Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy alig írok, teljesen ki vagyok purcanva. Laura kb. 3 hete rengetegszer felkel éjszaka, van, hogy leteszem, és 5 perc múlva felébred, de max. két órákat alszik egyben, és 5-6 között végleg felébred. Kb. 4 órákat alszom azóta, általában 4 részletben.
Ekcémás lett vagy az új lakástól, vagy az almától ill. baracktól, amivel elkezdtem a hozzátáplálást. Nappal tök jól van, éjjelente vakaródzik. Igazából már alig van rajta száraz bőrterület, mert kenegetem ezerrel, de mégis vakaródzik a nyaka körül. Asszem a foga is jöhet, legalábbis remélem, hogy van valami racionális magyarázata a nemalvásának.
A kevéske szabadidőmben szerelek-pakolok valamelyik családtaggal. Erik iszonyú cuki, pl. egyenként hordja oda nekem a könyveket. A kipakolással már egész jól állunk, most jön az átpakolás, mert egy csomó dolognak új helyet találtam ki, hogy azért ne unatkozzak
.
Na mindegy, a lényeg, hogy fáradt vagyok, most meg beteg is (torokgyuszi-nátha), úgyhogy alig van energiám leülni a gép elé. Ja és 3 kilót fogytam is a három hét alatt, pedig eszem rendesen, legalábbis ügyelek rá a szopi miatt, hogy mindig egyek. Nagyon gebe lettem, a terhesség előttihez képest -3 kiló vagyok így, lassan minden lötyög rajtam
.
Úgy két-háromnaponta azért ránézek az oldalra, de egy csomó doldogról lemaradtam valószínűleg, mert sosem tudok visszaolvasni rendesen.
Sokat gondolok rátok, főleg a pechszériásokra, és a betegeskedőkre, most látom csak, hogy milyen kis hősök ők!
Eszterxxnek sok erőt, Andriskának pedig millió gyógypuszit! (Bár majd akkor inkább, ha már meggyógyultam, mert még képernyőn keresztül is ráragasztom itt a kórt, aztán anyukája majd jól elpáhol...
)
Most megyek aludni, mert Eriket elvitte nagyi, hogy kicsit tudjam kúrálni magam, Laura meg alszik. Bezzeg ő tök jól van a kevés alvás ellenére, tolatva bebarangolja a lakást, mindent megkóstol útközben, napközben meg alszik 2-3 órácskát is szerencsére, mióta átköltöztünk, úgyhogy ő bepótolja valamennyire az éjszakai hiányt.
Pusszantás, majd jövök, ahogy összeszedek egy kis energiát!