Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa: mi is az Ady Endre utcán laktunk, július végén költöztünk a Selyem utcára. :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:38-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Lázas lettem! Mit javasoltok, kinek mi vált be?

Aggódom, nem akarom feleslegesen terhelni a szervezetemet, viszont a láz sem jó.

Kép
bejcsi28
 
 

 
 

Sziasztok LányoK!

Szép idő van mindenkinél? :lol:

Dokamami sajnálnám ha nem írnál soha többet, Én teljesen megértelek mert ugyanazt éreztem sokszor mint Te....gyakran még olvasgatni sem volt időm...de ha mégis átgondolod..egy picit gyere...tudom nehéz de ne köszönj el végleg... :(

Mesi 25 Zsuzsa! Sok szeretettel köszöntelek itt s nagyon örülök, hogy Te is megtaláltál minket! :D Ha van kedved gyere gyakran és írj sokat!

Krisztina ! Sehogy sem tudtam rájönni,hogy mi az a "cunda" -gondoltam valami új bababolt - amikor rájöttem, hogy a C&A-ról írsz nagyon nevettem...Tényleg szuper dolgokat vettél...már mi is túl vagyunk az őszi bevásárláson...vagyis állandóan vásárolgatunk főleg Jenninek.... :lol:

Ibolya! Lelkiekben veled vagyok!!! Sokszor eszembe jutsz...de tényleg! Vigyázz magatokra!

Viki! Olyan fogyi kódokat stb..nekem is küdhetsz... :(

Buci! A szájpenészt amikor ecseteled határozott mozdulatokkal töröld is közben, hogy fellazuljon...

Bocsi a rövid bejelentkezésért mennem kell Ruben beteg :cry: s ilyenkor nagyon nyűgös.... apával felváltva ápolgatjuk!

Ha van kedvetek tegyetek fel képeket!
Én is hozok!
Puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Bejcsi!

Csillapitsd a lázat feltétlenül!
Az nem Jó!

Vagy hivd fel telefonon a dokidat s megmondja, hogy mit vehetsz be...Én akkor megkérdeztem Tőle ha lázam lenne mit lehetne s nem emlékszem, hogy már melyik lázcsillapitót mondta....sajnos!

Krisztina is tud ebben segíteni!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:11-kor.
Vendég
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:38-kor.
20150601134430
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:11-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:12-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:12-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszta, nagyon jók a rucik, azt hiszem én is meglátogatom a "cundát" :lol: jó ez a szó.

Bejcsi, azt hiszem Panadolt lehet bevenni, de azért tényleg kérdezz rá és igyál sok folyadékot.

Rubinita, jobbulást Rubennek...

Amúgy az én torkom is fájdogál, remélem csak átmeneti, mert nem szeretném ha Peti elkapná... Biztos a szombati esküvőn fáztam meg, elég hideg volt. :evil:
csipisz
 
 


Sziasztok!
Hát ennek az időnek már nem lesz vége????????Kíra 2napja azt hajtja hogy hinta-hinta ma már megszántam kivittem esőbe(csak szemerkélt)mert hiába várom hogy kisüssön a nap. :cry:
Amugy jól vagyunk jövőhéten 18hos szuri remélem legalább addig megusszuk nátha nélkül.
Ibolya!Kitartás édesapádhoz!Biztos nehéz lehet...Mi a nagymamámmal lakunk ő is rákos állitólag.Azért irom hogy állitólag mert nem tudják pontosan mi az.Már 2éve találták a tüdejében de azóta (HÁL ISTENNEK)semmi tünete nincs még köhögni se köhög.Persze ő nem tudja hogy beteg öreg és vak nem is igazán tudja magát ellátni belehalna ha megtudná.Nagyon sokat számit az élni akarás.Volt már egy pár agyvérzése,volt hogy napokig nem tért magához,sőt volt hogy azt hittem a karjaimban hal meg.És mégis él.Csak azért irtam le hogy ne adjátok fel mindig bizni kell a legjobban! :wink:
Csipisz!Torokfájásra én sálat szoktam kötni a nyakamba úgy vagyok itthon és úgy is alszok.Általában meg is gyogyul minden gyogyi nélkül.
Bejcsi!Remélem jobban vagy!a lázat mindenképp csillapitani kell érdemes megprobálni a borogatást vagy a hütő fürdőt persze óvatosan!Jobbulást és rengeteg tea és Cvitamin.
Mesi 25!Üdv köztünk!Én is amlomkertben nőttem fel azóta is visszasirom! :lol:
Buci!A rózsaméz egy bizonyos idő után nem használ nekem körzeti irt fel ecsetelőt és steril gézlappal minden etetés után kitöröltem alaposan!A cumit is be kell kenni vele és mindig fertőtleniteni!A szájpenész miatt nincs étvágya se!
Rubinita!Rubennek jobbulást!kíra igazi nőhöz méltoan imádja az ékszereket! :lol:
Viki!Nem jöttek vissza a leadott kilók?én a 90napost csináltam de a végére tottál lemeritett, igaz fogytam és a sulyom is tartom többé-kevésbé.Viszont még lenne mit leadni engem is érdekelnének a kodok meg receptek!
Mennem kell mostmár!
Sziasztok!

