vissza. Az tény, hogy amikor kibújt, az a pillanat csodás volt, de aztán ugye rögtön elvitték, alig láttam, csak kérdezgettem, hogy minden rendben van-e vele.

Vera,
úgy emlékszem, hogy valamelyik kismamában volt szó a vas túladagolásáról, majd utánanézek. Gabi is egy kicsit sápadt, de a mi dokinénink azt mondta, hogy ő nem szokott csak úgy ránézésre vasat felírni, csak vérvétel után. De azt mondta, hogy ebben az influenzás időszakban ne vigyem el, mert szerinte nem vészes a sápadtság, és szépen is gyarapszik Gabi, ami vashiánynál nem így lenne.

Zsófi,
akkor te is csatlakozol a homeopata klubhoz.Kép Fejvédőt lehet kapni, de én nem ajánlom (a szakemberek sem), mert akkor nem tanul meg úgy esni, hogy vigyázzon magára, és emiatt később lehet gond (pont most mesélt a védőnő egy ilyet). Az elején ott kell lenni mellette, és megóvni a nagyobb bajoktól, aztán megtanulja, hogy először a fenekére csüccsenjen le, ha elveszti az egyensúlyát, onnan meg már nem tud nagyot koppanni.

Tali: kocsi (és vezetéstudás) hiányában én inkább várok tavaszig, mert nem szívesen békávéznék most.

Na megyek teregetni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Tényleg nagyon szépek a táblázatok! Milyen sokan lettünk, mennyi baba lesz nyáron!!!! Jaj, de jó!!!

Zsuzsi (Elegem van a náthából!Kép Nem lesz baja a pocaklakónak???)
zsu26
 
 


Vera:

van egy olyan tulajdonsága az emberi szervezetnek hogy vaskapacitás. Egy bizonyos mennyiséget elraktároz (egy egyénenként változó), a többi pedig kiürül...ezért színezheti meg a székletet! de azért nem illik túladagolni - hát ennyit tudtam meg
gregina
 
 


Sziasztok!

Jujj,Zsuzsi,de cukorka a babád egy pillanatosan!!!És a mostaninak sem lesz baja,ugyanilyen tündér lesz!

Panó,Zsuzsa!Köszi a táblázatot,gyönyörűek!

Zsuzsa!Igen,sikeresen lezúgtam egy lóról.

Panó!Ügyi vagy,akkorákat nevettem rajtad!Bocs! Kép

Engem meg mégis versenyeztetni akarnak tavasszal,sőt februárban már egy poszterrel kellene fellépnem...ÁÁÁÁÁÁÁ
Kinga
nyinike
 
 


Sziasztok!

Lányok, köszönöm a bébipapis infókat KépKép Nekem olyan vegyes érzéseim vannak a hozzátápival kapcsolatban: egyrészt már nagyon várom, másrészt olyan jó szoptatni Kép De az is izgi lesz, amikor az etetőszékben ott ül velünk Zsoltika az asztalnál, és adjuk neki a papit Kép

Susie,
gratula Annácska alvásához! Kép Szerintem nem apad el a tejed attól, hogy éjszaka nem szoptatsz. Egyszer rákérdeztem a szopistopicban, ott is azt mondták, amit tapasztaltam: a szervezet átáll arra, hogy éjszaka nincs etetés, tehát kevesebb tejcit termel. Mármint éjjel Kép Nálam így is volt. Aztán amikor visszajött az éjszakai szopi, megint volt tejecske, sőt! Éjszaka előfordul, hogy át is öltözöm: melltartó és hálóingcsere, szerencsére nem minden éjjel Kép

Zsizsa,
sikerült játszószőnyeget találni? A szülés nekem nagyon-nagyon szép élmény volt Kép 4 gyerek nem lesz semmi! De kistesót mi is szeretnénk, persze majd idővel. Olyan jó lenne egy kislány is Kép

Zsófi,
esetleg a járóka segíthet még nektek, persze csak ha Bence megmarad benne Kép

Regina,
mi is az almával fogjuk kezdeni. Valószínűleg én is két szopi között kínálom majd meg Zsoltikát. Kíváncsi vagyok, mit szól majd KépKép Már vannak kis tálkáink és kanalak is. Még poharat szeretnék venni neki, valami jó kis csőröset. Már csak azt nem tudom, hogy cumisüveget fogunk-e még használni, ugyanis az is van, még az eredeti csomagolásban Kép

Vera,
a tali nagyon jó 5let Kép Sajnos mi hétközben nem tudunk menni Kép Apa dolgozik, ő viszi az autót is. Én amúgy sem vagyok valami nagy sofőr, nincs gyakorlatom. Pedig én is gondoltam már egy kis találkozóra, olyan jó lenne! És mi nagyon közel is lakunk egymáshoz Kép BKV-t nem merek bevállalni, mert a babakocsink önmagában is iszonyú nehéz. Egyszer már fölszálltunk a 4-es buszra, az szerencsére olyan alacsony padlójú, de pl. a villamosal még várunk.

