Új privát üzeneted érkezett!

Peva
Betöltött 37 hét előtt koraszülöttnek számít a baba, tök mindegy, hogy mennyi a súlya. Ez persze (mint minden) kórházanként változik, de én olvastam a Dél-pestis topicban, hogy valaki két (!!!) nappal szült előbb a betöltött 37. hétnél, a baba 2700g volt és mégis koraszülöttnek számított... vicces... :roll:

Ja, és a dokimmal még nem egyeztem meg, most épp azt se tudom, hogy császár lesz e egyáltalán.... :roll:

marek
 
 


sziasztok

tanácsot kérek.
alapból S-es méret vagyok, hálló ingböl M-eset vettem a kórházba a pocim végett, ami jól is áll rajtam.
köntösböl az eladó L-eset adott, mert szerinte a kórházba nekem ekkora méret kell. kicsit lóg az ujja és olyan nagynak látom magamon.
szerintetek becseréltessem M-esre vagy hagyam meg??????? :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi!Szerintem cseréld be!Nem nyered vissza az alakod rögtön de nem is leszel nagyobb.Amúgy te olyan vékony vagy,hogy simán elég az M-es méret.

Peva!Én addig fagatom a dokit amig meg adja magát de azért hozzá tette hogy már bármikor jöhet de Ő szerinte 2hétig még nincs sok esély rá :D Hidd el a baba rögtön jelzi ha túl vagy alul öltöztetted.Nagyon aranyos a férjed!!!!Enyém minden reggel(hajnalba)mikor indul elköszön a pocitól és kéri,hogy ne ma legyen a nagy nap :D

Marek!Szerintem Doki függö is mert az én dokimnál szült egy kolleganőm és pontosan 36.héten 3100grammal és mondta a doki,hogy papir szerint az de éret jó súlyba van nem veszi annak.Itt kecson azt mondják ha 2,5kg megvan akkor nem veszik annak.Te hol is szülsz majd?Apával minden oké?

Hőmérö:Nekünk higanyos van és tökéletes abból le kell voni 0,5.Vettem homlok hőmérőt de Zsófinak 38,5 lázna volt a higanyos rendes lázmérőn azón 37,7na azért nem mindegy :evil: A fülbe dugosat én azért nem akartam mert én nagyon fül fájos voltam és féltem,hogy a gyerekeim öröklik na ha egy gyereknek fáj a füle nem,hogy bedugni nem neged semmit de még hozzá érni sem :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

 
 

Bocs, a bepofátlankodásért, de egy klikket megér:
http://picasaweb.google.com/visnyei.andi/Elad#
Vannak sapkák, bodyk, játékok, pulcsik, kocsicipők, mellények... Hátha találtok valamit. Olcsó és jó :D
Jó babavárást!

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok!

Szegény Perdo! Nem irigylem! Sok-sok erőt kívánok neki a hátralévő, remélkjük már csak napokhoz, aztán történik vmi!

Ny.malac - Nagymami téren éljenek a kellemes meglepik!!!! :lol:

Látogatók - Szerencsére, legalábbis most így gondolom, mindkettőnk szülei 60 km-re vannak. Anyukámék tutira be akarnak jönni majd a kórházba, bár lehet, hogy addigra lesz olyan infuenza, hogy kitiltják a látogatókat. A szűk családon kívül nem hiszem,hogy bárki jönni akarna. Elég inteligensek a barátaink ahhoz, hogy megvárják míg hívjuk őket. Mi se mentünk addig. Különösen, hogy ha jó kis esős, taknyos ősz lesz.

Peva - Bírom a pasikat nagyon, ammikor így rájuk tör az érzelem. Kár, hgoy a büszkeségük ritkán engedi. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog belőlük kihzoni egy csecsemő! :lol:
A babák keze és lába általában hideg, mert még nem jó a hőháztartásuk. Szóval ez még nem jelenti azt, hogy fáznak is. Valahol azt olvastam, hogy a tarkójuknál vagy a hátukat kell nézni. Meg, hogy a derekuk, pocijuk ne legyen kint, mert onnan fáznak meg legkönnyebben.
Nálunk Tomi gethásodott meg. Jobbulást Neked!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Húú csajok jól elvagytok, látom mindenki izgul, én 3 hete dugó nélkül, még mindig egyben, a jóslófájások, egyre fájdalmasabbak, de éjszaka elcsitulnak.

