Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!!

Látomm nagyon haamr felébredtetek már :)

Arwen:jobbulást neekd.Szerintem az,hogy beteg vgynem akadálya a babának,csak ne leghyen magas lázad.

Afra:olyan érdekes a történeted.Jó 7végét nektek.

Nika:nem is tudom akkor mihez kivánjak nagy-ngy drukkot abuszhoz vagy a kocsihoz.Mikor mentek és meddig maradtok?
Vendég

Sziasztok, Jó reggelt :!: :!: :lol: :P :D

Kép
Kép
minimano74

Gabi:hogy vagy? Jobb már a kedved?
Vendég

Sissyi!

Hát próbálom elterelni a figyelmem másra :wink: Ma amugy jobb a kedvem mert ugyi hétvége lesz :lol:

Kép
Kép
minimano74

holnap megyünk és vasárnap már jövünk is vissza bár ha hétfőn nem dolgozik apa és gege is jön velünk akkor lehet csak hétfőn jövünk vissza még képlékeny

nika70
Salgótarján

Szép reggelt lányok!
Ma is milyen pocsék időnk van.
8 fok, és esik.

Körmösnél voltam, szoliztam egyet még, hogy melegedjek.
Most egy kis téliszalámit csipegetek, és sajtot.

Nika!
Milyen izgi!Már holnap utaztok.
Kívánom, hogy a lehető legjobban sikerüljön. Gegével tudjatok menni, és ne legyen rossz időtök.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nemlajos!
Szép napot neked, ne hajtsd túl magad!

Arwen!
Gyógyulj meg.
És lehetsz még babás.. Cat is fogorvosnál volt. Emlékszel?? :oops: :oops:

picimami

Csucsu!
Hormonszinteket szeretne nézetni a háziorvosom.
Ami csak akkor ingyenes, ha szakorvos küld el.

Így kb 15 000 Ft.

picimami

Jó reggelt!

az enyém ilyen :x :? :twisted: :( :cry:

erről ennyit! :)

Nika! nrem baj! megeszem, nem számít mennyit állt! :) :) mondjuk a szemetesből nem de egyébként amíg én mozgatom és nem magától mozog :wink: :lol:

tök jó lesz a holnapod! :)

Arwen!
jobbulást!és ha rosszak a pulyák a suliban akkor ne kiabálj, hanem csapkodj a naplóval az asztalon! :) légysziiiiiiiii!az olyan jó! :)

pici! szoli meg ilyenek? :roll:
engem 20 perce keltett a férjem hogy megy adkjak puszi meg figyeljek a gyerekekre :? bár itt az öcsém(erről akarok ám bővebben majd, mert nem családlátogatóban van ám :? )
demégő is alszik! :)

Jó reggelt Gabi, Andy, sissi és mMárk, Nemlajos, Cat,Ibici, Afra abla,
(kit hagytam ki????????? :? )

Csucsu!!!!! :)
ugy elmesélném az Afra sztoriját! :roll: :roll:
én már rég ismerem,és hát a férjemnek mindigmondom is, hogy
vajon mi vihet rá egy biofizikus tanultkutatót, hogy aztmondja:
NEM,NEM!ITT KELL HOGY LEGYEN EGY TEREMTŐ ERŐ, MERT A FIZIKA(AMIT KEVESEN ISMERÜNK ANNYIRA MINT AFRA FÉRJE),NEM MAGYARÁZAT A VILÁG LÉTEZÉSÉRE.
RÁADÁSUL ANNYII HAD MONDJAK RÓLA, HOGY NEMCSAK MUSZLIM,DE TANULT MUSZLIM,EMÍR,AKI EGY MUSZLIM ALAPÍTVÁNYNÁL TANÍT MÁSOKAT AZ ISZLÁMRA.VAGY A FIZIKÁRA HA ARRA VAN SZÜKSÉG! :lol: :lol:
AZT A KEVESET AMIT ARABUL TUDOK, AZT AZ AFRÁTÓL TANULTAM HÉTRŐL-HÉTRE!HA VISSZAJÖNNEK ÉS A GYEREKEINK NAGYOK LESZNEK, MEGTANÍT MINDENRE :lol: UGYE AFRA??????????? :lol:

