Új privát üzeneted érkezett!

tücsi: melyik intézményben levő rendelésére akartál menni?
katica30

Most hívott a párom, indulok a vonathoz! Puszi mindenkinek!
Vendég

Kisbuta!
Tényleg nem kéne gondolkodni előre. Általában úgy is úgy lesz, ahogy lesz. Befolyásunk nem igen van… :)

Házitücsök!
Sokmindenben egyetértek Veled. Nekem is van ez a barnázgatás, és tényleg azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni.
Azért én fogok vele foglalkozni…
A kedvem nem vetted el. :) Hallottam én is kevésbé jó dolgokat… Hát, majd meglátjuk… Minden esetre köszönöm az infót!
Nekem a SOTE-n csinálták az inszemeket és ott sem néztek semmit. Nagyon amatőr volt.

Lányok!
akkor január nekem! :D
addig is végre kivizsgáltatom magam! :D De csak a jövő hónaptől....

Nyulaszka!
Egy szokásos Uristen tőlem és egy privi...
és nyugi... viccelgessél
és nézd meg a mindjárt elkészülő új vonalzómat
és egyszerre tesztelünk! Te egy nagy pozitivet :wink: Én meg.... :roll:
dezsina

Dezsi,
a január a legjobb hónap!

- és persze tudom, hogy ezen nem sokat tudok változtatni, de szerinted nem mondta volna, ha semmiképp nem fagyasztják le azt az egyet? Kifejezetten rákérdeztem ugyanis.
- jó, jó, tudom, hogy nem kéne ezen agyalni, de rosszul vagyok összerakva, és kérdezési viszketegségem van, mert én csak egy kis buta vagyok... :oops: :)

Kép
kisbuta

Kisbuta!
elméletileg mondania kellett volna... :? Én magam is úgy tudom, hogy egyet nem fagyasztanak le...
régen én is agyaltam mindenen... Most igyekszem nem előre gondolkodni azokon, amik még meg sem történtek...
dezsina

Tücsi, Kaáliba.

Dezsi, hajrá január!

Katica, igazatok van, jobb tudni, ha baj van. Lehet, hogy tök egyszerűen lehet kezelni.

Kép
petne

Dezsi!
Nagyon teccik a zúj vonalzód!!!

és nem agyalok tovább. Én mindent megtettem a kis harmadikért is, hiszen külön kértem, hogy ültessék be őt is, és mikor azt mondták, hogy nem, akkor tovább követtem a sorsát. Bízom benne, hogy tényleg egyszerűen leállt.

Kép
kisbuta

Kisbuta,
én anno a Schöpibe jártam a dokimhoz és a Nyírő meddőségin csinálták a lombikot.
Nekünk akkoriban el kellett olvasni egy 3-4 oldalas papirost amiben benne volt, hogy mit szeretnénk a megmaradó illetve fel nem használt embrikkel. Mi akkor a doki érvelése után úgy döntöttünk, hogy fel ajánljuk kisérletezésre.
Igaz nem is lett volna mit lefagyasztani, mert alig volt 1nél több amit lehetett volna a beültetetteken kívül.

