Új privát üzeneted érkezett!

Pamukli
Köszi, hogy hiányoltál, jól esett. Amúgy ott tartok, hogy inszem volt, és majd megyek vérvételre, hogy mi lesz az eredmény.
Te sem írsz magadról semmit. Hogy álltok a projektben?

A pocakfotók szupik és a babaképek is. Nagyon aranyos a kis Lili.
Márti, a te fiaiddal nem tudok betelni. :lol:
p__lilla
 
 


Odri
Privit küldtem!

Kép
Kép
nati80
 
 


Bejci, köszi szépen. Én ezt észre se vettem :lol: :lol:
A kórházból 10 kilóval kevesebbel jöttem haza :wink:

Kép
Kép
odri
 
 

 
 

Tegnap jó éjszakám volt..... Este 9kor etettem a babát és hihetetlenül zúgott a fejem, egyszer csak egy iszonyú rossz fura érzés csapott belém. Mondtam a férjemnek, hogy AZONNAL vegye át a babát. Járkáltam, mint pók a falon, tiszta ideg voltam, aztán éreztem azt a jó kis remegés érzést, mint a kórházban. Sejtettem, hogy baj lesz. Anyósank gyors telefon, hogy azonnal jöjjön át az orvosi táskával. Mire átért már nem tudtam lábraállni és beszélni is csak nagyon nehezen. Jött a láz is. Megint kezdődött a hülye rohamom. A kórházba sinus tachycardiát mondtak rá. Végül anyós se tudott mit kezdeni velem, nyugtatót hozott, más nem volt hirtelen nála. Mondom, hogy nem szedem be és milyen szerencsém volt! Pont így voltam az itellel is: igyak a Gyulával mojitot vagy se? Megérzésem azt sugallta, hogy ne és nagyon jót tettem. A férjem hívta az ügyeletet, de a drnő balesetnél volt!!!! Ami a legdurvább, hogy itt dömsödön nincs ügyelet, hanem Ráckevén van. Na az ellátja Ráckeve, Kklacháza és Dömsöd betegeit.... kicsit durva nem??? Már egy ideje hívtuk és még mindig semmi csak a görcs erősödött... mondtam Gy.nek, hogy hívjon mentőt. Ott meg azt mondták, hogy az ügyeletest kell hívni, hogy majd ő riassza a mentőket. NA akkor teljesen készvoltam..... és mivan, ha az ember meghal addig??????????????????????? Hála égnek, nálam nem állt fenn ez a veszély, de azért mégis? MEgjegyezném, hogy a szomszéd néni így halt meg. Infarktust kapott és a mentő 45 perc alatt ért ki!!!!!!!!!!!!!!! Köszi....

Végre megérkeztek! Nem mondott semmit a nő, csak hallgatta a panaszokat és hümmgött. Én kérdeztem rá, hogy ez s. tachycardia volt? Válasz: valószínűsítem, igen. De nem tudunk semmit adni rá, max seduxent vagy mit injekcióba. Jöjjön, legalább a rángásos görcseimet megszünteti. Azt mondta jót fogok aludni tőle. És írt egy beutalót a kórházba, mert be akart vitetni, mivel ő nem sok mindent tud tenni...... Mondtam neki, hogy nem szívesen hagyom itt a babát. Aztán elment. És én csak vártam azt az álmosságot és vártam, de nem jött. Rángás megszűnt, szív továbbra is pörgött. Szemhunyásnyit nem aludtam. Azt hittem reggelig meghülyülök, aztán elpilledtem 1szer 1szer.

Ma amúgy is kellett volna menni a kardiológiára, ráadásul az ottani dr endokrinológus is. Hát úgy leb@sztak hogy mit keresek náluk, ha az orvosom nem itt van. NAgyon kiakadtam. Mondtam nekik, hogy akkor ellátnak vagy sem. NEm válaszoltak, de nem láttak el,csak a mobil ekgt rakták rám.

Röviden ennyi.

