Sziasztok!
Viki jobbulást a kis betegnek,remélem meggyógyultok,s tudunk majd találkozni!
Én nem adtam a dokinéninek pénzt,pedig nem egyszer volt kint!
Anyuéktól anno az én gyerekorvosom sose fogadott el semmit,pedig sokszor jött hozzánk,mert nagyon beteges voltam,s anyu meg lázasan nem akart a betegek közé cipelni!
Erről jut eszembe,hogy hétfőn nem kicsit voltam ideges,mikor egy fiatal pár 1 év körüli kislányukat,aki 2 napja magas lázzal küzd elhozták az egészséges gyerekek közé!
Nagyon bírom az ilyeneket!
Nika nagyon klassz Gege kabátja!
Én most dzsekit hordok,de ma ahogy a nap sütött melegem is volt benne!
Télikabátom nekem 4 is van,de sokszor az se elég!
Hát csajok szuper a játszóház!:P
950Ft egy gyerekre és 1500Ft 2 gyerekre az ára. Minden nap(hétvégén nem) 9-12-ig vannak,s ebédet is kapnak a gyerekek,kérésre elcsomagolják!
Zenés foglalkozás van,rengeteg játékszoba,nagyon sok játékkal. Gabikának nem volt gond,hogy most volt először,rögtön feloldódott,s szaladt mindenfele,s játszott.Élvezte a nagy tereket!
Én is jól éreztem magam,szerintem jövő héten újra megyünk majd!
Volt ott egy anyuka 21 hónapos kisfiával és 2 hónapos kislányával!
Na Gabika nagyon érdeklődött a kisbaba iránt,alig tudtam onnan elhozni,s megmagyarázni,hogy az nem játékbaba!
De talán így majd könnyen fogadja a tesó érkezését!
Nem voltunk túl sokan: 7 gyerek volt,ebből 1 kislány!
Helga Áron is nagyon élvezett mindent,s nagyon szép nagyfiú lett!
11 után nem sokkal mi is eljöttünk,s elhoztuk az ebédet is: krumplifőzelék+csirkemell és desszertnek meg barack volt! Nagyon sokat adtak,s nagyon ízletes. Gabika a felét benyomta,s már alszik is! Elfáradt!
Ja és a kolleganőm is válaszolt a munkahelyes kérdésemmel kapcsolatban:
Sajnos nem vesznek semmiképpen vissza,ha megszűnt a GYES,semmi időre!Csoportos létszámleépítés volt,s erre más törvény vonatkozik sajnos! A femondási idő azonnal megkezdődik,ahogy lejár a GYES,s megkapom majd a végkielégítést!