Új privát üzeneted érkezett!

Én is imádtam. Segíteni sütni, főzni.
Ajándékot adni, annak akit szeretek.
Páromnak az eslő ajándékom, egy 4000 ft rekordok könyve volt.
Úgy spóroltam rá hónapokig. Még suliba jártam.
Vittem vajas kenyeret teával, a menzás pénzem meg eltettem.
Amikor megkapta, potyogtak a könnyei.

nagy vágya volt.
Régi szép idők :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nekem is tetszenek.
De most haragszom rá. Mert fél évente elromlik a befecskendező szelep. Pedig kútnál tankolom, a legdrágább gázolajat.
És 4 szelep, 400 ft.
Ez nekem nem ok.
Jó volt amíg garis volt, de akkor is méreg volt, hogy intézni kellett.
És nézni őket, kicseréljék, ne vágjanak át.
Ebbe belefáradtam.
Most is hetek óta nyűglődik.
Pedig nekem munkaeszköz. :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Megyek lányok. Veszek egy jó fürdőt..
Szét fagyok..
Jó éjt mindenkinek, ha már nem lennék.

Puszi

picimami

sziasztok lányok!

gyors bejelentkezés

hulla vagyok

4ig tartott a suliban a foglalkozás,ahogy láttam,hülyeséget írtam reggel,nem továbbképzés volt,hanem a kerületi angoltanárok gyültek össze most.Én vagyok nálunk a munkaközösség-vezető, én intéztem az ásványvizeket, az innivalót, projektort kerítettem,miután vége lett visszapakoltam...a kajám ottmaradt a tanáriban, a hűtőben, nem volt időm megenni...

Nemrég értünk haza Zsoltimmal,agonizálunk rendesen, ő is fáradt nagyon...

hu, asiye, minden elismerésem, hogy nem hiányzik Neked a karácsony. Én nem tudnék karácsony nélkül lenni...
de jó,hogy a vallásotokban van hasonló családi ünnep...és végül is a szeretet a lényeg, nem a külsőségek.(Bár a feldíszített fenyőfa nagyon hiányozna.)
Gabi,nagyon drukkolok,nem fog megjönni,jó?

Kép
arwen***

Jó estét mindenkinek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Gratula a költözéshez!
Anyósodék mit szólnak hozzá??

Asiye!
Tökjó ez a teás szett!!!

Pici!
Kislibussal az LH-sban találkoztam most.
Nagyon szépséges az új tütükéd!!!

Andy!
Haláli Daniról az ágyról lelógós kép!!!

Nemlajos!
Nagyon jól néz ki a süti... úgy bele harapnék.

Gabi!
Szemét piri!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Megjöttem de látom már senki nincs itt.Jó sokat irtatok.A jósnővel én is szerettem olna bezsélni,de szinte egész nap nem voltam gépközelben.Délután meg 1-1/2 7ig nem voltunk itthon a Márkkal.Addig apa pihent.

Holnap ha minden jól megy elvisszük a bkocsit aszervizbe.Remélem nem fiog esni az eső.

Cat.igen bkocsiban alszik,bár ma egész nap csak fél órát aludt.Ez szinte nulla volt.De ahhoz képest jól birta,igaz már 8 előtt aludt.

Gabi:remélem nem jön meg neked.

Andy:ne izgulj nem lesz semmi gond , nem fogsz csekket kapni.

Sütik nagyon jól néznek ki nagyon megkivántam őket. Apa tegnap hozott nekem csokit mondtam,hogy annyira nem izlik erre megette az egészet. :(

Karácsonyt én is nagyo szeretem a tavalyi volt a legemlékezetesebb Márk első karija. Annyira aranyos volt ahogy nézte a fényket meg minden.A mostani még jobban fogja érdekelni,már mosz azon gondolkodok,hoghy mit vegyünk neki.

