Sziasztok! Szuper hírek!
Bettikének, Perdonak nagy nagy gratula!!!!
Tisztára feldobódtam! Nem reménytelen a helyzet. Előbb utóbb tényleg karjainkban tarthatjuk a csöpségeket!
Azt hiszem normalizálom a kórházi pakkomat (csak bele van dobálva minden).
Mtücsök! Gyomorégésem nekem is van pár hete, nem igazán segít semmi, csak az evés. Fulladás szerencsére nincs - hasam eléggé lent van.
Timi! Szerintem is cseréld ki. Nagyobb már nem leszel.
Nyugtonmalac! Köszi a babahát (hőmérséklet) információt, nagyon hasznos!
Napsugár! De jó Neked, hogy tudod mikor szülsz (legkésőbb). Irigy-irigy.
Ildi! Az én orvosom is csak ügyel ott (Alexanján Nellinek hívják - tud magyarul, itt él ezer éve
, egy 50-es nőci) Rám más hatással volt a szülőszoba: én szeretnék már ott lenni.
Kata84! Jól néz ki a babaeső...
Emmalena! Ne olvass szüléstörténeteket! Csak jókat...de inkább semmilyet.
Bettyna! Majd írj mi okosakat mondtak a Krioban. Van, hogy én sem érzem a pici lábait. Az én babám néha a seggét kinyomja a köldököm felett, fejével lent feszít (szépen egyenesen), a lábai olyankor tuti befelé vannak. Borzasztóan ki tudja magát így nyomni (ez napi program kb. 5 körül, amikor Apa hazaér). Ebben az az ijesztő, hogy hogyan fog kiférni.....mert ránézésre elég lehetetlennek tűnik.
Velünk: egész éjjel szinte ébren voltam, besűrűsödöt a pisijárat. Fájt a hasam alul lent - sajnos nem az egész méhem és nem sűrűsödő fájások, pedig nem bántam volna.
Délelőtt tudtam aludni pár órát.
Ma rámtört a takarító láz, ragyog a ház. Még kutyák szőnyegei is kimosva (előszobába bejöhetnek).
Viszont fájások elmúltak. Holnap megyek CTG-re, hátha produkál valamit a méhem, bár úgy tűnik inkább éjszaka aktivizálódik mindenkinél.
Lesz uh. is! Remélem nem most nyögi be a doki, hogy kisfiú mégis - Apa összetörne, meg picit én is. Persze mindegy, de valahogy ne most derüljön ki (bár inkább most, mint a szülőszobán).
Úgy szülnék már! Marek Rám olvashatna! Jó lenne szeptemberi baba! Párom is, én is szeptemberiek vagyunk.