Nyuszika, :)
tessék magasról les...@rni a sógornőt.
Azok már csak ilyenek. ... tisztelet a kivételnek.
Én is egy 'jófajtával" vagyok megáldva. Persze nem sok vizet zavarnak .... de akkor is a férjem rokonsága. Arra nem voltak képesek, hogy Bogyika első szülinapjára eljöjjenek vagy legalább a telefont felemelve boldog szülit kívánjanak a páromnak és lánykának. :?
Mi sem erőltetjük a dolgot.
Arra nem képesek, hogy a nagymamához elvigyék a lányukat. Elsők a barátok és a haverok, .... munka ..... és valahol nagyon a sor végén - ha kell v :? valami - akkor megtalálnak minket és a nagyit is.
Ilyen dumája van a csajnak:
Ha a lánya ott van a mamánál, akkor ne legyen ott más gyerek - közeli ismerős 'fogadott" fia kislánya -, mert akkor az ő lányának nem jut annyi szeretet. !
Mondom anyósnak: Ez hülye!!! :shock: ... és ha Bogyika nagyobb lesz, akkor a két gyerek ne lehessen ott a mamánál??????
A lényeg, hogy a mama majd minden 7végén látja Bogyit és kész!!
Mi legalább visszük és szeretjük a mamit. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
ez érdekes, mert Magyarországon tilos emberi embriókkal kísérletezni. Papírt én is kaptam. Aközött lehet választani, hogy lefagyasztjuk vagy megsemmisítjük a létszámfelettieket, olyan kikötés nincs, hogy fagyasztás csak egynél több embrió esetén lehetséges. Tehát elvileg az egyet is le kell fagyasztani.
Azt tudom, hogy olyan belső protokoll van, érvényes az összes lombikos helyre, hogy egyszerre maximum három babót ültetnek vissza. Remélem nincs olyan belső protokoll, hogy egyet nem fagyasztanak le, az nagyon szíven ütne. Sajnálom, erről biztos sokan másként gondolkodnak, de nekem ez nagyon fontos, számomra az emberi élet minden formája szent és sérthetetlen.

Kép
kisbuta

A Nyírőben egyet nem fagyasztottak le!
Lehet, hogy rosszul írtam és nem embrikét, hanem pötit.
Szerintem egyet azért nem fagysztanak illetve nincs 'értelme", mert a felengedésnél van sejtvesztés és akkor nem lenne mit visszaültetni. Viszont, ha 2 van, akkor nagyobb az esély, hogy egy megmaradjon.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Csajok!

Nem tudtam írni, mert korlátozták az internetet, mivel drága férjem nem fizette be a csekket! Azt mondta, "nem baj, legalább nem fórumozol!" :evil:
Úgyhogy ezt neki küldöm (nagyon mérges lesz), na meg nektek is: :mrgreen:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tyű Rana! (most fütyültem) Ez a jó pasi saját? :lol: :wink:

Az előző témákhoz: b... rokon esetén a tapasztaltak előre kapkodják a leszarom tabikat. Én bölcs vagyok. :D A BMC-ben csak akkor fagyasztanak, ha legalább ketten vannak. Inszem alkalmával mindíg néztek Uh-val, hogy volt-e tüszőrepi. Ha nem, akkor is megcsinálták. Viszont a köv. hónap megint UH-val kezdődött, nincs-e ciszta.

Kérdés: Szedtek-e terhesvitamint, és ha igen mit? Illetbe tudja e valaki, hogy melyikben nincs jód, mert én csk ollant szedhetek.

Szép estét, jó huncotkodást mindenkinek. Nyulasz! Te csak vicceket olvashatsz és továbbíthatsz!!! Hallod!

Kép
estike66

Rana!
tényleg jó :D :wink:

Petne!
köszi! Addig meg még minden lehet :wink:
dezsina

Katica, magánrendelésre jelentkeztem: Kisgömb utca talán...

Szezso a prolactinom
2007 októberben amikor először voltam Tűű dokinál: 263,8 mU/i erre már azt írta, hogy "a ciklus szaknak megfelelőnél magasabb prolaktin, tesztoszteron is PCO syndroma mellett szól"

3 hónap Meforal után (nem tudtam csak 500mg-ot szedni naponta):
339,7 mU/i

most májusban 3 hónap Avandia és Meforal szedése után:
341,8

Dezsi, örülök hogy nem vettem el a kedved, és HAJRÁ JANUÁR!;-)

Petne, szinte gondoltam! Mondom én hogy nincs tökéletes hely! :P

Zsófikukac, köszi a drukkokat, rám fér már megint előjött az elmúlt napokban a pánikbetegségem, pedig azt hittem végleg legyőztem 2 évvel ezelőtt! :cry:

Huh, tudom, hogy elfelejtettem valamit... :roll:
Vendég

Ja, igen! Rana szíííja!:-)

Szezso, most májusban már napi félszem Bromot is írt fel Tűű doki, de egy dobozzal sem tudtam beszedni, annyira sz@rul voltam tőle! Nálam azért is bajos a gyogyik mellékhatása, mert vonattal járok dolgozni, és nem trónolhatok reggelente a wc-n, mivel nem 10 percenként járnak a vonatok... :oops:
Vendég

Hú, Tücsi, jobbulást!

