Új privát üzeneted érkezett!

Na, bekaptam egy laptetőt! :lol: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, laptető a kistesó miatt van.

De nekem azzal kapcsolatban vannak kétségeim, hogy beülti után 2 nappal kb., mikor lehet, hogy még meg sem tapadt, és nincs a petevezetőben sem, mint egy spontán gyerek,
utazzak-e vonaton 200 km-t Budapestre, és rohangáljak-e a Nyugati környékén, esetleg még rázkódjak-e a BKV-val? (Mert ha autóval mennénk, akkor esetleg be is vállalnám a magam esze után, miért ne?)
Továbbá az is kérdés, hogy mit szól ehhez a párom, aki akkor is halálosan kétségbe esett, ha egy fél újságot megemeltem? A beülti után a Kaáliból hazáig is úgy vitt, hogy hátrahajtotta az ülés hátát, és el kellett feküdnöm, legszívesebben az ölében hordozott volna mindenhova. Nem élné túl, attól tartok, és akkor ottmaradnék az árvagyerekekkel...

Kép
kisbuta

álmokról:
én csak ritkán álmodok. De kétszer életemben azt álmodtam, hogy torzszülött a gyermekem és nagyon szenved. Mind a kétszer méhen kívüli terhes voltam. Szegénykéim, azt hiszem, jeleztek nekem, hogy nincsenek jól.

Kép
kisbuta

Hajnoca!
Hajrá kistesó :lol:
Kisbuta!
Jó kis dilemma :roll: Te nem tudsz vezetni?És ha apa vinne fel?
Vendég

Házitücsök!
én is decemberben születtem, csak 20 nappal és 1 évvel korábban :D :lol:
dezsina

Kisbuta!
Szerintem se a vconat, de a bkv nem ráz ki. Autóval ugyanolyan Pesten, a sok kátyu miatt. Én ismerek olyat, aki a 4. lombiknál a beülti után elment síelni! És sikerült neki! Pedig az nemegy kíméletes sport. Esés, stb...

Hajnoca!
Én is szoktam irígy lenni. Illetve inkább magamat sajnálom ilyenkor és mélyen belémhasít, hogy nekem talán sose lesz. :roll: De mindig arra gondolok, amit Te is írtál, hogy ki tudja ők min mentek keresztül. És hálát adok, hogy van egy csodás férjem, szép házunk, jól élünk, szeretetben egymással. Van akinek ez sem adatik meg, vagy épp van gyereke, de ő meg ránk irigy. :wink:

KépKép
zsófikukac

Tücsök!
Nagyon szorítok, hogy igaz legyen a megérzésed! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Én is tudok vezetni, de Bp egészen más műfaj, oda nem vállalom. Illetve odáig igen, de ott eldobom a kormányt és másra ruházom a felelősséget. És ez szerdai nap, apa aznap egy csomó órát tart... Azért majd próbálom puhítani, hátha át tudják pakolni az óráit máskorra.

És végülis még nem tudjuk, mikor lesz beülti, ha megint felpörög a petefészkem, akkor hamarabb, ha meg véletlenül nagyon lelustulna, esetleg később...

Olyan nehéz okosnak lenni.

Kép
kisbuta

Na akkor mi nyilasunk tartsunk össze!:)
Vendég

Dezsi!
Tegnap láttam az avatarod a tv-ben :lol: ...a paramount picturesnél,csak ők még csillagokat is rajzoltak köré.Nem védetted le? :lol:
Vendég

Kisbuta!
Hát igen,kormány nélkül inkább ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
És mi van,ha a punkció vagy az Et arra a napra esik?Hmmm?Na most jobb,ugye?
Vendég

Nyulasz rendes csajszi vagy, látom lehet rád számítani, támogatod Kisbutát a döntésében:) :wink:
Vendég

