Új privát üzeneted érkezett!

jaj, laptetőm lett :lol:

KépKép
tobi

Halihó!

Hanna, örülök, hogy meggyógyultál :-D

Nyulasz: vérnyomásod, pulzusod akkor a régi? :-) Dr. Nyulasz :-D

Bella: drukk az UH-hoz :-D

Tücsi: tényleg ma UH, kíváncsi vagyok mit mondanak…

Rana: nem lesz gond. Ha véletlenül nem lenne pé-d, akkor következő ciklusban rá lehet segíteni minimális Clostival. Vagy semmilyen gyógyszert nem akarsz?
Írok privit.

Skrisz: hú, micsoda program :wink: Ma Te leszel a Szippantásfelügyelőnő :-D

Estike: néha belefér egy kis depi, a bőgés oldja a feszültséget :wink:

Tobi: Neked is már csak 6 nap! :-) És nem "jaj, laptető", hanem "hurrá, laptető" :-D Ráadásul pont a leszarom tablettával, én is azt akartam feltölteni :wink:

Jó munkát!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nézzétek,csak a boltba ugrottam ki,és Tobi belaptetősödött :lol:
Szezsó!
Na,ez jó Dr.Nyulasz...hát,tudod sokszor úgy érzem,hogy többet tudok,mint némelyik orvos,és ez most nem csak a babatémára vonatkozik.De az,hogy egy kemoterápiánál nekem kell utánanéznem,és szólni,hogy hahó,van hányáscsillapító,tessék felírni...ez csak egy példa a sok közül.
Tobi!
És reméljük jól ragad is :lol: ...nehogy a gólya alatt összedűjjön :lol:
Vendég

Ja, de jó, hogy vagytok + Tobi leszaromja, már tiszta heppy vagyok :lol:

Rara! Igen, 6-ot támogat a tb. Dokibácsi szerint mert a nagy átlag szerint 6/1 sikerül. Ha mégsem, nem érdemes tovább kisérletezni, jöhet a lombik. Hát, tényleg elég húzós az ára. Ami azt illeti vannak orvosok, én is ismerek, aki magánrendelőjében elvégzi, 25 rugóért, és persze ilyenkor nem biztos, hogy 6 a 6. Az nagyon jó, ha stimu nélkül végezhető, nekem is volt így, nem terheled a szervezeted.

Nyulaszka! Arra gondoltam, mi lenne, ha kikacsintanánk a fórum címre, tehát érzések? :wink:

Folyamatosan agyalok(tudom, hülle vagyok), és beírtam a keresőbe, beágyazódást elősegítő cuccok, aztán addig olvastam, mig ki nem folyt szemem. Irta egy lány a babaneten, hogy a 12 :!: után semmit nem csinált másképp, mint előtte, talán csak annyit, hogy voltak táncolni, elutaztak pihenni, sokat bicózott és szexelt. No, ezt otthon is elmondom, a végét biztosan.

Kép
estike66

Hogy én mennyit ütögetek mellé! Bocsi!

Kép
estike66

Krisz! Persze... persze.....

Nyulasz! Te tényleg babás vagy! Nekem is így kezdődött!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Mire gondolsz? Hogy nagyon vidámka a csaj? Azt mondod ez jó jel? :D

Kép
estike66

Hanna! Náthád? Rendben vagy már?

Kép
estike66

Estike!
Érzések? :roll: ...eléggé zavar,hogy még mindig fájok,a punkció óta.El sem tudom képzelni,hogy akinek nem csak 3 petesejtet szívnak le,hanem sokkal többet,az mit érezhet.
Hanna!
Hogyan :?: :?: :?: ...áruld el...
Vendég

Mindenkinek ilyen kis huncutságot, mint amilyen nekem van!!!
Jöttem terigetésből, mert nagy volt a csend a lakásban! :shock: ... és lám ... Bogyika kihúzta a konyhafiókot, kivette belőle a chipses zacsit :lol: :lol: :lol: :lol: ... és leült rágcsálni.
Asszem nem fog éhezni Bogyika, ha rajta múlik. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Ahogy elnézem a vonalzódon a képet,hát a csibészség az nem hiányzik belőle :lol: :lol: :lol: ...a pálinkás üvegeket meg inkább a szekrény tetejére tegyétek,ki tudja,hátha megszomjazik... :lol:
Vendég

Estike! Köszi, úgy tünik, jobban vagyok.

