Új privát üzeneted érkezett!


Judit!
Tényleg kölcsönadnád :P ? Húúúúúúúú, nagyon megköszönném! Ugyanis bevallom nézegettem ezeket a cuccokat, de olyan áraik vannak :shock: ... vagy lehet én vagyok smucig :oops: :oops: , meg úgy gondolom nem is sokáig tudjuk majd használni :roll:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Értékelem Lányok :)
Tegnap voltunk bikaviadalon...Kis naivként bíztam benne, hogy nem ölik meg a bikákat...Tévedtem.

Teszek fel pár képet, hogy ne fázzatok annyira :

Kép
Tegnap Funny Beachen. Ma is ide megyünk, mert lehet bérelni jet skit.
(még sosem csináltam)

Kép
Még mindig ott.


Kép
Bikaviadalon-épp itt szúrja le :(


Kép
Marbella

Kép
Kiscsaládos :)

Mára ennyi elég lesz.
Remélem a napsütés látványa kissé feldobott Benneteket.

zsanett
 
 

 
 

Sziasztok!

Encsinek nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép



Mi Hajdúszoboszlón vagyunk. Itt is rossz idő van, esik, de mi élvezzük a nagyszülőzést... :lol: :lol:

Zsanett, milyen jó nektek ott a tengerparton :) Ebben az esőben és hidegben én is kezdek irigykedni... Mikor jöttök haza? Majd hozz egy kis meleget légyszi'! :wink:

Évi, nekünk is volt járókánk (fa). Sokat mi sem használtuk, de van, amikor kifejezetten hasznos!!
Én a Kenguru Goldban szoktam harisnyát venni, vannak kifejezetten fiúsak (autós, hajós, stb..) Szerintem ilyen kiskorban még nem ciki. Hidd el, majd szól a gyerek, ha az lesz neki! :wink:

Kata, álomszép ez a Marci! Édesen alszik az öledben! :)

Kitartás Csajok, ne fagyjatok meg! :wink:

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Átadom az ünnepeltnek a sok-sok névnapi köszöntéseteket-ha hazajött a suliból :roll: .

Évi,Encsinél még volt járókánk-talán ha 3x volt benne akkor sokat mondok-,Gerinél már eszembe sem jutott venni.Én azt tapasztaltam,hogy a gyerek mindig ott akar lenni ahol az anyja :roll: ,ha ebben korlátozva van,akkor csak ordítás van.Én inkább felöltöztettem a gyereket és hagytam,hogy másszon utánam a kövön.Persze nem mondom,vannak gyerekek akik elvannak benne akár órákat is.Én azt gondolom,ha bezárom egy járókába,akkor kevesebb mozog,gyakorol és késöbb tanul meg dolgokat.De ez csak az én véleményem.Ja,és ha már választani kéne én a fát venném-nézz át egyszer egy hálóson,szerintem 5 perc után belefájdul a fejed a "látványba"

Harisnya: én a piacon veszem őket 500-600 ft körül van az ára.Jó minőségüek,simán kibirják a szezont.A Gerin tavaly ősztől tavaszig szinte csak az volt rajta itthon.Abban kúszott -mászott a kövön.Én kénytelen voltam ezt adni rá,mert utálta a gumis derekú nadrágokat / sokkal jobban szorította mint a harisnya /,a lába szára mindig felcsuszott,a zoknit néha :roll: levette magáról.Szóval számomra rengeteg előnye van a harisnya viselésének :lol: :lol:

Kata,eszkimó :oops: :lol: ,picit megmosolyogtam,de aztán eszembe jutott,hogy a lányom ma hogy öltözött fel: bélelt nadrág,atléta,pulcsi és az új téli kabátja :roll: :roll: .Mikor elővettem az átmeneti / thermoval bélelt/ kabátját,közölte velem,hogy már a látványától is fázik :shock: :shock: Reggel néztük a hőmérsékletet: 8 fok volt kint - nagyon cudar.

Andi,jó pihizést neked megint.Azért az tök jó,hogy az ovi ennyire rugalmas és nem probléma ha egy pár napig nem megy a gyerek.Bezzeg az iskola :roll: ,sőt a bölcsi !!1 napos hiányzásnál is kell orvosi igazolás!