:mrgreen:
Vendég

Jajj, Nyulasz, milyen perverz ötletek! - akkor legalább egyértelmű a képlet. Nem lehetek egész nap Bp-en, ha napközben mútenek.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Nekem így is egyszerű a képlet,ha azokban a bizonyos esetekben nélkülözni tudnak,vagy te őket,akkor nem lehet ez másképp beüti után 2 nappal sem.Aztán meg azon idegeskednél,hogy nem ártott-e az utazás.Mert ugye már most is kételyeid vannak.Vigyen a kolleganőd diktafont,és vegye fel neked,amiről lemaradsz.Ha meg mondandód van,hívd fel,és hangosítsa ki a telefonját.Csak van valami megoldás?
Vendég

...asszem szundítok egyet így ebéd után...
Kép
Vendég

a attól félsz, hogy emiatt nem fog betapadni, akkor erre csak azt tudom mondani, hogy 'kiesni nem fog".
Megtalálja a maga helyét. Amúgyis szoktak vándorolni. Akkor is, ha beülti volt.
Szerintem, ha lehet kocsizz.
A pároddal meg próbáld meg megalkudni, hogy 'nagyon nagyon nagyon fogol magatokra vigyázni, nem emelgetsz semmi nehezet, visszaveszel a tempóból és helyzetjelentést adsz amikor csak teheted".
Tudom, hogy félt nagyon, de mint írtam az sem jó, ha nem teszel semmit. Próbáld meg élni a mindennapjaidat lightosabb verzióban, lazábban és visszafogottabban.
Hidd el nincs recept a babásodásra. Ha életképesek, akkor így is megmaradnak, ... ha nem, akkor ha a 2 hetet végig fekszed akkor sem maradnak veled. A természet elrendezi a dolgokat, ha tetszik, ha nem. Így van ez kitalálva.
Te csak annyit tehetsz, hogy próbálsz magadra jobban odafigyelni és vigyázni.

Anno a 3. lombiknál 3-4 naposan kértük vissza őket, hogy minél jobb legyen a tapadási esély. 4et kaptunk vissza. A gyogyikra aránylag jól reagáltam. 6-8 pötink lett és abból kaptunk vissza 4et.
Az előző lombikoknál feküdtem. Szinte még a lakásból sem mentem ki. A boltba is csak a párommal sétáltam el. De nem maradtak velünk és még HCGm sem volt. A 2.nál egy kevés talán. A 3.ra visszatérve:
4et kaptunk vissza, éltem az életem otthon lazán, de életszerűen. Vérvételen kimutatták, hogy 25ös volt a HCG szintem. !!! hurrrá!! Majd hétfőn megint mentünk vérvételre, hogy emelkedett-e. Sajna nem.! Elmentek. Persze akkor amikor vendégségbe mentünk Eszetergomba. Én meg épp elvetéltem 5 hetesen. Aznap aludtunk először a voltférjemmel Ricsiéknél (jelenlegi férjem).
Az élet ezt dobta nekem.
Sokszor sodort Ricsi közelébe. ... és jól tettem, hogy őt választottam. Ez felnőttkori szerelem, igaz szerelem.

Remélem nem ijesztettelek meg a sztorimmal, de innen is látható, hogy sem egyik sem másik véglet nem jó. Nem garancia semmire.

Kistesó?
akkor én lennék a második 'szűz"Mária. :wink:
Ez tényleg spontán baba lenne ... :lol:
Még nem tervezzük. Elöbb a sulit kell valamennyire elvégeznem. Mondjuk úgy 2. évesnek lennem. Szóval még 1,5 év legalább.
Visszamenni dolgozni már nem akarok és szeretnék arra is figyelni, hogy ne legyen túl nagy korkülönbség Bogyika és a kistesó között, de még benne legyünk a szocpolos keretben.
Szal lehet, hogy hamarabb elkezdjük, mert mivan, ha csak 1 csoda járt nekem/nekünk.
Még addig sokat alszunk. ... és álmodunk róla.