Kép
kíraanya
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:38-kor.
20150601134430
 
 


Köszönöm a segítséget, sikerült végre a vonalzó.
Úgy látom sokan kötődnek a Malomkerthez. Az itteni játszóteret mi is szeretjük, a keresztfiammal sokat jártunk le, Mesivel még nem, csak sétáltunk a parkban. Ahogy az időt elnézem, majd jövőre fogjuk kipróbálni.
Amikor én voltam lázas a dokim a Panadolt javasolta ill. nekem is beváltak a homeopátiás készítmények.Jobbulást!

KépKép
mesi25
 
 


Anyám, mennyit írtatok, mióta nem voltam!
Na, megpróbálok reagálni mindenre és mindenkire... :)

Először is, üdv az új fórumtagnak! Remélem, Zsuzsa (mesi25), gyakran tudsz majd jönni.
Itteni babaúszásról nem tudok semmit. Én egy kicsit bánom, hogy anno Csengét nem vittük el, mert imádja a vizet és a gyerekeket. De majd megtanul később úszni. Zselykével sem fogok járni, mert két gyerekkel egyedül nem bírnék, erre meg nem tudok segítséget kérni senkitől (apa csak hétvégén érne rá).

Ibolya, nekem nincs fogyókúra ötletem, mert én nem bírok betartani egyet sem. :oops: Valahogy ha valami meg van tiltva, akkor mindig az kellene. :lol: Ha kell, akkor úgy fogyózom, hogy nem eszem annyit, illetve arra figyelek, hogy kevesebb kenyérfélét (ill. általában szénhidrátot) egyek.
Sok-sok kitartást, türelmet nektek apukádhoz!

Kriszti, nagyon helyesek a rucik! Én is nézegettem ma őket, de szerintem nekünk van annyi, ami szükséges télre. Egy csomót kaptam kölcsön unokatesóimtól, nővéremtől, szinte alig kellett vennem valamit. Téli sapi kell majd esetleg, de azt meg nem tudom, hogy mekkora buksira kell. Illetve lehet, hogy egy overall is szükséges lesz, de azt majd megvesszük, ha itt az ideje. Addig van egy téli béléses kabát+nadrág. Ha hideg lesz, amikor jövünk haza, akkor az is jó lesz, aztán egy darabig úgyis szobafogságra leszünk ítélve.

Buci, védőnéninek nincs valami tippje szájpenészre? Nekik mindig van valami a tarsolyunkban, ami segíthet.

Csipisz, sok fiú ruci is van a C&A-ban, ma voltam. A Tesco-tól én is kivagyok, hétvégén szinte semmi értelmes dolog nem volt. Trikót, térdzoknit akartam Csengének venni, és teljesen ki volt fosztva a fehérneműs részleg kisebb méretekben.
Jut eszembe, nem tudjátok, hol lehet venni Micimackó és társai bugyikat? 92/98-as méret kellene (2-3 éves lányra való).

Bejcsi, én Panadolt szedtem, ha lázas voltam, vagy fájt valamim. Illetve a tantum verde nekem is nagyon bejött torokfájásra. És az emelt adag C-vitamin.