NA JÓ A TÖBBIT MAJD Ő ELMESÉLI :lol: (BOCSI MOST LÁTOM, HOGY NAGYBETŰVEL ÍRTAM :? )

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: nem baj a nagybetű igy jobban láttuk:)
Na akkor mostmár tényleg kiváncsi vagyoka történetre ami Afráékkal történt:)

Kép
csucsu05

Egyébként aki kíváncsi Afrára az az iwiw-en az ismewrőseim között megtalélja mint ...H-VEL KEZDŐDIKÉS A BECE NEVE aFRA! :lol:

jól már!!!!!!!ugy is előbb utóbb kértekvolna rólad képet!!!!!!!!! :lol
:

Kép Kép Kép
asiye

Pici: Igen ezt tudtam, hoyg hormont szeretnél nézetni de azt hittem ezmost más vizsgálat. Na szóval én is hormonvizsgálatra várok kedden megyek a beutalóért. Viszont nem mindegy melyik napon mész én úgy tudom. Én örülnék a legjobban ha rosszul tudnám . Mert úgy hallottam a 3 és a 21napon kell menni. Na most ha a 3napon akkor én ecsúsztam róla mert ma vagyok a 6napon. Kedden kiderül mit mond a doki. Csak ezért kérdeztelek hátha te tudsz valamit.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Én is úgy tudom, 3. 20.24. napon kell menni.
De a háziorvosom szerint nálam most egyenlőre egyszer is elég, és bármikor.
Ő konkrétan a sárgatest hormonomat szeretné megmézetni, és még párat.
Ő jobban tudja mint én. De utána kérdezett

picimami

Afra!
Bejelöltelek iwiw-en!!

Kérlek az a csudaszép gesztenyés süti receptjét írd le nekem.

:D

picimami

Visszabújtam az ágyba mert fáztam, most iszonyúan álmos lettem.
És fáj a fejem.

Mennem kellene öltözni, és szurira.. :cry: :cry: :cry:
Apa meglátta a fenekem, és elszörnyedt rajta, kék, zöld, lila..
Megkérdezte, ki fenekelt el :D

picimami

Beni a szomszédban csajozik, nekem pedig pakolnom kellene.
Ehelyett itt netezek.
De csináltam pocakfotót is.
Brutális. Két napja hirtelen elkezdett nőni. Ugyanúgy, mint Benivel, csak akkor két ónappal később sikerült mindez.

Na mindegy. Ne szörnyülködjön senki!

Kép
Vendég

Cat!

Csuda szép pocakod van!!
És már tényleg igazi kismamának látszol. :D
Gratulálok neked

picimami

Pici!

köszi!

Asiye!

Mi a helyzet a tesóddal?

Én viszont megyek pakolni. Már kétszer is kikapcsolt a gép amikor írtam valamit és el akartam küldeni. Nem idegesítem inkább magam.
Vendég

Afra én is bejelőltelek és az msn oldaladon azok a sütik nyami nyami :):):):)

Cat szépenl alakulgat a pocid :):)

nika70
Salgótarján

Márk alszik igy tuok jönni.

Cat:nagyon szép a pocid és szépen látszik. Mentek vhova 7végén?

Én már kiporszivoztam és most meg felmostam.
Ma nek kellett főznőm.

Afra:majd én is bejelöllek remáélem nem gond.

Csucsu:te miért mész horminvizsgálatra?

Nika:akkor izgi lesz a 7végétek majd kérjüka beszámolót.
Kiváncsi vagyok mit mondasz milyen ott.

Nemlajos, Asiye:pocakfotó???