Hát a mai sétánk nem volt semmi! Folyamatosan nyöszörgött szegény Picurikám, aztán átment sírásba Kép A szóba jöhető tényezőket kizártam: séta előtt volt szopi, pelus rendben, Zsoltika nem fázott, sapi nem csúszott a szemébe. Lehet, hogy most az éjszakai nagy alvás miatt nem tudott séta közben elaludni... nem tudom. Remélem holnap már jobb lesz Kép

Zsizsa, nekem is teregetnem kell Kép
Üdv mindenkinek:
Gabi

pgaboka
 
 


Regina

Hűű akkor mi sorstársak vagyunk, mert én altatásban szültem Kép Sőt, nekem az ustó 2 percben derült ki, h altatás lesz Kép

Vera
Nekem nem a csaszi miatt rossz, hanem amiatt, h egy darab fájásom, még jósló sem volt...
Az szerintem is hüllleség, h a csaszis mamik később érzik az anyaságot, mi már a pocakban is anya és lánya voltunk, ahogy most (csak most már meg lehet zabálni ezt a kis puncist Kép)!!!! Csak az az első tekintet, az első pillantást szerettem volna megélni Kép mindjárt megint sírva fakadok, mint ahányszor ez eszembejut ... úgy érzem, mintha vmi óriási dologról maradtam volna le.... de az is nagyon szép érzés volt, amikor behozták hozzám, mikor felébredtem, és a szülésznő a vállamhoz rakta és úgy tudtunk aludni vmi 2-3 órát ... annyira boldog voltam, mint még soha Kép csak néztük egymást és hallgattunk nagyokat Kép

na megint sírok Kép

Megyek és nézem, ahogy alszik Kép

Su
susie
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsánat, hogy most nem reagálok senkire, csak azt szeretném megkérdezni, hogy így első harmados terhesen ha az ember lánya belázasodik, mit lehet esetleg bevenni??? Érzem, hogy hótt beteg leszek, talán estére/éjjelre be is lázasodom... Heeelp!

Beja
beja
 
 


Szia Beja!

Többiek nemtom,hová tűntek,de nekem azt mondta az orvosom,hogy homeos bogyót vegyek csak be,ha nincs nagyobb gáz.De ha van dokid,akkor hívd fel és kérdezd meg inkább,semhogy bármit beszedj!Pl sajna,Coldrexet azt nem szabad... Kép

Kinga
nyinike
 
 


Sziasztok Lányok!

Akkor ki lenne még benne egy 23-ai taliban? Kép
Felajánlanám a lakásunkat a találkozó helyszínéül, feltéve ha nem leszünk 20an, ugyanis akkor már nem férünk beKép
Mi valószínűleg aznap délután, legkésőbb 5kor megyünk Szolnokra, úgyhogy a legideálisabb a délelőtt 10 órától délután 4ig tartó időszak lenneKép

A kék metró vonalán, az Árpád hídnál lakunk, a metrótól 5 percre, a rendőrpalota mögött.

Aki szeretne jönni, az légyszi szóljon, hogy legyen idő a szervezésre.

De minél többen gyertek ám, mert mindenkit látni szeretnénkKép
Gabi, ti olyan közel laktok, max. félóra séta babakocsival, így sem tudnál jönni Zsoltikával? Olyan jó lenne!

Üdv: Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Probaltam elolvasni mindent, de mire a vegere ertem a felet mar el is felejtettem, szoval igy sajnos nem az igazi, hogy csak munka utan jutok a gephez. Na mindegy!

A tablazatok tenyleg szuperek, de en azt hiszem 14-15-en fogok szulni, mert nem voltak 28-as , csak 29-30-as mensijeim.