Odri, tünemény a kiscsaj!!!! A rucikat még apával meg kell beszélnem, mert elvileg szeretnénk még egy babát, de ki tudja mi lesz....
Pamukli, lehet az építkezéssel olcsobban jöttök ki :roll: és találtatok valamit?
magdolnam
 
 


lehet tényleg vonzom az ilyen dolgokat :shock:
Bejci, még mindig egyben? :shock: :D
magdolnam
 
 


hú, Ditta is már a végén van! Lilla, ha jól emlékszem, akkor nektek inszem lesz? Mikor?
magdolnam
 
 


Intéznivalók:

az intéznivalók egymást feltételezik, ezért fontos a sorrend betartása:

1 újszülött születési anyakönyvi kivonata

kiállításához szükséges adatok felvétele (a klinikán) történik (Itt megjegyzem, mi a SOTE1 szültünk a végén 8 ker.)

átvétele: VIII ker Önormányzat Anyakönyvi Hivatala Baross u. 65-67 2 em Tel: 459-2179

(a fszt sorszámot kell kérni a TÁMPNT Információs Irodában

félfogadás:
hé 1330 - 1730
sze 815-1600
pé 815-1130

a következő okmányokat kell bemutatni itt

- mindkét fél szem ig. és lakcímkártyája
- házassági anyakönyvi kivonat (300 napnál nem régebbi!)
- ha nem házasok apasági nyilaktozat
- megbízott esetében szükséges meghatalmazás (Én, XY meghatalmozom DF-t, aláírás, két tanú, szig számokkal) a szülők szigszáma, lakcímkártyája. Meghatalmazást nagyszülőknek is kell írni



2. Az újszülött lakcímkártyája

átvétele VIII ker Okmányiroda
Cím: Baross u. 59.

mindenkinek ki kell váltania függetlenül attól, hogy melyik városban, kerületben, ill. településen lakik.

- a gyermek eredeti születési anyakönyvi kivonatára szükség lesz.

3. Az újszülött TAJ kártyája

Átvétele: Fővárosi és Pest Megyei Egészségpiztosítási Pénztár
Cím: XIII. Teve u 1/b tel: 288-5100

félfogadás

hé, ke, csü: 800-1430
sze: 800-1730
pé: 800-1200

szükséges iratok

- személyi igazolvány
- a gyerek születési anyakönyvi kivonata
- saját és apa TAJ száma


Magdolnam:
ez elég ijesztően hangzik!!! Veled tényleg mindig történik valami, nem unalmas az életed! Na és az, hogy még ide-oda küldözgetnének....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ja Nati:
mivel te is itt szülsz, a nyóckeres okmányba kell mennie Apának :)
Egyre ügyelj, a kórházban ki kell tölteni egy nyomtatványt, amin az is rajta van, hogy kéred-e a taj postázását. Ne kérd! Több hét is lehet, mire megérkezik.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes, nekem két hét alatt megjött a tajkártya...

Kép
Kép
odri
 
 


Magdolnam
Hát nem semmi dolgokat produkálsz. Azt nem mondták mitől lehetnek ezek a rohamok? Tényleg nem ártana kivizsgáltatnod magadat.

Mágnes
A lakcímkártyát és TAJ-kártyát nekem nem itthon kell csináltatni? lakcímben tuti biztos vagyok, mert a cím szerint illetékes okmányba kell menni. Ha az anyakönyvi kivonatot pesten kiállítják, akkor azért kérhetem a TAJ-t ide magunkhoz postán, nem? De ha nem kérem, hogy postázzák, akkor hová kell menni érte?

Odri
Köszi a levelet!

Erika
csak nem a szájában van az ujja a picinek? Pont úgy néz ki.

Lilla
Mikor derül ki az inszem eredménye? nagyon drukkolok nektek!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Odri
Privi ment!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, szerintem is úgy néz ki, bár nem nagyon örülnék neki, ha szopná az ujját. Barátnőmék szenvednek a nagyobbik lányuknál, mert egyszerűen nem képes a 7 éves gyerek leszokni az ujjszopásról. Már mindent próbáltak.

