Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka, de fasza!!! :D :D :D Ezeket te csináltad? :shock:
Vendég

Zsu!
Szülők, gyerekek együtt, csak úgy röpködtek az ötletek! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: de király, hát nagyon ötletes és ez mind kútfőből? bakaki.
Bmárti77, Tündérmanó: köszi a cékla infót, holnap el is készítem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!
Pumperka, nagyon husik ezek a szobrok - már ha zöldségre mondhatok ilyet :wink:
Harapás: tulajdonképpen nekem a szülés utáni első szoptatás óta mindig rágcsálja Kristóf, így kezdettől fogva egy merő borzalom volt számomra a szoptatás, amíg meg nem edződtem... Valahogy nem igazán jó neki a technikája - pedig a védőnő el volt ájulva tőle, hogy milyen jó szopóreflexe van... A reflex megvan, csak valahogy útközben "rágóreflex" válik belőle... :?: Így hát, a két foggal való harapás (ami nekünk már másfél hónapja megvan) nem volt nagy újdonság számomra. És igazatok van: a rászólás nem vált be nálunk sem, mire pedig el tudnám venni, Kristóf megelőzött... Már nem csinálok belőle ügyet, meg se lepődöm rajta, hogy ez se megy simán. Különben meg már akkorára nőttek a fogai a másfél hónap alatt, hogy van, amikor az őt öltöztető nagymami karjába is fájdalmasat tud harapni...

Azért remélem, nem vettem (vettük) el a fogak kibújását oly hőn áhítók lelkesedését. :oops:
Vendég

Potyka! Nagyon szép Zsófia napot kívánok!

Petra majdnem Zsófia lett. :lol: Dorka akkori barátnőjének a tesója Zsófi volt és Dorkának nagyon tetszett a név. Csak apának nem. :cry: Aztán így, hogy Zsófia napon született, jobb is, hogy más nevet találtunk neki. :lol:

Petra nevében köszönöm a köszöntéseket! Ő még nem látta, oviban van. :lol:

Pumperka! Csúcs ez a sok zöldség szobor!!!!!!!!!4 Ámulok-bámulok..... :roll: :roll: :roll:

Monácska! Csakhogy ne érezd magad egyedül: Nekünk is roppant pocsék éjszakánk volt. 5-ször ébredt Boróka!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
És nem értem, mert egy hónapja még simán aludt 9-től 5-6-ig. Olyan nagyon éhes nem lehet, mert sokszor nem szívja ki az összes tejcit, és hamar be is alszik.

Kép
Kép
Kép
petramama

PETRA HERCEGKISASSZONYNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
GORDON KÜLÖN IS!!!

Kép

POTYKA FŐHERCEGNŐNEK PEDIG BOLDOG NÉVNAPOT ÉS KRIZANTÉMOKAT:

Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Linocs!
Örülök hogy jó lett Fruzsi eredménye, mivel írtad hogy mostanában enni is szeret minden OK!!?

Pati!

Remélem olvastad a kutyis sztorit, és nem haragszol.
A harapásos dolgot sajnos én nem éltem meg. Addig sosem tudtam még szoptatni, de majd legközelebb.
:roll: :roll: :lol:

Lizámnak kibújt az első fogacska, a múltkori úgy látszik csak vaklárma volt de mostmár látszik is!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Tündérmanó!

Alizka is hétfőn volt fél éves és őt sem köszöntötte senki ha ez megnyugtat. de szerintem ez elvárhatatlan mert ennyi babaára ki tud figyelni??!!ezért tartom nagyon jó ötletnek Linocs heti köszöntőjét!
Nagyon édesek a gyermekeid együtt, látom lesz aki megvédje a llánykád!!

Petramama!

Boldog szülinapot Petrának! (ezt nem volt nehéz észrevenni) :oops: :lol: Kép

Kiszazsu!

Még mindig ámulok!!!!!Cuki Vikó!

Juditkmét!

Kitartást és jobbulást nektek!!!!!!

Jimm!

MERRE VAGY BARÁTNÉM??????????????????

Pumperka!

Nagyon jók ezek a szobrok pedagógus létemre eszembe sem jutott volna ilyen, köszi az ötletet!!!!!! :wink: :lol:

POTYKA!
bOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS NEKED!