Kép
petne

Petne, köszönöm!

Na, még eszembejutott: úgy tudom hogy a magyar gyártmányú Gravida terhesvitaminban nincs jód, de mindjárt megnézem! Én nem szedek terhes vitamint! Én folsavat eszek és holnap veszek majd mellé magneB6-ot hogy jobban fel tudjon szívódni! Aztán megint elkezdtem inni az Aloe Vera gélt is kb 2 hete...
Vendég

Nyah, összekevertem: AZ Elevitben nincs jód!
Vendég

Tücsök!
A gravidában van jód, én azt szedem. És most a C vitamint nyomatom, hogy nehogy még jobban eluralkodjon rajtam a betegség.
Akkor kétszeresen drukkolok Neked, én érzem, hogy most sikerülni fog!!!!! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, egyébként én is úgy érzem hogy sikerülni fog mégis húznám-halasztanám a dolgot...tudom, gáz vagyok! :?

Ja megtaláltam, hogy hol írják a beültetés után nem szabad C vitamint szedni: ebben a fórumban az elején írt egy listát egy lány akinek ikrei lettek, és abban olvastam!
Vendég

Nem sajnos a pasi nem saját, pedig elférne itt nálunk bőven! :wink:

Estike! Az Elevitben nincs jód.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsök!
Hihih én pont így érzem. Ha lehet elhalasztanám. De nézne csúnyán a doki, miután előrevett a várólistán. :roll: Pedig örülnöm kéne, hogy előrevett. :roll: C vitamint csak addig szedem, amíg fáj a torkom.

Rana!
Néha erre is elküldhetnéd. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,

Nyulasz megy a mai napi babaragacs adag+++++++++ :wink:

Bella Neked mennek a tüszőnövelők++++++++++++

BMC -ben az inszemet úgy csinálják, hogy a stimu 10. napjától ( ami melesleg egy vagyonba kerül, márnint a stimu :twisted: ) minden másnap uh, aztán megmondják, hogy mikor add a tüszőrepesztőt. Igen én jártam úgy, hogy amikor csinálták az uh-ot még nem repedt meg a tüszőm ( na ez jó alkalom volt a dokinknak, hogy hivatkozzon a nagy súlyomra :twisted: ), de szerintem estére csak megrepedhetett, mert ugye elindult nálam valami :roll: . Sikertelen inszem esetén a ciklus 2 vagy 3. napján Uh-ra kell menni cystanézés miatt.
Mondjuk az a BMC javára irható, hogy ennyire egyik intézet sem monitorozza a stimukat, mint ahogy a BMC-ben csinálják.
Téma volt az 1 embrió fagyasztás is, nekem is1 embriót fagyasztottak le másodjára, és 3 ismerösöm is van, akiknek szintén 1 fagyasztott embrióból sikeres terherhesség alakult ki.

Kép

csibe
csibe32

Rana, Zsófi, Tücsi!

Köszi gyogyó infókat, akkor elevit marad.

Szia Csibe! Igen a BMC-ben gyakori a monitorozés(sok-sok költséges utazás) és szerintem a gyógyszerek is aránytalanúl magasabbak, mint amit eddig itt olvastam. Az egy embriós fagyasztás nekem új,Katika azt mondta párosával, de örülök, hogy egy is lehetséges.

Még annyit lányok, hogy rajtam is pánik :twisted: , de nagyon. Épp most írtam emilt apácskának(mert szalma vagyok), hogy nem vagyok biztos dolgomba. :roll: Meg még bőgök is egész délután, biztos meg fog jönni. Ennyi kikapcs

Kép
estike66

Jó estét!