Ha nem jönnék jó éjt mindenkinek.Holnap megpróbálok többet jönni.
Vendég

Zsu:mi volt a dokinál?Nem mot hétfőn voltál?
Vendég

Sziasztok!
Megint itt!!!
Köszi a nyugtatást! Megtudtam valamit: amikor megláttam a rendőrautót, jól megnéztem. Ugyan trafipax volt benne, de ember nem!!! 2 rendőr állt az út szélén és ugyan a kocsi velünk szemben parkolt és ott volt a visszapillantón a kamera, de nem ült senki benne, így nem mérhettek, csak sima közúti ellenőrzés volt és az is a másik oldalon. A másik, hogy a rendőr barátnőm megkérdezte az ismerősét, aki itt közlekedésin van, hogy mi volt ma Váton, és....... Azt mondta ma nem mértek ott!!!!!
Tehát: MEGÚSZTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Gyakszi:
Ma 2 óra alatt sokal többet tanultam, mint tegnap egy egész délelött alatt! Szuper jó volt! Már majdnem ismerem az összes fogeltávolításra használatos fogót, és a fúrókat, csiszolókat, polírozókat stb. Nagyon jól éreztem magam. Holnap ismét megyek reggel, így megint csak délután tudok jönni!

Pici!
Nagyon jól néz ki ez a kocsi! Én annyira nem értek hozzájuk, de én is elfogadnám! :wink:

Nemlajos!
Nagyon guszták a sütik! Énis-Énis-Énis!!!!!!
Dani amúgy ennyire pörög éjszaka, van hogy egy este alatt megtesz egy egész fordulatot az ágyban! Ezért kell a szék. Eddig 2x nem volt mellette, mind a 2x le is esett!!

Karácsony: Nálunk ez elég érdekesen alakul. Mivel anyumék 90, anyósék pedig 250 km-re laknak, így mi utazunk az ünnepek alatt. Ez azt jelenti, hogy úgy 20.-a körül elindulunk anyumékhoz, ott vagyunk 25.-e délutánig, akkor megyünk anyósékhoz, ott jan. 2.-áig maradunk, aztán megint anyuék 1-2 nap és haza. Tehát nekünk itthon nincs saját fánk. Egyszerűen nincs értelme. Tavaly is elmentünk itthonról 20.-án és csak 6.-án jöttünk haza. Dani legelső karácsonyakor (ami egyben nekünk is első volt ebben az új lakásban), volt itthon fánk - plafonig érő -, de akkor csak szenteste utaztunk haza. Szerintem ez így lesz nálunk egy jó darabig.

Kép
oriandy

hát a karácsony tényleg szép ünnep amíg önzetlen tud maradni nálunk nem tudott:( ezért csak azóta szép nekem a karácsony mióta gabi van velem na meg a tavalyi volt a legszebb Gege első karácsonya

Cat: andi ma ne lesz dolga van kb 5 felé már nem is volt net közelben :) türelem sok dolga van de mindenkivel fog beszélni majd

nika70
Salgótarján

Sissi!
De igen, hétfőn voltam dokinál.

Hát kaptam Duphastont a sárgatestelégtelenségemre. Elég alacsony. És ha ez kevés lenne, akkor megint Closti a Duphaston mellé. Két hónapig. Ha decemberig semmi, akkor jöhet az inszem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na elment a barinőm! :lol:
meghozta a pólyát meg ilyenek.

visszatérve a karácsonyra, nekem sosem hiányzott, mert mi nem voltunk kerresztények semés akarácsaony a fábólálltmeg hogymennyitköltöttünk.
sosem gondoltam hogy szép(már mint nállunk), csak előre idegesített hogy majd hallgathatom, hogy "adok pénzt azt veszel magadnak amit akarzsz".nyilván szép, de nállunk csak külsőség volt, sokszormár szilveszterkor fa sem volt :?
akkor sem (gyerekként), hiányzott, most meg mikor karácsonyi időszakban csak a dm-be szeretnék menniegy pelenkáért,kifejezetten visszataszít.
mindig azt halljuk hogy az embereknek nincs pénzük, mégis az első három helyen mint ajándék a plazma tévé, a digitális fényképezőés mobil telcsi áll. :?
szóval remélem nem értitek félre, én csak aztmondom,hogy engem személy szerint nem érintett meg soha.
JA! Én már azelőtt sem tartottam a karitmielőtt muszlim lettem.

annyira fáradt vagyok! :?

lehet hogy ugy teszek moint pici,és beugrom a kádba :)
tegnap gyújtottam gyertyát is,meg aroma terápia stb............ :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Még mindig nem alszom. De már hamarosan...