Eszterxx!

Andriskájának mielőbbi gyógyulást várjuk a JÓ híreket!

pepike

Kép

Kép
pepike

Létezik olyan, hogy bukósisak babáknak? De komolyan. Olyanokat borul a gyermek, hogy fáj a szívem! :cry: De nem tudok minden percben mellette lenni. :oops:
Bosek, még te mondtad, hogy Blanka feláll. Te hogyan véded ki a baleseteket? Ha lehet egyáltalán.......
Linocs, örülök a negatív eredménynek és a jóétvágyú lánykának! :wink:
Vendég

Potyka boldog nevednapját, tündérmanóéknak meg heppibörszdéj.

Pepikém, gőzerővel dolgozom a kilóimon és savanyúságokat gyártok ma éppen. Mikor randizunk? pusszantás
Vendég

ja zsu, te is ígérted, hogy meglátogattok vmikor :wink: Legalább megdögönyözöm Vikót. Majd egyeztessünk, mert sok a program, és Robit is be kell indítanom, hogy furikázzon benneteket
Vendég

Potykának boldog névnapot, Petrának pedig boldog szülinapot kívánok!!!

Zsu, bevallom állandóan a kezem ügyében van a csaj, ha kimegyek irány a járóka. Múltkor leesett az ágyról (apával volt), azóta extranagyon parázok. Amúgy nincs mibe kapaszkodnia, csak a kiságyban, a kádban és ha fogom a kezét, akkor tud felállni eddig. Ja, meg ma a babakocsiban akart, de ott voltam, ezentúl be kell kötnöm még a szobában is. :roll:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Petramama, boldog szülinapot Petrának!
Kép
Potyka, boldog névnapot!
Mindenkinek sok boldogságot, ki mihez szeretné. :D

Kiszazsu, lehet gyerek bukósisakot kapni, barátnőméknek volt, olyan anyagból, mint a habtapi. Kerestem, de nem találtam a neten. :(
Pumperka, nagyon jól néznek ki ezek a zöldség-állatok. Ötletes! Nekem legjobban a pingvin tetszik, csudaaranyos!
Linocs, szupi, hogy negatív lett a vizeleteredmény! :)
Monácska, hogy vagy? Már jobb a kedved? Hogy áll a hinta?
Judit18, de jó Neked, hogy még van 24-ed! :) Mostanában semmi nincs esténként a TV-ben. :( Azt hiszem én is utánanézek a neten és begyűjtöm a kis sorozataimat.
Márti, köszi a céklás receptet!
Tündérmanó, az a vigyori kép nagyon cuki! :lol:
Mpatr, a Römer Kid Plus gyerekülés a KIKA-ban most akciós, csak 36.900 Ft.
Mona, a szoptatós fotel is akciós, 31.900 Ft. :)
Mpatr, én kaptam DM bababónusz füzetet, de a régi is érvényes még 2009. júniusig.
Juditkecskemét, nagyon durva a sulid!!! Nem semmi, hogy ezt bevállalod! A terepgyakorlat mit takar?

Most több nem jut eszembe... a képek egytől-egyig aranyosak. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mni 2008.09.17 20:01-kor.

KépKép
KépKép
mni

Panni, küldtem privit még délelőtt!!!

Kép
kikó70

Judit18,
férjuram itt színész, Kecskeméten, meg a Petőfi Rádióban (ott állomáshang). Mikor terhes voltam még gitározott is a pocimnak, mostanában annyit dolgozik, hogy elmaradt egy ideje...pedig Panyó imádja...
Mona,
no depi!!!!!! Mondom én, a szintén hajlamos... Vedd fel a lagzira azt a szoknyát, amit a többiek annyira dícsérnek!!!!
Linocs,
de szuper, hogy jó lett Fruzsi eredménye!!! Kajcsizással hogy álltok?
Pumperka,
télleg tutik ezek a szobrok!!! Nem írtad, hogy a múltkor hogy sikerült a raguletykó? (csak a sok zöldségről jutott eszembe)
Zsu,
van gyerekbukó, de én csak olyat tudok, ami már motorozásra termett gyerkőcökre való, tehát kb. 7-8 éves kortól...addig??? hát nem is tudom, marad az odarohanós vagy halekésősüvöltős technika...Panka még csak a hasán brékel, nem hajlandó megmozdulni a kis lusta.