Zsanett,nem is mondok-irok semmit :twisted: :twisted: :twisted: De azért kicsit kirázott a hideg a gondolatra,hogy esetleg fürdőruhára kéne vetköznöm :roll: -ugyanis itt ülök az ablak mellett és hallom -látom ahogy esik ez a nyamvadt :shock: :shock:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Encsinek Boldog Névnapot!


Csajok!
meghoztam a harisnyákat, szerintem szép színei vannak, jókat kértetek. Mindenkinek összeraktam külön egy-egy zacsiba és ráírtam az árat. Cinire elvileg megyünk, elviszem akkor oda is és akivel nem találkozok ott annak pedig megpróbálom elvinni. Anett??? Gyöngyi???

Kata!
Válaszoltam.

Évi!
Szerintem harisnyát nyugodtan adhatsz rá, egészen 3-4 éves koráig egy fiúra is simán lehet szerintem. Nekünk hálós járókánk van (szerintem abszolút nem zavaró a háló), nagy hasznát nem vettük mi sem, inkább akkor volt jó ha télen jött valaki és le kellett szaladnom kinyitni a kaput viszont nem akartam felöltöztetni a Tamit, de első gyerekként nem gáz ha tényleg ott van a nappali közepén egy játszószőnyegen. Második gyereknél annyival jobb, hogy a nagyobbal többet kell foglalkozni aki szaladgál, szeleskedik és nem biztos, hogy figyelne annyira, hogy ne lépjen rá a kicsire a fontos dolgai közepette :lol: :wink: :lol: de mégis ott van a kicsi is közöttünk. Ha gondolod én is nagyon szívesen odaadom nektek vagy akár az Adriéknak.

Szép napot ebben az esős hányadék időben

Szandra

szandrakiss
 
 


Évi,

Persze, kölcsönadom szívesen! Ma későn jön haza a Zuram, de holnap felzavarom a padlásra érte. De akkor tuti viszed, ugye?:)
Én itthon nem is láttam ilyen karámot, én az ebay-en rendeltem anno Ausztriából, így 25ezer forint volt, itthon járókát sem kapni ennyiért.
A habtapit sajna a macskák szétnyűtték, így azt kidobtam.
De a vaterán szoktak árulni jó állapotú használtat meg újat is.
A harisnya-témát a többiek kimerítették. Mindenhol, ahol árulnak ilyesmit van fiús-színű harisnya is. A CBA-ban is szokott lenni, az is nagyon jó minőségű, meg a C&A-s, de az nem olcsó.
Vendég
 


Csajok!

Köszi a harisnyás infókat! Ciki, hogy még azt sem tudtam hol keressem... :oops: :oops: :oops:

Judit!

Nem olyan sürgős, elég lesz akkor is, ha amúgy is mennétek fel vmiért a padlásra! És természetesen azonnal megyünk érte :wink: nem kell kerülgetnetek! Habtapit ált. a Tescokban is lehet kapni /persze a vecsésiben nem :twisted: / az nem lesz gond, köszi!

Jajjjjjjjj, fut a levesem :shock:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!!

Már mindenki válaszolt a kérdésekre, de azért én is elmondom az én véleményem :oops: :lol:
Harisnya, szerintem is kell, télen és ebben a fránya isdőben is jobb rétegesen öltöztetni a gyereket, mindegy, hogy fiú vagy lány. Akinek lánya van, annak csak az az előnye, hogy a szoknyában látszódhat a harisnya, lehet "flancólni" :lol: :lol: :lol:
Járóka: mi műanyag színes járókát vettünk a Mariettának (olyan mint a fa, csak nagyon vidám színei voltak) , de alig használtuk. Sok helyet is foglalt, és az én gyerekeim utálták, ha korlátozva voltak (vannak) :lol: :lol: Viszont jó volt, amikor a Maritta a kanapén aludt, mert odatoltuk és nem esett le :lol: :lol: És "csak" 8000 volt :oops:

Szandra! Köszi a harisnyákat, jók lettek :lol: :lol:

Évi!!

tényleg szép történet, furcsa nálunk, de biztató :lol:

Zsanett!!

Hát?????? Nincs mit mondanom :lol: :lol: :lol:

Enikő!!

Boldog névnapot kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok,

Élünk, bár ebben a fos időben minek???

