Anyám, mennyit írtatok, mióta nem voltam!
Na, megpróbálok reagálni mindenre és mindenkire...
Először is, üdv az új fórumtagnak! Remélem, Zsuzsa (mesi25), gyakran tudsz majd jönni.
Itteni babaúszásról nem tudok semmit. Én egy kicsit bánom, hogy anno Csengét nem vittük el, mert imádja a vizet és a gyerekeket. De majd megtanul később úszni. Zselykével sem fogok járni, mert két gyerekkel egyedül nem bírnék, erre meg nem tudok segítséget kérni senkitől (apa csak hétvégén érne rá).
Ibolya, nekem nincs fogyókúra ötletem, mert én nem bírok betartani egyet sem.
Valahogy ha valami meg van tiltva, akkor mindig az kellene.
Ha kell, akkor úgy fogyózom, hogy nem eszem annyit, illetve arra figyelek, hogy kevesebb kenyérfélét (ill. általában szénhidrátot) egyek.
Sok-sok kitartást, türelmet nektek apukádhoz!
Kriszti, nagyon helyesek a rucik! Én is nézegettem ma őket, de szerintem nekünk van annyi, ami szükséges télre. Egy csomót kaptam kölcsön unokatesóimtól, nővéremtől, szinte alig kellett vennem valamit. Téli sapi kell majd esetleg, de azt meg nem tudom, hogy mekkora buksira kell. Illetve lehet, hogy egy overall is szükséges lesz, de azt majd megvesszük, ha itt az ideje. Addig van egy téli béléses kabát+nadrág. Ha hideg lesz, amikor jövünk haza, akkor az is jó lesz, aztán egy darabig úgyis szobafogságra leszünk ítélve.
Buci, védőnéninek nincs valami tippje szájpenészre? Nekik mindig van valami a tarsolyunkban, ami segíthet.
Csipisz, sok fiú ruci is van a C&A-ban, ma voltam. A Tesco-tól én is kivagyok, hétvégén szinte semmi értelmes dolog nem volt. Trikót, térdzoknit akartam Csengének venni, és teljesen ki volt fosztva a fehérneműs részleg kisebb méretekben.
Jut eszembe, nem tudjátok, hol lehet venni Micimackó és társai bugyikat? 92/98-as méret kellene (2-3 éves lányra való).
Bejcsi, én Panadolt szedtem, ha lázas voltam, vagy fájt valamim. Illetve a tantum verde nekem is nagyon bejött torokfájásra. És az emelt adag C-vitamin.
Rubinita, jobbulást Rubennek! Remélem, hamar meggyógyul. Gondolom, Jenni élvezi a vásárlást. Pont a szomszédunk panaszkodott a múltkor, hogy egy mai fiatal lány mennyi ruhát képes összevásárolni magának (felnőtt lánya van már), mert Karácsonyig 4 pár csizmát vett tavaly a lánya.
Hát kérem, ha valaki "el akar kelni"!!!
Viki, szerintem lassan valami részesedést kérhetnél a fogyi-módszer népszerűsítéséért!
Tényleg nagyon rossz idő van, vagyis lehangoló. Én már csak azért is utálom, mert nem tudom eldönteni, hogy mennyi cuccot adjak a gyerkőcre, hogy ne fázzon meg, de ne is izzadjon. Mondjuk ez még rosszabb akkor, ha néha kisüt a nap, mert akkor aztán végképp nem lehet eltalálni szerintem - egyik percben sok, ami rajta van, a másikban meg kell annyi. Csenge többnyire emiatt fázott meg.
Már most előre parázok Zselyke miatt, mert egy picinél még nehezebb eltalálni.
Ha már a hőmérsékletnél tartunk... Nálatok hány fok lesz, ha már fűteni kell? A 22 elég egy kicsinek? Vagy több kell? És éjjel-nappal ugyanannyi hőmérséklet az jó, ugye? Fürdéshez, ha jól emlékszem 24-25 fokot ajánlanak.
Velünk minden rendben, ma voltam nst-n, szépen mocorgott a kisasszony. 1 hét múlva folyt.köv. Illetve kenetvétel valami új protokoll szerint - mondjuk furcsállottam, hogy ezt állítólag magánrendelésen nem tudják levenni a dokik, csak a terhesambulancián.
Hétvégén gyerekszoba berendezés lesz. Most itt vannak anyukámék, holnap hazautaznak, és végleg kiköltöztetjük a vendégfogadós cuccokat Zselyke szobájából. Ezentúl a hálóvendégeink a nappaliba kénytelenek kiszorulni.
Ja, és még egy kérdés: a kórházban még adnak hálóinget, ugye? Nekem anno nagyon bejött, hogy volt, még ha nem is trendi, de nagyon praktikus. Egyébként holnap (is) készülök pizsamát venni, csak nem tudom, hogy fogok találni, mert eddig mindenhol falakba ütköztem. Az igényeim valszeg túl nagyok (tiszta pamut, felül végig gombos), ezért nem találok.
Megyek, családozok egy kicsit.
Remélem, nem maradt ki senki.