Más: babakocsizás közben két dolgon agyaltam ma:

- akik hálózsákban altatják a picurt: mikor teszitek bele? Mert szopi alatt sokszor ugye bealvás van, akkor meg hogy lehet belecsempészni a kismanót álmában? Abban kajcsizzon? azért az úgy meleg nem??? (mi eddig nem használtunk, mert tavasszal még annyit bukott Pankó, hogy állandóan öltöztetni kellett, nyáron meg minek...most viszont megy a kommandó ezerrel a kiságyban, takaró persze lerúg, és félek megfázik...)

- a másik: nem egészen értem, hogy lehet megvalósítani, hogy napi min. fél liter tejci vagy tápszer megmaradjon, ha elkezdtük már a hozzátápl.t. Mert ha jól tudom egy éveskorig ennyi azért nem árt tejből. Szóval ha délelőtt gyümölcs, délre főzi, délután tejpép mondjuk, akkor marad két evés (legalábbis nálunk). Akkor meg tuti nem szopizik fél litert. És ha törik ha szakad Pankabébi nem hajlandó többször enni egy nap, délután pedig nem kér cicit, sztrájk van, pedig a pép helyett jobb lenne. Már mindent kipróbáltam...Szóval hogy van ez?

KépKép
kmanna

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Petrám nevében mégegyszer köszi mindenkinek a köszöntéseket. Alig tudtam elzavarni a gépemtől, folyamatosan a képeket akarta nézni! :lol:

Patti! Gordon köszöntésén külön vigyorgott. Tudod olyan csajosan, hogy őt már kispasi is külön köszönti. :lol:

Zsu! Mni megelőzött. Éppen most találtam meg én is a fejvédőt.

Kmanna! Hálózsákos altatást én úgy csináltam, hogy szopi előtt ráadtam és a cipzárt csak akkor húztam fel mielőtt beraktam az ágyba. Most közben eszembe jutott, hogy van vállon pattentos változat is. Na, ebben nem tudok semmi okosat mondani. :oops:

Panka csak 5-ször eszik? De jó nektek! Nekem csak estétől reggelig evett 5-ször az elmúlt éjjel. :shock: Nálam a nagyok , amikor csak 5-ször ettek, akkor ők is csupán reggel és este kaptak tejet. Bár akkor már idősebbek voltak. Legalább 8 hósak.

Kép
Kép
Kép
petramama

Mni!
Jó a bukó!
:lol: :lol: :lol:

Kmanna!
Hálózsák nálunk nem olyan vastag én már szopi elött ráadom. Egyátalán nem melegszünk be. :wink:

Ma voltunk gyerekorvosnál, és pont volt szó erről a tejmenyisség megtartásról.
Szóval így fogalmazott: A hozzátáplálásnál kövessem a gyerek igényeit, de mindig maradjon meg kb 4-5 deciliter tej, vagy annak megfelelő tejtermék. Szóval most még egyértelmű, hogy van annyi, az elválasztódás végén, viszont úgyis bejönnek a tejtermékek is, és úgy már az is beleszámít.

Még egy. Ezt meg a védőnő ( a jobbik)mondta, egy lassan egyéves baba anyukájának aki már nagyon hagyja el a szopit.Érdemes a szopi mellé a nagybabákat szoktatni a tápszerhez, ill. egy éven túl aki nem akar követőtápszert adni, az tehéntejhez, mert sok baba hirtelen szokta abbahagyni a szopit, és akkor nem fogják elfogadják a babatejet, vagy a rendes tejet.
A mi gyerekorvosunk kötelezőnek tartja egy éves korig, javasolja másfél két éves korig, hogy ne kapjon a gyerek tehéntejet.
Tesómék is a másfél éves kislányuknak 3-as tápot babatejet adnak reggel este, mert szerintük a bolti katasztrofális tejeknél sokkal több minden benne van (vitaminok, ásványi anyagok).
Szóval ez most a rendelőnkben pont téma volt.

Tárkonyos leves tuti lett!!!

Egyébként Zsomb 8700 gramm, és 71 cm. :D

Petramam!
Akkor most tegnap estétől ma estig hány szopi jött össsze??? :shock: :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kmanna, nálunk az a trend, hogy fürdés után megy a zsákba a gyerek, abban szopizik és fekszik is le utána aludni.