Csak jó éjszakát kívánni jöttem.
Vendég

Szép estét Mindenkinek!

Hát én volnék az a bizonyos zúgolvasó, akit Asiye emlegetett :D Köszi szépen Asiye :twisted: :D Úgyhogy most már azt hiszem itt az ideje, h leleplezzem magam.
Afra vagyok, 24 éves. 3 éve vagyok férjnél és most épp költözés előtt állunk. Babókát majd kint (Spanyolországba költözünk) szeretnénk létrehozni...így -sajnos- mi még nem "gyártunk". Többek közt ezért is voltam csak olvasó üzemmódban, mert mi még -sajnos- nem próbálkozunk.
Egy kérdésem azonban lenne, ha már itt vagyok: ti szedtek valamilyen vitamint (Gravida, Elevit)? Melyik a jobb szerintetek? És mennyivel a teherbeesés előtt ajánlatos elkezdeni szedni? Valamint MENNYIBE KERÜL????
Előre is köszönöm a válaszokat és a kismamáknak csodálatos 9 hónapot (illetve amennyi maradt) kívánok és sok örömet a kisbabájukban, a még nem kismamáknak pedig kitartást, pozitív gondolatokat, no és persze mielőbb jó erős, ropogós pozitív tesztet!
Üdv
Afra
afra.h

Jó reggelt!

szia Afra, üdv köztünk!

Én HIPPet iszogatok minden nap, a dm-ben lehet kapni, egy hónapnyi ára(2 doboz) 1800-1900FT.Természetes formában tartalmazza a vitaminokat és nincs mellékhatása. Nagyon ajánlom,nekem bejött eddig.

Ma már elvileg 2 körül itthon leszek...addig is jó dumcsit lányok!

Kép
arwen***

Kedves Afra!
Üdv köztünk!
Nagyon örülök neked, hogy írtál :D .
Kívánom, hogy nagyon hamar sikerüljön pozitív tesztet hoznod!
(és ugye majd felteszed a topikba? :wink: )

Én szedtem elevitet, de nem voltam túl jól tőle.
Hipp Natal vált be, amit szedtem, vagyis ittam, mert folyadék.
DM ben lehet kapni.
http://herbalnet.hu/termekek/27/3310
Bár itt az áta érdekes, mert én 900 Ft ért vettem.
Tartalmaz folsavat is. Amit az elevit nem.
A többi vitamint nem ismerem.

A csajok majd mesélnek róla.

picimami

Andy!
Örülök, hogy megúsztad.
Mondtam én neked. Nem lesz ebből semmi.

Sissi!
Remélem jól aludtatok. És sikerül ma elintézni a babakocsit.
Jó lenne, ha ma jobb idő lenne.
Nekem is kellene mennem a vársoba.
De nincs kedv.
Ágyban lennék egész nap...
:?

picimami

Zsu!
Nekem is Duphaston-t írtak, amikor vetélés fenyegetett.
Nekem is van egy dobozzal :oops: :?

Csajok nekem semmi nem akar összejönni.
:cry: :cry: :cry:

Ma mentem volna vérvételre, de nem akartam többször menni... és nincs meg egy papírom. A dokim, meg csak 10 után tudja kiadni, mert nála van.
Lenne egy receptem, az is...

Mi van most?? Semmi nem akar klappolni.