Egyébként a GYES-t stb-t a munkahely is intézi, vagy azt csak én tudom majd. Elvileg a munkahelyem TB kifizető hely. Legalábbis így tudom. Majd megkérdezem tőlük.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


nati

a lakcímkártyát az anyakönyvvel együtt kapod meg abban a kerületnek az okmányirodájában amelyik kerületben szülsz.
És én is inkább vagy a férjem elmegy a tb-be a tajkártyáért mert én is csak a rosszat hallottam a postázásával

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Magdolnam
A kérdésed előtt 5 hsz-al írtam, hogy már megvolt az inszem.

Nati
22-én megyek vérvételre, és akkor lesz meg az eredmény.
p__lilla
 
 


Nati:
A lakcímkártyát is a nyóckerben állítják ki.
A Taj kártyáért Apa bement személyesen a Teve utcába (Az ORFK mellett van), és azonnal meg isk kapta. Én is csak rosszakat hallottam a postázásról.

Gyed, gyes:
A MÁK-ba kell menni ,és ott kitölteni a formanyomtatványt. Ezt személyesen kell intézni, és ha gyást is kapsz, nagyon odafigyelni, hogy mikor telik le a 168 nap, mert előtte be kell nyújtani a gyed igénylést. Én nem figyeltem a 168 napot ,azt hittem a munkahelyem megteszi, és így 3 hónapig nem kaptam gyedet. Szóval résen kell lenni lányok :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Lilla:
eredmény mikor lesz?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
2 hsz-al előbb írtam. (22-én)
p__lilla
 
 


:oops: nem olvastam vissza Lilla :oops: de most már igen. És hogy megy ez a dolog???? Mikor leht tudni biztosat?
magdolnam
 
 


Magdi
Biztosat 22-én tudni. Akkor megmondják, hogy pozitív, vagy sem. Aztán a tuti majd 8 hónap múlva, mikor megszületik a babám. :lol:
p__lilla
 
 


Hello lányok!

Csak egy gyors bekukk, jelentés, mert megyek nst-re...:

Nálam nem hozta a telihold az "elvárásokat".. :wink: SZóval tegnap 5-től voltak jó kis 15 perces fájásaim, elmentem 9-kor tusolni, erre elmúlt... :?
11-kor újra el kezdődött "valami", akkor már 10 percenként jöttek, de az is elmúlt... úgyhogy 1-kor nyugovóra tértem, és volt egy újabb fájásmentes, kicsit viszketős, de már alapvetően alvós éjszakám!
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami nst-n...

DITTA: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Hu, Magdolnám, nem semmi amik történnek veled. Jó lenne egy alapos kivizsgálás neked! Nem vicc!

Erika:
az én fiam is szopja az ujját, pedig már 6 éves lesz, de sehogy sem akar lemondani róla... :cry: Igaz már sokkal kevesebbet szöpja, csak elalvásnál néha....

Bejci:
itt az oviban, amelyik csoportban vannak, mindenféle ovodás korosztály megtalálható.3 évestől egészen 6 évesig.
Kiváncsi vagyok az nst eredményeidre. Hátha ma kibujik Bius! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


sziasztok!

most éppen alszik a drága, dobok fel 2 képet. az egyik a kedvencem, persze nem az amelyiken én is rajt vagyok:)
aztán írok is ám!
Kép

Kép

Ma vagyunk először egyedül, apa elment dolgozni. Holnap délelőtt azért átjön anyum egy kicsit, hoz ebédet. Csütörtök vagy pénteken meg a nővérem. Igazából a házimunkát a párom megcsinálja, néha elmosogatok, ma pl csinálok magamnak rántott levest, meg a husi mellé krumplipürét. Anyós annyit főzött hétvégén, hogy még ma is van.... El vagyunk látva kajával, de nem is bánom.