Kép
Kép

mpatr

Nem tudjátok véletlenül, hol és mennyiért lehet Gordon-méretű hálózsákot venni? Megkívánta a kicsitől :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pati: a Kenguruban láttam nagyobb méretűeket, de hogy egy majd 6 évesre is jó-e?????

De jó, hogy jöttél!!! épp ma fogalmazgattam magamban valami olyasmi hozzászólást, hogy hová tűntek a régi szép napok, és régi tagok, és régi rötyögős oldalak... mert, hogy jó-jó, hogy itt vannak, akik szépen szorgalmasan írogatnak, csak már azok is egyre kevesebben... Meg aztán abból a hatvanx főből, akik a táblázatban szerepelnek kb. tizenx fő írogat. Persze, ez így van rendjén, csak mégiscsakhát ;) Meg tudom, hogy mindenkinek minimum eggyel megnőtt a gyermekeinek a száma, és hát abban gyönyörködik mindenki ;), az köti le minden szabadgyökét, meg hát ugye ne kerteljük, vannak ugye problémák is, kinek nagyobb, kinek kisebb, kinek a kisebb is nagyobb, és kinek a nagyobb is kisebb - kinek-kinek a vérmérséklete szerint.
És azt is tudom, hogy vannak személyes ellentétek, meg van, kinek uncsi, de hát mi csináljuk, mi alakítunk mindent.
No, igazából nem akarok újra vitát, veszekedést, csak azt akartam a magam bonyolult módján mondani, hogy hiányoznak azok az emberek (direkt név nélkül), akik nem írnak, vagy nem olyan gyakran!!! Igen is tudni akarom, hogy cseperednek az ő babóik, hogy vannak az anyukáik, hogy telnek a mindennapjaik!!! Egy önző dög vagyok, hogy ilyen igényeim vannak, és még vágyom is hogy kielégítsék ;)
linocs

Linocs, ezt nagyon jól leírtad! Nekem is ilyen önző igényeim lennének, hogy kiváncsi vagyok a többiekre is... :oops: Szóval, akik nem írnak - ÍRJANAK!

KépKép
KépKép
mni

Jó reggelt!

Szis JIMM! Hiányoztál!
A talit valamelyik délelőttre kéne össze hozni, hogy ne a legnagyobb dugóba keljen autóznom. Nekem jó a holnap de. is, outleteznék is( pénz nééékkkűűű)de rakhatjuk jövő hét elejére mert ott a hét vége felé zűrös.

Alizkám aki eddig szépen átaludta az éjszakát mostanába 2 X felkel.
Miért lehet ez???Amúgy nagyon keveset eszik. Jó ha napi 500-600ml bele tudok tömni, +pici tejpép vagy gyümi de az is pár kanállal.
Remélem vissza ál még a rend. pepi ugyan ezt csinálta. " hónaposan már átaludta az éjszakát, aztán 2X-3X felkel még a mai napig, ha nem velem alszik ezért lustaságból inkább megengedem neki.

Eszterékről nincs hír????

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Mint gyakorlott kismamák, hozzátok fordulnék egy kérdéssel. Aki nem tudja, én délután dolgozom, 35 fős napközis csoportom van. Egész délután megyek, le sem tudok ülni. Max egy pár percre. Szinte minden estére bekeményedik a hasam. Ez attól van, hogy nem pihenek egész délután? Próbáljak meg többször leülni igaz?

Kép

Kép
rszg

Rszg!
Én is tanárként, tanítóként végigdolgoztam no nem ezt, hanem az első terhességemet , és sokkal többet keményedtem. Szóval igen csüccs le minél többet! :wink:

Linocs!
Nekem is vannak önző igényeim, effélék is.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

MÁRTI
NAGTYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
Kép
tündérmanó27

Mpart, én láttam itt Kecsón a Faktumban, 122-es hálózsákot. Úgyhogy Pesten is van valami bababoltban biztosan. Kérdés az jó-e rá...

Anna, szerintem is add rá a zsákot fürcsi után.
Napi fél liter tej....nálunk sincs, szerintem senkinél....annyi van amennyit a gyerek kér, 'oszt kész :wink:

Zsu, én a brendonban láttam kutacsvédőt...az olyasmi. Jó röhögtemis rajta :P

Rszg, IGEN! A 15. hét korai még a rendszeres keményedésre.

