Sziasztok!
Dejó,dejó, végre Anikó is megérkezett!!!!
Anikó,
simi-simi a hangulatodnak. Sajnálom, hogy nem talizunk holnap
Szandra,
Nem szándékszom még nagyobb vitába keveredni, tegnap nagyon car volt, ma már jobb. Persze, sajnálom is őket, de nem egyedül laknak. És mi sem. Ez van.
Reni,
nagyon jók a fotók pocilakóról!!!! Hát hallod, ha a tiéd takargatja magát, akkor az én Ancsim egyenesen elbújt. Róla nem sikerült ilyen frankó képeket készíteni! Nem lesz pici, ne aggódj. Jó, persze, pici lesz, mert mindegyik újszülött pici, de nem nagyon pici. Éééérted?
Kata,
kaja ügyben nem vagyok kompetens.
De menni fog Nektek, főleg, ha Marci ilyen ügyesen vette az első falatokat.
Ildikém,
munka ügyben kerestelek, nem tudom beleférne e az idődbe. Mjad holnap mondom a részleteket, ha érdekel.
Jutka,
Mi eredetileg minimum 3 gyerekben gondolkodtunk. Aztán napfüggő, hogy este mit mondok apának
Anyósom itt van ma, sétálnak Ancsival. Sokkal több türelme van hozzá, mint nekem, és ez gáz. PL Ancsi mondja, hogy "kaka", akkor én elintézem annyival, hogy biztos van kaka, megnézem, nincs, és kész. Anyósom viszont nem restelli levetkőztetni a csajt, ráültetni a bilire, akár óránként 3-szor is. Persze kaka nem, de pisi mindig megy a bilibe. Asszem nekem is komolyabban kéne vennem Ancsi jelzéseit, ma még nem kellett kicserélni a pelusát. De annyira hideg van és annyi cucc van rajta...
Megcsináltam a téli-nyári váltást, hát, van egy pár pulcsija a csajnak (köszönjük Anikó és Maja, na és Gyöngyi közreműködését
)
ÉS VÉGRE KISÜTÖTT A NAP (ha csak 10 percre is, de nem vagyok elégedetlen)
Adri, Évi, Anett, Ibolya, Viki, Emőke, Andi, Dénesandi, Gyöngyi!!!!!!!!!!!!!!!
Hoooool vagytok??????????????????????????????
(Anitának felmentése van, nagy puszi neki, meg javulást a gépének)