Vivien jól van, napközben többször van fent és nézeget, szegényem ha nem bukik, akkor fél órát alszik és utána csuklik. És akkor csak a vállamon hajlandó elaludni, de nem bánom, ez belefér. Amúgy a kiságyában alszik, néha hajnalban veszem magam mellé, ha nem alszik vissza szopi után. Tejcim kezd beindulni, tegnap még fele szopi volt, fele tápszer.
Szoptatok, aztán fejem a tejem.:) Megvan a napi program:)
Azért mindig van a hütőben tápszer készen. Remélem hamarosan elhagyjuk. Amúgy 3 óránként van fent, de van amikor nem lakik jól, és 2, 2 és fél óra múlva felkel. Éjszaka rendes volt 11kor elaludtunk, negyed háromtól 3ig nyöszörgött, csak akkor keltünk fel, és reggel 7ig aludtunk szopi után. Tehát elmondhatom csajok hogy már most többet aludtam: összesen ma 7 órát, mint az utolsó hónapokban!!!!!
Ebéd után is ledőlök vele mindig 1-1 órácskára, és már nem vagyok szemüvegben, nem fáradt a szemem be tudom tenni a kontaktlencsét.
De nem kiabálok el semmit. Az az egy dolog bánt csak, hogy nincs jóidő, ha 20-24 fok lenne kint már kimehetnénk sétálni a doktornéni szerint, de lehet jobb így.
Most visszaolvasok

Kép
andyfekete
 
 


magdolnam!
hogy vagy? remélem kivizsgálnak, és jobban leszel! Még szerencse hogy van segítséged!

Odri!
édesek vagytok! én is megmértem magam a kórházban nekem a 16-ból akkor lement már a fele. Azért nem jön rám egy gatyám sem:)
Az egyik kismamagatyóban voltam a boltban, de majd veszek egy farmert a hétvégén, amíg vissza nem fogyok:)
Ti mennyit esztek már így 4 hetesen? már egy hónapja, el sem hiszem. Mi is már 10 naposak vagyunk!

Bejci!
hogy vagy? szülés jelei? jóslófájások? mi volt az nstn? lehet már ma vissza sem engednek? hát nem sok lehet vissza. drukk!

Márti!
köszi a gratulációkat, szépek a képek. A sógornőm lánya is akkor hagyta el az ujjszopást mikor suliba ment, ott már szégyelte, ne aggódj, el fogja hagyni!


Lilla!
én nagyon drukkolok nektek, szeretném ha jövőre már az én kis tipegőmmel sétáltathatnánk a te babódat a babakocsiban!

lányok, nekünk a lakcímkártyát már csüt odaadták a polgármesterei hivatalban, mikor a párom leadta a papírokat az önkormányzathoz a segély igényléséhez. Nálunk jár házasságkötési "segély" 50 ezer, meg gyermekszületési is. Azt nem tom mennyi, de rövidesen kiderül.
A taj kártyára azt mondták a kórházban 1-2 héten belül megjön a postán. Addig nem is tudok semmit igényelni. De a papírjaim már itt hevernek a fiókban, Lilla segítségével!

na megyek megnézem a kislányomat.
puszi mindenkinek

Kép
andyfekete
 
 


Ditta
Nem ártasz a babának ha szeded, amoxycillin van benne mint az Augmentinben….
Én az 1000mg C-vitaminra esküszöm, engem mindig gyorsan helyreránt.
Azért ha fulladva köhögsz és utoljára 3 hete látott doki én a helyedben elmennék újra,nehogy asztma miatt fulladozzál…
Felszakad a váladék köhögéskor?

Nati
A TAJ-t intézi a kórház és 30napon belül kipostázzák de ha párod bemegy akkor pár perc alatt kiállítják,kiadják.
Minden önkormányzat ad valamilyen támogatást szüléskor,1 alkalommal csak kérdés mit,mennyit és kiknek(nálunk pl csak ikreknek van pénzjuttatás…de pl a 11.kerben 70 ezret kap mindenki aki kér.(ha nem kérsz,nem igényelsz nem kapsz….)
30 nappal a szülés előtt lehet TGYÁS-t igényelni, orvosi igazolás kell róla,hogy a kiírt időpont előtt vagy 30 nappal…van erre a dokiknál egy formanyomtatvány.