Linocs, szuper, hogy jó az eredmény!
Vendég

Jaaa, Mni már megelőzött kutacsvédőileg :D

És Márti, Isten éltessen!
Vendég

Patti! Hálózsák: Budaörsi Matti (Börsről Bkeszi felé balra a Don Pepe mögötti telepen). Én utoljára ott vettem. Bár az még 110-es volt. D ott van Kenguru is. Hátha...

Linocs! Jól fogalmaztál... Én is nagyon érzem, hogy elült a topik. És ezt nem lehet csak az időhiányra fogni... Nekem igenis hiányoznak a öbbiek. Milyen jó volt a júl. végi tali a sok babóval.

Kvaszévi, Kikó! Nem szerveztek talit????? Olyan jó lenne! Úgy látom a Monácska féle tali sokaknak messze van, ezért jobb lenne valami közelebbi. (Monácska ettől függetlenül, ha lesz konkrét időpont és nekünk jó, mi szívesen elmegyünk hozzád is. :lol: )

Jim! Üdv itt!

Kmanna! Én is megcsináltam ám a ragulevit hétvégn. Nagyon jó lett! Le is akartam fotózni, de aztán elmaradt.
És még annyit Panka kajáiról, hogy a tejpép is tej, tehát azzal már megvan a napi fél liter nem?

Pumperka! Petra 2,5 éves koráig ivott tápszert. :oops: :oops: :oops: Annyira szerette és nem volt szívem megvonni tőle. És én is úgy godoltam, hogy biztosan jobb, mint a bolti tej. Ráadásul láthatáttok nem lett tőle kövér gyerekem. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Márti! Nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

Kmanna, én ugyanezzel a gonddal küzdök. Pedig Eszter 6szor eszik egy nap (sajna éjjel is), de még így sem jön ki a 4-500 gr tápszer naponta a 3 más kaja mellett. Azt mondta a doki, hogy akkor jó lenne ha egyszerre legalább 150 gr tápszert enne...na persze, álmomban....ha nagyon nem akar tápszert enni akkor én van, hogy kihagyok egy-egy más kaját és akkor csak kétszer kap egy nap

én egyébként - szörnyű vagyok tudom - néha "örülök", ha nem pörög a topik mert akkor kevésbé érzek ingert, hogy beírjak és nem megy el vele egy csomó idő.
amúgy nem tudom megállni, hogy ne írjak, kicsit addiktív.

mert én is szeretem ha sokan írnak, de akkor mindig félek, hogy ha sokáig nem írok csak olvasok már nem fogom utolérni magam és én szeretek reagálni...
fura gondolatmenet tudom....bocs

amúgy én meg még inkább a személyes találkozás híve vagyok én azt szeretném ha több találka lenne. Eszter (is) annyira szereti a társaságot ott mindig nagyon pörög. kár, hogy az autózást meg a babakocsit nem annyira, ezért is mondtam, hogy neki az lenne a szupi ha otthon lennénk és hozzánk jönne mindennap egy halom ember akik elszórakoztatnák uncsi anyja helyett

KépKép
judit18

Márti: Boldog-boldog szülinapot!!!!!
linocs

Oly rég raktam fel képeket, úgyhogy most pótolom:

Jelenleg a legnagyobb kedvenc a pille-palack, annak bármilyen formája :)
Kép Kép

Elégedett arc sütőtök után:
Kép

Mindent meg kell szerelni:
Kép
linocs

Kit érdekel ez?
(Ha négyen megyünk együtt, akkor olcsóbb a jegy - gondolom, ha együtt érkezik 4 felnőtt, akkor az már csoportnak számít, és nem kell semmilyen dokumentum, hogy mi hivatalosan csoport vagyunk ;) )

http://www.jegymester.hu/startpage.jsp? ... 0&lang=HUN

És van egy másik érdekes fotókiállítás is:

http://www.jegymester.hu/startpage.jsp? ... k&lang=HUN

És én szívem szerint elmennék a Bodies kiállításra is (tudom, perverz, meg etikai kérdéseket vet fel, meg minden, de mégis... - fene a kiváncsi természetemet ;) ):
http://bodiesbudapest.hu/hu/
linocs