Sztem mi vagyunk a legkitartóbb hónap, még a rizikósak is tartják magukat, front ide front oda, ügyesek vagyunk.
Jövő héten csütörtökön lesz nekünk a csaszi, ha addig meg nem viccel Balázs.

De nem haragudnék ha valaki beelőzne, már alig várom a gyönyörű babákat, hajrá csajok!!!!!!!!!!!!!!

Timi, nekem van egy köntösöm éppen csak beér, de nem fogok nagyobbat venni, utána mit kezdek vele, helyedben becserélném, de próbáld meg a kissebbet, beér-e?
Bent a korházban dög meleg van , ahogy elnéztem mindenki nyitott köntösben mászkál.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán tudok jönni, de egyszerűen totál ki vagyok.

Perdonak és is kitartást kívánok.

Látogatók: én sem akarok senkit a szüleimen a kislányomon és a férjemen kívül. Nálunk csak a folyosón vagyis a lépcsőházba mert még a folyosóra sem lehet bejönni lehet látogató és igazából nincs és a múltkor sem volt kedvem az emberek buta és értelmetlen kérdéseihez. Babamutogatás nálunk egy ablakon keresztül történik és mikor aposom meglátta a lányomat az volt a z első megnyilvánulása "jé van keze meg lába", hát én erre nem vagyok kíváncsi. Még jó, hogy van keze meg lába? :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyosóm hozott kaját, persze a saját fiának már nem, az, hogy ő hazamegy és én hagytam-e neki négynapi kaját vagy nem az már nem számít. Persze nem is érdekelte, anyámékhoz járt minden nap vacsorázni a szerencsétlen. Szóval az anyósókról nekem sincs jó véleményem, főleg azokról akiknek csak fiú gyerekük van. (bocsi ezzel nem akarok megbántani senkit). Két hete voltunk ott, tök rosszul voltam, ki se mentem ebédelni, a mai napig nem hívott fel, hogy megkérdezze mi van velem. :cry: :cry: :cry:
Jó mi?

Ma elmentem a várandós csomagért, tök aranyos cumi van benne és nekem nagyon tecc a via pohár. Nekem is volt de az nem ez a méret és forma, szóval ez sokkal jobb.

Éjszaka még mindig nem tudok aludni, és a vérnoymásom is szarakodik, tegnap előtt este 150-100 volt 124-es pulzussal, hívtam a dokimat mondta reggel a kórházban talizunk, persze amikor ő mérte normális volt a vérnyomásom.

Nekünk még mindig nem jött meg a kislányom matraca így még mindig nincs kész a kiságy, pedig már nagyon szeretném egybe látni. :cry:

Kimostam a haza hozós ruhát, majd ha már minden meglesz lefotozóm.

Senki nem tud véleményt mondani a második gyerek természetes úton zsületéséről. Úgyn úgy fáj, úgyan addig tart , van esély, hogy ha az első előbb jött akkor a második is??????? A környezetemben senki nem szült kettőt természetes úton, ugyhogy őket nem tudom megkérdezni.

Bocsi, hogy hosszú lettem, majd még jövök.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Ja elfelejtettem:
űNektek nem ég a gyomrotok? Nekem már szinte elviselhetetlen, eddig csak este vagy ha lefeküdtem akkor égett, most már szinte egész nap. Nagyon utálom már ennek a renninek az ízét.

A másik, ti nem érzitek, hogy mindjárt meg fogtok fulladni, olyan nehéz levegőt venni??? Komolyan én már néha inkább nem eszem és nem iszom, mert olyan minta azonnal megfulladnék.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Mtücsök, amikor a dokimnak ilysmiről panaszkodom, nagyon aranyosan megkérdezi.... Lehet hogy terhes?
nem akarlak elkeserítenide ez egyre rosszabb lesz, amíg a hasad le nem ereszkedik.Nekem még mindig fönt van, és akkor nem is beszéltem a jóslófájásokról, ami néha 20, 10 7 percenként van, napról napra erősebb a fájdalom, és hosszabban tart.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Hát az enyém még nem ereszkedett le és nekem az előző terhességnél sem, pedig két héttel előbb szültem. Remélem most is előbb fogok, mert szerintem a vége a leggázabb, arról meg nem is beszélve, hogy nekem ez már tényleg terhes. :cry:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


mtücsök: én azt tanultam szülészetből (tehát csak tankönyvi adat), hogy a második szülésnél a vajúdási szak és a kitolási szak is általában rövidebb, mint az elsőnél és általában ha hamarabb jött az első, akkor a második is hamarabb jön. De persze az orvostudományban nincs 100%, csak nagy valószínűség.

