Új privát üzeneted érkezett!

hűűűű...!

Kép
kisbuta

Kisbuta,
:)

Tücsi,
köszi a vonalzó dicséretet, nekem is nagyon teccik :)

KépKép
tobi

Nekünk az előzőnél úgy volt, hogy ha a maradékok is elmennek blasztó állapotig lefagyasztják őket, de sajnos nem mentek el
Vendég

Szezso, külföldi csókák fogják tartani, még nincsenek az országban. Így még prezi sincs. :? Banki rendszert mutatnak be. Többet nem mondok, nehogy megsértsem a banktitkot...

skrisz72

Bella,
Köszi, ez így már megnyugtató. :)

Kép
kisbuta

Krisz,
hú akkor tényleg jön a hideg, ha jönnek a csókák, meg a varjúk is:)
Vendég

Bella, a te fejednél nem kell jobb barométer... :wink: És asszem Alle is csatlakozik ebbe a sorba... :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Bocsi,hogy csak most írok,de teljesen kiborultam.Egy hülye családi veszekedés,most pont jókor,teljesen kikészített.Vérnyomásom 160/88,a pulzusom meg 118.Nekem mindig 120 alatti a vérnyomás,és 70 körüli a pulzus,gondolhatjátok,hogy azt hittem kiugrik a szívem.Hátha ezt túlélik a bogyók,akkor mindent.Egyszerűen képtelen vagyok megnyugodni. :evil:
Dezsi!
Akkor írd majd meg,mit mondott a doki.És szerencséd,hogy később jöttem,és addigra küldtél babaragacsot.

Megfázottaknak jobbulást,fejfájósoknak szintén.Már enyém is kezd megfájdulni,de ez nem a hidegfront.
Vendég

Nyulasz,
De remélem nem a pároddal!

Krisz,
igen már mások is mondták, hogy pályát tévesztettem, nekem egész nap fel, s alá kéne járkálnom egy létrán egy dunctos üvegben.
Vendég

Hát ez hihetetlen kisütött a napocska egy kicsit!:)
Vendég

itt is sütöget! :)

KépKép
tobi

Nyulasz,
próbálj megnyugodni (habár könnyű ezt mondani ilyenkor, mert édes kevés)

Bella,
kívánom, hogy az álmod teljesüljön!!!!

KépKép
tobi

Jaj Nyuszi, akarsz róla beszélni? Vagy attól még idegesebb lennél?

skrisz72

Bella!
Nem dehogy a párommal.A sógórnőmmel.
Vendég

Krisz!
Asszem priviben szívesen megírom,ha érdekel,de itt nem,rögtön felismer mindenki,aki az avatarról nem.Mármint aki amúgy is ismer. :roll:
Vendég

Nyulaszka és bogyikák!

Nyugi-nyugi! :P Sógórnő? ugyanmá! Az meg ki :?:

Tudják, hogy Neked most sok mindent lehet, de stresszelmi biztosan nem?

Kép
estike66

Szezsó!
23. napon tartok és azóta van ez így, amióta voltam a 3. lombikomon… Utána egyszercsak minden ciklusban a 21. napja körül barnázom. Amikor viszont volt a fagyibabás beülti, akkor nem barnáztam! Na de miért is nem? Mert szedtem a progipótlást (gondolom) :)

Kisbuta!
Szerintem fagyasztanak blasztót is… nekem, ha végre sorrakerülök, akkor az is lesz, ha lesznek felesleges számú fagyibabáknak valók…
Gratula a két laptetűhöz! :wink:

Bella!
Egyáltalán nem baj! Sőt kifejezetten örülnék! Na de ez mindjárt kiderül! 16:00 óra után pár perccel telefonálok!
Ripakodás átvéve! :wink:

Házitücsök!
Hááát, elég félelmetes amit írsz. Remélem nem futok bele ilyesmibe….
Azt megírnád, hogy miért váltottál? :oops:

Tobi!
Nem tudom mitől… Picit mindig átugorjuk ezt a dokival… reménykedem, hogy elmúli, de már lassan egy éve van igy…
És tényleg jó a vonalzód!!! :wink:

Nyulaszka!
Ezt megúsztam… 4 után jelzek a hírekkel… És csinálok mégújabb volanzót!!!
nyugi
8)
dezsina