Amúgy ma reggelre 3at álmodtam. Futottam, óriáspók elölugrottam el és a 3.ra nem emlékszem.
Volt olyan hetem amikor minden reggelre álmodtam. Fárasztó volt. Be kell szereznem egy álomcsapdát. :wink: :D

Mire mindezt megírtam .... :? sokat írtatok.

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta, szerintem ezen kár előre aggódnod. Lehet, hogy nem is érzed magad olyan jól, hogy utazgass. Mi van, ha majd fájdogál a pocid?

skrisz72

Holnap szorítsatok nekem, lécccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Először megyek a tanpályára vezetni. :wink: :oops: :shock:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, még szerencse, hogy én a 2/a-n járok... :wink: :lol: :lol:
Jaj de szenya vagyok.... :oops: :oops: :lol: :lol: Drukkolok nagyon. Én utálok vezetni a mai napig is...

skrisz72

Nyuszi,
hát érdekes lenne, ha diktafonra venné. Uis azért küldenek engem is, mert nálunk egyedül én tudok elfogadhatóan angolul, és kolléga tolmácsolást is szeretne.

Krisz,
igazad van, tudom, hogy ezen még marhára korai aggódni. Csak aggódós vagyok. De jókat mondasz: hasfájás. Hát, a múltkori stimut fel sem vettem, erre nem is gondoltam, hogy velem is megeshet, hogy most nem fogom olyan szuperul bírni.

De majd párommal is átbeszélem.
A lényeg az, hogy megúntam már a tökölést, én mostmár szép egészséges kisbabáknak akarok életet adni, és nem várakozni tovább!!! Apa azt mondta, hármasikreknek is örülne.

Jó sok zöldséget leirkálok itt, nem kell végigolvasni. Vagy már idáig jutottatok? Akkor bocsi... :roll: :oops:

Kép
kisbuta

Hajnóca,
bizti ügyes leszel! :wink: holnapr drukk!!!

Kisbuta,
majd megoldódik akkor meglásd, hogy utazol vagy sem

KépKép
tobi

Skrisz,
fogok én arra is menni .... :twisted: , majd, 1x, vmikor. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
az a legjobb, amikor csak a rutinpályán kell tologatni a bólyát! Azon gyorsan túlesel, de előtte figyelmeztesd a szeretteidet, mikor ne menjenek utcára?

Kép
kisbuta

Kisbuta,
azzal nem lesz gond :wink:
A szeretteim Vácon, Sződligeten és Dunakeszin laknak.
Anyum fog Bogira vigyázni míg én bólyát tologatok így ők nem lesznek bajban. ... a többi meg nem számít. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osztom a véleményedet, amit leírtál.
Én mentem melózni mind a 3 lombiknál.
Mind a 3 sikerült, de eddig még csak most jutottunk el!
Nem a fekvéstől függ. A méhnek meg kell a vérellátás. Valamit kell mozogni.
Utazás: a bkv jobb, mit az autó. A tengelytávolságok miatt kevésbé zötyög a kátyún. (én autós vagyok)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hajnóca,
hajrá vezetés
Vendég

Tobi, gratula!

Tücsi, nem mondod, hogy december 27-én születtél?! Persze ha kaptál külön ajándékot karácsony után, akkor talán nem is olyan borzasztó ez a dolog.

Kisbuta, az tény, hogy jobb sétálgatni, mint az ágyban feküdni, mert akkor nem jó a vérellátás. Az utazás, vonatozgatás persze más tészta. Szerintem egy dolog fontos a döntésnél: ha esetleg mégsem sikerül, akkor miért vernéd a fejed a falba. Én biztosan nem mennék, mert utána örökké az maradna bennem, hogy talán ezzel a vonatozással szúrtam el.
Írom ezt annak ellenére, hogy én is azt gondolom, ha maradni akar, marad. De a lelkiismeretemmel akkor sem tudnék elszámolni az esetleges sikertelenség esetén.
Arról nem beszélve, amit Nyulasz írt. Lehet, hogy nem is előtte vagy utána lennél azon a napon, hanem éppen műtenek. Akkor pedig nincs is min előre gondolkodni.