Nyulasz! Én ugyan ilyen "hibbant" voltam ezekben a napokban. Ahogy Hajnoca is írta, elment az eszünk. :wink:

Hajnoca! Megzabálom a Csajszit! Nem egy elveszett gyerek az már tuti!

Kép
hanna30

A bort már ismeri. :D kóstolta.
Tequila van a hűtőben, de ő mindig a tejszinhabos flakont vezsi ki. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kicsit lenni fáradt. :(

hajnoca
Dunakeszi

Jelen állapota a nappalinak:
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Köszi, hogy leírod, illetve képekkel illusztrálod, mi vár rám. Boginak küldök egy kis citromot és sót a piához.

Kép
hanna30

jaaa, és 730 óta egy hangot sem aludt. :shock:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, :lol: :lol: szép kis kupi! A gyerek iszik, rendetlenkedik, csipszet eszik.... nahát.... a cigit is dugjátok el! És ne engedd, hogy pasizzon. :lol: :lol: Nem te leszel óvónéni?? :wink: :wink:

Jelentem, nálunk Rádon gyönyörűen kisütött a nap! Ki is nyitottam a teraszajtót. Fibi még nem fedezte fel... :wink: Kis rágcsálógép, már olyan ereje van, hogy arrébb mozgatta a tekercs nádszövetet. Mi lesz, ha felnőtt kutya lesz? Felborít engem székestül? :lol:

skrisz72

Skrisz,
de óvónéni leszek ... szabados? felfogással? :lol:
Majd te is egtudod, hogy a gyereknek mindig abból kell amit éppen te eszel, iszol. :D Inkább én adjak az ujjam hegyéről, mint ő veszi le a poharat és húzza meg. :D
Szerintem a csipsz azért jó neki most - vagyis azért szereti rágcsálni-, mert minden hátsó foga most jön :( és ezzel segíti. :)
Szerencsére nem dohányzunk, de már kulcsos gyerek. :wink: Imádja a kulcsokat.
Pasik ... hát odáig van némelyikért. :lol:

... amúgy most sikerült leraknom aludni és rendet rakni. :? :D

Fibi fogja nálatok a nagy hóban húzni a szánkót, ha ilyen kis bivalyerős. :D

hajnoca
Dunakeszi

Krisz!
Budán már reggel óta süt a nap...némi felhősödéssel.Hát,bizony az előbb bejött utánam a kutyánk,és mikor rászóltam,a teraszajtón keresztül távozott...a szúnyoghálóval együtt :lol:
Kis kutya kis gond...ismered,ugye?Miénk olyan kajla,hogy tavaly nyáron bevállaltuk,hogy kiskutyái legyenek,hátha anyaként megkomolyodik,és persze amíg vemhes volt,nagyon nyugodt is volt,de az már a múlt... :lol:
Hajnoca!
Hangot sem aludt? :shock: ...szép a nappali,láttam már valahol ilyet... :roll:
Vendég

Dezsikém,sok a munka?Nem ám januárig eltűnni!Új autó nem ma lesz?Meg a romantikázós este?
Vendég

Hajnóca! Pont ilyen kupit szeretnék én is, amennyiben azt az én kis csibészem műveli! :wink:

Nyulasz! Sajnálom pocifájdogálás :( Ez még punkciós, biztos? :?:

Skrisz! Nálunk is sütött, de már csak múltidőben :cry:

Kép
estike66

Estike!
Hasfájás:mivel punkció óta érzem,ezért gondolom azóta.Olyan mindjárt megjön érzés,és amikor sétáltam ki a boltba,akkor még olyan hüvelybenyillalós érzés is volt :oops: már bocsi,hogy így részletezem :oops:
Vendég

Nyuszink,
az azért jó jel, ha 'lemegy az eszed" és még kicsit fádogál is a pocid. :)

iwiwen nálam? Volt oda feltéve kép a lakásról.