Dezsi :D
van hozzá történetem is :wink:
a két kis szerelmetes méhecske, akik viszik a szerelem kulcsát, ami nem könnyű és habár tele van az út göröngyökkel de ők akkor is mosolyognak mert tudják, hogy tuti odaérnek, ahová csak szeretnének mert nagyon-nagyon akarják. Mintha csak magunkat látnám :P
kivi vagyok mit mondanak, én is Veled együtt izgulok :wink:

KépKép
tobi

Dezsi!
Már azt sem tudom, minek drukkoljak akkor? De megvan! Neked drukkolok! :D

tudjátok, azért kérdeztem a blasztós dolgot, mert anno nagyon sokat vacilláltunk a lombik miatt. Nekem nagyon meredek az, hogy így élet és halál urai lehetünk, egyetlen tollvonással a megsemmisülésbe küldheti - elvileg - az ember a saját gyerekeit minden következmény nélkül. Végül azzal a nagy szent fogadalommal vágtunk bele, hogy mi nem hagyjuk a mieinket soha cserben, ha lesznek fagyibabák, akkor azokért visszamegyünk. Végül csak három picink lett, abból kettőt kaptunk vissza. Én szerettem volna a harmadikat is, de a doki azt mondta, hogy harminc alatt csak kettőt ad vissza. Pedig annyira már nem vagyok messze a harminctól. Mindegy. A harmadikat továbbvitték, de állítólag leállt. Nagyon sajnálom szegényt. És most hirtelen aggódni kezdtem, mi van, ha blasztót nem is fagyasztanak, és azért állt le, mert le se fagyasztották volna? Persze azért feltételezem, hogy a doki mondta volna, ha azt az egykét eleve nem akarják lefagyasztani, azért mégis jó tudni, hogy tényleg csak megállt, amiről meg senki nem tehet... ezért is szeretném titokban, ha csak annyi babónk lenne, amennyit vissza is kapunk.
Hát, ezek is beültetés előtti és utáni érzések...

Kép
kisbuta

Dezsi!
Mi egyszerre tesztelünk :shock: :?: küldtem privit.
Tobi!
Tényleg ari a vonalzód,csak ez is olyan fura,mint a nőivonalon,hogy havi lebontásban mutatja a naptárt.Néztem is a 7-esnél,hogy vajon az a kis sárga virág halad-e,de aztán rájöttem... :oops:
Dezsi hajós vonalzójából meg semmit nem tudok kivenni :shock: ...talán egy hajótörött van a pálmás kis szigeten,és a világítótoronyból elindultak egy másik felfújható (hajó helyett) pálmás szigettel megmenteni??? :roll: ...mert a hajó már elment...
Vendég

Kisbuta!
Hűűű,nem kéne annyit gondolkodnod...

Estike!
A kérdés jó... :roll: ...sajnos rokon :evil:
Vendég

Nyulasz,
sajna nem mindig egyszerű a rokonyokkal :?

KépKép
tobi

egy kis humor:

Ma úgy vagyok a munkakedvvel mint egyszeri lány a buli után.
Vagy megjön, vagy nem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.18 14:30-kor.
Vendég

Szezso, este megkeresem a papírom és megírom mennyi volt a prolactinom (szerintem megfogtok lepődni, hogy miért nyilvánította magasnak az endokrin dokim...)

Nyulaszka, a sógornővel aztán tényleg nem szabad törődni!

Dezsi, huh hát több oka volt, de mindig elmondom, hogy szeretettel gondolok rájuk, csak hát abból nem lesz baba...

Ami nekem nagyon hiányzott, hogy náluk nincs mód hcg mérésre, még akkor sem nézték meg a vérből amikor nem tudták eldönteni, hogy méhenkívülim van, vagy most vetélek, vagy nincs is semmi (nem rég írtam a fogamzásgátlós sztorimat ez még mindig az a sztori) beküldtek a Dél-pesti kórházba ahol egy bunkó doki csinált egy vizelettesztet és azt mondta nincs miről beszélni...
Ez a vérvételes dolog azért is zavart mert sokszor úgy éreztem mintha sikerült volna a dolog, de aztán leállt, szóval ha csak annyit megállapítottak volna a vérvételből, hogy valami elindult (mint pl. most Csibénél) én már annak is nagyon-nagyon örültem volna és több erőt adott volna a folytatáshoz...