A gyomorégéssel nekem is mindig problémám van. Lassan már mindentől ég... azt olvastam, hogy a pattogatott kukorica jó rá. Egyszer ki is próbáltam, hatott is, de nem ehetek minden nap, mert már így is sok a felesleg rajtam :).

Tegnap olyan csendes napja volt Marcinak, de ma megint beindult nekem. Újabban a térdeit feszíti szét, ilyenkor úgy érzem, ki fog hasadni a hasfalam... izmos kislegény lesz. 8)

linhbaba
 
 


Sziasztok

Jó sokat írtatok,egyszerüen alig lehet benneteket követni.

Én ma voltam a régi vérvétel eredményeimért, a mammográfiás eredményemért,meg UH-án.
Jól megfagytam.

Betöltött 37 hét előtt koraszülöttnek számít a baba, tök mindegy, hogy mennyi a súlya. Nálunk így van.És 1 nap miatt is koraszülöttnek veszik a babát,sulytól függetlenül.


A hőmérséklet tényleg jobb a babának a 20-22 fok. Veszélyes az ennél melegebb,mert könnyen tulmelegszik.
Fürdetéshez kell legyen 25 fok.

A keze,lába általában hideg,így ne ott nézzétek majd meg fázik-e,hanem a nyakánál érdemes.Nekem anno így magyarázták.

Általában a 2. szülés rövidebb és gyorsabb szokott lenni.
Nekem is így volt.
De, előfordulhat ennek az ellenkezője is akár.

Nem törvényszerű,hogyha az első korábban jött,akkor a második is korábban jön :roll: De többnyire igaz.
Nekem a lányom 37+1 napra született,magától indult meg a szülés.
A fiam ennek ellenére 38+1 napra,de indította a szülést a dokim.Szóval ő még maradt volna bennt tuti.

Rólunk:
Kisasszonyom kb 43-44 cm.
Sulyra: kb 2200-2300 gramm
Kb állítólag 2 héttel nagyobb a koránál :shock: csak azt nem értem a multkor miért mondta a saját dokim,hogy kisebb :roll:
Mert ugye most sztk-án voltam UH-án,nem a dokimnál.

Marek
Én is tudom a fogantatás napját :D mégse aszerint számolnak.
Pedig azzal kéne ilyenkor,én is ugy tudom.

Most ennyire futotta,neharagudjatok.

Aknek kell szorítok,hogy maradjon még bennt a babója!
Aki pedig már mehet, és akar,az menyjen szülni! :D
Izgatottan várom én is az első Topic babát :lol: :lol: :lol:

Én meg leszek az utolsó :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Baba fázik – melege van ellenőrzés: nyúlj be a nyakánál a ruha alá a hátához. Ha a baba háta nagyon meleg, akkor melege van, ha nagyon hideg, akkor fázik… Így lehet ellenőrizni. Minden hőmérőnél jobb, mert egyénre szabott módszer. Lilit mikor nem tudtam mit adjak rá, rendszeresen így ellenőriztem. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Timi: próbáld fel az M-est, ha be tudod kötni a hasadon, és van egy pici játéka is, akkor cseréltesd ki. Már nem nő akkorát a hasunk, és szülés után is szeretnéd hordani majd a köntöst néha-néha… Nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tücsök: nekem is terhes ez a terhesség így a végére :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac: te legalább már egy héttel előbb vagy mint én. Te természetesen szülted az elsőt? Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatod(második gyerek szülése)???? Hallottál valamit???

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok!!

Én is megnáthásodtam sajna... :cry: :cry: :cry: Folyik az orrom, kapar a torkom. Ábel jól van, Bence is kifelé megy a megfázásból....

Sokan kérdeztétek PERDOT: nagy a kavar, Ő sem tudja mi lesz és mikor és ez a legrosszabb. Egyszer ezt mondják, másszor azt és ez bántja nagyon. Azt tudom, h fullon a Klinika, mivel 3 megyéből jönnek ide a problémásabb kismamik és ugye a helyiek is sokan vannak.... Bízom benne, hhamarosan tisztábban lát Perdo is és megoldódik minden. Egy órára sem engedik haza, noha a Klinika közelében lakik. Vagyis elmehet, de akkor szül annál akinél akar, úgy ahogy akar.....

hőmérséklet
: nálunk is elég volt a 22 fok, fürcsikor 25 fok....