Tudod Bogyika nyekeregve altatja magát. Olyan kis magának zümmögős, dalolós altatás ez. :wink:
Édes lehet a kutyi ... szúnyoghálóval a nyakában. :lol:

Sztem Dezsinek ma van 'az" a nap. :D

Estike,
kívánom, hogy legyen benne részed. ... és ez még csak egy gyerek.
Mi lesz velem, ha már firkálni fog zsírkrétával vagy festeni a falra. :shock:

... olyan retro napközis érzést csináltam magamnak. :)
zsemle + alma

hajnoca
Dunakeszi

lemegy=elmegy :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Jesszusom, Hajnóca, bálatok kézigránát robbant??? :shock:

Tobi, köszi a tablettát, rám fér! :wink:

Nyulasz, te tényleg dinnye vagy, nem is nyuszi! Új avatar? :wink: Ja, a Kaáliban fizetős az inszem. Hogy mennyi lesz, még nem tudom, anyagiakról nem beszéltünk. :( Amúgy dokik nekem se mondanak újakat. Sőt, már a férjemnek se!!! Úgy kiokítottam! :lol: Nyulasz kemo remélem nem neked kellett? :( (Bocs ha indiszkrét vagyok, nem muszáj válaszolni) Egyébként nekem doki bácsi azt mondta annak idején, hogy az a jó, ha fáj. No addig amíg fájt, azon aggódtam, miután meg már nem, onnantól fogva azon. :( Ma is tanultunk valamit: NEM SZABAD SEMMIN SE AGGÓDNI!!!

Bella! Mi volt ma? :?:

Krisz, jobb a szippantás mint a szívás... :roll:

Szezso! A Leidenem miatt minimális hormont szeretnék. Spontán ciklusban is van tüszőrepesztő szuri, ugye? Attól mindenképp megrepednek (még ha amúgy nem is akarnának), nem? Vagy hülyeséget kérdezek?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Itt be van borulva és esik. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Én kaptam a spontánban is tüszőrepit. Igaz, az inszem napján még repedt meg, de utána még bőven megtehette.

Kép
estike66

Rana,
neeeeeeeeeeeeeeeeem csak egy 1 évessel lakunk együtt! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok, megjöttem! Először is: imádom Sajgó dokit, ő egy igazi EMBER a szó legnemesebb értelmében!!

Az van, hogy cisztát nem látott de a hasamban van valami folyadék ami vagy attól van hogy a fogi ellenére ovuláltam vagy kidurrant egy ciszta, vagy van valami gyulladás a szervezetemben... Kérdezet hogy vagyok lelkileg mondtam, hogy darabokban: augusztusban meghalt az imádott nagymamám, és múlthéten temettük a kolleganőm aki öngyilkos lett..azt mondta ne is folytassam, mindent ért! Mondtam neki, hogy nem tudom az IR-es gyogyimat sem szedni rendesen pedig ez már a 3-ik vátozat (ma reggel is lekéstem a vonatot mert görcsölt és ment a hasam :oops: ), erre átnézte újra a leleteimet és azt mondta a hormonjaim és amit most látott az UH-n alapján: nyugodtan hagyjam abba! Ha abbahagyom biztos jobb lesz a közérzetem és hamarabb felépülök lelkileg is, a hormonjaimat meg mindenképpen megnézi most ha megjön a mensim, s ha jók az eredmények+ én is jól vagyok lelkileg akkor kezdünk, ha nem akkor meg egy percig se izguljak, mert nem fog várólistára tenni, amint jól leszek kezdhetünk! Úgy kellett most ez a lelkemnek mint egy falat kenyér, tényleg a szívembe zártam!
Vendég

Délben még sétátam a napsütésban, most teljesen beborúlt. És akkor majd jön a depi. :(

Kép
estike66

Tücsi! Örülök, hogy ilyen jól alakult a megbeszélés. Mostaztán szépen félreteheted az aggogályaidat, és menetelhetsz, ahogy a tempód diktálja. :wink:

Bella :?:

Kép
estike66

Hajnoca!
Nem az iwiwen láttam,mivel "évekkel" ezelött megadtam neked az iwiwes elérhetőségem,de a mai napig a kimenő postában van a levél.Nem kaptál privit?Pár "éve"?
Rana!
Mondjuk ilyen?
Kép

Kemó nem nekem volt.
Vendég

Tücsi!
Ez szuper.Örülök,hogy ilyen jól megértettétek egymást.A nagymamádat nagyon sajnálom,a kolleganőd meg...hát nem egyszerű.
Vendég

Sziasztok!