A szuloszobaval kapcsolatban meg furcsa, hogy ennyire nem szeretitek. En kifejezetten orulok neki, hogy ilyeneket is mutatnak, hiszen minden szules mas es ki tudja nekunk milyen sikeredik, szerintem nem kell az embernek nagyon magara vennie, inkabb mint informaciot elraktarozni. A masik, hogy en teljesen meghatodom, mikor kibujnak a picikek, allandoan vegigbogom a veget, a parom mar mondta is, hogy talan nem kene neznem, szetsirom magam. Az engem is zavar, hogy ugralnak ossze-vissza, de azert nem annyira rossz musor, foleg, hogy az ember ilyet soha nem lathatna. Es elso szulo nokent szerintem jobb tisztaban lenni bizonyos dolgokkal.
Soha nem gondoltam volna, hogy a koldokzsinor ilyen vastag!!! Szoval lehet, hogy most kiakadtok ram, de en biztos, hogy megnezem az osszes adast. Az ember ugy is tudja, hogy a korhazban, ahol szulni fog milyenek a korulmenyek.
En peldaul mar utananeztem es Kistarcsan vadi uj egyszemelyes szuloszobak vannak, pasztell szinekkel kifestve, olyanok, mint egy otthoni szoba, van bennuk sarokkad, meg minden fele eszkoz, lehet felhomalyban szulni, a szuleszno illoolajjal megmassziroz, ha azt szeretned, es allitolag a dokik ha kell masznak utanad a foldon, ugyhogy elegge az alternativ szules hivei. Szerintem nem nagyon hasonlit az eddigiekre, amik a filben voltak. De lehet, hogy kesobb ilyen is lesz. Majd kiderul.
Remelem azert nem utaltok nagyon, hogy en a masik oldalra alltam. Hatha megvaltozik majd a Ti velemenyetek is, ki tudja?Kép

Jo pocakosodast!

Sziasztok!

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Probaltam elolvasni mindent, de mire a vegere ertem a felet mar el is felejtettem, szoval igy sajnos nem az igazi, hogy csak munka utan jutok a gephez. Na mindegy!

A tablazatok tenyleg szuperek, de en azt hiszem 14-15-en fogok szulni, mert nem voltak 28-as , csak 29-30-as mensijeim.

A szuloszobaval kapcsolatban meg furcsa, hogy ennyire nem szeretitek. En kifejezetten orulok neki, hogy ilyeneket is mutatnak, hiszen minden szules mas es ki tudja nekunk milyen sikeredik, szerintem nem kell az embernek nagyon magara vennie, inkabb mint informaciot elraktarozni. A masik, hogy en teljesen meghatodom, mikor kibujnak a picikek, allandoan vegigbogom a veget, a parom mar mondta is, hogy talan nem kene neznem, szetsirom magam. Az engem is zavar, hogy ugralnak ossze-vissza, de azert nem annyira rossz musor, foleg, hogy az ember ilyet soha nem lathatna. Es elso szulo nokent szerintem jobb tisztaban lenni bizonyos dolgokkal.
Soha nem gondoltam volna, hogy a koldokzsinor ilyen vastag!!! Szoval lehet, hogy most kiakadtok ram, de en biztos, hogy megnezem az osszes adast. Az ember ugy is tudja, hogy a korhazban, ahol szulni fog milyenek a korulmenyek.
En peldaul mar utananeztem es Kistarcsan vadi uj egyszemelyes szuloszobak vannak, pasztell szinekkel kifestve, olyanok, mint egy otthoni szoba, van bennuk sarokkad, meg minden fele eszkoz, lehet felhomalyban szulni, a szuleszno illoolajjal megmassziroz, ha azt szeretned, es allitolag a dokik ha kell masznak utanad a foldon, ugyhogy elegge az alternativ szules hivei. Es bevihetsz akarmilyen zenet is, ha kedved van!Szerintem nem nagyon hasonlit az eddigiekre, amik a filben voltak. De lehet, hogy m,ajd kesobb ilyen is lesz. Majd kiderul.
Remelem azert nem utaltok nagyon, hogy en a masik oldalra alltam. Hatha megvaltozik majd a Ti velemenyetek is, ki tudja?Kép

Jo pocakosodast!

Sziasztok!

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Probaltam elolvasni mindent, de mire a vegere ertem a felet mar el is felejtettem, szoval igy sajnos nem az igazi, hogy csak munka utan jutok a gephez. Na mindegy!

A tablazatok tenyleg szuperek, de en azt hiszem 14-15-en fogok szulni, mert nem voltak 28-as , csak 29-30-as mensijeim.