Szöszke!
Gondolkozunk nyilatkozaton, de attól tartok ujjal mutogatnak majd ránk vagy a gyermekeimre, ezt pedig nem akarom. Így sem tetszik asokaknak, h nem a legközelebbi gyermekorvoshoz járunk.....

Kata!
BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFINAK!!!!

Peva!
a büszke apuka :D :D :D :D

Azért gáz pedonak, mert mindenféle náció van az osztályon, nem tud pihenni, unatkozik és persze agyal.......
Én is bent voltam 2 éve túlhordás miatt, de másik osztályon, az elviselhetőbb volt. Ha ott kéne lennem, ahol Perdo, én bekattannék... :shock: :cry: :cry:

Napsugi!
Jól megvárakoztat Balázs! DRUKKHEGYEK!!!

Tücsök!

Én úgy tudom a második szülés gyorsabb lehet, de a felépülés fájdalmasabb, nehezebben rendeződik vissza az eredti állapot. Nem ijesztgetni akarlak, csak számíts ilyesmire.

Szedsz valamit a vérnyomidra????? Nekem is ugrál néha, de olyankor próbálok pihenni. Főleg a frontokat érzem, de én szedek napi egy Dopegytet.

Nekem is ég a nyelőcsövem, néhany sima (sótlan!) pattogatott kukorica hoz enyhülést....

Én örülök, h várnak még a babáink!!!

Pussz mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma egész nap járkáltam :roll: Anyuékhoz, házidokihoz, majd DM-be vettem pár dolgot a kórházba, majd elmentem oda, amit Anhel ajánlott, a Bécsi út 171. szám alatti boltba és sikerült vennem kemény 1 db szoptatós melltartót. Sajnos a méretemben csak az az egy volt, így rendeltem még kettőt jövő hétre, viszont csak 1390 forint volt és teljesen jó, nekem a 80C-s volt jó.
Viszont gyalogoltam rengeteget, aminek az lett az eredménye, hogy egyfolytában keményedtem, nyilalgatott az alhasam, a talpam iszonyatosan fájt, szóval hazaértem és párom ágyba dugott és betakart és pihiznem kellett vagy fél-egy órát, hogy jobban legyen. Szóval elkönyveltem, hogy ez a nagy túra, mászkálás már nem nekem való, sőt, nem is szabad ennyire belazulnom és járkálnom! :shock:

Megnyugodtam, hogy szédülés másnál is van, nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom Szöszke, szóval lehet, hogy közrejátszott benne, vagy a hirtelen lehülés, fene se tudja, vagy amit Nyugtonmalac írt, nem tudom, de olyankor jobb lefeküdni.

Combfájás? Tartott egész délelőtt, úgyhogy Marek, nekem nem jött be a rádolgozás és mászkálás, de nem jött be a pihenés se, szóval semmi, csak türelem, aztán elmúlt, de már előre félek, hogy reggel megint előjön :shock:

Peva - tényleg nem vesztettél semmit, hogy kihagytad a szülésfelkészítőt, egyébként a szülőszobát mióta láttam, sokkal többet gondolok a szülésre és már több para van bennem, ugye eddig mindig azt hangoztattam, hogy nem félek egyáltalán... hát ez eddig tartott :?
Jobbulást a takonykórnak, a teától nekem is égett a gyomrom, de az segített szerintem és persze a sok méz.
A te párod is kedves, biztos cuki volt, ahogy pocit ölelgetett :lol:
Neked egyébként ki az orvosod, mármint az Uzsokiban szokott ügyelni vagy hogy van ez?
Szerintem tök jó, hogy nálunk még nem jött baba, nem is baj az, még ráérünk, bár tudom, van aki már nagyon szeretné, de nálatok már okés a dolog, mert betöltöttétek a 37. hetet, szóval lehet, hogy lassan meglesz az első topikbaba tényleg :lol:

