Sziasztok!
Megint itt!!!
Köszi a nyugtatást! Megtudtam valamit: amikor megláttam a rendőrautót, jól megnéztem. Ugyan trafipax volt benne, de ember nem!!! 2 rendőr állt az út szélén és ugyan a kocsi velünk szemben parkolt és ott volt a visszapillantón a kamera, de nem ült senki benne, így nem mérhettek, csak sima közúti ellenőrzés volt és az is a másik oldalon. A másik, hogy a rendőr barátnőm megkérdezte az ismerősét, aki itt közlekedésin van, hogy mi volt ma Váton, és....... Azt mondta ma nem mértek ott!!!!!
Tehát: MEGÚSZTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyakszi:
Ma 2 óra alatt sokal többet tanultam, mint tegnap egy egész délelött alatt! Szuper jó volt! Már majdnem ismerem az összes fogeltávolításra használatos fogót, és a fúrókat, csiszolókat, polírozókat stb. Nagyon jól éreztem magam. Holnap ismét megyek reggel, így megint csak délután tudok jönni!
Pici!
Nagyon jól néz ki ez a kocsi! Én annyira nem értek hozzájuk, de én is elfogadnám!
Nemlajos!
Nagyon guszták a sütik! Énis-Énis-Énis!!!!!!
Dani amúgy ennyire pörög éjszaka, van hogy egy este alatt megtesz egy egész fordulatot az ágyban! Ezért kell a szék. Eddig 2x nem volt mellette, mind a 2x le is esett!!
Karácsony: Nálunk ez elég érdekesen alakul. Mivel anyumék 90, anyósék pedig 250 km-re laknak, így mi utazunk az ünnepek alatt. Ez azt jelenti, hogy úgy 20.-a körül elindulunk anyumékhoz, ott vagyunk 25.-e délutánig, akkor megyünk anyósékhoz, ott jan. 2.-áig maradunk, aztán megint anyuék 1-2 nap és haza. Tehát nekünk itthon nincs saját fánk. Egyszerűen nincs értelme. Tavaly is elmentünk itthonról 20.-án és csak 6.-án jöttünk haza. Dani legelső karácsonyakor (ami egyben nekünk is első volt ebben az új lakásban), volt itthon fánk - plafonig érő -, de akkor csak szenteste utaztunk haza. Szerintem ez így lesz nálunk egy jó darabig.