Rubinita, jobbulást Rubennek! Remélem, hamar meggyógyul. Gondolom, Jenni élvezi a vásárlást. Pont a szomszédunk panaszkodott a múltkor, hogy egy mai fiatal lány mennyi ruhát képes összevásárolni magának (felnőtt lánya van már), mert Karácsonyig 4 pár csizmát vett tavaly a lánya. :lol: Hát kérem, ha valaki "el akar kelni"!!! :D

Viki, szerintem lassan valami részesedést kérhetnél a fogyi-módszer népszerűsítéséért! :lol:
Tényleg nagyon rossz idő van, vagyis lehangoló. Én már csak azért is utálom, mert nem tudom eldönteni, hogy mennyi cuccot adjak a gyerkőcre, hogy ne fázzon meg, de ne is izzadjon. Mondjuk ez még rosszabb akkor, ha néha kisüt a nap, mert akkor aztán végképp nem lehet eltalálni szerintem - egyik percben sok, ami rajta van, a másikban meg kell annyi. Csenge többnyire emiatt fázott meg. :( Már most előre parázok Zselyke miatt, mert egy picinél még nehezebb eltalálni.

Ha már a hőmérsékletnél tartunk... Nálatok hány fok lesz, ha már fűteni kell? A 22 elég egy kicsinek? Vagy több kell? És éjjel-nappal ugyanannyi hőmérséklet az jó, ugye? Fürdéshez, ha jól emlékszem 24-25 fokot ajánlanak.

Velünk minden rendben, ma voltam nst-n, szépen mocorgott a kisasszony. 1 hét múlva folyt.köv. Illetve kenetvétel valami új protokoll szerint - mondjuk furcsállottam, hogy ezt állítólag magánrendelésen nem tudják levenni a dokik, csak a terhesambulancián.
Hétvégén gyerekszoba berendezés lesz. Most itt vannak anyukámék, holnap hazautaznak, és végleg kiköltöztetjük a vendégfogadós cuccokat Zselyke szobájából. Ezentúl a hálóvendégeink a nappaliba kénytelenek kiszorulni.

Ja, és még egy kérdés: a kórházban még adnak hálóinget, ugye? Nekem anno nagyon bejött, hogy volt, még ha nem is trendi, de nagyon praktikus. Egyébként holnap (is) készülök pizsamát venni, csak nem tudom, hogy fogok találni, mert eddig mindenhol falakba ütköztem. Az igényeim valszeg túl nagyok (tiszta pamut, felül végig gombos), ezért nem találok. :?

Megyek, családozok egy kicsit.

Remélem, nem maradt ki senki. :)
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:39-kor.
20150601134430
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:13-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:13-kor.
Vendég
 


sziasztok,

hogy teljes legyen a kép a torkom nem fáj csak megy a hasam de az nagyon.A láz a mai napon 37.6 volt a legmagasabb amit zuhannyal csillapítottam ma már nem vettem be panadolt csak szén tablettát.

köszi a tanácsokat Mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
bejcsi28
 
 


Kriszti!
Elküldtem ;)
20150601134430
 
 


SZIASZTOK MA VOLTUNK CSIPŐFICAM SZÜRÉSEN 10 PERC ALATT VÉGEZTÜNK,TI VOLTATOK MÁR KRISZTI?VISSZAOLVASOK ÉS MAJD JÖVÖK.
ibolya5
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok,
Kriszta, az én pici lányom még szopizik szerencsére, mást nem is fogad el, cumit, cumisüveget, ami egyszer -egyszer problémát jelentett, amikor nem tudtam megszopiztatni, mert úton voltunk.
Jól olvastam, hogy Orsinak van már foga, mi még a visítós alvásnál tartunk. Az éjszakai vándorlás nálunk is van, Emese mindig keresztbe fordul és beszorul, erre ébred fel.
Betti, a kórházba ajánlom, hogy vigyél ragtapaszt, amivel helyettesíteni tudod a hiányzó gombokat a hálóingről vagy biztosítótűt. Én rendszeresen olyat kaptam amin nem volt gomb vagy szalag, amikor felvettem le is hullott rólam. (A nővérke ragtapaszozta rám. :lol: )
További szép napot!
Zsuzsa

KépKép
mesi25
 
 


Sziasztok!