Timi - szerintem cseréltesd be M-es méretre, az L-es enyhe túlzás, azért annyit nem híztál, ahogy a képeidet néztem és a poci lemegy valamennyire majd, én 36-os köntöst vettem és most nem tudom bekötni teljesen, de ha megszültem, már valamennyire jó lesz és olyat vettem, amit otthon is tudok majd használni. Hálóingekből van 36 és 38 méretű is, olyanok, amikbe belefértem simán nagy hassal és így is kényelmes volt, de olyat vettem, ami jó lesz akkor is, ha megszülök és lesz még pici hasam.
Amúgy tapasztalt anyukák!!! Szülés után hogy néz ki a has pár napig? Mekkora? Lóg a bőr vagy mi? Mert egyelőre nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz, sőt, azt sem tudom elképzelni, hogy lesz olyan hasam, mint anno, mert nem is emlékszem, milyen volt anno :? :shock:

Mtücsök - én alapból gyomorégős vagyok, terhesség előtt is sokszor égett, ha olyat ettem, és ez azóta is így van, elég gáz, de már megszoktam, olyankor sokat iszom, ha nem múlik, beveszek egy Rennie-t. Levegőt rendesen kapok, szóval ezügyben nem tudok nyilatkozni.

Ancsa - gratula a jó méretekhez, látod, minden rendben, örülök, hogy ennyire kitartottatok!!! :lol:

Napsugár - jó hogy jöttél és örülök, hogy minden okés veletek!
Jóslófájásról nem tudok nyilatkozni, nem tudom, nekem volt-e már :shock: Mert szokott néha nyilalni alul a hasam, de az nem olyan menszesz-szerű görcsölés, és én arra számítok, hogy az a jóslófájás. Vagy ez emberfüggő??? :roll:

Amúgy ma nem volt valami aktív Lotti, szerintem ő is érezte, hogy széthajtottam magam, megyek is lepihenni, most már visszaveszek tényleg, mert ez nem volt jó!!!
Pihenjetek ti is sokat, jó éjt!
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Tücsök: nincs tapasztalatom, de a barátnőm végig vitte a második terhességet is. Egy nappal jött előbb, mint a betöltött 40. hét :S
Viszont nagyon gyorsan kijött neki: fájások, taxi-hívás, taxival a kórházba egyedül, taxis becsapta, gyerek már nagyon ki-ki figyelt, és már a szülőszobán is volt, ahol hipp hopp kint is volt Emese.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


SZIASZTOK!!!

Most(04.52) kaptam az üzit PERDOTÓL!!! Azt írta: "SZÜLÜNK!"

Többet nem tudok, de úgy látszik, Vivien nem akart jövő hétig várni!!!
:lol: :lol: Végre vége a bizonytalanságnak!!! Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!

marek
 
 


:lol: :lol: :lol: És sikerült Zsuzsut beelőznöm a hírrel!!! :lol: :lol: :lol:

marek
 
 


Sziasztok!!

Szép hajnalt..........

marek!
IMÁDLAK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is megkaptam természetesen az smst, de csak most tudtam leülni a gép elé. (tsizta nátha vagyok :cry: :cry: )

Szóval azt hiszem Vivien hallgatott anyucira és elindult az úton......
Nagyon izgalmas, ugyanakkor szívemből örülök, h Perdo számára véget ér ma valami és kezdődik valami sokkal csodásabb!!!

MAREK!
mAJD TUDOSÍTS, ÉN CSAK kora délután tudok jönni esetleg.

Jobbulást a betegeknek, EZER DRUKK PARDONAK!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


PERDONAK

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok

Csak gyors bekukk,megyünk intézni az apaságit a párommal.
Micsoda hírek :shock: :lol:

PERDONAK megy a drukk!!++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Zsuzsu!
Jobbulást!!!!

Perdoról majd tudósítok, ha lesz valami hír... !!! Addig is megy a drukk ezerrel! Ma megszületik az első topic babánk!!!! :P HURRÁÁÁÁÁ!!!

marek
 
 


Juj de izgalmas, nagyon nagy drukk Perdonak+++++++++++++
emmalena
 
 


Perdo - de jóóóó, meglesz az első topik babánk!!!!!!!!!! :lol:
Mennek a drukkok, várjuk a híreket!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Eddig nem volt időm jönni! És hogy miért?


2008.09.07-én vasárnap 22.05-kor megszületett Máté baba 34 hétre 2480 g és 48 cm.


Kép
bettike
Eger
 
 


Vasárnap délután 6 óra előtt elfolyt a magzatvíz, fájások nuku, 1 ujjnyira nyitva, majd fájások beindulnak tágulás nincs, viszont szívhang nem túl biztató, így császármetszés lett!

Még akkor éjszaka a tüdeje miatt felkerült Pestre az I. sz. Gyerekklinikára!