Márti:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Linocs, már én is régóta tervezem, hogy elmenjek a kiállításra. Imádtam preparálni, én is perverz vagyok? :wink: Jó 5letet adtál, anyukám itt lesz 7végén, el is megyünk! (nem mellesleg Fruzsi még mindig gyönyörű!!!!)

pepike: legyen jövő hét eleje! Szerdára beírtam magamnak Zsu-t, még a válaszát várom. Hétfőn vagy Kedden jobb neked? Potyka is akkor ígért Aldis Hédis látogatót. Csüt vagy péntekre meg Mammutot tervezek Beussal (meg aki még ígérte), szóval nem unatkozom. Valahogy jobb a kedvem, hogy annyira nem vagyok már dagadt, még a bőröm is kicsattan az egészségtől.
Vendég

pumperka: nálam a pingvin a nyerő!!!! (tegnap egy hordónyi karfiolt meg répát raktam el savanyúnak, szerinted mennyire utálom most? 8) )
Vendég

Linocs, a World Press nagyon is érdekelne! :)
Nagyon cuki Fruzsi! Hihetetlen, hogy már így ül a bevásárlókocsiban! A pillepalack nálunk is No.1 játék! :)

KépKép
KépKép
mni

Jim: a mamutozáshoz lehet, hogy én is csatlakoznék... ha lehet ;)
(köszi a Fruzska dicséretet!)

Mni: na, akkor menjünk együtt! ha nem akartok csak együtt Ferivel, akkor szerezzünk még egy-két embert, és találjuk ki az időpontot, és menjünk is!
linocs

Linocs, world press nekem is jó lenne. (még nagyon messze sincs)

Mammutban mi a fenét csináltok? Mi csak a szökőkutat szoktuk volt idomítani, míg a vérvételek között letelt az idő még tavasszal, meg fagyit ettünk, de az az alaszkai időjárásban nem aktuális. Moziba meg gyerekkel egyelőre nem mennék, hátha fél a sötétben, vagy esetleg nem tetszik neki a film...

potyka

Potyka: szuper! Mni, Potyka, és a még nem jelentkező többiek: mikor menjünk? Persze csak aljas anyagias indokból szervezem, hogy olcsóbb legyen nekem a jegy majd 400 forinttal ;)
A Mamutban, nem tudom, hogy Jimék mit terveztek, de lehet meleg helyen fel- és alá glasszálni, kirakatokat nézni, majd leülni az étterem részen, és enni. Elsősorban a társaság, és a kimozdulás a lényeg ;) Nekem, legalábbis.
linocs

Márti!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim: te lököttke, beszarás az avatarod. Meglestelek ám és NAGGYYYYON is csinos vagy és tényleg karcsúbb a fejed :wink: :wink: :wink: :wink: Nem lehet, hogy egyszer úgy szervezz találkozót, hogy én éppen a fővárosban tartózkodom? Vagy direkt kerülsz, mi? Na megállj, egyszer úgyis jól megleplek Budakeszin. Szal mi éppen vidéken leszünk Mammutoson, pedig mennénk mi is szívesen.
Lusie: nem tom, hogy megkaptad-e az sms-t. Szal a lényeg, hogy én nem nagyon tudok Dharasztiba menni, az uram meg épp nagyon nem ér rá. Hétvégén meg elutazunk és csak 10 nap múlva leszek legközelebb. Viszont az egyik haver oda jár wakeboardozni hozzátok és őt kértem meg, hogy szóljon, ha megy és akkor ő be tudna ugrani érte. Szal vagy így, vagy úgy összehozzuk, csak nem eccerű. Viszont ha van valaki más vevőd, akkor azért add el neki nyugodtan, nehogy eless a biznisztől :wink: :wink: :wink:
Linocs: én megyek szívesen a bodiesra, nekem tetszett, bár jó rég láttam.
Bmártika: BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT neked is. Hogy ünnepelsz? Szerintem állj egy mérlegre, mert tuti fogytál és akkor az majd jól felvídit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nagyon szépen köszönöm nektek!!!!!!!!!! Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!