Rana: épp jókor, már kérdezni akartam, miért vagy ilyen passzív :-D

Tücsök: erre kaptál Bromot? :shock: Na, nézd az enyémeket:
2006. október: 527 (ua. mértékegység)
2007. szeptember: 550
2008. május: 734
2008. június: 718

És ez 2xfél Bromo mellett!!! És nincs tünetem, nem vagyok PCOS, van pé-m és normális a progim is :roll: bár most olvastam, hogy a megtermékenyítésre is kedvezőtlenül hat :roll: de lombiknál ez sem játszik :P

Ha van valakinek felesleges Bromo-ja én átveszem :-)

Én itt a helyi kórházban tudtam le a 6 inszemet. Stimu nélkül, csak repesztőszurit kaptam. 2 naponta UH 6. ciklusnaptól, mert rövid a ciklusom. Néha nem jutott idő UH-ra az inszem előtt közvetlenül, mert műtött dokim meg ilyenek. De szerintem egy meddőségi intézetben ennek alapnak kell lennie!

Na, mennem kell helyszínelőket nézni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Még nem írtam a fejleményeket: tegnap voltunk a Kaáliban konzultáción. Bemutattam rengeteg betegségem bizonyítékait, és bár először a doki finoman terelt volna a köv. lombik felé, de egyáltalán nem volt erőszakos, és mondta, hogy ahogy akarjuk, lehet most ágyban próbálkozni (mondtuk, hogy hát azért arra nem ártana rásegíteni egy csöppet), vagy inszem. És tényleg gondolatolvasó a doki bá (ezt már többször bebizonyította), mert mondtam még itthon a férjemnek, hogy nem tudom, csinálnak-e spontán ciklusos inszemet, és mielőtt rákérdeztem volna, magától felajánlotta! Persze ha nincs pé, akkor marad a kövi ciklus. Szóval egyelőre ebben maradtunk, de persze még a vérvételig meggondolhatjuk magunkat. De most úgy vagyok vele, hogy mondjuk januárban jöhet egy lombik, addig meg vagy 3 hónapig talán most "nyitva vagyok", így a szünetben segítsünk annak a bébikének, ha jönni akar. Bár nem fűzök hozzá nagy reményeket, sokan azt mondják, az inszem sz@rt se ér, no persze ismerek olyanokat, akik bebabásodtak tőle. :roll:

Szezso, mind a 6 inszemed spontán ciklusos volt? És kétnaponta kellett UH?? :shock: Olyan sűrűn nekem még lombik alatt se volt!
Jó volt a Helyszínelők? :)

Tücsi! Már megint a számokkal nyaggatlak, tudom, de neked mennyi volt a tesztoszteronod, ami PCO-ra utal (én ezt nem is tudtam)???? Nekem is magas, ezért kérdezem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Estike, azt akarom kérdezni, hogy ha nem volt tüszőrepi, akkor minek csinálták meg az inszemet? :shock: Biztos ami biztos alapon? Mert én arra gondoltam, hogy ha nem lesz tüszirepi, akkor nem inszemezgetünk. Mondjuk itt fizetni kell érte, a BMC-ben meg ingyenes, nem?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csak bekukkantottam, meglesni, ki terhes mar... :wink:

Nyulasz, a vicceid baromi jok :!: :!: Annak idejen az itt a piros, hol a pirost el is mentettem. Azt hiszem, te raktad fol azt a kepet.

Ugy latom, celegyenesben vagy. Hajra, hajra :!:

Itt a mi kis porontyunk, nektek is ilyen szep es jo babat kivanok!

Kép
katavirag

Jó reggelt!