Erika
Szépen látszódik a pofija! Mennyi ideig vizsgáltak?
Neve van már a kislányodnak?

Lilla
Akkor jó sűrű a programotok

Odri
Nagyon szépek vagytok együtt!
Nálatok hány fok van a szobában?

Andy
Látszik az arcodon,hogy kialudtad magad…olyan kisimult az arcod!
Vivi
Pedig olyan ügyesen figyel mintha már ő is egy hónapos lenne.

Mágnes
Ti nem kaptatok képet Áronról?

Magdolnan
Ment a cím. Remélem ma már jobban telt az éjszakád!

Bejci
mesélj ha hazaértél.
holka
 
 


Magdi
ment újabb privi. Örülök,hogy jobban vagy.
holka
 
 


Andy, nagyon szép a kislányod.
Hogy megy az idő...már 10 napos :lol: :lol:
Többet eszünk, nem sok tejem van igy van pótlás is. Már több mint 3 kiló :wink:
Jó hogy van segítséged. Én egyedül vagyok, mert Gábor dolgozik.
Igy hulla fáradt vagyok, mert mindent egyedül csinálok. Persze Gábor is segit ha megjön...

Bajci, izgatott vagyok..nagyon várom a híreket!

Nati, privi ment.

Holka neked is :lol:

Ditta! Kép

Kép
Kép
odri
 
 


Hello lányok!

Bocs, hogy most nem reagálok, úgy érzem muszáj gyorsan lefeküdnöm...

Szóval nst-n minden rendben volt, Biankám jókislány módjára mocorgott, -meg is dicsérték érte :wink: - fájásom egy szál se...
Dokibácsim megvizsgált, 1 ujjnyira vagyok nyitva, ami szinte semmi így pár nappal a terminus előtt. Bőrömre nem mondott semmit, a combim lilás színére meg csak annyit, hogy hát igen, pang benne a víz... Szóval várunk! Ja és megkérdeztem, hogy mire számítsak, ha Bius már a múltkori uh-n 3,6 kg volt és 94 mm volt a bpd-je, és azt mondta, hogy hát kb 4 kg-s gyerekre :shock: .
Ennyi a hír rólunk. Következő nst jövő kedden!
Vendég
 


Ditta:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Bejci:
remélem nem fogtok várni a kovetkező nst-ig :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Odri
kisregény ment :D

Márti
tetszik,hogy a fiúk így egy csoportban vannak.
Mi holnap megyünk Heni ovis beíratkozást intézni,jövő szeptemberre.
holka
 
 


Bejci
4kg körül??? :shock: .Hűha!
holka
 
 


Sziasztok!

Hát mit mondjak... vagy inkább ne mondjak semmit? Nem vagyok a toppon, nem szeretem ezt a fajta időt, inkább a nyári kánikulát, de ezt már artam. Kezdődik a depis időszakom. Mintha orrbavágtak volna olyan vagyok. Nincs kedvem semmihez, és kimozdulni sincs kedvem. Pedig jó lenne egy kis séta a friss levegőn. Inkább sütöttem egy almás-fahéjas muffint csak az illata kedvéért. Párom biztos meg fogja enni. Én ehetnék belőle 2 db-ot vacsira, de a mennyiség láttán azt hiszem még megfontolom a dolgot.

Egyszóval most nyafi-nyüfi vagyok. :( :(

Holka
Utána fogok érdeklődni, hogy nálunk van e ilyen támogatás az önkormányzattól. Jó lenne ha adnának valamennyit.

