Kisbuta,
én anno a Schöpibe jártam a dokimhoz és a Nyírő meddőségin csinálták a lombikot.
Nekünk akkoriban el kellett olvasni egy 3-4 oldalas papirost amiben benne volt, hogy mit szeretnénk a megmaradó illetve fel nem használt embrikkel. Mi akkor a doki érvelése után úgy döntöttünk, hogy fel ajánljuk kisérletezésre.
Igaz nem is lett volna mit lefagyasztani, mert alig volt 1nél több amit lehetett volna a beültetetteken kívül.
Nyuszika,
tessék magasról les...@rni a sógornőt.
Azok már csak ilyenek. ... tisztelet a kivételnek.
Én is egy 'jófajtával" vagyok megáldva. Persze nem sok vizet zavarnak .... de akkor is a férjem rokonsága. Arra nem voltak képesek, hogy Bogyika első szülinapjára eljöjjenek vagy legalább a telefont felemelve boldog szülit kívánjanak a páromnak és lánykának.
Mi sem erőltetjük a dolgot.
Arra nem képesek, hogy a nagymamához elvigyék a lányukat. Elsők a barátok és a haverok, .... munka ..... és valahol nagyon a sor végén - ha kell v
valami - akkor megtalálnak minket és a nagyit is.
Ilyen dumája van a csajnak:
Ha a lánya ott van a mamánál, akkor ne legyen ott más gyerek - közeli ismerős 'fogadott" fia kislánya -, mert akkor az ő lányának nem jut annyi szeretet. !
Mondom anyósnak: Ez hülye!!!
... és ha Bogyika nagyobb lesz, akkor a két gyerek ne lehessen ott a mamánál??????
A lényeg, hogy a mama majd minden 7végén látja Bogyit és kész!!
Mi legalább visszük és szeretjük a mamit.