a attól félsz, hogy emiatt nem fog betapadni, akkor erre csak azt tudom mondani, hogy 'kiesni nem fog".
Megtalálja a maga helyét. Amúgyis szoktak vándorolni. Akkor is, ha beülti volt.
Szerintem, ha lehet kocsizz.
A pároddal meg próbáld meg megalkudni, hogy
'nagyon nagyon nagyon fogol magatokra vigyázni, nem emelgetsz semmi nehezet, visszaveszel a tempóból és helyzetjelentést adsz amikor csak teheted".
Tudom, hogy félt nagyon, de mint írtam az sem jó, ha nem teszel semmit. Próbáld meg élni a mindennapjaidat lightosabb verzióban, lazábban és visszafogottabban.
Hidd el nincs recept a babásodásra. Ha életképesek, akkor így is megmaradnak, ... ha nem, akkor ha a 2 hetet végig fekszed akkor sem maradnak veled. A természet elrendezi a dolgokat, ha tetszik, ha nem. Így van ez kitalálva.
Te csak annyit tehetsz, hogy próbálsz magadra jobban odafigyelni és vigyázni.
Anno a 3. lombiknál 3-4 naposan kértük vissza őket, hogy minél jobb legyen a tapadási esély. 4et kaptunk vissza. A gyogyikra aránylag jól reagáltam. 6-8 pötink lett és abból kaptunk vissza 4et.
Az előző lombikoknál feküdtem. Szinte még a lakásból sem mentem ki. A boltba is csak a párommal sétáltam el. De nem maradtak velünk és még HCGm sem volt. A 2.nál egy kevés talán. A 3.ra visszatérve:
4et kaptunk vissza, éltem az életem otthon lazán, de életszerűen. Vérvételen kimutatták, hogy 25ös volt a HCG szintem. !!! hurrrá!! Majd hétfőn megint mentünk vérvételre, hogy emelkedett-e. Sajna nem.! Elmentek. Persze akkor amikor vendégségbe mentünk Eszetergomba. Én meg épp elvetéltem 5 hetesen. Aznap aludtunk először a voltférjemmel Ricsiéknél (jelenlegi férjem).
Az élet ezt dobta nekem.
Sokszor sodort Ricsi közelébe. ... és jól tettem, hogy őt választottam. Ez felnőttkori szerelem, igaz szerelem.
Remélem nem ijesztettelek meg a sztorimmal, de innen is látható, hogy sem egyik sem másik véglet nem jó. Nem garancia semmire.
Kistesó?
akkor én lennék a második 'szűz"Mária.
Ez tényleg spontán baba lenne ...
Még nem tervezzük. Elöbb a sulit kell valamennyire elvégeznem. Mondjuk úgy 2. évesnek lennem. Szóval még 1,5 év legalább.
Visszamenni dolgozni már nem akarok és szeretnék arra is figyelni, hogy ne legyen túl nagy korkülönbség Bogyika és a kistesó között, de még benne legyünk a szocpolos keretben.
Szal lehet, hogy hamarabb elkezdjük, mert mivan, ha csak 1 csoda járt nekem/nekünk.
Még addig sokat alszunk. ... és álmodunk róla.
Amúgy ma reggelre 3at álmodtam. Futottam, óriáspók elölugrottam el és a 3.ra nem emlékszem.
Volt olyan hetem amikor minden reggelre álmodtam. Fárasztó volt.
Be kell szereznem egy álomcsapdát.
Mire mindezt megírtam ....
sokat írtatok.