Andy
Vivi nagyon gyönyörű, és nagyon hasonlít rád. Hogy néz ki egy napod? leírnád nekem mikor mit csináltok/csinálsz? Jó lenne előre látnom hogyan fog telni egy napom Fannival. Azt már látom, hogy a hidegfrontot nem bírja. Állandó jelleggel fészkelődik, mocorog és keveset alszik.

Odri
Szopiztassad Lilit gyakran és akkor meg kell jönnie a tejednek is.
Köszi a priviket. Azért szerencsére nem fogunk éhen halni. Így is össze fog jönni havi 90e. ja és a tgyás ill gyed-nél ha igénylem az adóvisszatérítést akkor az menniyt jelent még +ban?

Bejci
Ilyen ritkán kell nst-re menni? Hogyan lilás a lábad? nekem a térdhajlatnál a belső oldalon lilás, pirosas foltos a lábam. Nem fáj de elég randa. Az a víz lehet?

Lilla
Nagyon várom a jó híreket 22 után. Légy nagyon-nagyon ++++++!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Na itten vagyok ismét.
Ditta, boldog nevednapját! Márti, olyan édesek a fiúk! Jól fog mellettük mutatni Anett!!! Bejci, szép "kis"lány lesz Bius! Már nem sok van hátra. Nati, én sem szeretem az őszt, mármint a csúnyát. De van vénasszonyok nyara!!! :wink:
Mindenképp kivizsgáltatom magam. Már folyamatban van.

Nem fogadtam szót az endokrinológusomnak.... 62,5et szedtem az euthyroxból és azt mondta, szedjek 50et, de én azt nagyon soknak gondoltam még mindig. Így önkényesen 32,5t szedtem be, de így már elég jól érzem magam. ha %ban kéne megállapítanom azt, hogy mennyire érzem jól magam, akkor 90%ot mondanék. Már csak az a kérdés, hogy hogy fogom beadagolni a drnak hogy én önkényesen ennyit szedek :shock:
magdolnam
 
 


Magdolnam:
nagyon jól teszed, hogy kivizsgáltatod magad, hisz ez az állapot nem jó egyikőtöknek sem :wink: Én drukkolok, hogy rendbejöjj és élvezd az anyaság örömeit ugy igazán! :wink:

Andy:
hát nem tudok betelni a kis csajoddal... :lol: Olyan édes kis arcocskája van, és azok a nézések! :lol:

Holka:
már most iratkoztok???
Igaz nálunk is olyan hamar beteltek a helyek, hogy sokan kimaradtak....Igy is közöltek egy eléggé kellemetlen dolgot, hogy 2 váltásban fognak járni a fiuk, mert rengeteg a gyerek és nincs terem. Ugyhogy 2 hét délelőtt és 2 hét délután... :evil: :evil: :evil: És ezt csak most közölték :twisted:

Nati:
hess, hess depis hangulat!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Bejelentkezem, hogy még élünk. Benyaltunk egy gépvírust és újra kellett telepíteni a gépünket, de most már jó. Igyekszem visszaolvasni. Remélem mindenki jól van és növekszenek a kis csöppök. :)

Puszi: Viri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1221596068.9965.jpg[/img] MajdnemÁron inkábbBence.. :)

[/img] Kép Ujjszopi

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Lányok, köszönöm a köszöntéseket! :) :)

Holka!
Orvosnál 10 napja voltam, amikor még csak kezdődött valami.....és ma reggel megint visszamentem, és megvizsgált, meghallgatott, de azt mondta, nem tüdőgyulladás, szerencsére! És hogy szedjem be az amoxicillint! Hát remélem is, nem árt Ágostonnak, mert olyan ugrabugrák vannak odabent, hogy nézek nagyokat! :lol:

Lilla!
Drukk, hogy 22 után a lehető legjobb híreket kapd!

Nati!
Hát ez az idő nekem sem csinált TOP hangulatot....de legalább ma sokra haladtunk a padlástéren, az ablakokat megpucoltam, és már a szőnyeget is beraktuk, talán 1-2 hét és Veronika felköltözhet, és akkor megcsinálhatom végre a bébi szobáját is!
Én is muffint sütöttem ma, csak én sonkás-gombás-sajtosat! Ja, meg somlóit, mert jöttek anyukámék köszönteni.