A szuloszobaval kapcsolatban meg furcsa, hogy ennyire nem szeretitek. En kifejezetten orulok neki, hogy ilyeneket is mutatnak, hiszen minden szules mas es ki tudja nekunk milyen sikeredik, szerintem nem kell az embernek nagyon magara vennie, inkabb mint informaciot elraktarozni. A masik, hogy en teljesen meghatodom, mikor kibujnak a picikek, allandoan vegigbogom a veget, a parom mar mondta is, hogy talan nem kene neznem, szetsirom magam. Az engem is zavar, hogy ugralnak ossze-vissza, de azert nem annyira rossz musor, foleg, hogy az ember ilyet soha nem lathatna. Es elso szulo nokent szerintem jobb tisztaban lenni bizonyos dolgokkal.
Soha nem gondoltam volna, hogy a koldokzsinor ilyen vastag!!! Szoval lehet, hogy most kiakadtok ram, de en biztos, hogy megnezem az osszes adast. Az ember ugy is tudja, hogy a korhazban, ahol szulni fog milyenek a korulmenyek.
En peldaul mar utananeztem es Kistarcsan vadi uj egyszemelyes szuloszobak vannak, pasztell szinekkel kifestve, olyanok, mint egy otthoni szoba, van bennuk sarokkad, meg minden fele eszkoz, lehet felhomalyban szulni, a szuleszno illoolajjal megmassziroz, ha azt szeretned, es allitolag a dokik ha kell masznak utanad a foldon, ugyhogy elegge az alternativ szules hivei. Es bevihetsz akarmilyen zenet is, ha kedved van!Szerintem nem nagyon hasonlit az eddigiekre, amik a filben voltak. De lehet, hogy m,ajd kesobb ilyen is lesz. Majd kiderul.
Remelem azert nem utaltok nagyon, hogy en a masik oldalra alltam. Hatha megvaltozik majd a Ti velemenyetek is, ki tudja?Kép

Jo pocakosodast!

Sziasztok!

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Probaltam elolvasni mindent, de mire a vegere ertem a felet mar el is felejtettem, szoval igy sajnos nem az igazi, hogy csak munka utan jutok a gephez. Na mindegy!

A tablazatok tenyleg szuperek, de en azt hiszem 14-15-en fogok szulni, mert nem voltak 28-as , csak 29-30-as mensijeim.

A szuloszobaval kapcsolatban meg furcsa, hogy ennyire nem szeretitek. En kifejezetten orulok neki, hogy ilyeneket is mutatnak, hiszen minden szules mas es ki tudja nekunk milyen sikeredik, szerintem nem kell az embernek nagyon magara vennie, inkabb mint informaciot elraktarozni. A masik, hogy en teljesen meghatodom, mikor kibujnak a picikek, allandoan vegigbogom a veget, a parom mar mondta is, hogy talan nem kene neznem, szetsirom magam. Az engem is zavar, hogy ugralnak ossze-vissza, de azert nem annyira rossz musor, foleg, hogy az ember ilyet soha nem lathatna. Es elso szulo nokent szerintem jobb tisztaban lenni bizonyos dolgokkal.
Soha nem gondoltam volna, hogy a koldokzsinor ilyen vastag!!! Szoval lehet, hogy most kiakadtok ram, de en biztos, hogy megnezem az osszes adast. Az ember ugy is tudja, hogy a korhazban, ahol szulni fog milyenek a korulmenyek.
En peldaul mar utananeztem es Kistarcsan vadi uj egyszemelyes szuloszobak vannak, pasztell szinekkel kifestve, olyanok, mint egy otthoni szoba, van bennuk sarokkad, meg minden fele eszkoz, lehet felhomalyban szulni, a szuleszno illoolajjal megmassziroz, ha azt szeretned, es allitolag a dokik ha kell masznak utanad a foldon, ugyhogy elegge az alternativ szules hivei. Es bevihetsz akarmilyen zenet is, ha kedved van!Szerintem nem nagyon hasonlit az eddigiekre, amik a filben voltak. De lehet, hogy m,ajd kesobb ilyen is lesz. Majd kiderul.
Remelem azert nem utaltok nagyon, hogy en a masik oldalra alltam. Hatha megvaltozik majd a Ti velemenyetek is, ki tudja?Kép

Jo pocakosodast!

Sziasztok!

Orsi

avocado
 
 


Én mindenképp benne vagyok, de az még kérdéses, hogy Bnecivel, vagy nélküle megyek-e Pestre. Ez apajelölttől függKépKépKép De mindenképp szeretnélek benneteket megismerni!!!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Amint latjatok rendesen belekavarodtam itt a hulye szamitogepbeKép
Ezer bocs mindenkinek, hogy ennyiszer elment az uzenetem, de nekem allandoan azt irta, hogy nem tudja elkuldeni.
BocsikaKép

A legutolso verzio az igaziKép

Sziasztok!
Orsi

avocado
 
 


Megkerultem!
Befejeztem a lebegest,bar meg most is orulok,de mar a kovetkezot varom.Olyan messze van,mozduljon mar meg,onnantol minden jobb lesz...