Szandra,
kössz nagyon a harinaci ügylet lebonyolítását, szerdán rendezem a cehhet ;)

Ancsi addig nagyon jól elvolt a járókában, amíg el nem indult.

Enikő,
Boldog névnapot!

Bocs csajok, ennyi voltam, nem bírom ezt az időt, tiszta depi vagyok :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Encsi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ismét itt...

Pár napja gondolkodom, hogy leírjam-e már megint a nyavajgásomat :oops: ...döntöttem...leírom:

Szerintetek az normális, hogy az én 5 hós Zétimanóm pár napja csak 5-6 (!) óránként hajlandó szopizni? Ja, és egy szopi max. 15-18 percig tart...az átlag meg 8-10 perc :? Pedig mást egyáltalán nem kap...mostanában még vizet sem. Nem túl ritka az neki? Ennyi idő alatt még én is megéhezek...a szomjúságról nem is beszélve! Vagy már ennyire unja az álatalm termelt nedűt :roll: ? Inkább nem is eszik? Miért nincs étvágya :( ? Volt nektek ilyen tapasztalatotok? Gyöngyi! Mondd, hogy te már találkoztál ilyen esettel és nem kóros!

Szandra!

Köszi neked is a járókás felajánlást :P ! Egyelőre megpróbáljuk a Judit által ajánlott karámot...olyan pici a hely a nappalinkban, hogy talán azzal jobban tudunk variálni...sztem talán még az Adriékkal is simán osztozhatunk a 10 db-on mert náluk a helyzet dettó.

Katus!


Ne legyél már depi! Inkább gyertek át (abban a pár percben mikor nem esik az eső) és próbáld ki az új mei tai-unkat...hátha abban bejön Ancsinak a hátadra kötés :wink: De ne várass sokáig, mert különben mi megyünk :!:

Anikó!

Oly' régen hallottunk már rólatok :( ! Csak nem elosontál dolgozni? Vagy éppen, hogy még nem mész egy darabig mert gömbölyödik a pocak :wink: :?:

Kata!

Ma elmaradt a mei tai fotózás, mert Zé elaludt apuja hazaérkezése után, aztán meg én nem értem rá...de ígérem holnap megejtjük!

Na, gyakorlom picit azt a híres póker játékot :oops: :wink:

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Évi,
köszi, élni fogok vele, ha a gyerek takonykórja alább hagy :)
Képzeld, azóta már sikerül felkötni a hátamra, szereti is, így porszívózunk. De azért nem olyan könnyű a kiscsaj így sem, mint hittem :)

Hoztam egy képet, hogy mosolyogjatok ebben a remek időben:

Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!
Kép
ilgya1
 
 


Hát igen,a szerelemnek nem lehet megájt parancsolni-még ha eme zsenge korban is vannak :lol: :lol: :lol: Kép
bibolya
 
 


Sziasztok! Kedves Enikő! Nagyon boldog névnapot kívánunk! Zsanett! Hááát... :) Évi! Nálunk non-stop cici volt, Szaszánál van, hogy nem kellett Neki, pedig csak 1 ciciből kap. Már akartam írni, hogy Anyósom is Gilbertes. pussz
jatka
 
 


Szandra,

Köszi a harisnyákat, megkaptuk, Ildi-fordultával küldtem a pénzt:)Tényleg nagyon szépek.

Miért nem jöttetek cinire? Többiek??Nagyon jó volt és nem is voltunk sokan. Zorka lett a csoport réme:( Úgy ráförmedt minden gyerekre, aki 2 méteres körzetben megközelítette, hogy csak na. Attól félt, hogy elveszik tőle, amit épp megkaparintott magának.

Ildi,

Kösz szépen a szállítmányozást:)
Vendég
 


Bocsi csajok kicsit összekutyultam a dolgokat..
A Jutka harisnyáját betettem Anikóhoz :D
Anikó megkaptad a Minimanót?
Katus!Megtaláltad a poharunkat????

Figyeljetek.. holnap vagy pénteken nem futunk össze a Praktiba? És akkor kibogoznánk a szálakat valahogy.

Ibolya!
Hogy viselte Geri az oltást?

Dénesandi! Milyen volt a torna?Jövő héten mi is megpróbálunk ottmaradni..