Andy!
Nagyon cuki a kis Vivi! És nekem is rögtön az ugrott be, hogy végtelen nyugalom sugárzik rólad! :) Tök jó, hogy tudsz pihenni is!

Bejci!
Kíváncsi leszek, hogy végül milyen súllyal fog megszületni Bius! Mert tévedhetnek az UH-k is.......de nekem is mindig megjegyzik, hogy jó nagy baba lesz.......de ezt már mondtam nektk, mennyire unom, hogy a hsaméretemmel foglalkoznak!
Épp ma beszéltem az oviban egy anyukával, és viccesen megjegyezte, hogy ne aggódjak, őt nem fogom megelőzni, mert az ő kisfia 5 kg-al :shock: :shock: született!!

Márti!
Hú, nem hangzik valami jól ez a délelőtti-délutáni műszak...... :roll:

Jó éjt mindenkinek!

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta, a muffinról jutott eszembe...

Muffin, mi van veletek???? Rég nem jelentkeztél???Hogy vagytok?????

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jó reggelt lányok!

Nati: Hát ez a depi nem lehet kellemes, drukk, hogy hamar elmúljon. Ami a lábamat illeti, vádlimon van pár lilás, kisebb folt, meg mindkét combomon belül tanyérnyi nagyságú elszineződés, ami nem májfolt, mert hideg-meleg víz hatására tök lila lesz. Elég ijesztő látvány, de remélem szülés után elmúlik. Van olyanom is, amit leítál.. :mrgreen: , meg hajszálereim is foltokban... szóval egyszerűen "vonzó, gyönyörű" csülkeim lettek! :?
Nst: Igen, ilyen ritkán kell mennem, heti 1-szer. egyébként én nem látom túl nagy értelmét, hogy gyakrabban menjen az ember, de terminus után sűrüsödik, ahogy én tudom.

Ditta: Örülök, hogy nincs tüdőgyuszid, azért az elég szar lett volna így babával a pocakban. Nekem is volt a nyáron olyan, hogy az egész mellkasom fájt levegővételnél és én is azt hittem tüdőgyuszi, de valszeg csak valami hideg itallall leforráztam a tüdőmet. Azért vigyázz Magatokra!!!

Mágnes, Ercsi: Nagyon édesek a babáitok! Ujjszopi miatt ne aggódjatok, állítólag minden magzat szopja az ujjacskáját bennt! Gndoljatok bele, milyen uncsi lehet odabennt! :lol: Valamivel el kell magukat foglalni!! :lol:

Márti: Hát ilyet még nem is hallottam! 2 váltásban oviba járni???? ÉS akkor ezt a szülők hogyan oldják meg nálatok? Mert gondolom a munkahelyen nem érdekel senkit, hogy a gyereknek éppen délutános " műszakja van".. :shock:

Magdi: Bár semmi közöm hozzá, de nem biztos, hogy jól teszed, hogy eltérsz az orvosi adagoktól. Nem lehet, hogy ettől vagy néha szarul?

Holka: Sikerült a beiratkozás? A tegnap esti híradóban pont ez volt a téma, hogy milyen kevés a bölcsis- ovis férőhely! Gondoltam RÁtok! :wink:

Andy: NAgyon szépek vagytok a kis Viviennel. TÉnyleg egy angyal, ha ilyen ügyin alszik éjszaka. Mostanában olyan jó gyerekek születnek :) . Mindenkitől csak azt hallom, hogy a kisbabája csak egyszer, max 2-szer kel éjszaka, de alapvetően alszik, meg egész nap nincs sírás... remélem az enyém is ilyen lesz!

Lilla: DRUKK HEGYEK MENNEK NEKTEK 22-IG, MEG AZUTÁN!!! Gondolom, tűkön ülsz... :wink: Mindennap képzeld magad elé, hogy benne van a baba a pocidban és minden rendben vele!!!