Kriszti, köszi a tippet, megnézem a Szuperben.
Nálunk is van termosztát, de még nem kapcsoltuk be a fűtést egyelőre. Most 21 fok van benn. Este fürdésben meg megcseréltük a sorrendet. Most apa kezd, aztán én jövök, és így Csengének már jó meleg van a fürdőben, mire sorra kerül. :) De szerintem ma este bekapcsoljuk már a kazánt, mert ha így megy tovább, akkor holnap már nem fog ártani néha-néha egy kis meleg.

Képzeljétek, Csenge mindig lerúgja magáról a paplant (gyerek paplan, 90*140), úgyhogy az éjszaka egy nagy pléddel takartam be. Na, ebbe meg úgy belecsavarta magát, hogy reggel arra ébredt, hogy anya, hogy vagyok én betakarva. Olyan volt, mint egy kis kukac. :lol: Szegénykém, alig bírt megmozdulni.
Az éjjel meg a földön találtam meg, az ágya mellett, a pléd alatta volt. :o Nem tudom, hogy sikerült lenn kikötnie, mivel korlátos ágya van...

Kriszti, nem irigyellek a sütő takarításáért... Jó kis meló lesz. :roll:
Ezek a homeos cuccok már ilyen piciknek is adhatók? Azokat az apó golyókat hogy adod oda Orsinak? Összetöröd?

Na, végre kaptam ma pizsit, igaz, hogy egy kicsit idétlen (rózsaszín és rénszarvasmintás :lol: ), de legalább olyan, amilyet akartam. A kórházban én is az ottani hálóinget fogom használni, de itthonra akartam valamit, mert egyébként pólóban alszom, az meg most nem lenne túl praktikus. Szóval cuki, mikulásváró pizsim lett, Robi biztosan be fog indulni tőle! :lol:

Betegek, jobban vagytok/vannak?
Többiek, merre jártok?
Vendég
 


Zsuzsa, köszi a tippet. Erre nem gondoltam eddig...
Remélem egyébként, hogy lesz fűtés, mire szülök, mert ilyen hidegben tutira meg fogok fagyni...
Vendég
 


sziasztok!
Nálunk kiütéssel nyert a nátha... :(
Remélem Peti nem kapja el...

Kriszta, éjjel 2óránként sikítva ébredt pöttömkém, lehet hogy már az ínye húzódik? :? tiszta alvajáró voltam, elég nehezen ment a felkelés, apa meg Pesten maradt...
csipisz
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

Nagyon nagyon hideg van kint. lekellet menni a védőnőhöz de szerencsére itt van a szomszédba.A betegségem hozzá segített röpke 2-3kg ledobásához.A védőnő meg is jegyezte, h jó sokat fogytam.Pedig ő többet mért fél kg mint én itthon cipőstül ruhástól.
Holnap megyek a 18hetes ultrahangra!!!!!!!!!!Remélem szolgálhatok majd konkrét hírekkel.
Még nem vagyok 100% de azért napról napra jobb az állapotom és az étvágyam.
Többiek??????????Ne hogy mindenki lebetegedjen szedni a vitaminokat!!!!!!!!!!!
A Keresztfiamnak is kb 2 hónapos korától adtuk a homeo bogyókat!az influenza elleni oltás is beadatták neki tavaly, és rá egy hétre nagyon beteg lett több hétig, amit a családra is ráragasztott.De szerintem ez mindenkinél másképp jön ki.

Jó napot, és meleg szobákat mindenkinek otthon.

Kép
bejcsi28
 
 


Sziasztok itt is nagyon hideg van,mi is ma voltunk a védőnőnél most kaptuk az elmaradt oltást,a kislegény 9000gr és 71cm.Megvolt az ujjongás mekkora nagy ahogy falun szokás meghogy mindenki megnézi reméllem nem kaptunk el semmit a váróban.Rákérdeztem a prevanar oltásra hát a védőnő jött azzal hogy ő nem tud semmi újjat mert eddig a koraszülötteket és a beteg gyerekeket irták eddig össze,ingyenes oltáshoz.Na akkor erről mi is lemaradtunk mert mmég nincs eldöntve kinek jár .... : : Kriszti nekünk az ortopéd doki csak kézzel tekergette meg a csipőjét Eriknek és azt mondta minden rendben,nem is küldött tovább minket.
ibolya5
 
 


Sziasztok!