Kép
bettike
Eger
 
 


Vasárnap óta csak cicin élünk.2 óránként 40-50 ml az adag.Szerncsére orvosilag is ok minden.Fej, has, ultrahang, szeme, reflexek stb.és túl vagyunk a sárgaságon is.

Kép
bettike
Eger
 
 


Nagyon nagy Drukkkk Perdonak!

:lol: :lol: De izgi!!!
Ő hányadik hétben is van????

Hát igen a 37.hét elött még koraszülött minden baba, ezt én is hallottam :( Pedig Norbika biztos nem kicsi már! Jó lenne jövő hét szerdáig kihúzni, a doki számolása alapján az a 37.hét!
Az uh-szerint meg már vasárnap betöltöm! :shock: Ki érti ezt?
Keményedésem nincs , csak néha, de 2 napja fáj alul a hasam Olyan semmihez sem hasonlítható, mintha le akarna szakadni! :roll:
Pedig fekszem szinte egész nap, néha bele-bele nyilal, és vannak rövid 5 mp-es görcsök is :shock: Tudom ez még joslónak is kevéske, hisz nagyon rövid, de folyamatosan érzem! Bevallom félek már! :cry:
Szerintetek ez már az lesz???Lehet nem húzom sokáig?
A baba nekem már lennt van, de még zárt vagyok.

Ma jön a védőnő hozzám, szerdán meg megyek NST-re és uh-ra...ha addig még egyben leszek! :roll:
Szép napot! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Tegnap hazaengedtek minket és nagyon jól viseltük az éjszakát, szeretünk öltözködni, enni.

Ha lesz rá időm, akkor rakok majd képeket!

Csajok! Hajrá mindenkinek! Azt hiszem beindul ez a topic is! Ja és isten anyukának lenni! :wink: :lol: (Bár megsúgom nem gondoltam, hogy ennyire aggódós dolog!)

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike!

Nagy nagy gratula Máté babához, örülök, hogy minden ok vele, sok boldogságot és egészséget nektek!
emmalena
 
 


Bettike...gratulálok!

Majd csak megerősödik a kis Máté! Korához képest szép súllyal jött! Jó egészséget és gyarapodást! Pusz :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata!

Szerintem ne aggódj!Ha nem hosszúak a görcsök, akkor sok bajt nem csinálhat.De már a 36.hétben vagy, rögtön betöltöd a 37. hetet, onnantól már hivatalosan sem lesz a pindur koraszülött.Most fokozottan vigyázz magadra, és nem lesz semmi baj.Nekem a dokim Ábelnél a 36.héten azt mondta, hogy mivel már nyitott vagyok, nagyon lent van a koponya, nagyon puha a méhnyak, hamarabb fog jóval jönni, és nagyon gyors szülés lesz.Ha elindul, ne szórakozzak otthon, azonnal induljak, nehogy a liftben szüljek.Na, ehhez képest, Ábel a 40.hétig kihuzta, meg kellett inditani a szülést, annyi oxit kaptam amitől egy viziló is megszül, de én nem.Igy lett 12 óra után császár.Szóval nyugi, pihenj, élvezd ki az utolsó napokat-heteket, mert utána jön a feketeleves:-)Én is ezzel bíztatom mgam, pedig már nagyon türelmetlen vagyok, siettetném az időt nagyon...
emmalena
 
 


BETTIKE, GRATULÁLOK MÁTÉ BABÁHOZ, GYERE GYAKRAN ÉS TEGYÉL FEL MIHAMARABB KÉPEKET, MÁTÉ BABA AZ ELSŐ TOPIK BABÁNK, ÚGYHOGY CSÓK NEKI!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Hú mire jövök Hajrá Perdo+++++++++++++++

Betti!Gratulálok Máté babához!!!!!Sok tejcsit és jó egészséget!

Csajok beindul a baba eső !!!Most már tényleg mi jövünk :shock: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Bettike
Gratulálok Máté babához!!!! Gyere gyakran és nagyon-nagyon várjuk a képeket!!!!


