Sziasztok!
Ma egész nap járkáltam
Anyuékhoz, házidokihoz, majd DM-be vettem pár dolgot a kórházba, majd elmentem oda, amit Anhel ajánlott, a Bécsi út 171. szám alatti boltba és sikerült vennem kemény 1 db szoptatós melltartót. Sajnos a méretemben csak az az egy volt, így rendeltem még kettőt jövő hétre, viszont csak 1390 forint volt és teljesen jó, nekem a 80C-s volt jó.
Viszont gyalogoltam rengeteget, aminek az lett az eredménye, hogy egyfolytában keményedtem, nyilalgatott az alhasam, a talpam iszonyatosan fájt, szóval hazaértem és párom ágyba dugott és betakart és pihiznem kellett vagy fél-egy órát, hogy jobban legyen. Szóval elkönyveltem, hogy ez a nagy túra, mászkálás már nem nekem való, sőt, nem is szabad ennyire belazulnom és járkálnom!
Megnyugodtam, hogy szédülés másnál is van, nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom Szöszke, szóval lehet, hogy közrejátszott benne, vagy a hirtelen lehülés, fene se tudja, vagy amit Nyugtonmalac írt, nem tudom, de olyankor jobb lefeküdni.
Combfájás? Tartott egész délelőtt, úgyhogy Marek, nekem nem jött be a rádolgozás és mászkálás, de nem jött be a pihenés se, szóval semmi, csak türelem, aztán elmúlt, de már előre félek, hogy reggel megint előjön
Peva - tényleg nem vesztettél semmit, hogy kihagytad a szülésfelkészítőt, egyébként a szülőszobát mióta láttam, sokkal többet gondolok a szülésre és már több para van bennem, ugye eddig mindig azt hangoztattam, hogy nem félek egyáltalán... hát ez eddig tartott
Jobbulást a takonykórnak, a teától nekem is égett a gyomrom, de az segített szerintem és persze a sok méz.
A te párod is kedves, biztos cuki volt, ahogy pocit ölelgetett
Neked egyébként ki az orvosod, mármint az Uzsokiban szokott ügyelni vagy hogy van ez?
Szerintem tök jó, hogy nálunk még nem jött baba, nem is baj az, még ráérünk, bár tudom, van aki már nagyon szeretné, de nálatok már okés a dolog, mert betöltöttétek a 37. hetet, szóval lehet, hogy lassan meglesz az első topikbaba tényleg
Timi - szerintem cseréltesd be M-es méretre, az L-es enyhe túlzás, azért annyit nem híztál, ahogy a képeidet néztem és a poci lemegy valamennyire majd, én 36-os köntöst vettem és most nem tudom bekötni teljesen, de ha megszültem, már valamennyire jó lesz és olyat vettem, amit otthon is tudok majd használni. Hálóingekből van 36 és 38 méretű is, olyanok, amikbe belefértem simán nagy hassal és így is kényelmes volt, de olyat vettem, ami jó lesz akkor is, ha megszülök és lesz még pici hasam.
Amúgy tapasztalt anyukák!!! Szülés után hogy néz ki a has pár napig? Mekkora? Lóg a bőr vagy mi? Mert egyelőre nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz, sőt, azt sem tudom elképzelni, hogy lesz olyan hasam, mint anno, mert nem is emlékszem, milyen volt anno
Mtücsök - én alapból gyomorégős vagyok, terhesség előtt is sokszor égett, ha olyat ettem, és ez azóta is így van, elég gáz, de már megszoktam, olyankor sokat iszom, ha nem múlik, beveszek egy Rennie-t. Levegőt rendesen kapok, szóval ezügyben nem tudok nyilatkozni.
Ancsa - gratula a jó méretekhez, látod, minden rendben, örülök, hogy ennyire kitartottatok!!!
Napsugár - jó hogy jöttél és örülök, hogy minden okés veletek!
Jóslófájásról nem tudok nyilatkozni, nem tudom, nekem volt-e már
Mert szokott néha nyilalni alul a hasam, de az nem olyan menszesz-szerű görcsölés, és én arra számítok, hogy az a jóslófájás. Vagy ez emberfüggő???
Amúgy ma nem volt valami aktív Lotti, szerintem ő is érezte, hogy széthajtottam magam, megyek is lepihenni, most már visszaveszek tényleg, mert ez nem volt jó!!!
Pihenjetek ti is sokat, jó éjt!
Ildi