Anett!
Voltál tornázni kedden?

Judit! Szívesen! Pénzt odaadtam a Szandrának! És nem is volt Zorka rém :lol: olyan aranyos volt ahogy védte ami az övé
Tök jó,hogy ilyen kevesen voltunk ezt'et csípem......csak a mieink hiányoztak!!!(Anikó,Katus!,Anita,Szandra,Anett,Andi-már lassan megtöltünk egy cinit,nem is kell másnak jönni
:lol: )


ildikó
ilgya1
 
 


Bocsi csajok, hogy az Ildi által küldtem mindenkinek a szajrét csak egy nagyon régi barátnőmmel sikerült délelőtt találkoznom ami nagyon jól sikerült, Edó beáldozódott sajnos :roll: .

Ildi!
Köszi még egyszer!!

Anikó!
Bele tettem a csőrös poharat is és az Anett küldte neked az amway-es csodatisztítót így azt is beletettem.

Alszanak, csönd van.... hmmmm..... :wink:

Szandra

szandrakiss
 
 


Judit,

Ancsi fél 9 után kelt :oops: :oops: :oops:

Szandra,

köszi :)

Ildi,

Legyen péntek!!!!!!!!!!!!!! :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,

Ma én is ébresztettem reggel ZOrkát. Sajnáltam, de már napok óta mondogatom neki, hogy megyünk cinire és már annyira várta. Jól is érezte magát, úgyhogy nem bánom, hogy felkeltettem.
Most 2,5 órája alszik:)
Vendég
 


Judit,nem is volt Zorka a csoport réme :oops: :lol: ,csak védte ami a "sajátja" :lol: :lol: :lol:

Ildi,egész jól.Csak akkor volt sirás mikor megkapta az oltást.Utána még elmentünk pénzt költeni a tescoba :lol: :lol: Vettem egy kordnadrágot,egy felsőt és egy cippzáras kardigánt 3900 ft-ért a Gerinek.Tök jó áron vannak most egyik-másik rucik.
Praktikerbe mehetünk-de nekem is inkább a péntek lenne a jobb.Holnap piacoznák.

Katus,jó kis alvókája volt ma Ancsinak.Depid hogy van?Nem szeretem mikor rosszkedvű vagy,olyankor ritkán irsz :oops:

Judit,Geri is már 2,5 órája alszik :oops:
bibolya
 
 


Sziasztok! Az előzőm elszállt! :cry: Mi pénteken sajnos nem tudunk csatlakozni, szoktatunk! De holnap vagy péntek délután megyünk Vecsésre. Ildihez biztos, akkor Anikóhoz még? :D Puszi: JuDóSza
jatka
 
 



Sziasztok!

Szandra,
Köszi az ivópoharat, megkaptam :)

Ildi,
Köszi a Mini Manót :D Az a sok minden hozzá van? A Tappancsos CD is?
Holnap megyek az oviba rendezni a piszkos anyagiakat. Elviszem a Réka ivópoharát és a Jatka harisnyáját. Az óvónéniknek adjam, vagy Dávid zsákjába?

Anett,
Köszi a csodaszert :D Én biztos voltam benne, hogy nem írtam, vagy átsiklottál felette, hogy kértem a Zita barátnőmnek. Mióta áll Nálad? Szégyellem, hogy nem rendeztem eddig :oops: Valahogy eljuttatom a pénzt.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ibolya,

édes vagy, de ez az idő (főleg a sötét) nem vidít fel.
Az meg végképp nem, h nem tudjuk normálisan használni a lakásunkat, mert valakinek mindig útban vagyunk. A skoda lerobbant, Atti céges kocsival jár, azt meg nem merjük kint parkoltatni, mert a múltkor megkarcolták, így a garázsunk előtt áll, de a szomszéd így nem tud beállni a saját garázsába, és ahelyett, hogy először szólna, hogy be akar állni, miután nem sikerül, jön és osztja a kedves beszólásokat, hogy minek hozzuk haza a céges kocsit. Bocs, csak elegem van. Szívesen elállunk, ha szól, de nem mi tehetünk arról, hogy neki nagy kocsija van.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Anikó!
Hátha összefutunk,de az óvónéninek is adhatod. Ja és 180.- volt a Minimanó,nem 350.-./ A Tappancs 350.- /(vagy ezt te tudtad?)
Köszi szépen!