Hajnóca, mennek a drukkok holnapra.

Nyulasz, neked pedig küldöm a mai adag babaragacsokat +++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Hajnoca!
Drukk a bólyákhoz :lol:
Hanna!
Ez érdekes,az én emlékeimben a buszok nagyon ráztak,hirtelen fékeztek,indultak,de az már nagyon rég volt.Lehet,hogy ezek a szép új buszok már jobbak?
No meg a kátyúk nagy részét azért én kikerülöm,vagy mondjuk kihagyom a Thököly utat,de a busz nem bizos.

Feküdni én sem fekszem,sétálgatok,de nem mindenkinek olyan a munkája,amit lehet ilyenkor végezni.Én területi képviselőként árut is szállítottam,napi 30 bolt,rengeteg pakolás,cipekedés,egész nap autózás.

Persze néha úgy gondolom,jó lenne olyan munkahely,ahol még pocakosan is dolgozhatok,de a mi esetünkben nem nagyon tudunk válogatni,és egy új helyen nem biztos,hogy tolerálják a dokihoz járkálást.

Kisbuta!
Na ez jó,nélkülözhetetlen vagy :D
Vendég

Nyulaszka!
elnézted a formákat, ez svájci :D no amerika
dezsina

Dezsi!
:?:
Vendég

hja,már értem.Az avatarod :lol:
Vendég

Nyulasz,
azon az útvonalon ahol járok, veszettül ráznak a buszok, szar az út. Éééés a szép új buszok sem különbek, sajna, mert a zút nem szép és új.

Petne,
mihez is? bocsi egy kicsit szenilis vagyok :oops:

KépKép
tobi

Tudom én mindig sztorizok, ne hari érte. Ha jól meggondoljuk szinte anyátok lehetnék

:D , nem csoda, ha telis-tele vagyok élettapasztalatokkal.

Az 5 terhességem közül, a harmadikból van a fiam. A régieknek már meséltem a következőt. Szegedre jártam suliba, épp félévi vizsgám volt januárban, utazás. Agostyán-Tata busz, ott fel a vonatra, Bpest-keleti, metro átszállással, Bpest-Nyugati. Rohanva, mert különben elfütyül vonatocska. Mindezt hátizsákkal és egyheti váltóruhával, könyvekkel, bakancsal, stb. Vizsga, drukk, minden ami kell, és cak egy dolog tünt fel, állandóan 100 fölött volt a pulzusom, alig álltam a lábamon. A második vizsganapon elvittek orvoshoz, a kardiológus nem talált semmi eltérőt, a magas pulzusszámon kívűl. Vizsgára fogta, de végén megkérdezte: terhes nem lehet? :idea: :idea: Tesz. +. Vizsgák elmélet + gyakorlat (terepen és ifa platóján utaztunk ki az erdőbe), aztán hétvégén utazás haza. Az előzmények tükrében családi kupaktanács, hogyan is legyen tovább. Én ragaszkodtam az év befejezéséhez. Így ez ment június végéig. Ezért én újra csak azt tudom mondani, nincs recept.

Hajnóca! Fog az menni, előbb-utóbb! Én drukkolok! :D

Kép
estike66

Nyulasz! A nagyok mondják ezt. Én nem bkv-zok.
Terepjáróm van.
Viszont a múltkor Combinóztam! Igaz Csajok? És ma találtam egy 2005-ös gyűjtő jegyet. Jó az még? :)

Kép
hanna30

Hanna,
szerintem nem jó már az a gyűjtőjegy, azon is mindig változtatnak valamit
na jó azért a kombinó vili még viszonylag türhető ugye?

