Szezso, este megkeresem a papírom és megírom mennyi volt a prolactinom (szerintem megfogtok lepődni, hogy miért nyilvánította magasnak az endokrin dokim...)
Nyulaszka, a sógornővel aztán tényleg nem szabad törődni!
Dezsi, huh hát több oka volt, de mindig elmondom, hogy
szeretettel gondolok rájuk, csak hát abból nem lesz baba...
Ami nekem nagyon hiányzott, hogy náluk nincs mód hcg mérésre, még akkor sem nézték meg a vérből amikor nem tudták eldönteni, hogy méhenkívülim van, vagy most vetélek, vagy nincs is semmi (nem rég írtam a fogamzásgátlós sztorimat ez még mindig az a sztori) beküldtek a Dél-pesti kórházba ahol egy bunkó doki csinált egy vizelettesztet és azt mondta nincs miről beszélni...
Ez a vérvételes dolog azért is zavart mert sokszor úgy éreztem mintha sikerült volna a dolog, de aztán leállt, szóval ha csak annyit megállapítottak volna a vérvételből, hogy valami elindult (mint pl. most Csibénél) én már annak is nagyon-nagyon örültem volna és több erőt adott volna a folytatáshoz...
Aztán a barnás folyásra mindig panaszkodtam de Tanár úr szerint nem kell vele foglalkozni úgyis kapok progi pótlást, én meg nem akartam vitatkozni, hogy a progi hiánynál pecsételővérzés van nem barnázás...
Írtam itt is hogy nekem sokszor volt cisztám, még inszem alatt is előfordult hiába kaptam repesztőt, na úgy éreztem hogy ezzel sem foglalkoztak elég körültekintően...
Aztán mikor Tanár úr külföldön volt Sipos dokihoz kényszerültem a magánrendelőjébe, mondtam hogy szeretném ha kivizsgálnánk nálam a PCO-t, meg az IR-t mert nagyon gyanús a dolog nekem, erre mondta, hogy szerinte is az, és elküldött egy diabetikushoz (hogy miért nem endokrinológushoz azt még mindig nem értem) aki ráírta a papíromra, hogy valóban magas a hoxa mutatóm (ő az aki, olyan idióta volt, hogy terheléses cukrot csinált, de inzulint azt nem), de nem vagyok
cukorbeteg, (mondjuk az nem is akarok lenni!) viszont a nőgyógyászom felírhatja a Metet ha gondolja...felhívtam Sipit ő meg tök flegmán közölte, hogy ha a doki nem írta fel akkor ő sem fogja...jaj, és még a magánrendelőjeben a fejemhez vágta, hogy meddig akarom még húzni az időt a kivizsgálásokkal, mert az ő idejét is húzom nem csak az enyémet, mivel már 2 év telt el akkor az utolsó lombikom óta!
Remélem nem bántottalak meg, vagy bizonytalanítottalak el!!