Aztán a barnás folyásra mindig panaszkodtam de Tanár úr szerint nem kell vele foglalkozni úgyis kapok progi pótlást, én meg nem akartam vitatkozni, hogy a progi hiánynál pecsételővérzés van nem barnázás...

Írtam itt is hogy nekem sokszor volt cisztám, még inszem alatt is előfordult hiába kaptam repesztőt, na úgy éreztem hogy ezzel sem foglalkoztak elég körültekintően...

Aztán mikor Tanár úr külföldön volt Sipos dokihoz kényszerültem a magánrendelőjébe, mondtam hogy szeretném ha kivizsgálnánk nálam a PCO-t, meg az IR-t mert nagyon gyanús a dolog nekem, erre mondta, hogy szerinte is az, és elküldött egy diabetikushoz (hogy miért nem endokrinológushoz azt még mindig nem értem) aki ráírta a papíromra, hogy valóban magas a hoxa mutatóm (ő az aki, olyan idióta volt, hogy terheléses cukrot csinált, de inzulint azt nem), de nem vagyok cukorbeteg, (mondjuk az nem is akarok lenni!) viszont a nőgyógyászom felírhatja a Metet ha gondolja...felhívtam Sipit ő meg tök flegmán közölte, hogy ha a doki nem írta fel akkor ő sem fogja...jaj, és még a magánrendelőjeben a fejemhez vágta, hogy meddig akarom még húzni az időt a kivizsgálásokkal, mert az ő idejét is húzom nem csak az enyémet, mivel már 2 év telt el akkor az utolsó lombikom óta! :shock:

Remélem nem bántottalak meg, vagy bizonytalanítottalak el!!
Vendég

Nyulasz, majd elgondolkodom a tanácsodon... :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

hoxa=homa! :lol:
Vendég

Még egy kis kiegészítés: az inszemnél, soha nem nézték meg a repesztő után, hogy valóban megrepedt-e a tüszőm annak ellenére, hogy többször előfordult, hogy nem repedt meg, de ezt csak akkor derült ki mikor mentem vissza, hogy nagyon fájok...
Vendég

Kisbuta,
őszintén erről az a véleményem, hogy van elég problémád, ezen rágódni már felesleges
egyébként úgy tudom, hogy 1 embirót nem fagyasztanak csak többet, de talán az jobban meg tudja mondani, akinek már fagyasztottak
fagyasztani csak két állapotban szoktak, 2-3 napon, illetve blaszto állapotban, mivel a többinek nem alkalmas a sejtszerkezete arra, hogy fagyasszák, illetve nem is arra, hanem amikor visszaolvasszák őket akkor szétesnek a sejtek
Vendég

...még egy kis humor...
Légy optimista!Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Csak az a nő foglalt, akin fekszenek.
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL.
Nem az a k.rva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hûséges neje mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér és int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csõdbe ment, amikor meglõttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hû asszony.
- Azt gondolom, hogy kúrvára nem hozol szerencsét!
Vendég

Bocsánat, hogy túltengek, de az is nagyon zavart, hogy pl megvárták, hogy megjöjjön a ciszta után és nem volt uh (mondván ha megjött akkor tutira kipukkadt a ciszta) és kezdtük a stimut... :?
Vendég

Nyulasz, jók a viccek! :lol:
Vendég

Nyuszi, látom, már jobb kedved van! Én is küldök neked és a nyúlbogyóknak mesét:

Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a bemondónők olvasták fel az esti mesét. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta :
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót :
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...

Kép
kisbuta

sziasztok!

nyuszi: drukk+++++

tücsi: nekem dec 26 a szülinapom.

tobi: nagyon édes a méhecskés történeted.

rólam: több irányú kivizsgálás lesz. férjemmel visszamegyünk dr. papp gyhez, akinél nyáron voltunk. a másik irány, hogy szeretnénk egy immunológiai vizsgálatot. az a doki, akihez szeretnénk ez ügyben elmenni, előtte rengeteg egyéb vizsgálatot kér. most ezeket kezdtük el, így már ma véremet adtam. talán egy hét múlva eredmény.

katica
katica30

Kisbuta, gratula a dupla laptetőhöz!
Szerintem ne izgulj azon, mi történik fagyasztás előtt és után. Hidd el, azt csinálják, ami a legjobb. Én úgy tudom, hogy akár 1-et is lefagyasztanak, legalábbis a BMC-ben, semmiképpen nem vész kárba.
Tücsi, az inszemeknél nekem sem nézték soha, hogy van-e tüszőrepedés, és az endo ellenére is inszemináltak :!: , mint később kiderült. Még jó, hogy intézetet váltottam, ki tudja, mi lett volna, ha maradok?!