Babanyul es mindenki!KépKerlek mondjatok majd meg,hogy akkor most ehgyomorra van-e az AFP,hogy ne kinlodjak feleslegesen.Nalam szornyu,ha nem ehetek reggel.En febr 1-re kaptam a beutalot, akkor leszek 16+1,Remelm igy ok lesz.A du-i vervetelen en is csodalkozom,nalunk 10kor mar elzavarnak...

Alice!Kép
Nem tuntem el,csak csomo elmaradt munka volt es tegnap este vendegek,igy aztan melobol rohanas vasarolni,aztan sutni-fozni,vendegek 11kor mentek el,hulla faradtan estem agyba,ma melo 1000el,a tegnapi mosogatnivalo meg itt all,mert ma meg 4ig melo,5tol angol.Nem birom en ezt mar...Amugy,orulj,hogy csak a felfujodasbol tudod,hogy kismama vagy.Nekem az az idoszak volt a legrosszabb,amiben te most vagy...

Egcsi!Kép
En is megneztem tegnap,es egyetertek,jobb lenne,ha nem kapkodnanak a storyban ossze-vissza.Azert nem piskota lesz,arra rajottem,en nem banom,ha nagyon faj,csak ne tartson hosszu ideig.Inkabb erosebben es gyorsan menjen,mint eppen elviselheto,de 1-1,1/2 napig tart...

Pano!KépZsuzsa!Kép
KOszonjuk a szep tablazatokat,olyan ugyik vagytok.

Pano!Kép
En is ilyen hulye vagyok.A legdurvabb az volt,hogy kedden este eggyel elszamoltam az utcakat,befordultam,jott szembe egy auto az en savomon es majdnem sz@rra tortem az autot meg magamat.Meg ki is orditottam,hogy mit keres az en oldalamon...egyiranyu utcaba hajtottam be.No commentKép

Meg csak annyit,hogy reggeelente,mikor kimegyek wc-re,akkor neha annyira faj a mehem vagy mi,amig pisilek,szinte olyan erzes,hogy mindjart kipisilem a mehem.Napkozben meg az utolso csigolyam (farokcsigolya?) meg a combforgom faj...Letezik,hogy a baba maris feszit?Vagy ez mitol van?

szoszi
13+4

Bocs,hogy hosszura sikerultem...
szoszi
 
 


Orsi!Kép
En is megnezem mindet,az tuti! Es en is orulok,hogy lathatok ilyet...Egyedul az ugralast nehezmenyezem en is.Amugy minden kibujasnal,furdetesnel bogtem es mikor nyomniuk kellett szoritottam a paplant en is,mintha segitene az rajtuk valamitKép
Ja es a legjobb az volt,amikor a babakat az emeletes "zsurkocsin" toltak...Hat,olyanok voltak,mint 3 sor toltottkaposzta...ugye?
szoszi
szoszi
 
 


Sziasztok Lányok!

Még nem tudtam visszaolvasni az igencsak nagy termést Kép, de leírom, hogy mi volt ma a neurológián.

A gyerekorvos ugyan mindent rendben talált, de visszaküldött, hogy mutassuk meg a nőnek. . . . mertégiscsak. . . .
Najó, mondom egye fene.

Történt pedig, hogy azt hittem felrugom a csajt, mert ültette a Fannit (ok, én mondtam neki, hogy megül magától pár mspercre, de mindig ott a kezem, mert borul). . . erre ülteti és elvette a kezét, Fanni meg borult és beverte a fejét a falba. Kép Azt hittem ott halok szörnyet! És ez egy orvos!!!! Jó, nem verte be nagyon, de akkoris! Persze ettől kezdve üvöltött szegénykém Kép Dr-nő megjegyzése - azt hittem már jobban ül! - Hát énmeg azt hittem, hogy ért hozzá!
Ide se viszem többet az tuti! Elvileg majd akkor kell menni, ha már egyedül jár. Enyhén, jóindulatúan hypotón. . . . a diagnózis szerint, emi azt jelenti, hogy sosem lesz egy díjbirkózó és majd nem szabad versenyszerűen sportoltatni, és ugrálós sportokra járnia, mert lazább az izomzata. Ez egy adottság, énis ilyen voltam/vagyok. Ezek a gyerekek azok, aki be tudnak ülni a két lábuk közé. . . . . én imádtam úgy ülni, egész nagy voltam már. . . . . mindenki frászt kapott, hogy hogy bírom így Kép Szóval majd úszásra lehet járatni, meg népitáncra Kép. . . meg ilyesmik, de nem versenyszerűen.