Kriszti, ez az Oscilloizé általános megfázás, nátha megelőzésére is jó?
Influenza elleni védőoltásról semmit sem tudok, de nem semmi, hogy a tavaly beadott vakcina már semmit sem ér, nem véd. :shock:
Mi igyekszünk majd úgy elkerülni, hogy a lehető legkevesebb helyre megyünk, meg hozzánk sem fognak sokan jönni, mert a rokonság messze van - most azt mondom, hogy szerencsére. Persze apa hazahozhatja, így is...

Andi, hogy vagy? Peti nem lett beteg végül? A szopi tényleg sokat segít, Csenge is talán 1-2 alkalommal volt náthás addig, amíg szopizott.
Fogacskának van már jele?

Bejcsi, örülök, hogy jobban vagy! Holnap meg szinte szárnyakat fogsz kapni az uh után! :D Akarjátok tudni, hogy fiú-e vagy lány? AFP eredményed még nincs meg?

Ibolya, a prevenarról az itteni védőnők sem tudnak semmi konkrétat, pont tegnap kérdeztem rá én is. Azt mondják, hogy várják a hivatalos körlevelet, mert az lesz a tuti, amíg csak a média mond valamit, annak nem hisznek. Szóval most mindenki vár. Aztán meg majd beindul a dömping! Csak legyen elég oltóanyag...

Tegnap voltam védőnőnél, kérdeztem, hogy második gyerek szülésénél mikor érdemes elindulni a kórházba. Azt hittem, hogy azért előbb kell, mint az elsővel, de azt mondta, hogy 5-8 perces fájásokkal menjek csak, ill. ha a magzatvíz elfolyik. Mondjuk, ha nem kapunk sorompót, akkor 15 perc alatt bőven benn vagyunk.

Jövő heti programom elég sűrű lesz: hétfő nőgyógyász, kedd nst, szerda védőnő. És mindenhol azt olvasom, hogy 36. hét után nem ajánlják a vezetést. Nem tudom, hogy közlekedhetnék akkor, mert azért Robinak dolgoznia is kell valamikor.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy amíg jól vagyok, addig nem gondolom, hogy nagyobb lenne a balesetveszély, mint normál esetben. Ha meg rendszeres fájásaim vannak, akkor úgysem ülök a kormány mögé.

Kriszti, írok neked egy privit, ha tudsz, légyszi válaszolj nekem. Köszi!
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:41-kor.
20150601134430
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Köszi Viki, úgy legyen! :D
Nálunk sem volt baj az oltásokkal Csengénél, hőemelkedése sem volt tőlük. Azért estére mindig beadtunk egy kúpot, mert az orvos javasolta.

Mi a rotát nem adattuk be Csengének, mert olyan gyerekorvosunk volt, hogy ha én nem kérdeztem rá valamire, akkor Ő nem mondott semmit. :x Szerencsére ez változott, a mostani nagyon rendes, a kórházban dolgozik, és mondta is, hogy ha megszületik Zselyke, szóljunk, mert akkor már oda bejön, és megvizsgálja, megnézi. Egyébként endokrinológus, diabetológus is, meg nagyon aranyos a gyerkőcökkel.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:14-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:42-kor.
20150601134430
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:14-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:14-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:14-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:14-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:42-kor.
20150601134430
 
 


sziasztok!
majd jövök később írok bővebben csak Andrisom nyűglődik.

Viki: a Rotát mi most váltottuk ki 17800 Ft-ot kellett fizetni érte múltkor is és most is. :?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:42-kor.
20150601134430
 
 


Kriszti, jól nézhetett ki a fürdő. :lol: Csenge is imádja a wc-papírt tépkedni... A másik kedvenc, a nedves popsitörlő kendővel való portörlés. Úgyhogy nálunk nagyon jó illatúak olykor a szekrények. :D

Bejcsi, várjuk a híreket!!!
Zsuzsimanó, valami életjelt adj magatokról! Régen voltál!
Vendég
 