Kép
petne

Katica, hát ez szuper!! Akkor most már tutira nem felejtem el a szülinapod!;-)

Ahhoz a dokihoz (Fülöp doki ugye?) mi is bejelentkeztünk, de végül nem mentem el mert mondtam a páromnak, hogy ha ott derülne ki valami én azt a kezelést nem merném bevállalni... :oops: Most már tudom, hogy hülyeséget csináltam, mert akkor legalább tudnám, hogy mégis mi a bánatért nem jön a baba???
Vendég

Mintha Csibe is így járt volna most, vagy rosszul emlékszem, hogy nem volt tüszőrepedés, vagy ilyesmi. :?: :shock:
Vendég

Petne, te melyik intézetbe jártál? Úgy tűnik mindenhol vannak bakik... :roll:
Vendég

Katica,
nem semmi, valahol olvastam, hogy hány vizsgálat kell amivel egyátalán érdemes elmenni ehhez az orvoshoz
Vendég

Bella, tényleg? Csibe, gyere mesélj! Tudod, hogy ennek mi az oka és hogyan lehetne kivédeni?
Vendég

Csibe ezt már elmondta egy pár oldallal előbb:

"Nekem sajna nem sikerült az inszem. Mondjuk az inszem napján még a tüszőm sem repedt meg, végülis miért is csodálkozok ezen? Nem szeretnék több inszemet, jó lenne inkább lombikozni."
Vendég

De most legutóbb azt írta, hogy mértek nála 10-es hcg-t az inszem után, ebből gondoltam, hogy akkor most tutira megrepedt neki!... :roll:
Vendég

Jaj, és ő úgy írja, hogy még- az inszem napján, szóval később még megrepedhetett, vagy nem jól gondolkozom? :oops:
Vendég

tücsök: igen, az a doki. bár még nincs időpontunk. de addig nem is kérek, amíg nem látom nagyjából, hogy mikorra van esély, hogy meglesznek az eredmények. mi azt mondtuk, hogy elmegyünk minden vizsgálatra, amire csak lehet, nem a sokadik lombik után szeretnénk megtudni, hogy mi a probléma.

bella: itt olvashattad:
http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page699.htm

katica
katica30

Igen valami biztos volt, csak erről jutott eszembe, hogy azt írta, hogy az inszem napján nem repedt meg, de lehet, hogy utána igen és abból lehetett a 10-es hcg.
Vendég

Bella, Katica: Fülöp dokinak van egy check list-je, azokat a vizsgálatokat kell végigcsinálni. Asszem még honlapja is van. Talán www.habitu.extra.hu

skrisz72

krisz: előbb raktam fel a linket :wink:

katica
katica30

Katica, én a nyáron 1 hónappal későbbi időpontot kaptam hozzá, és a néni akinél be lehetett jelentkezni egy nagyon kis kedveske volt, teljesen meghatódtam, hogy ilyenek is vannak!
Vendég

Anno én is tettem egy kitérőt Forgácséknál. Nála fel sem merült az endo gyanúja, közölte, hogy az eredményeinket tankönyvben kéne mutogatni, menjünk haza huncutkodni. :roll: Ha ott maradunk, most túl lennénk pár sikertelen inszemen és egy csomó lóvét kidobtunk volna az ablakon. :roll:

Tücsök!
Végülis Neked is új, mint ahogy Szezsonak és nekme is, így megalakíthatjuk a betojtak klubját. :lol:
Holnap szorítok a dokihoz! :lol:

Nyulasz!
Enyém sógornő is hülye! :evil: Megértelek, én sem tudok olyankor megnyugodni. Viszont szívesen kinyírnám. :lol:

KépKép
zsófikukac

He-he, olyan mintha chatelnénk! :lol:
Vendég

Tücsi,
nem tudom hogyan lehetett

Katica,
igen valószínű itt olvastam
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X