Mi meg csak várunk, várunk... :? :) Jóslófájás tegnap nem volt, lábam dagad nagyon, de már kibírom. Apa ha hazajön átmasszírozza a vádlimat is, így legalább fel tudok kelni, de megmondom csajok az őszintét, nehezemre esik a sétálás. Nemhogy nehéz, hanem fájdalmas, úgyhogy én csak napi max 2-szer fogok jelentkezni, mert nem akarok kórházba menni, ehhez viszont fekvő üzemmódba kell kapcsolnom. Azért néha felkelek, elolvasom mit írtok... csak huzamosabb ideig nem tudok ülni a gép mellett! Ja, és biztos a sok jókívánság hatott, de kezd helyrejönni a bőrgyulladásom. Már megy az éjszakai alvás is, és egyre kevesebbet vakarózok. :)
Vendég
 


jó reggelt! Reggel sírás rívás volt, de most szórakoztatja magát. Beszél a falhoz és vigyorog de hangosan. Én meg rajta nevetek :lol:

Felhívtam a frnőt, aki kicsit sok gyógyszert adott.... erre még ő volt megsértődve :shock: NA mindegy, nem hiszem hogy visszafogok hozzá menni.
magdolnam
 
 


bejci:
Én nem aggódom az ujjszopi miatt, Anna is ujjszopós, ha fáradt ,elkezdi szopni, viszont nem cumis :) Én inkább ujjpárti vagyok :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Holka!
Írtam privit!!!!

Kép

Kép
ditta76
 
 


Sziasztok!

Nem volt valami nagy forgalom ma.

Bejci
Pihentessed a lábad, de azért gyere amikor tudsz!

Ditta
Utólagosan is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Most mi is jól haladunk a lakással, mert a festőnknek nagyon kell a pénz és mondtuk csak akkor adunk, ha kész van. Már több mint a 2/3 részt előlegbe felvette. Most dolgozik ezerrel.

Ma összeírtam a szükséges háztartási gépeket, hát leesett az állam. Interneten nézegettem hozzá árakat is, így azonnal tudtam módosítani a listámon, ha valami extra drága volt. Hát kellett módosítanom nem keveset és így is 550e lett a vége. na hogy ezt most honnan teremtjük elő...
Pont ma beszélgettünk arról, hogy tök jó, mert volna pénzünk, de gyakorlatilag nem fizettek a megrendelők ki még mindent, így várnunk kell a pénzre. Jó fejek, a munka nagyon sürgős, de fizetni már nem.

na nem kesergek, mert meg fogjuk oldani és időben be is tudunk költözni, így lesz időm rendezgetni Fanni dolgait is. Ennek így kell lennie!!!

megyek vacsit kreálni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla
ment a görbe mailben!

Kép
Kép
nati80
 
 


Mágnes
Tudod már mikor kell menned a klinikára? Próbálok én is akkor menni és átveszem a rucikat.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
Jövő héten csütörtökün megyek terhelésre. Akkor a délelőttömet ott töltöm :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
megpróbálok a dokival beszélni, hogy csütörtökön mehete e. Holnap felhívom és akkor reggel találkozhatunk!

Kép
Kép
nati80
 
 


DITTA!!!
ment!!
holka
 
 


Hát ez a szörnyű idő!!! Látom senkinek sincs kedve jönni még ide sem.

napok óta iszonyat fáradt vagyok és szerintem meg is fáztam. Egész nap aludnék, de sajna nem tehetem, ez a fránya szakdoga még nincs kész. Nem tudom valaha be fogom e fejezni.

Bejci
:?: :?: :?:

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
én is így éreztem a szakdogával kapcsolatban,aztán amikor már végre kész volt és leadtam...utólag nem is értettem mit vacakoltam vele annyit? :roll: kitartás!! Gondolj arra jobb most mint később amikor a Fannival töltendő idődből vennél el.
holka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?