A BMC-s monitorozáshoz szeretnék egy pár szót mondani. Nekem az inszemeket nem ott csinálták, és azon kívül nem néztek semmit, hogy érik-e tüsző, és mekkora a mnyh. Lehet, hogy számotokra az költséges utazás, vagy sok macera, amit a BMC-ben csinálnak, de én azt mondom, hogy ez sokkal jobb így, mintha elsiklanának egy csomó probléma felett, és így biztosak lehettek abban is, hogy a legjobbkor csinálják a különböző dolgokat.

Ahogy már írtam, én is úgy tudom, hogy a BMC-en 1 embriót is lefagyasztanak.

Estike, örülök, hogy jobban vagy!

Katavirág, nagyon szép a „ti kis porontyotok”. Kicsit hasonlít az unokaöcsimre :wink: .

Nyulasz, jó a képvicced. Meg a szippantós sztori is. A mai adagot küldöm ám +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tesztet mikor tervezed? Vagy már túl is vagy rajta? :wink: :lol:
Igen, igen, a Kaáliban fizetős. 40 ezer egy akció, plusz a gyógyszerek, és a tüszőrepi is dupla annyi, mint amennyit a BMC-ben a lombiknál fizetnem kellett érte. És ezért a pénzért még csak nem is figyelmesek (legalábbis velem), és nem monitoroznak agyonba, sőt…

Hanna, örülök, hogy kilábaltál, én még mindig küszködök. Nagyon elkapott ez a nyavalya.

Tobi, köszi, kicsit jobban, de még közel sem jól. Ma hazahoztam a gépem, és jövő héten itthonról dolgozom. A fenének sincs kedve a sok beteg tüsszögő emberrel együtt utazni :mrgreen: , meg itthon lehet az ágyikóból is verni a klaviatúrát.
Gratula a laptetőhöz.

Bella, mit láttak az UHU-n? Temérdek tüszőcske várja a sorsát?

Hajnóca, nekem is a pálinkás üveg jutott eszembe, mint Nyulasznak.
Látszik a képen, hogy dolgozik a kiscsaj rendesen.

Kép
petne

Tücsi,
nem semmi amin keresztül mész. :(
Nagyon rendi a dokid, de mondjuk ez a minimum ilyen estben.
Azért annak örülni kell, hogy az ires gyogyit nem kell szedned és remélhetőleg rendbe jössz mindetéren, minél hamarabb.
Ölelés neked soksoksok.

hajnoca
Dunakeszi

Tücsi, örülök, hogy jól alakult a megbeszélés. Egy ilyen doki tényleg aranyat ért. Gyors lelki felépülést kívánok!

Estike, jajj, ne!!!

Kép
petne

Tücsi! Tök jó! Minden oké lesz! :)

Nyulasz, édi a dinnyés baba. Neked mindenhez van képed? :shock:

Lehet hogy meg kellett volna kérdezni az inszem árát a Kaáliban... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz,
nem emlékszem. :oops: és nem találom a rendszerüzidet.
Bejelölsz most? akkor tutira visszaigazollak.

hajnoca
Dunakeszi

Estike, Nyulasz, Hajnóca, Petne, Rana! Köszönöm szépen, most már igyekszem összeszedni magam!
Vendég