Jaj, de édes kiscsávó :lol:

Rana: én sok mindenkit ismerek, akinek inszemmel sikerült :wink:
Igen, mind a 6 inszem spontán ciklussal ment. Ebből 1 volt olyan, hogy nem repedt meg a tüszőm, szerintem túl kicsi volt még (18 mm), amikor kaptam a szurit, 1 pedig magától repedt, és másnap volt az inszem.
A dokim így csinálta, 2 naponta UH. Na, nálam ez nem sok UH-t jelentett az inszem előtt, mert legkésőbb a 10. napon már a tüszőrepesztőt kaptam. De kellett ez a 2 naponta UH, mert a tüszőm nagyon roham tempóban nőtt.
Ja, és 1 cikluson belül többszöri inszemet a TB 1-nek számolja. Nekem mindig kettőt csináltak, egymás utáni napokon. Szóval ha a tüsző nem reped meg, akkor érdemes másnap is megcsinálni az inszemet, vagy addig, amíg nem reped meg a tüsző. Persze ezt nem mindenhol vállalják be.
Mivel a kiskatonák sokáig elélnek, megcsinálják az inszemet akkor is, ha nem reped meg a tüsző. Mert lehet, hogy estére vagy akár már 1 óra múlva megreped.

Bocs a sok szóismétlésért :oops:

Jó volt a Helyszínelők, és nem aludtam el rajt :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Katavirág! Én elfogadom prototípusnak, gyönyörűszép manócska.

Rana! Igen a BMC-ben ingyenes, egyébként meg Szezsó leírt mindent.

Nyulasz és benne kapaszkodó bogyókék!++++++++++++++++

Kép
estike66

Sziasztok!
Na,mamár jobban vagyok,tegnap beszélgettünk egy nagyot.
Katavirág!
Jaj,de édes a kis Olivér :D Amióta Zsani nem rak fel képet Matyekról,nem is tudom mikor láttunk utoljára kisfiút :D
Dezsi!
Akkor ez azt jelenti,hogy marad a január?Nagyon jó az új vonalzód,és tudod,ha neked ez így jobb,akkor én is örülök.Új év,új élet :wink:
Rana!
Most nem értelek,akkor iszemeztek,vagy spontánoztok???És ezzel a pasival :roll: :shock: :D ...vagy az otthonival :lol:

ja,Katavirág,enyém volt az itt a piros-hol a piros,és az újak kedvéért:

Kép

...és a nyúlbogyók köszönik szépen mindenkitől a sok ragacsot :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Nyulaszkám! +++++++++++++++

Katavirág! Csodaszép a Kisfiad!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
Köszi :D jobban vagy már?Pocaksimi :wink:
Petne!
Ugyanaz mint Hannának :wink:
Estike!
Ugye már nem sírsz?
Csibe!
Most hol tartotok?Olyan ritkán jössz,és vonalzód sincs,írhatnál magatokról is.
Vendég

Nyulasz! Jól érzem, hogy majd kirúgod a ház oldalát? Örülök, hogy jókedved van. :D Köszönöm, én is jól vagyok, vége bömbinek, süt a nap :lol:

Kép
estike66

Sziasztok,

Dezsikém, akkor csak kibekkeled januárig...? :wink: na jó, akkor kérek tőled a szülinapomra egy babácskát. Vagy kettőt.

Estike, mi a baj? :roll:

Nyulasz, örülök, hogy megnyugodtál. BABARAGI!!!!!

Többieknek puszi, mentem dolgozni... :?

skrisz72

Kopa beszél az RTL-n
Vendég

Skrisz! Igazi baj az nincsen, csak depis idegbeteg voltam tegnap. De elmult :D

Nyulasz! Ki az a kopa? :oops:

Kép
estike66

Dr Kopa :oops: Szerintem andrológus,én azt hittem,hogy a BMC-ben,de ha te kérdezed Estike,akor biztos máshol hallottam a nevét,mert te ugye a BMC-be jársz.Most telefonon lehet hívni,a férfimeddőséggel kapcsolatban,és utána visszatérnek kielemezni a telefonos kérdéseket.Persze nekünk sok újat biztos nem tud mondani :roll:...és örülök,hogy jobban vagy :D
Vendég

Nyulasz, igen én is nézem. Itthonról dolgozom ma. Jön a szippantó. :lol:

Estike, jól van, már megijedtem. Ne legyél depis, szeretünk. :)

skrisz72

Bella!
Most figyeltem,laptetőd volt :D Ma meg UHU :D :D :D Hányra mész?Nagyon jó híreket várunk!!! :wink:
Krisz!
Az jó program :oops: :lol:
Vendég

Nyulasz! Igen, minden ok. :wink:

Krisz! Jó munkát!