Tiéd a Tappancs cd is. Az Mindenkinek jár....

Szandra!
Mit csinált az Edó? :shock: :shock: :shock:

Ja és mi köszönjük,hogy egyáltalán foglalkoztál velünk,nem semmi volt állni fél délelőttöt a dugóba....a városba...de nagyon szupik tényleg! Jó vétel volt!

Akkkor pénteken legyen 10 től egy Praktikeres menet?
Ha biztos lesz az időpont,akkor szólok Anitának,mert nincs nete...
Andiék meg Szóboszlon vannak...

Katus és Ibolya eddig a jelentkezők? :lol: :oops:

Jutka!
Akkor várlak holnap!vagy holnapután?

Sziasztok
ilgya1
 
 


Katus! :x :x :x közös lónak......jaj te szegények,nem elég,hogy ti tartjátok rendben még ez is baj nekik... :x :x :x áááá
vegyél be gyorsan két darab "LESZAROM" tablettát,az jó depire!Nekem is az használt a múltkor! :wink:
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Holnap szerintem mi is tudunk menni a Praktikerbe, ott is maradunk fél1-ig amíg a Tamiért nem kell menni. Hányra menjünk?

Anikó!
Voltam a Háda-ban, szuper volt vettem egy csomó cuccot a Taminak és 3000 forintot fizettem. Köszi.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!
Anett! Utólag is köszönöm az UH-s infot. Én is hallottam róla, de gondoltam hogy ezeken az ingyenes dolgokon hely már nem lesz.

Vasárnap voltunk, bár sok dolgot nem láttunk. Kimondottan ellenzi a baba, ha meg akarjuk nézni. Engem az érdekelt, hogy mekkora lehet. Méretei alapján 1,6 kg. Ici-pici :-) Azt mondták max. 3,2-re nő meg a 40. hétig. Csöpp baba lesz. Képet nem nagyon tudott a néni csinálni, mert gombóc volt. A 20 ujjacskáját az arca elé pakolta. Kis pukkancs lett. (Hűűű, és a köldököm de fájt közben! Meg kellett kérnem, hogy inkább másfelé kalandozzunk.)

Kép

Örülnék neki, ha hamarosan megfordulna. Bár nem tudom általában mikor szoktak, de ő nagyon nem akar :(

A ruházkodást is említettétek. Én azt sem tudom elképzelni, hogy miben nem fog fázni az uraság. Nálunk itthon 21 foknál sosincs melegebb télen (persze majd fürdéshez neki befűtünk). Még 1-2 hete furcsa volt látni a boltban azokat a meleg ruhákat, de most csak át kell értékelnem a beszerzendő holmikat :-)
Pont 1 hete vettem 1 harisnyát :-) Azt még nem tudom hogy fogom felküzdeni rá... 56-os méret van ráírva, de ha ilyen hatalmas egy pici-baba, akkor én meg fogok halni...

Nagyon szalad az idő! Hamarosan eltelik ez a "néhány" nap. Tavasszal furcsa volt azt mondani, hogy majd ősszel születik. Most meg itt van az ősz...

Eldugulok :-) Megyek és takarítok!

.... Előző héten belekanyarodtunk az árokba, vagyis főlé itt Vecsésen. Megálltak 3-an segíteni, és kiemelték az autót a slamasztikából. Ha esetleg véletlen ismeritek vagy rokonotok, akkor adjátok át, hogy: KÖSZI!
almi
 
 


sziasztok,

Mi is mennékn szivesen a Praktikerbe, de a délelőtt nekünk sajnos nem jó, Marci délig alszik. De ha korábban felébreden (mert szeretne elmenni :) ), akkor berakom a kocsiba és elmegyünk.