Gyakorlatnak maradt a hulahopp karika, amit eddig sem csináltuk, de szerinte biztos ettől fejlődött....egy kalap s**** ettől!
Most megyek vacsizni, majd írok bővebbet Kép

DBarbi
DBarbi
 


szöszi, Orsi: nézzétek nyugodtan. Nekem avval van bajom, hogy semmit sem magyaráznak. És ha mimdig csak az időpontot írják ki, nem tudod, mennyi idő telt el. Amúgy a születés, és a "zsúrkocsi" tényleg megható! De nem csak ez van benne!

Zsuzsi: jobbulást nektek

Kinga: szerencse, hogy a tödődet nem szúrta át! Terhesen azért ne lovagolj (lovon Kép )

Beja: én ha jól tudom, de ne vegyél rá mérget a Kalmopiryn mehet, szétrágva sok folyadékkal. És a priznic, hűtőfürdő! Más nem! Ha ez nem segít, akkor passz!
Coldrex, Neocitran, Panadol tilos, asszem ha nagyon kell az Algopirin még szóbajöhet.
Jobbulást!

Zsuzsa
zerko
 
 


Sziasztok!

Tegnap kissé zűrös napunk volt, ezért nem jelentkeztem. Ma kissé jobb, bár babóca már most is nyűgös... jön a mai utolsó etetés - remélem Kép

Regina,
Olvastam a leveled, de véletlenül kitöröltem a postaládából egy másik helyett Kép Ügyetlenke én ! Kép Kérlek, küldd el a címedet még egyszer, és válaszolok, ígérem!

DBarbi - ahogy téged ismerlek, csajszival nem lesz gond Kép

Hozzátáplálás: mivel tápszeres Marci, így kb 1-2 hét múlva kezdjük az almát. Akkor lesz 3 hónapos.

Most el, mert sírósra váltott a kisfiam!

Mindenkinek jó éjt!

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok Kismamák,
Kicsit kiestem a képből, lent voltunk a Balatonon 8 napig, mondanom sem kell, alig győztem végigolvasni az archívot, hogy behozzam a lemaradást. Látom, itt-ott felüti a fejét a nátha és hasonló vírusok, de azért az jó, hogy komolyabb gond nincs senkinél.
Én egészen jól vagyok már, az émelygés maradt csak meg alapszinten, amit csak a folyamatos nassolás-iszogatás tud csillapítani, de talán már hamarosan ez is eltűnik. Egyelőre nem kell még figyelnem annyira a kilókra, hiszen még mindig van egy kilóm az eredeti súlyomig, de tudom, ha már egyszer megindult, vészes gyorsasággal lehet hízni! A pocakom pedig már annyira kifejezetten kismamás! A jövő héten megjutalmazom magam néhány új kismama-ruhával, kb. 6 éve nem voltam a Brendon áruházban, biztosan találok valami szépet, csinosat. Ilyenkor is kell egy kis kényeztetés, igaz? Sőt, tegnap már el bírtam jutni a kozmetikushoz is, annyira jól esett az arcmasszázs!

A táblázatok gyönyörűek, nagyon köszönjük!

Soraitokat olvasva néhányszor elcsodálkozom, hogy mennyire más információkkal rendelkezünk dolgokról. Pl. valaki egyszer írta a gyógyszerekkel kapcsolatban, hogy Algopyrin lehet, Panadol nem. Nekem két orvos is pont fordítva mondta ezt, az Algopyrin pedig főleg az első és utolsó harmadban lehet veszélyes.( Ehhez képest a kórházban a 8.hetemen Algopyrin-injekciót kaptam a fejfájásomra, a kérdésemre azt mondták, sajnos nincs most nekik más, és talán egy db inj. nem árthat...)
A szoptatással kapcsolatban pedig kifejezetten a madártejről olvastam, hogy ez elég nagy tévhit, mert a tojás és tej miatt az újszülöttek ( és talán a pár hónaposak is ) erős hasgörccsel reagálnak a szopizás után erre az isteni édességre. És pontosan ez történt most 3 hónapos unokaöcsémmel, miután a mamája evett a fenti nyalánkságból...Ezzel kapcsolatban még valami eszembe jutott ( bár ezt elég lenne majd akkor írnom, mikor már babázunk ), hogy a botturmix és egyéb turmixgépek mennyire kerülendők majd a főzelékgyártásnál, mert nézzétek csak meg, mennyi levegőbuborék van egy ilyen adagban, és ez mind a babánk amúgy is érzékeny belecskéjkét fogja feszíteni. Legjobb megoldás tehát nagyanyáink hagyományos szitán való áttörése. Ehhez képest szinte minden babás újság ajánlja ezt az egyébként remek konyhai segédeszközt a babakonyhába.