Kép
hanna30

Bella, nőjjenek azok a tüszőcskék!!!!!

Szia Hanna mami! Már jobban vagy?

skrisz72

Krisz! Igen, meggyógyultam.
Jó sokáig dolgoztál. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Krisz!
Egyszer a volt főnököméknél én is ott voltam,mikor jött a szippantó,nem semmi szag...és mondom a nőjének,hogy "te jó ég,ti mit esztek???"Na,többet nem kellett részt vennem ilyen programban :mrgreen:
Vendég

Nyulasz, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: de dinnye vagy! Egyébként nálunk most egy hete borzalmas csatorna szag van a fürdőszobában... :oops:

Hanna, dolgozom én!!! Csak a másik laptopon. :wink:

skrisz72

Szezso, köszi az infokat. Ez a spontán inszem nekem nagyon-nagyon szimpi lenne, persze nem tudom, a szervezetem mit szól hozzá. Nem kéne beégni a nulla megrepedt tüszővel.

Nem tudom, hogy is legyen, mert itt a Kaáliban fizetni kell az inszemért. Szóval két inszem az 80 rugó (ha nem több). :( A TB csak 6-ot támogat???

Én bevállalnám a pasit is a képen, de uramnak nem tetszik a dolog. Nem értem, miért????? :roll:

Estike, miért szomorkodtál? :( :wink:

Nyulasz, tök jó, hogy jó kedved van, így biztosan sikerülni fog!!! Nem tudom, hogy bírod, én tiszta idegbeteg voltam a sok hormontól (azt hittem terhes vagyok). A leszarom tabiból én is rendelnék, ha lehet! :wink: Sógornő miatt se idegeskedj, mert árt!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz,
babatapi a nyúlbogyóknak++++++++++++++++++++
és Kopa mondott vmi okosságot?

Petne,
jobbulást!!! jobban vagy már?

Bella,
tüszőknek+++++++++++++++++++
mai UH-ról beszámolót kérünk :wink:
lapetőhöz :P

Hanna,
örülök, hogy meggyógyultál:D

Kisbuta,
holnaptól gogogo szuri :)

Katavirág,
Tündéri a kisfiatok :P

Tücsi,
Neked is ma lesz UH! beszámolót plíz!!! :wink:

Estike,
jó, hogy jó kedved van! huss rosszkedv :arrow:

Dezsi,
gratula a januárhoz!!!!! :) jó, vizsgálódást!!!

Rana,
hajrá spontán ciklusos inszem!!! az tök jó, hogy ennyire egy húron pendültök a dokival :)

KépKép
tobi

Rana!
Lesz@rom tabiból nincs nekem,de egy nagy beszélgetés jót tett.
...én is azt hiszem,terhes vagyok... :shock: :D ...remélem :wink:
Az inszem fizetős a Kaáliban???
Krisz!
Jó poénnak tűnt,nem bírtam kihagyni,de csak én nevettem rajta :lol:
Vendég

Tobi!
Ó,csak nagy általánosságokban beszélt.Pedig titkon reméltem,hogy mond valami okosat :roll: Persze ezt az interjút akár velem is készíthették volna...biztos nem égtem volna be.
kéményépitéshez téglaragacsok++++++++++++++++++ :lol:
Vendég

Kép

Lányok,
küldöm virtuálisan Mindenkinek a tablettát, akinek csak kell!!! (nem csak munkahelyi stresszre jó!!!)

Nyulasz,
terhes vagy!!! :D
tetszik ez az új ragacs féle :wink:

KépKép
tobi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?