Neandervölgyi ősember fia otthon megmutatja apjának a bizonyítványát, ami nem túl fényes. Így az apa:
- Na fiam. Az, hogy megvágtak bölényvadászatból, az egy dolog, kicsi vagy még, nincs elég erőd, majd felnősz a feladathoz. Az, hogy meghúztak barlangrajzból is, az egy másik dolog, ez készségtárgy, neked meg igen kevés dologhoz van készséged, de idővel majd ezt is megtanulod. De hogy történelemből nem voltál képes megtanulni azt a tetves 2 oldalt!?
Vendég

Petné ! Jól döntöttél, hogy otthon dolgozol, ha hihetünk a folyamatos riogatásnak, mindenkit elsőprő influenza söpör végig az országon. Bár ezt már tavaly is hallottuk akkor is bosszankodtam, hogy ezt mért kell... :twisted:
Amit a BMC-ről írsz, az abszolu így van. Hálás vagyok a figyelemért, de minden szempontból nagyon strapás. Ki volt az orvosos?

Nyulasz! Én teztre nem mertem, így egyenesen szemtől a monitorba belekérdezni, de érdekel :lol:

Most szépen hazamegyek és szép fényesre súrolom a házat, és akkor nem lesz se bömbike, se túl sok agyalás.

Ha nem jelentkeznék, szép hétvégét mindenkinek :!: Amennyiben méltoztatik megjönni pirikének, hajszál pontosan, úgy hétfő reggel ismét a BMC-ben kezdek, egy 3. napi vérvétellel. :roll:

Kép
estike66

Ja, és a takarítás mellett, sokat gyakorlom majd a helyesen pötyögtetést. :lol:

Kép
estike66

- Anya, apa miért kopasz?
- Mert sokat gondolkodik.
- És neked miért hosszú a hajad?
- Na, menjél szépen játszani!
Vendég

Hajnoca: teccik nekem ez a Bogyika gyerek, olyan kis huncut életrevaló, mint Regős Bendegúz csak lány verzióban :-D

Nyulasz: a kemoból is ki kellett okosítani Magad? Az nem túl jó :-( bárki miatt kellett…De tényleg, az ember annyi infót kell összeszedjen, hogy a kezébe tudja venni a sorsát. Valamilyen szinten szomorú…És tényleg, teszt mikor? :-D

Rana: persze, hogy van tüszőrepi spontánban is.
Van olyan, hogy nem reped meg attól sem, de nem ez a jellemző. Velem is csak 1x történt ilyen.

Dezsi: tényleg ma van a romantikus-autós nap :-D

Tücsök: nagyon jól alakultak a dolgaid a dokinál :-D örülök :-D és az is tök jó, hogy a várólista miatt sem kell stresszelned…

Petne: akkor további jobbulást! :-)

Itt is kezd beborulni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
azért remélem nem lesz olyan. :wink:
Még nevelhető életkorban van. ... persze hagyom azért játszani is. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

...ugyan,lányok,odébb van még a tesztelés :D Hétfőn volt az ET...akkor ma hányadik napon is vagyok?
Vendég

Sziasztok!

Tücsi, örülök, hogy jól alakultak ma a dolgok :)

Mindenkinek mennek a drukkok, kinek mihez kell. Hétvégén nem leszek netközelben, anyóst megyünk meglátogatni :roll: így, hogy 1 hete voltak itt, na mindegy....

Vasárnap este jövök.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Elszállt, amit az előbb írtam :twisted:

Na, elölről:

Estike, Wiegandt. Drukkolok, hogy hétfőn a BMC-ben kelljen kezdened.

Alle, jó anyósozást.

Nyulasz, tudom, hogy hétfőn volt, de nálad soha nem lehet tudni :lol: Ugye Dezsi?

Szezsó, köszi!

Kép
petne

Alle!
Nehogy megártson... :wink:
Lányok,holnap jelentkezem,és megint laptető előtt kapcsolom ki a gépet,mint reggel,amikor boltba mentem :D
Dezsi!
Remélem neked fergeteges napod van :D
Bella!
Remélem te meg jössz hamarosan a jó hírekkel.Ha úgy alakul,még este benézek,mert rettentően kiváncsi vagyok.És nagyon drukkolok!!!
Jó hétvégét azoknak,akik már hétfőig nem jönnek.Ígérem kibírom teszt nélkül 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?