Pici:mennyi ideig kapod még a szurikat?Nem fáj a hely?
Vendég

Szép napot Mindenkinek!
Az enyém ilyen: :-D :-) (mert most olvastam vissza:-) )
Ilyen beharangozó után akkor elmesélem a férjem történetét. Ő velem ellentétben abszolút ateista volt. Mivel régóta tudományos területen mozog, ezért úgy gondolta, hogy mindent, de mindent meg lehet magyarázni a tudománnyal. Épp ezért minek vallásosnak lenni?! Volt egy barátja, akivel metafizikáról, tudományos ill.tudomány feletti dolgokról beszéltek. Egyszer ez a barátja ajánlott neki egy könyvet (nem tudom már mi volt a címe). Voltaképpen ez a könyv volt az, ami elindította őt. Először összeomlott minden addigi elképzelése, a materialista „istene”. Majd ezután kezdett el kutatni Valami után. Tanulmányozta a vallásokat és így talált rá az Iszlámra. Mindez hosszú, nehéz hónapok, vagy tán évek eredménye. Érdekesség, hogy miután muszlim lett, rá nem olyan sokkal a huga is felvette az Iszlámot. És valamilyen szinten a bátyjától függetlenül. Persze a férjem is beszélt neki a benne zajló dolgokról, és lehet, h befolyásolta is, mert ők nagyon-nagyon jó testvérek, de nem miatta lett muszlim, hanem az ő saját, egyéni útján is épp ekkor érkezett el ehhez az állomáshoz.
És hogy mi vehet rá egy biofizikus kutatót, h vallásos legyen? Hm, talán az őszinte keresés. A férjem leendő kollégája, egy szintén magyar kutató, aki matematikus, szintén nagyon vallásos, keresztény ember. És nagyon örült, mikor megtudta a férjemről, h ő is hívő. Ez a másik még, ami nagyon szép dolog, h tök mindegy, milyen vallású, de az egyik örül a másiknak, mert ő is ugyanabban hisz.
Asiye! Mesélj, most már kíváncsi vagyok, h mi van az öcséddel!
Cat! Csodás a pocakod! Szépen növekszik a kisbabó!
Picimami! Mindjárt meglesem az iwiw-et és visszajelöllek!
Arwen! Nekem ami bevált fájó torokra, az az, h egy kanál mézet bekapok és nem nyelem le, hanem hagyom, h lassan lecsurogjon a torkomon. Ha gondolod, próbáld ki! És ettől még nyugodtan lehetsz babás. Egyik barátnőm már terhes volt, amikor nagyon beteg lett, 4O fokos lázzal. Valami brutál bogyót kapott, ami levitte, és sem neki, sem a fiának nem lett semmi baja.
Szép kis regényt írtam, le is fogom a klaviatúrát
:D :D

afra.h

ja és Picimami! Melyik gesztenyéset szeretnéd? (golyó, csók, muffin)

afra.h

Sissi! Dehogy gond! Mindenkinek köszi a bejelölést, örömmel igazolok vissza :D

afra.h

Asiye! Szavadon foglak meglásd a tanulással kapcsolatban! Addig majd a te nagy gyermekeid vigyáznak az én gyermekeimre, oké? :wink: oh, bárcsak már ott tartanánk! :roll:

afra.h

Afra!
A csók és a golyó kellene!!
Küldhetsz készen is.
:D

picimami

Cat!

Nagyon jó a pocis fotód :lol: :lol: :lol: :P :P :P már tényleg igazgi kismamás :!: :!: :!: És szerintem nem is vagy kövér :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sissi!
20 darab szurim volt. Még van 7 belőle.
Most már fáj, mert csomók vannak a helyén.

Beszéltem a doktornőmmel, és elmagyarázta mikor javaoslja a vérvételt. Szóval amikor az lh emelkedik, tehát ciklus közepe felé.

Szóval nem is baj, hogy nem siettem el.