Ja egy jó hír!
Az autómnak semmi komoly baja.
Csak egy cső volt eltörve, és szivárgott a gázolaj. Ezért nem indult, és állt le alattam.
Egy fillérembe sem került :D

picimami

picimami

Szebb reggelt mindenkinek!!!!

Apa csinált reggelre hagymás-szalonnás rántottát. A hagyma nem pirult meg, a szalonna nem sült át és a kávé is zaccos lett :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja, és itt hagyott a nem kevés mosogatnivalóval :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Na akkor szépen indul a reggel!
De nézzük a jó oldalát: főzőt kávét és reggelit is csinált. Az hogy miylen lett most ne nézzük. Mert a gesztus a fontos!
Mosogatni való meg mindenhol van. Na ha igy nézzük akkor valóban szépen indult a reggeled. :)

Mindnekinek szép reggelt :)

Kép
csucsu05

Drága Zsuzska!
Neked is szép reggelt.
Neked is így indul a nap :twisted: :twisted:

Én is sírósba vagyok.
Nagyon fázom.

Édes a párod, hogy készít neked reggelit.

picimami

Pici: Mitől vagy sirós? Hé tessék mosolyogni oké?

Kép
csucsu05

Afra!
Üdv köztünk, azért remélem, már maradsz itt köztünk és kintről is jönni fogsz majd. Örülök, hogy már nem csak zugban olvasol minket.

Én nem szedek semmilyen vitamint. A dokim szerint aki hajlamos a hízásra (mint én :evil: :evil: :evil: :evil: ), majd csak akkor kezdjen el szedni vitamint, ha baba van a pocakban. De akkor sem biztos, hogy kell komplett terhes vitamin.

És jó költözést nektek! Spanyolország gyönyörű szép. A párod miatt költöztök oda?

Picike!
Látod, csak egy picit volt bibis a tütüd, és könnyen orvosolható
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor veheted ismét magadhoz?????
Miért van ilyen car idő :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Olyan szép felsőket vettem őszre. Ezeket most nemtudom hordani :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó Reggelt Lányok :!:

Este megjött a piri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most egy kicsit szomorú vagyok :oops: :cry: Majd jelentkezem.

Kedves Afra!

Üdv. köztünk. Én sajna nem tudok tanácsot adni, egyik terhességem előtt sem szedtem semmit, most csak folsavat szedek. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Csucsuka!
Neked is szép reggelt!!!! Hát igen.... tényleg a gesztus a fontos, nem a végeredmény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg is puszilgattam érte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picike!

Ne légy sírós, tessék nevetni és meleg ruhában előadni, sok forró teát inni!!!!! Vagy elporolom azt a csini popódat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Aranyosak vagytok lányok!!

Készítette, forró teát.
Be vagyok bugyolálva paplanba, köntösbe.

Fázom, és mérges vagyok a tehetetlenségtől, hogy nem tudok meleget csinálni.

:twisted: :twisted: :twisted:

Úgy döntöttem sütök főzök délelőtt, attól mindíg jó kedvem lesz.

picimami

Gabi!
Sajnálom a pirit!
Hát nem hittem volna!
Nagyon ölelés neked.
Mi nagyon szeretünk.

Puszi

picimami

Már nálam van az autóm.
És ha nem lenne ilyen mocsok idő. El vinném tisztitóba..
De így minek?? :shock: :shock: :shock:

A szép tiszta ablakom is csupa retek lett, a esőtől. :twisted: :twisted:

picimami

Hát akkor csak bentről csodáld és dícsérd, hogy meggyógyult :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Elmosogattam az edényeket és lemostam a tűzhelyet is.... most megyek és magamat is lemosom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon ügyes vagy!
Én meg kikaptam egy csirkét a hűtőből.
És feldobom húslevesnek.
És megsütöm Asyie sütijét.

picimami

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Pici!
Nagyon ari vagy :oops: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jól hangzik.
Én még nemtudom, hogy mit fogok ebédelni. Valamit ki kell találnom még. MA 10-re megyek dolgozni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

((((((((((Minimano))))))))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én tegnap mesütöttem Asiye sütijét. Nagyon finom lett. :) A lányom csak úgy ette mintah egész nap nem látott volna kaját:)
A párom pedig ma vitt be magának reggelire:)

Gabi: Nagyon nagyon sajnálom. És tudom mit érzel de 1nap után megjön a kedved hidd el. És várok, hoyg elmúljona piri aztán megint lehet poróbálkozni. Olyan nincs, hogy nincs egyszer be kell jöjjön mostmár a csőbe a piri.

