Jó reggelt lányok!
Nati: Hát ez a depi nem lehet kellemes, drukk, hogy hamar elmúljon. Ami a lábamat illeti, vádlimon van pár lilás, kisebb folt, meg mindkét combomon belül tanyérnyi nagyságú elszineződés, ami nem májfolt, mert hideg-meleg víz hatására tök lila lesz. Elég ijesztő látvány, de remélem szülés után elmúlik. Van olyanom is, amit leítál..
, meg hajszálereim is foltokban... szóval egyszerűen "vonzó, gyönyörű" csülkeim lettek!
Nst: Igen, ilyen ritkán kell mennem, heti 1-szer. egyébként én nem látom túl nagy értelmét, hogy gyakrabban menjen az ember, de terminus után sűrüsödik, ahogy én tudom.
Ditta: Örülök, hogy nincs tüdőgyuszid, azért az elég szar lett volna így babával a pocakban. Nekem is volt a nyáron olyan, hogy az egész mellkasom fájt levegővételnél és én is azt hittem tüdőgyuszi, de valszeg csak valami hideg itallall leforráztam a tüdőmet. Azért vigyázz Magatokra!!!
Mágnes, Ercsi: Nagyon édesek a babáitok! Ujjszopi miatt ne aggódjatok, állítólag minden magzat szopja az ujjacskáját bennt! Gndoljatok bele, milyen uncsi lehet odabennt!
Valamivel el kell magukat foglalni!!
Márti: Hát ilyet még nem is hallottam! 2 váltásban oviba járni???? ÉS akkor ezt a szülők hogyan oldják meg nálatok? Mert gondolom a munkahelyen nem érdekel senkit, hogy a gyereknek éppen délutános " műszakja van"..
Magdi: Bár semmi közöm hozzá, de nem biztos, hogy jól teszed, hogy eltérsz az orvosi adagoktól. Nem lehet, hogy ettől vagy néha szarul?
Holka: Sikerült a beiratkozás? A tegnap esti híradóban pont ez volt a téma, hogy milyen kevés a bölcsis- ovis férőhely! Gondoltam RÁtok!
Andy: NAgyon szépek vagytok a kis Viviennel. TÉnyleg egy angyal, ha ilyen ügyin alszik éjszaka. Mostanában olyan jó gyerekek születnek
. Mindenkitől csak azt hallom, hogy a kisbabája csak egyszer, max 2-szer kel éjszaka, de alapvetően alszik, meg egész nap nincs sírás... remélem az enyém is ilyen lesz!
Lilla: DRUKK HEGYEK MENNEK NEKTEK 22-IG, MEG AZUTÁN!!! Gondolom, tűkön ülsz...
Mindennap képzeld magad elé, hogy benne van a baba a pocidban és minden rendben vele!!!
Mi meg csak várunk, várunk...
Jóslófájás tegnap nem volt, lábam dagad nagyon, de már kibírom. Apa ha hazajön átmasszírozza a vádlimat is, így legalább fel tudok kelni, de megmondom csajok az őszintét, nehezemre esik a sétálás. Nemhogy nehéz, hanem fájdalmas, úgyhogy én csak napi max 2-szer fogok jelentkezni, mert nem akarok kórházba menni, ehhez viszont fekvő üzemmódba kell kapcsolnom. Azért néha felkelek, elolvasom mit írtok... csak huzamosabb ideig nem tudok ülni a gép mellett! Ja, és biztos a sok jókívánság hatott, de kezd helyrejönni a bőrgyulladásom. Már megy az éjszakai alvás is, és egyre kevesebbet vakarózok.