Sziasztok,
Olvastam Babsziról a hírt, bár én már nem láttam itt fenn, de nagyon sajnálom, ami vele történt. Én sem nagyon jelentkeztem be mostanában, bár bele-bele olvasgattam néha, kb egy hete szenvedek, begyulladt a bölcsességfogam, elmentem a fogorvoshoz, felvágta az ínyemet, tulajdonképp kedves volt, mert nagyon féltem, és odakaptam, úgyhogy megkérdezte szeretnék e neki inkább segíteni, adott egy szerszámot
na ezzel huzzam el a szám, ez lekötött, így legalább másra koncentráltam(mint a gyerekek)
viszont másnap nagyon begyulladt, felvolt dagadva kivül-belül, még az arcom is
szörnyű volt, egész nap fájt, ma már kicsit jobb, eddig enni sem tudtam, ma már legalább a szám ki tudom nyitni.
, azt mondta, hogy tulajdonképpen ki kellene venni, ha továbbra is fáj ad beutalót a szájsebészetre, ha szűnik, egy másik, gyökérkezeléssel együtt szülés utánra marad. A kiskönyvemen próbált viccelődni, biztos, hogy terelje a figyelmet a fájdalomról, hogy afrikai a párom, kosaras vagy mi, nem tudta, hogy ez is fájó pont most:) mivel már nem élünk együtt.
A felvágott ínyem még most sem gyógyult be, két éjszakát nem aludtam, fájdalomcsillapítót alig-alig mertem bevenni.
Voltam közben a kombinált teszten, vért vettek meg ultrahang volt, 13 hetes vagyok, számítás szerint, de én úgy érzem 12
TAS BPD 27MM, CRL 66 MM, TH-AC 23 MM, FL 13 MM, TAKARÓREDŐ 1 MM, én ebből nem értek semmit, ez kb olyan, mint amikor én műszaki nyelven beszélek az ügyfélhez, ebben a tel-ban ennyi és ennyi mem ennyi gigával bővíthető, az internet max 10 gigás mobil, stb
És az van a papírra írva, hogy durvább rendellenesség nem valószínű, ez mit jelent
Mit szóltok a méretekhez?
Én szerintem ilyen AFP, meg cukros dolgon nem voltam, ez a kombinált, Down kor szűrés volt, a védőnő ajánlotta.
Írtátok ezt a pocakfotót, nekem nincs még igazán ilyen pocakos képem, még nagyon pocakom sem
, na jó egy kicsi, de majd tehetünk, jó lesz nézegetni