Kép
csucsu05

Tudjátok mit csajok!

Gyertek hozzám ebédre!
Jó házi húsleves lesz. Csiga tésztával, nagyi készítette.

Hozzá töltött csirke comb, petrezselymes burgonya, és Asyie féle süti, meggyes változata :D

picimami

Csucsu!
Olyan jó amikor te is vagy!!

próbálj gyakran lenni!!
Szükségünk van rád!!

picimami

Cat!
Nagyon szorítok neked ma, az orvosnál.
Siess vissza az uh képpel :!: :!: :!: :D

picimami

jó reggelt csajok:):):):)

itt is olyan hideg van gyereken már annyi cucc van mint télen :):):):):) de holnap jön a gázos bedurrantom a konvektort mert már utálom és örülök ha megfázás nélkül kijövünk belőle :)

Afra: üdv közöttünk és gyere gyakrabban ne csak zugban olvass :):) én nem szedtem semmit előtte elején meg csak a magneb6-ot azt sem sokáig :)

Picike repülök hozzád ebédre :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Pici:éjszakánk jól telt,igaz Márk velük aludt,mert amikor felébredt nem tudtuk visszatenni az ágyába. :oops: Ez van ma 7kor kelt.

Gabi:sajnálom a pirit.De hidd el összefog jönnia babó-

Afra:üdv közöttünk, én most nem szedek semmit.Márknál is csak a terhességkor szedtem gravidát.

Pici:nagyon jól hangzik az ebéd menű.Én is kérek belőle :) Nálunk gombapöri lesz.

Mivel nem esik szerintem elvisszük a bkocsit.
Vendég

Okszi Pici!
Megyek ezerrel :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Itt is nagyon hideg van. De ma már fűtenek. :D
Vendég

Cat:várunk vissza az uh képeel.
Vendég

Nika! Sissi!
Nektek is nagyon szép napot kívánok!!

Hideg van. Az tény.

Beöltöztem, mint a mumus.
Nyitva minden ablak. Gyors porszívózás, portörlés, és takarítás...
a pipike meg lassan belekerül a fazékba.. :D :D

picimami

Pici!
Ha így hívsz minket, még a végén mindannyian beállítunk hozzád :!: :wink: :lol:

Cat!
Siess vissza doki után!!!!! Megpróbálok bekukkantani nap közben, hogy mi volt a dokinál.

Sissi!
Milyen volt az éjszakátok? Oh, látom, mozgalmas.... hátha hamarosan vissza költözik a saját helyére Márk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!!
Gyertek csak!
Szeretettel várlak titeket :!: :!: :D

picimami

Lányok semmihez sincs kedvem :oops: :cry: Sírhatnékom van de nagyon :roll:

Kép
Kép
minimano74

Pici: Köszönöm:) Szintén igaz nekem is szükségem van rátok!

Gabi: Az első nap tényleg szar. Sokkolja az embert hisz a reményei elszállnak. de.... holnap már jobb és a 3napon már a PÉ-t fogod várni. Ez tudom egy körforgás és elkeserítő. De van célod és ez a cél nemes és fontos neked. Szóval a célt ne hagyd szem előtt és optimistán hamarabb összejön.
Aztán csak jössz egy zebrás kis teszttel és várni kell izgulni 8hónapot hogy a "kis cél" a kezedben legyen. Nem könnyű de megéri hidd el.
Fel a fejjel....
(bagoly mondja verébnek hi-hi)

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?