Kedves Pocaktársaim, akik megközelítőleg hasonló idősek vagytok: mennyit híztatok már? Rátok megy még a normál nadrág? Én tegnap öszepakoltam az összes nadrágomat, tréningalsómat, szűk szoknyácskámat, kb. egy évig biztosan nem kell velük foglalkoznom.
popjpeg{54644,}

Süncsi,
Túl vagy már a nyelvvizsgán?
És milyen munkáltatói hozzáállás ez, hogy a személyes internet-használatot kéretik csökkenteni...Ki érti ezeket a főnököket.
Jól vagy egyébként? Mocorog a Dömper-bébi? Én hétfőn voltam orvosnál, de csak a szívhangját hallgattuk meg, a genetikai uh-ra még várok, addig nincs kukucs. Megbeszéltem a férjemmel, hogy a 3D-re majd a 25.hét környékén megyünk el. Az AFP-t kicsit késve vették le a Balaton miatt, kivácsi vagyok, mennyire látszik ez meg az eredményen.

Ramcsi,
Én is dél-pestis vagyok! Ki az orvosod? Én Tolnayhoz járok.

Most lelövöm magam, mert nem fér már fel a szerverre a ti hozzászólásotok...

Üdv mindenkinek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Csináltam egy képet a pocakomról...Kép
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Sziasztok! Kép
Én is néztem a szülőszobát, mindkétszer Kép Sztem is hatásvadász. Amikor már ötvenedszerre mondja el, hogy Krisztina, meg nemtomki most életének ilyen meg olyan eseményéhez érkezik és ez itt a szülőszoba... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr De az a legcsodásabb, amikor kibújnak. Kép
Judit, igen, nekünk is úgy volt: nem spriccelt a vér, mert megvárták, míg eláll a keringés; nem volt tömeg körülöttünk; csak egy pici jelzőfény maradt + kint a folyosón égett a villany; nem mosták le... nagyon szép volt! Kép
De Su_ sztem idővel majd rájössz, h nem maradtál le semmiről! Kép

Csajszik, tali jó 5let! Én a magam részéről megvárnám az influenza végét... De majd bizti akkor is lesz tali Kép Ugye?

DBarbi, doki Kép grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!! Ne légy ilyen naiv, h ért hozzá.... ritka aki tényleg ért hozzá..

Zsizsa, még nemtom mikor megyünk, egyelőre MAJD. Addig marad a könyv Kép

na, mennem kel, mert pancsi és apája már grrrrrrrrrrrrr

Pusszancs
Ann
annann
 
 


HALIHO, megkerültem...

igaz nem nagyon vesztem el,mert olvasgattam szorgalmasan, csak tudjátok amikor irásra kerül a dolog, mindig közbejön valami...

Hozzászólnék néhány dologhoz, de nem névvel,mert akkora eszem már nincs,hogy még azt is megjegyezzem...
Nálunk is akkor jött be a fejés téma amikor Ádám kezdte átaludni az éjszakát, mindez 2 hónapos korában történt. Akkor bizony sokszor reggelre mindkét ciciböl csurgott a tejcsi, alig vártam, hogy rácuppanjon Ádám. De általában csak egyikkel végzett, igy én magam kézzel fejtem ki a másikból a "felesleget", vagyis annyit, hogy ne feszitsen. Nos ezek a kis adagok most ott vigyorognak a fagyóban, ezekböl lesznek az elsö fözikék...
Mi nem fürdünk együtt, valahogy nem érzem a hiányát, hogy én is ott csücsüljek a kádban Ádámmal, remekül el van egyedül a nagykádban. Mellesleg már nem is férnék oda mellé, mert "belakja" az egész kádat, csapkodva hadonászik a kacsáiért, hömérös halacskáért...
Hozzátápi. Én sem szándékoztam 6 hónap elött semmi mást, csak cicitejet adni, de ahogy irtam, egész egyszerüen december közepén ránkjött egy éhséghullám, azóta kapja rizspelyhet tápszerrel feloldva, szintén 2 szopi között.
Azt olvastam egyszer, hogy amikor elmúlik a szopóreflex, vagyis már nem lüki ki a szájából az idegen dolgokat, akkor elméletileg érett egy baba a hozzátáplálásra. Nálunk ez nagyon bejött, ahogy meglátta legelöször, hogy kanállal közelitek a szájához, nagyra nyitotta, és nyelte is le azonnal a hamit. Még 2 hét, és betölti a 6 hónapot Ádi-bádi, na akkortól gondoltam mást is adni, de csak szépen sorban, nem siettetve.