Katus, ez szívás - tudom, hogy milyen érzés, hasonló cipőben járunk mi is, mert a szomszédban most építenek egy házat, ami miatt minimum egy kisbusz parkol itt, néha 1-2 teherautó is, és ha tornára megyünk Marcival, így kell kikommandóznom a kocsit a meredeken emelkedő kocsibejáróból - úgy, hogy a vezetési tudásom hagy némi kivánnivalót maga után :)

Tegnap Marci életében először evett mást, mint a megszokott anyatejet: kapott 3 kiskanál almalevet és 1 kiskanál almapépet. Nagyon tetszett neki ez a nagyfiús evés, bár a pép mellé a kezét is bedugta a szájába :lol: Ma délután is kap majd néhány kanállal, holnap pedig már komolyabb adaggal próbálkozunk, ha tetszik neki. Azt viszont nem tudom, hogy a többi kaját (barack, sütőtök, krumpli, stb) hogyan kell bevezetni? Most a délutáni evésnél kapja az almát, de ha valami mást is ki akarok nála próbálni, akkor azt az alma helyett tegyem délután, vagy pl.a déli evést váltsam ki vagy egészítsem ki valamivel? Hogyan van ez? :roll: :roll: :roll: Gyöngyi, HELP, HELP :)

Rumcájsz:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Reni, szerintem nagyon jó a kép, szép kis arca van a Kismanónak! :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Ildi,
Megtaláltad a dominó dobozban a csomit? Azt viszont nem írtad, hogy kifizetted az újságot. Köszi :D Aztán jutott eszembe, hogy ott hagyhattam volna a pénzt is :oops: Mennyi is? Ugye nem havonta kell fizetni, hanem most egybe az egész évit?

Szandra,
Megmondtam én :lol: Miket vettél? A Nagy Lajoson voltál? Milyen? Legközelebb engem se hagyj itthon :roll:

Ibolya,
Hol vetted a piacon múltkor a csattokat? Végig mentem, megnéztem (szerintem) minden asztalt és nem találtam. :(

Katus,
Igaza van az Ildinek. Tessék bevenni 1-2 leszarom bogyót!!! Bár pont jó mondja Neked :oops: :roll: :wink: Bagoly mondja verébnek? A hangulatom dél óta változatlan.... :twisted: :cry:

Almi,
Nagyon édes a kép a Pocaklakódról :D
Mi Majával anno nem voltunk ilyen "fotózáson". Pont ezért, mert Maja is mindig takarta magát a sima UH-on. Így meg aztán sajnáltam rá a pénzt :oops: De ilyenkor mikor látom, hogy mégis milyen klassz képeket lehet csinálni, kicsit sajnálom...

Kata,
Hihetetlenül cuki Marci Rumcájsz :lol:
Én kezdetben minden újat uzsira vezettem be. Aztán mikor már "mennyiséget" evett belőle Maja, akkor adtam ebéd helyett. De majd a nálam okosabbak is biztos elmondják a tanácsukat :D

Mi nem hiszem hogy tudunk menni a Praktikerbe.
Viszont Szandra, esetleg du., vagy este átugorhatnánk a pénzzel (Ildinek, Anettnek)?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok! Ildi! Max. holnap. Alig aludtam az éjjel, esem össze. De csörizek holnap délelőtt. Képzeld! Dóri már kb. 7x aludt amióta ovizunk. Nem rossz arány 3hét alatt, bár kicsit későn kezdi, de majd alakul. Már 3x evett a héten a tízóraiból is, ma alig Anyázott, hát a mai nap nagyon jól sikerült. :) (Vmi rossz tuti jön... túl tökéletes minden) Csajok! Minnyá bemásolok egy címet ahonnan rendelek most angol rucit. A gáz csak annyi, hogy holnap a határidő. Írjatok, ha érdekel! Puszi: JuDóSza
jatka
 
 


Sziasztok!

Itt a link:
http://gio999.mindenkilapja.hu/
Szeptember végére ígérték a megérkezést!

Sziasztok!
jatka
 
 


Anikó!
Szerintem oké a délután, nyugodtan gyertek át.

Almi!
Nagyon édes kis pofija van. Nagyon szép kisbaba lesz a nagylegény. Szerintem nem olyan kicsik a méretei, ráadásul az utolsó hónapokban 1-1 kilót is hízhat simán így akkor 3,5 is lehet az meg tök jó, na nem mint ha a 3,2 nem lenne elég.