Lányok...több embertől vártuk az első topic babát, de most aztán bebizonyosodott, hogy mennyire kiszámíthatatlan ez a dolog.... :lol: :lol: :lol: Vajon ki lesz a következő??? Van esetleg jelentkező? Én mondjuk bejelentkeznék jövő szombatra.... Bár sajnos nem én döntöm el.... :lol:

marek
 
 


Lányok!
Akinek még nincs kész a csomag, vagy nem kezdett el mosni, az lassan kezdje el, mert elkezdődött nálunk valami.... :lol: :lol: :lol:
Meg amúgy is egyre nehezebben mennek a dolgok. Utolsó hetekben már nem olyan könnyú állni és pelenkákat, meg mini ruhákat vasalni órákon keresztül... :roll: Mondjuk én most könnyebben megcsinálnám, mint akkor amikor csináltam....fene se érti ezt.... :roll: :lol:

marek
 
 


Bettike!

Tiszta szívemből gratulálok és sok boldogságot a kis csöppséghez.
Várjuk a képeket.

Kép

Pedronak megy a druikk, reméljük a lehető legrövidebb idő alatt a legkisebb szemvedés árán megszületik a babája.

Most megyek, mert egész hajnalban k....ra fájt és keményedett a hasam és ezért egy kicsit lepihenek bár aludni nem tudok.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


azta csajok!

Nem voltam 1-2 napig és máris milyen fantasztikus dolgok történtek!


Bettike gratulálok a kisbabádhoz!!!


Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!

:lol: :lol: :lol:

majd írok még, de most ennek a hatása alá kerültem :D :D

Kép

Kép
borkaby
 
 


Úristen, Marek, ne is mondd, én most már 2 napja szüléssel-babával álmodok!!! :shock: Kezdek kicsit parázni is, a kórházi csomagom majdnem kész, viszont még nem mostam semmit :?
Én még nem szeretnék szülni, elém engedek bárkit. Bár tényleg kiszámíthatatlan, úgy nézett ki, hogy vagy Perdo vagy Ancsa lesz az elsők között, aztán Bettike... a lényeg, hogy minden rendben van velük!!!
Én még szeretnék egy jó 3 hetet kihúzni így 2 in 1!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Aztaaaa..
Bettike, gratulálok nagyon örülök, hogy minden rendben, sok sok tejcsit és boldogságot kívánok nektek, úgy érzem a soraidból nagyon boldog anyuka vagy.
Alig várom már én is a jövő hetet.

Perdó is remélem hamar túl esik rajta, vége lesz már a szenvedésének, amikor írtátok hogy hányt is már, sejtettem, hogy közeledik az idő.

Jajj de jó elkezdtük.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Na, én most kezdem magam összerosálni, hogy őszinte legyek.Szüléstörténeteket olvasok a neten, nem tudom, hogy jól teszem-e...
emmalena
 
 


Emmaléna
:lol: :lol: :lol: Muszáj neked pont most szüléstörténeteket olvasni? :lol: Ilyenkor már a Suttogót kell olvasni, vagy valami hasonló szakirodalmat, ami ugyan semmit nem ér a gyakorlatban...vagy valamit, ami teljesen eltereli a figyelmed...

marek
 
 


A Suttogót már elolvastam, mind a két részét.a haramadik még várhat...:-)
Valahogy olyan nehéz elhinnem, hogy nekem ez sikerülhet...
emmalena
 
 


Három része van? Az elsőnek se sikerült a végére érnem.... :shock:

marek
 
 


Sziasztok!

Aaaztaaaaaaaaaa!!! :D :shock: :D
Tegnap úgy feküdtem le aludni, hogy nem volt topik-baba, most meg mindjárt 2 baba is lesz!!!!

Bettike, GRATULÁLOK A KISBABÁHOZ!!!! Örülök hogy mindketten jól vagytok!!!

Perdonak drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Fúúúú, de izgis!!!! :D

Viszont Marek felszólításának eleget téve megyek is pelusokat meg ruhákat vasalni! :D

Emmalena: ne olvass szüléstörténeteket!!! :? Olvass valami nyugis regényt inkább!! 8)

linhbaba
 
 


:lol: :lol: :lol:
Bettike Gratulálok Máté babához!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok! :lol:

Aztán várjuk a képeket is! :lol:

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nusildi,ne is mondd,én is féltem h én leszek az első,mert én vagyok ugye utoljára kiírva :oops: Az én babámnak nagyon korai lenne kibujnia :oops:
5 napja josló fájásaim vannak, huuuu,ez nagyon korai még nálam :shock: bevagyok szarva de rendesen miatta.Megyek is és kimosom a maradék rucikat :oops: :arrow:
Dokimat felhívtam,azt mondta akkor napi 10 db magnezii citritet szedjek :( 10X500 mg magnézium=5000 mg magnézium naponta :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?