picimami

Gesztenyés csók
Hozzávalók: 7.5 dkg vaj, 7.5 dkg porcukor, 1 tojás, 3 dkg liszt, 1 csomag gesztenyepüré
Elkészítés: Összedolgozzuk a hozzávalókat, habzsákba töltjük és sütőpapíros tepsibe kis halmokat nyomunk. Kb 1O-15 percig sütjük, vagyis amíg pici színt kap.
Tipp: Csokimázba szoktam mártani, tetejére pici jégcukor (de ha van otthon kockacukrod, az is jó, kicsi darabokra töröd. Voltaképpen a jégcukor is ez)
Az a helyzet, h mi nagyon szeretjük a gesztenyét, ezért ez az adag, h úgy mondjam elméleti jelentősségű nálunk. Minimum dupla adag kell!
:)

afra.h

Gesztenyegolyó
Hozzávalók:
• 50 dkg gesztenyemassza (2 csomag)
• 50 dkg darált háztartási keksz
• 10 dkg porcukor
• rumaroma ízlés szerint
• 25 dkg margarin
• A csokimázhoz:
• 2 tábla tortabevonó
• 0,5 dl étolaj

Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk, és diónyi nagyságú golyókat formálunk belőle. Fél órára a hűtőbe tesszük.

A csokimázhoz a tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, majd a hűtőből kivett golyókat belemártjuk, és fóliára rakjuk, míg a csoki kihűl rajta.

Ez azért már emberes adag :)

afra.h

Afra!!

Nagyon köszi!!
Én is imádom a gesztenyét!
Mindíg van otthon, és ha megkívánom, meggyel és tejszínhabbal szoktam enni.

Csajok.. én olyan rosszul vagyok.
Émelygek, rossz a gyomrom :shock:

picimami

Jajjjjjjjjjjjjjj Picimami az nem jó :roll: vagy igen :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!

Te Csepelen laktál vagy oda jártál suliba??? És a hugod a Széchényi-be jár suliba??? :roll: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Csak azért kérdezem mert az én lányom oda jár kéttannyelvű német osztályba és ott is lakunk a lakótelepen :wink:

Kép
Kép
minimano74

Picimami!
Nagyon szívesen!
Csak nem....? :wink:

afra.h

Na lányok nekem lejárt a munkaidőm (mindjárt) :wink: és megkezdődik a hétvége :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Majd jelentkezem még :!: :!:

Puszi Mindenkinek :lol:

Pici! neked szegénykém kitartás :cry: :oops: tudom te este 8-ig vagy :oops: :cry: Puszi neked is és muljon el a rosszullét :evil:

Kép
Kép
minimano74

Pici amugy megy a drukk de lehet hogy még ez korai hiszen még nem érezheted vagy mégis :wink: na mindegy majd meglátjuk :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Köszi Gabi!!
Édes vagy!!
nagyon szép hétvégét neked!!
És gyere majd!!

Sajna van meló rendesen.

Puszi

picimami

Nagyon jó lenne, de még nagyon korai.

Nagyon szomorú vagyok.
Bizonytalanná vál a munkahelyem.
Amit annyira szeretek.

Dec 31 ami tuti.

De ez sajna politika függő..
Úgyhogy tényleg nagyon jó lenne most babásodni. Nem lenne mindegy mennyit kapok. :oops: :?

picimami

De nem biztos, h nem azt érzed. Pont egy barátnőm mesélte, h khmm...másnap reggel úgy kelt fel, h hányingere volt, meg rosszul volt és mondta a férjének, h szerinte terhes...és lám :) 1éves a kisbabájuk.

Remélem minden jóra fordul a munkád ügyében..csak nemrondít bele az a fránya politika :evil:

afra.h

DE ÉDES VAGY DRÁGA AFRA!
ÉPP ASYIE MONDTA, BÁRMIKOR TEHERBE LEHET ESNI, CSAK VANNAK ESÉLYESEBB NAPOK.
NAGYON JÓ LENNE, ÉS BÍZOM BENNE HAMAROSAN SIKERÜL.
TI MIKOR KEZDITEK A PROJEKTET??