Kata!
Ha beválik Marcinak az alma, akkor kb egy hét után csempéssz az almába egy nagyon pici krumplit vagy répát, hogy szinte ki se lehessen venni belőle a változást, ezeket a pici hozzáadott adagokat napról napra növelheted így szép lassan át tudtok térni az almáról a másik gyümölcsre/zöldségre. Asszem én is uzsira kezdtem el adni, amikor már az uzsira adott mennyiség kiváltott egy egész evést, akkor jött a 10 órai, majd az ebéd. De annyira adni fogja magát ez is. Ez volt a tapasztalati része, Gyöngyinek meg isszuk a szavait.... :wink:

Ildi!
megfőztél ma??? :)

Katus!
Majd holnap jól megvoodoozzuk a szomszédot, csak ma tépd meg egy kicsit, hogy legyen anyag a hajából amit felhasználunk.

Teregetek, utálóóóóóóm

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!

Legyen inkább 10,jó? Vagy mondom,ha ti akartok mehettek előbb,majd csatlakozom később...de amúgy is csak 9 kor nyit,nem?

Anikó!
Havonta kell fizetni. /180.-
Köszi a pakkot megtaláltam mindent.

és ráér a pénz :lol:

Neked is akkor jár egy két leszarom tabletta!!!??? :lol:


Jutka!
Ügyik vagytok! Tudtam én!

Nem látom a linket,amiről beszélsz....
akkor holnap...a harisnya már itt van nálam.

Gyöngyi!Katus!
Áttehetjük az Aloés rendelést októberre?

Kata!
Mekkora lett már Marci fiú nem semmi..már ti is elkezdtétek a hozzátápit,hihetetlen....

Rena!
Tényleg ari kis pofija van. Én 4d-s párti vagyok :wink:
hú tényleg már nincs sok hátra....


ildikó
ilgya1
 
 


Ildi!

Nekem látszik. :twisted:
gio999.mindenkilapja.hu
Hátha így látható, de küldtem msn-en is!

Puszi!
jatka
 
 


Judit! Látom már,csak az előbb még nem volt ott..egyszerre írhattunk...köszi nézem.

Ibolya! Voltál piacozni? :lol:

Katus!
Fontos volt? Most láttam csak,hogy kerestél este.... :x
ilgya1
 
 


Kép

Itt vannak azok a picike ujjak :-) Biztos ki tudjátok venni, de a bal kezecskéje kicsit közelebb van, ezért elszeletelődött :-) Hihetetlen, hogy így elférnek az emberben. Ezek a képek készültek utoljára, a legközelebbin már rózsaszín lesz!
almi
 
 


Almi! Annyira édes a Pocaklakód! Ráadásul egy 33. hetes kismama van nálunk vendégségben. Sárgulok az irígységtől! :roll: Tudom telhetetlen vagyok! :lol: :lol: :lol: Tényleg Csajok! Ki tervez hármat/harmadikat? :D Kata! Doki tanácsára Dórinál mi egyik nap alma, másik nap krumplit csináltuk tízóraira, ebédre. Ha már eszik számottevő mennyiséget akkor jöhet a többi. Na Szaszánál semmit nem lehetett így bevezetni! :D Puszi: JuDóSza
jatka
 
 


Sziasztok!


Dejó,dejó, végre Anikó is megérkezett!!!!

Anikó,
simi-simi a hangulatodnak. Sajnálom, hogy nem talizunk holnap :(

Szandra,
:) Nem szándékszom még nagyobb vitába keveredni, tegnap nagyon car volt, ma már jobb. Persze, sajnálom is őket, de nem egyedül laknak. És mi sem. Ez van.

Reni,
nagyon jók a fotók pocilakóról!!!! Hát hallod, ha a tiéd takargatja magát, akkor az én Ancsim egyenesen elbújt. Róla nem sikerült ilyen frankó képeket készíteni! Nem lesz pici, ne aggódj. Jó, persze, pici lesz, mert mindegyik újszülött pici, de nem nagyon pici. Éééérted? :D

Kata,
kaja ügyben nem vagyok kompetens. :( De menni fog Nektek, főleg, ha Marci ilyen ügyesen vette az első falatokat.

Ildikém,
munka ügyben kerestelek, nem tudom beleférne e az idődbe. Mjad holnap mondom a részleteket, ha érdekel.