Petramama!
Utólag én is Kívánok Petrának Boldog Szülinapot!!!!!!!
Kép

Tündérmanó!
Anyukádat is Isten éltesse sokáig!!!!!!!
Vendég

Szilvánusz!
Majd csak okt.9-én állok rá, jönnek szüleim holnap, hétvégére meg párom szervezkedik valamit! :lol:
Vendég

Márti: miért pont október 9.? Az az urad szülcsinapcsija? Csak vicceltem, biztos akkor ér véget valami akárhánynapos diéta talán. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kmanna, én a tejbepapit is tápszerrel keverem ki, az + 90 mili.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs, jól fogalmaztál! Nem tudok mit hozzátenni.
Niki, Petramama, köszi a tippet. Hát... :roll: nem éppen olcsó! :?
Jim, jó a szerda, majd egyeztetünk. :)
Gabica, vigyázz magatokra!
Vendég

Szóval zsu, OK a szerda! Többiek: csüt-ön Mammut, addig még úgyis beszélünk. Délig szeretnék odaérni az ápdét miatt, sütire fáj a fogam!

szilvánusz: nem direkt csinálom 8) és kösz! Bepótoljuk még, ígérem!!!
Vendég

Sziasztok!
Sajnos a suli miatt én mostmár sokkal kevesebbet jövök :( :(
Niki!
A terepgyakorlatról még nem tudok konkrétat. Gondolom hogy ebben az 50 órában sok önálló munka lesz, a többi meg az ott dolgozók vagy tanulók, ovisok fejlesztése (játékos tanítása) lesz...

Linocs!
Fruzsi már így ül???
Én még nem nagyon merem így ültetni (egyrészt pár perc múlva borul, másrészt úgy látom kényelmetlen neki).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy alig írok, teljesen ki vagyok purcanva. Laura kb. 3 hete rengetegszer felkel éjszaka, van, hogy leteszem, és 5 perc múlva felébred, de max. két órákat alszik egyben, és 5-6 között végleg felébred. Kb. 4 órákat alszom azóta, általában 4 részletben.
Ekcémás lett vagy az új lakástól, vagy az almától ill. baracktól, amivel elkezdtem a hozzátáplálást. Nappal tök jól van, éjjelente vakaródzik. Igazából már alig van rajta száraz bőrterület, mert kenegetem ezerrel, de mégis vakaródzik a nyaka körül. Asszem a foga is jöhet, legalábbis remélem, hogy van valami racionális magyarázata a nemalvásának.

A kevéske szabadidőmben szerelek-pakolok valamelyik családtaggal. Erik iszonyú cuki, pl. egyenként hordja oda nekem a könyveket. A kipakolással már egész jól állunk, most jön az átpakolás, mert egy csomó dolognak új helyet találtam ki, hogy azért ne unatkozzak :roll: :wink: .

Na mindegy, a lényeg, hogy fáradt vagyok, most meg beteg is (torokgyuszi-nátha), úgyhogy alig van energiám leülni a gép elé. Ja és 3 kilót fogytam is a három hét alatt, pedig eszem rendesen, legalábbis ügyelek rá a szopi miatt, hogy mindig egyek. Nagyon gebe lettem, a terhesség előttihez képest -3 kiló vagyok így, lassan minden lötyög rajtam :(.

Úgy két-háromnaponta azért ránézek az oldalra, de egy csomó doldogról lemaradtam valószínűleg, mert sosem tudok visszaolvasni rendesen.

Sokat gondolok rátok, főleg a pechszériásokra, és a betegeskedőkre, most látom csak, hogy milyen kis hősök ők!

Eszterxxnek sok erőt, Andriskának pedig millió gyógypuszit! (Bár majd akkor inkább, ha már meggyógyultam, mert még képernyőn keresztül is ráragasztom itt a kórt, aztán anyukája majd jól elpáhol... :wink: )

Most megyek aludni, mert Eriket elvitte nagyi, hogy kicsit tudjam kúrálni magam, Laura meg alszik. Bezzeg ő tök jól van a kevés alvás ellenére, tolatva bebarangolja a lakást, mindent megkóstol útközben, napközben meg alszik 2-3 órácskát is szerencsére, mióta átköltöztünk, úgyhogy ő bepótolja valamennyire az éjszakai hiányt.

Pusszantás, majd jövök, ahogy összeszedek egy kis energiát!

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?