Sziasztok!
A BMC-s monitorozáshoz szeretnék egy pár szót mondani. Nekem az inszemeket nem ott csinálták, és azon kívül nem néztek semmit, hogy érik-e tüsző, és mekkora a mnyh. Lehet, hogy számotokra az költséges utazás, vagy sok macera, amit a BMC-ben csinálnak, de én azt mondom, hogy ez sokkal jobb így, mintha elsiklanának egy csomó probléma felett, és így biztosak lehettek abban is, hogy a legjobbkor csinálják a különböző dolgokat.
Ahogy már írtam, én is úgy tudom, hogy a BMC-en 1 embriót is lefagyasztanak.
Estike, örülök, hogy jobban vagy!
Katavirág, nagyon szép a „ti kis porontyotok”. Kicsit hasonlít az unokaöcsimre
.
Nyulasz, jó a képvicced. Meg a szippantós sztori is. A mai adagot küldöm ám +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tesztet mikor tervezed? Vagy már túl is vagy rajta?
Igen, igen, a Kaáliban fizetős. 40 ezer egy akció, plusz a gyógyszerek, és a tüszőrepi is dupla annyi, mint amennyit a BMC-ben a lombiknál fizetnem kellett érte. És ezért a pénzért még csak nem is figyelmesek (legalábbis velem), és nem monitoroznak agyonba, sőt…
Hanna, örülök, hogy kilábaltál, én még mindig küszködök. Nagyon elkapott ez a nyavalya.
Tobi, köszi, kicsit jobban, de még közel sem jól. Ma hazahoztam a gépem, és jövő héten itthonról dolgozom. A fenének sincs kedve a sok beteg tüsszögő emberrel együtt utazni
, meg itthon lehet az ágyikóból is verni a klaviatúrát.
Gratula a laptetőhöz.
Bella, mit láttak az UHU-n? Temérdek tüszőcske várja a sorsát?
Hajnóca, nekem is a pálinkás üveg jutott eszembe, mint Nyulasznak.
Látszik a képen, hogy dolgozik a kiscsaj rendesen.