Jutka,
Mi eredetileg minimum 3 gyerekben gondolkodtunk. Aztán napfüggő, hogy este mit mondok apának :)

Anyósom itt van ma, sétálnak Ancsival. Sokkal több türelme van hozzá, mint nekem, és ez gáz. PL Ancsi mondja, hogy "kaka", akkor én elintézem annyival, hogy biztos van kaka, megnézem, nincs, és kész. Anyósom viszont nem restelli levetkőztetni a csajt, ráültetni a bilire, akár óránként 3-szor is. Persze kaka nem, de pisi mindig megy a bilibe. Asszem nekem is komolyabban kéne vennem Ancsi jelzéseit, ma még nem kellett kicserélni a pelusát. De annyira hideg van és annyi cucc van rajta...
Megcsináltam a téli-nyári váltást, hát, van egy pár pulcsija a csajnak (köszönjük Anikó és Maja, na és Gyöngyi közreműködését :) )
ÉS VÉGRE KISÜTÖTT A NAP (ha csak 10 percre is, de nem vagyok elégedetlen)

Adri, Évi, Anett, Ibolya, Viki, Emőke, Andi, Dénesandi, Gyöngyi!!!!!!!!!!!!!!!

Hoooool vagytok??????????????????????????????

(Anitának felmentése van, nagy puszi neki, meg javulást a gépének)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Huhh, megint én :)

Képzeljétek, ma van a házassági évfordulónk (4.), és Atti most jött haza, és mondja, hogy ma megyünk vacsizni, foglalt asztalt is, és anyósom itt marad gyerekpesztrának. Én úúúúgy meglepődtem :D :D :D És anyósom nem szólta el magát. Hát naháááát.... :lol:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,
Még jó, hogy nem vittem ma Maját Hozzád :wink: :D
Ez tökjó meglepi!!!! Hova mentek?
Gratulálunk mi is az évfordulótokhoz! :D
Anyósod még jó, hogy türelmesebb, hisz nem minden nap van Ancsival :roll: A bilizést meg szerintem nem kell erőltetni. Ügyes Ancsi, jön majd magától a dolog (tudod, mint Majánál) :)

Szandra,
Remélem olvasod. Ma mégsem jutok el Hozzátok :( Bár igyekszem én is szedni a leszarom tablettát, de valahogy nem mennek úgy a dolgaim mostanában, mint kéne :evil:

Ildi, Anett,
Bocsi, de még tartozom Nektek pár napig :oops:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Áruljátok már el hol lehet hozzájutni a leszarom tablettához, kéne belőle egy nagyobb adag!!!
Zorka reggel óta hisztizik, nekem már kong a fejem, már én is üvöltök, úgyhogy ennek csak akkor lesz vége, ha a napnak vége...
Olyanokat már nem is mondok, hogy 2 órája pakolok utána és egyre nagyobb a kupi...szóval ELEGEM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!Világgá akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Katus,

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!Jó étvágyat a vacsihoz:) Hova mentek?
Vendég
 


[quote="sszkata"]
írta:
sszkata
Adri, Évi, Anett, Ibolya, Viki, Emőke, Andi, Dénesandi, Gyöngyi!!!!!!!!!!!!!!!

Hoooool vagytok??????????????????????????????

(Anitának felmentése van, nagy puszi neki, meg javulást a gépének)


Én Szoboszlón :D

Andi
idna
 
 


Katus,
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!

Andi
idna
 
 


sziasztok,

itt vagyok! eddig nekem is az volt a legnagyobb bajom, hogy a fodrász elszúrta a hajam (aki volt cinin, látta hogy szürke :D ), most már tudom, hogy ez egyáltalán nem érdekes.
holnap a Heim Pálban kezdünk, vinnünk kell váltás ruhát is (síró smiley). voltunk Üllőn a doki néninél (tényleg nagyon aranyos, alapos, szerintem Lakos antibiotikummal elintézte volna), szájpenész van Eszter garatán. Ennyi idősbabáknak nem szokott... :?
szóval Mindenki legyen vidám, akinek egészséges a gyereke!

Katus, érezzétek jól magatokat!

gondoljatok ránk, köszi!

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Ó Viki! Nagyon sajnáljuk ezt a garatizét....ne aggódj nem lesz semmi baj!!!!!Holnap gondolunk sokat rátok!!!!!

Melyik cinin voltatok?

Katus!
Kép

Sok boldogságot!!!!!
ilgya1
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?