Hétvége óta egyébként "beszél" a szentem, óriási hangerövel kiabálja,hogy BÁBÁBÁBÁ, mi meg nevetünk neki, olyan aranyosan mondja. Na, meg megtanulta az igen-t bólogatni, vagyis nem tudja, hogy mit jelent, csak bólogatja a fejével,mi meg viccesen kérezzük,hogy aranyos baba vagy???Erre ö:-IGen, igen, igen...meg lehet zabálni..

Én is néztem a Szülöszobát (akit érdekelne, de elmulasztotta, a Korridor oldalán fennt van), hát nagyon sok ilyet láttam már, de ez az elsö szenzációhajhászós tipus...Jellemzö,mindenböl nagyon szenzációsat kell csinálni,mert másként nem biztos,hogy megnéznék..micsoda idétlen felfogás.
Pont tegnap néztem vissza az én saját szülésemet (egészen pontosan csak onnantól videózott a férjem, amikor kipottyant Ádámka, és a hasamra rakták), hát eléggé elérzékenyültem én is...Aztán amikor látom,hogy kispapa vágja el a köldökzsinórt , nem is birom tovább könnyek nélkül.
Most készitek egy meglepi CD-t a nagyszülöknek, az elmúlt 6 hónapról, minden hónapról egy-egy összefoglaló kis filmecskével, és ezért nosztalgiázom. Olyan sokat változott már Ádámkám, pedig még csak 5,5 hónapos...

Cory, a képek nagyon tündériek, Zsoma milyen óriási már!!! Na és Balu tényleg nagyon fontos személyiség lehet, olyan komolyan telefonál, hogycsakna...Kép

Kivételesen most jó idö van nálunk, tegnap is egy órát sétáltunk plusz 10 fokban,még ma is ennyi lesz, aztán hétvégre mondják a hóesést. Szegény keleti partiak meg jól megkapták a mi hidegfrontunkat , minusz 50 fok is volt már...Nyugati parton, Vancouverben meg egyszál pólóban sétálnak, olyan meleg van. Hozzánk is most Hawaii-ról jön a meleg hullám, el is nevezték Ananász-frontnakKép

Barbi, nincs neked szerencséd ezekkel a dokikkal...Mindig ellássák magukat elötted, szerintem nem is kell velük nagyon foglalkoznod. Biztosan nem hiányozna Fanninak semKép


Vera, utólagosan boldog névnapot, remélem még belférek a 8 napba!!!

Mindenkitöl elnézést, akinek nem irtam,már erre is roppant büszke vagyok,hogy ennyit sikerült irnom, szokás szerint másik 60 dolgot kellene csinálnom egyszerre...

sziasztok, és minden jót!

Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam és visszaolvasni lehetetlenségKép
A képeket azonban megnéztem, minden baba gyönyörűKép

A tanácsotokat kérném. Kedden el kellene utaznom és Borka 2 szopit ki kellene hogy hagyjon. Csak nem tudom, hogyan. Fejni nem tudok, teljesen ráállt a napi ritmusunkra a termelés. Éjszaka ugye eleve nem is szopizott, csak reggelre van tejem. Eddig még soha semmit nem fogadott el, még teát sem. Arra gondoltam azt a 2 szopit helyettesíthetem-e tápszerrel? Van rá esély, hogy elfogadja? Ártok vele? Nem lesz utána gond a szopival? Igazából azoktól kérdezném, akinek van ebben tapasztalata. Köszi előre is a válaszokat.
Szisz
szisz
 


Szöszi, ma délután felhívtam a kórházat, az AFP miatt és azt mondták, hogy éhgyomorra kell majd menni, egyedül vizet lehet inni előtte.

Bori, üdv. újra itthon. Aranyos a pocakod. Kép
Én nem álltam rá a mérlegre de nekem is nagy a pocakom főleg este. Én már két hete kismama nadrágot hordok mert a régi cuccaim nem kényelmesek már.

Chello
chello
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?