Esti,
korán kezdhetett a dolgokat, ha az anyánk szeretnél lenni:)
Vendég

Bella! Kár érte.... Igen, az tök jó. :lol:

Kép
hanna30

Azért ha van mostani jegyet hasonlítsd össze vele, hátha...
Vendég

Bella! Ezt komolyan kérdezed? :)

Kép
hanna30

Hanna,
Nem! :D :lol:
Vendég

Bella! Ha meggyógyulok, fussunk már össze. :wink:

Kép
hanna30

Rendben!:)
Vendég

Hanna!
Az sajnos már nem jó. Nem a kinézete miatt, hanem azért, mert már drágább. :roll: :evil: Én is iylet szoktam venni, ha suliba megyek.

Én nagyon ki vagyok akadva a jegyárakon. Múlt kedden is az urammal mentem Pestre. Kirakott a Moszkván, onnan ki kellett mennem Mátyásföldre, majd vissza az Egyetemtérre, aztán az 1-es villamos végére Budára. Majdnem 2000 Ft volt a jegy! Ennyi pénzből simán autózhatva mehettem volna és még a parkolójegy ára is kijött volna. Nem is beszélve a sok büdös, koszos emberről. :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsófikukac! Igazad lehet. Engem legjobban az utolsó mondatod zavar. Sajnos a pesti ember nem szered fürödni...

Kép
hanna30

Hát én nem tudom miért van olyan sok büdös ember és persze általánosítani sem szeretnék. Én csak a tapasztalataimat írtam le. :roll: Azért szeretem a telet, mert akkor kesztűben lehet kapaszkodni! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hanna,
lehet, hogy az még jó. Néhány éve bevezették, hogy a tömbjegy bármeddig érvényes (mármint felhasználni persze csak egyszer lehet). Nekem ez nagyon tetszett, mert addig mindig úgy jártam, hogy a korábbiak nem fogytak ki, és vehettem az újat. Lehet, hogy pont 2005-ben vezették ezt be, de rajta kell lenni az érvényességi időnek, vagy konkrét dátumnak, ha az nincs, akkor tuti el kell fogadják.

Kép
kisbuta

Tobi, hát hogy bejelentetted a főnöködnek.

Hanna, én is úgy tudom, ahogy Kisbuta, vagyis hogy a gyűjtőjegyek egy ideje korlátlan ideig felhasználhatók. Szerintem kérdezd meg alkalomadtán egy jegypénztárba.

Ami a BKV zötyögését-nemzötyögését illeti. A novemberi hasi műtétem után BKV-val mentem be a körzeti rendelőbe a táppénzt intézni. Egy megálló csupán, de azt hittem, kiszakad a sebem. Amikor megtudtam, hogy Julcsi a pocakomban van, sokáig lábujjhegyen utaztam, mert úgy kicsit lehetett csillapítani azokat a hatalmas bukkanókat. A metró és a villamos OK, de a busz és troli szerintem katasztrófa.

Zsófi, Kisbuta, nektek is nagyon közeledik már a kezdés!!

Csibe?

Kép
petne

Csajok! Kösz a bkv infót. Akkor az elkövetkezendő 20 évre van jegyem. :lol:

Zsófi! Hidd el, ilyenek... Sok lakásban jártam már. Meglepődnél, milyen kosz van.

Kép
hanna30

Hanna,
én egy hónapig laktam egy ausztrál nő lakásában. A nő tök toppon volt, a lakás is jól be volt rendezve, csak aztán mikor szétnéztem jobban... a konyhapadló szabályosan ragacsos volt, de semmiféle felmosó eszköze nem volt a csajnak, még sosem volt ingerenciája felmosni, végül az egyik egyébként is hót koszos konyharuhájával mostam fel. Csótányok még a hűtőben is voltak mindenfelé. Éjjel kimenni egy pohár vízért olyan volt, mint a delirium tremens: felkapcsoltam a lámpát, és apró kis állatkák szaladtak szét mindenfelé. Továbbá az összes edénye ragadt a mocsoktól. Valószínűleg még sosem takarított. Ha ezt nem látom a saját szememmel, nem hiszem el, azóta viszont bármit.

Kép
kisbuta

a laptetőre hajtok amúgy... mellesleg...

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?