Sziasztok!
Voltatok tegnap tornázni?
Ha igen, mesélnétek róla?
Zsuzsa

KépKép
mesi25
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:15-kor.
Vendég
 


na itt vagyok, akartam már jönni a torna beszámolóval, csak Andriska ma elég nyügi. Most elaludt, remélem be tudom fejezni amit írni akarok. Egyébként most a védőnőt várjuk. Most egy új fog jönni, mióta átköltöztünk nem volt itt senki.

szóval torna: nagyon jó volt, hasznos... odamentem 3-ra, de Andris útközben nagyon bealudt, elég rossz volt, hogy előtte nem tudtam lefektetni és kipihenten vinni. Felkelt a zajokra. Az elején volt egy kis közös teázás a többi anyukával és a lánnyal aki tartja a jógát. Összesen most 4-en voltunk anyukák. A többi baba picit nagyobb volt, 6-8 hónaposak. Aztán átmentünk a tornaterem részbe. A babák nem nagyon engedték a masszázst, se a tornát. Főleg Andris sokat nyűglődött, nincs hozzászokva más babákhoz, könnyen megijedt a többi baba hangjától. Közben megszopiztattam, meg elringattam. Nagyon kötetlen az egész, azt csináljuk amit a baba akar.
később folyt. csak megjött a védőnő.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


védőnéni elment, nagyon kedves, aranyos szerencsére.

a tornáról még annyit, hogy nagyon jó volt, mert sok olyan gyakorlatot bemutattak, amiket lehet itthon gyakorolni majd amikor olyan passzban van a baba. Jövő héten is megyünk, remélem akkor már tudtok jönni Ti is többiek (Viki, Zsuzsa, Csipisz természetesen :D )
nagyon jó abból a szempontból is, hogy kis közösségi hangulat van, meg tudjuk vitatni a babákkal kapcsolatos dolgokat... :wink:

Most Andris újra elaludt, ezúttal kitettem az erkélyre a babakocsiban, jól beöltöztettem. Remélem alszik egy jót, mert ma még csak össz-vissz fél órát nyomott.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


sziasztok,

Voltunk az Uh-án a kórházba az van, hogy nincs semmi hírem,mert még picik vagyunk a doki bácsi szerint és két hét múlva megyünk újra. a mókuskánk persze nem mutatott semmit, mint aki tudta és direkt össze szorította a lábait, hogy meg ne lessék.De a mért adatok is rendeben voltak azért itt a vizsgálaton.
Most már jól vagyok azt hiszem ennyi betegség elég volt a várandóságom alatt!!!!!!!!!!!!!!!

Szép és nyugodt hétvégét mindenkinek.
Afp az negatív volt minden rendben van.

Kép
bejcsi28
 
 


Sziasztok!

Krisztitől kaptam üzenetet, így belestem :) Még nem volt időm visszaolvasni, elnézést :( Köszönöm a szülinapi köszöntéseket is, meg hogy hiányoltatok :D

Az új tagokat üdvözlöm, kellemes fórumozást kívánok :)

Helyzet nálunk:
Megvolt Tomi tejterheléses kontroll vizsgálata, a múlt héten 4 napig jártuk a kórházat. Eredmény: folytatjuk a teljes tejmentes diétát. A hasa ugyanúgy ment, de kiütése nem voltak rajta (ez már azért haladás) Mivel itthon ment a hasa, a dokinő kicsit hitetlenkedett, rá is írta a papírunkra, h a következő terhelésesnél befektetnek minket osztályra. Pedig biz'isten gondoltam rá, hogy összecsomagolom a sz@ros pelusokat bemutatni :twisted:
Mire ezeken túljutottunk, az én kisördögöm úgy fejelte le a fürdőkádat, hogy átharapta a száját, de ám rendesen, két lyukacska volt rajta (sajnos hiába gyógyult hamar a seb, meg fog látszani) Persze erre a látványra Kristóf hányt, úgyhogy nem unatkoztunk akkor este (sem).
Kristófom lelkesen jár oviba, most kitalálta, hogy kaszkadőr szeretne lenni. Amiket csinál a biciklijén, rollerján, szédületes, majdnem minden nap beígérem neki, hogy összecsukom a járgányt és elrakom...

Megpróbálok visszacsatlakozni az itteni életbe :) de csak holnap.... ma (megint) hulla vagyok...
Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:43-kor.
20150601134430
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:43-kor.
20150601134430
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?