Már úgy izgulok érted.
Remélem hamar sikerülni fog :D

picimami

Hát nem tudom sajnos :cry: nagyon remélem, h fél év, vagy azon belül...de én már borzasztóan szeretném! Viszont ha kicsit racionálisan akarunk gondolkodni, akkor végülis a férjemnek igaza van abban, h nem ártana előbb kint, Gironában beilleszkedni, megtanulni kicsit a nyelvet...legalább annyira, h tudjam, h mikor vegyek levegőt és mikor nyomjak :)
De annyira nehéz racionálisan gondolkodni :(

afra.h

Igen értelek.
Mióta mi is megbeszéltük, hogy na mostantól..
Azóta én már egyre jobban várom.
Én már régen szeretném a kicsit.

picimami

Pici és csajok: Képzeljétek már ma mehetek dokihoz. És kérdeztem a dokit mikro vesznek vért és azt mondta többször kell ezért ne húzzuk az időt menjek ma 9-re el hozzá. Ennyit tesz a protekció. telefonba rendes szimpi volt. Azt mondta húzzunk bele hogy jöhessen a kistesó.
Hát kiváncsi leszek. Most izgulok hogy ma már mehetek is. Pedig ma nincs is rendelése. Otthon van a magánrendelője persze igy bármikor tud fogadni. Az érdekes, hogy a párom már 2éve vele focizik. És csak most derült ki , hogy ő milyen doki. Igy jött a protekció. Na hivtam is a férjem mert ma lesz foci és mondtam nehogy felrúgja véletlenül a dokit :) Mondanom sem kell délután lesz foci és utána mehetek hozzás este. Hát most tükön ülök mit mond.

Kép
csucsu05

Cat: Nagyon szép kis formás a pocid:)

Kép
csucsu05

lányok egy percem sincs, csak visszaolvastam gyorsan, hogy este ne egy regényt kelljen. :lol:

Cat! te a 100kilódat hol hordod? :lol:
a táskádban? szép kismamis a hasad. este jövök ha minden jól megy,mert nállunk változások vannak. előre csak annyit hogy nőt a család létszáma, yasemintől függetlenül. :roll: :)

Kép Kép Kép
asiye

Csucsu!
nekem is intézhetnél egy kis protekciót!!
Még föl is mennék szívesen bárhová!!
Örülök, hogy már most veszik a vért tőlet.

Asyie!!
ne titokzatoskodj.. :D

picimami

sziasztok!

Köszönöm a bókokat, hogy nem látszik a súlyom.
Ez is csak azt bitonyítja, hogy érdemes lesz majd a fotózással foglalkoznom. Hiszen tudom úgy tálalni a dolgokat, hogy kedvező legyen.
Higyjétek el, ott van az a 101 kg. Csak okosan álltam a gép előtt és a fölösleget levágtam a képről. :D

Pici!

Kitartás! Mindjárt vége a mai munkának!
És úgyis ott lesza baba a pocakodban, utána pedig már évekig nem kell dolgoznod, hiszen sorban jönnek majd a tesók.

Csucsu!

nagyon jó, hogy találtál egy szimpatikus orvost! Hidd el, hamarosan meglesz az eredménye.
Majd írd meg, hogy mit mondott.

Afra!

Az igazán vallásos embereknél nem számít, hogy mi a másik vallása, csakhogy ő is hisz. Aki ellenségeskedik, az nem érti a vallás lényegét.
Mondom én, aki egy egyetlen egyháznak és közözsségnek sem tagja. De hiszek. Csakhogy az én hitem több vallás keverékéből tevődik össze. Kicsit bonyolult, de azt tudom, hogy van valaki aki mindent irányít, mégis képesek vagyunk is befolyásolni a sorsunkat.

Asiye!

Azért ezt a család bővülést fejtsd majd ki bővebben!
Egyébként öcséd tud majd segíteni neked a gyerekekkel? Jól kijönnek?
Vendég

Pici!

Arra gondolj, hogy már csak 7 szuri van!
Én naponta háromszor szúrom magam. Már vannak szép kék foljaim is. :D
Vendég

Sissi!

Mi most itthon maradunk hétévégén.
Holnap lesz a szülinapi party. :D

Képzeljétek el, most tudtam meg, hogy egyik ismerősöm is babát vár. 6 héttel jár előttem.
Igaz, évente általában csak egyszer vagy kétszer találkozunk, de nagyon aranyosak. A fiuk fél évvel fiatalabb Beninél.
Vendég

CAT!
Nagyon kedves vagy!
Szeretnék majd tesókat is!
és jó lenne már pihenni velük :oops: :D

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?